ΘΑ ΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ: O TΡΑΜΠ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ “ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΣ (BATTLE GROUP) – “MHN TOΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ” ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    asxhmo telos

    Kρίσιμες είναι όπως όλα δείχνουν οι επόμενες ώρες για το πως θα εξελιχθεί εισβολή της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ καθώς πριν λίγο δόθηκε εκτάκτως εντολή στο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν» να αποπλεύσει από την Κροατία μαζί με τα

    6 αντιτορπιλικά συνοδείας του που αποτελούν και την Ομαδα Μάχης (Battle Group) με προορισμό τη βάση της Σούδας στην Κρήτη.,

    Η κίνηση αυτή έρχεται μία μέρα μετά τις δηλώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς την Τουρκία όταν η τελευταία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.

    Χτες η η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Μόργκαν Ορτέιγκους εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία των ΗΠΑ για τις αποσταθεροποιητικές ενέργειες της Άγκυρας, λέγοντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή.

    Το ζήτημα είναι άλλο: Έχουν τα «κότσια» οι Αμερικανοί να προχωρήσουν σε κάποια ουσιαστική ενέργεια κατά των τουρκικών δυνάμεων στην κυπριακή ΑΟΖ εάν χρειαστεί ή όλα αυτά είναι για το θεαθήναι;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. τα παρα λες μακελειο αν και θα ηταν καλα να ηταν ετσι,ας προσεχουμε μηπως την φαμε παλι εμεις την σφαλιαρα, παρεπιπτοντως το αεροπλανοφορο παει προς ιραν πλευση και ουδεμια σχεση με πλατφορμες εκτος αν χαλασε η πυξιδα τους

    2. …Ναι, αλλα οι Αμερικανοι τοτε αποζημιωσαν τους Τουρκους και για τις ζημιες του σκαφους και για τα θυματα. Αρα ηταν ΛΑΘΟΣ.
      Το δικο μας σκαφος του Λιμενικου που το κανανε σμπαραλια οι Τουρκοι, οχι ευρω δεν πηραμε αλλα το καναμε γαργαρα και μουγκα στην στρουγκα….

    3. Οκά είναι κανονισμένα εκ των προτέρων είδη η Τούρκο μήκους για win-win Situation !!! Θέλουν μερίδιο από την πίτα την οποίας θα χάσουνε εμείς που συμπεριφερόμαστε σαν κότες !!! Που είναι το ναυτικό η αεροπορία !!!
      Μια είναι η απάντηση βυθίσατε το Barbarossa

      1. Ελληνας εισαι η Πακιστανος;Γραμματικη συντακτικο ορθογραφια αιωνια τους η μνημη.Ο Barbarossa εχει πεθανει κατι αιωνες πριν.Πειρατης ηταν.Το πλοιο των τουρκων λεγεται Barbaros.

    4. Δεν χρειαζόμαστε νταβατζήδες…. Μόνοι μας πρέπει να επιτεθούμε…..

    5. ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ; Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, Ο ΤΑΓΙΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ YES ΜΕΝ, ΕΝΩ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΝ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΥΛΙΔΕΣ ΦΩΦΗΔΕΣ, ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ.

      1. Τουρκαλας και Χαυγιτης? Μαλλον τουρκαλας και σαλεμενος… Τα χαπια σου γρηγορα τουρκοσπορε

      2. Αφού είναι ηγεταρα ο Ερντογάν τραβά στην Τουρκία ρε!!! Πρώτη δύναμη στον πλανήτη είναι οι ΗΠΑ ρε ασχετε τουρκάλα!!! Διάβασε τι έκανε στους τουρκαλαδες σου το Αμερικανικό αεροπλανοφορο Σαρατόγκα ρε τουρκοσπορε!!!

    6. Τώρα θα κουνηθουν η Ρωσία κατά τον αμερικανόν
      Θα επέμβει το Ισραήλ και εκεί θα μήνη μπάφα
      Η δουλειά κότες

    7. Δυστυχώς το αεροπλανοφόρο πάει εκεί για το Ιράν όχι για Κύπρο… Μακάρι να πήγαινε για την Κύπρο …

    8. Θέλει να κάνει το αφεντικό στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο θάλασσα. Αλλά θα χάσει.

    9. Μακάρι να είναι έτσι, αλλά μάλλον προς το Ιράν δείχνουν τα δόντια τους.

    10. Το Αμερικάνικο αεροπλανοφόρο Saratoga χτυπάει “κατά λάθος” με πραγματικούς πυράυλους Sea Sparrow το τουρκικό πολεμικό πλοίο Μουαβενέτ!!! Σκωτόνοντας επι τόπου 10 τουρκαλάδες και τραυματίζοντας βαριά άλλους τόσους!!! Οι Αμερικάνοι μίλησαν απλά για “λάθος” και οι τουρκαλάδες έβγαλαν απλά τον ΣΚΑΣΜΟ σαν ΚΟΤΕΣ Τουρκίας. Σίγουρα το θυμάται αυτό ο σουλτάνος και σίγουρα τα έχει κάνει ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!! Για να σε δούμε τώρα εναντίον του θείου ΣΑΜ ρε Έρντι.

    Comments are closed.