ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! “ΤΡΕΧΕΙ” ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    D1dzuzPWoAILIYy

    Διέλυσε και τις τελευταίες αυταπάτες που μπορεί να υπήρχαν για την ακύρωση της εκχώρησης του όρου “Μακεδονία” στα Σκόπια, με αντάλλαγμα για την χώρα μας ένα και μοναδικό… “βόρεια” με την συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, για μια συμφωνία την οποία η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση είχε καταγγείλει ως κακή, ως κάκιστη για την Ελλάδα!

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως «δεν μπορεί να κάνει τίποτα» για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως και ο Μέγας Αλέξανδρος να ήταν πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να την… καταργήσει!

    «Όσοι διαφωνείτε με αυτό και δεν σας αρέσει, τα παράπονά σας στον Τσίπρα, στην Παπακώστα, στον Καμμένο, όχι σε εμάς» είπε και πρόσθεσε: «Εμείς και καταψηφίσαμε, και πρόταση δυσπιστίας κάναμε, και στα συλλαλητήρια πήγαμε, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε».

    «Η Συμφωνία των Πρεσπών ρητώς απαγορεύει να χρησιμοποιήσει στο μέλλον οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση τη Συμφωνία αυτή καθαυτή για να μπλοκάρει την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

    Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6 την Παρασκευή, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «αν ένας Έλληνας πρωθυπουργός βγει και πει ότι βάζω βέτο γιατί δεν συμφωνώ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτομάτως τα Σκόπια πάνε στο διεθνές δικαστήριο και μπαίνουν μετά παντού ως “Μακεδονία” και τέρμα».

    «Εγώ ψέματα στον κόσμο δεν έχω πει ποτέ, δεν διανοούμαι για ένα εθνικό θέμα να πω ψέματα» ανέφερε και πρόσθεσε:

    «Ο Μέγας Αλέξανδρος από τη Βαβυλώνα να γίνει πρωθυπουργός αύριο με έναν μαγικό τρόπο, η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί μονομερώς να καταργηθεί από την Ελλάδα».

    Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε πως «όσοι διαφωνείτε με αυτό και δεν σας αρέσει, τα παράπονά σας στον Τσίπρα, στην Παπακώστα, στον Καμμένο, όχι σε εμάς».

    Συμπλήρωσε, δε, ότι «εμείς και καταψηφίσαμε, και πρόταση δυσπιστίας κάναμε, και στα συλλαλητήρια πήγαμε, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε». (σ.σ. αλλά τώρα θα την τηρήσουν ως να ήταν δική τους!)

    Προκλητικός ο πρόεδρος των Σκοπίων: Η Ελλάδα παραβιάζει την συμφωνία!

    Τη ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τις δηλώσεις περί απαρέγκλιτης τήρησης της συμφωνίας στις Πρέσπες ο πρόεδρος των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι ‘Telma’ εγκαλούσε προκλητικά την Ελλάδα ότι παραβιάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών επειδή οι πινακίδες στους αυτοκινητοδρόμους γράφουν «Σκόπια» κι όχι «Βόρεια Μακεδονία»!

    «Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει δύο τύπους προθεσμιών τις πολιτικές και τις τεχνικές. Η μία αφορά τη χρήση του ονόματος στις διεθνείς σχέσεις και στις διμερείς σχέσεις. Αυτό έχει εκπληρωθεί. Οι τεχνικές ισχύουν για τις περιοχές.

    Όταν αρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ στον τομέα της οικολογίας, τότε το νέο όνομα θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την νομική τεκμηρίωση σε αυτόν τον τομέα.

    Εάν δεν διαπραγματευθούμε με την ΕΕ, αυτές οι τεχνικές προθεσμίες θα είναι σε αναμονή.Για να σας πω διαφορετικά τη σκέψη μου.

    Κατά την επιστροφή μας από το Παρίσι, λόγω κακοκαιρίας προσγειωθήκαμε στη ‘Σολούν’ [Θεσσαλονίκη].

    Και παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει ούτε μια οδική πινακίδα που να λέει Βόρεια Μακεδονία, όλες γράφουν «Σκόπια», αυτό αποτελεί παραβίαση της Συμφωνίας», είπε ο Πενταρόφσκι στην Τέλμα.

    “Ιδού η Ρόδος” όμως, “ιδού και το πήδημα”: Αν δεν του αρέσει ας την καταγγείλει τότε…

    Κ.Μητσοτάκης: Θα τηρήσουμε την συμφωνία

    Την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, επαναλαμβάνοντας την πάγια… κριτική της Νέας Δημοκρατίας στη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Παρά τις αντιρρήσεις της ελληνικής πλευράς,, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Από την πλευρά του, ο Ζόραν Ζάεφ απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Μητσοτάκη να επισκεφτεί τη γειτονική χώρα.

    Νωρίτερα – και μετά τα αποκαλύπτηρια του σήματος των προϊόντων της Μακεδονίας από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) – ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι είχε δεσμευτεί να αντιμετωπίσει τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστηρίζοντας τους επαγγελματικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας στην προσπάθεια κατοχύρωσης μιας ενιαίας συλλογικής ταυτότητας για τα μακεδονικά προϊόντα.

    Μιλώντας στο δείπνο του «Thessaloniki Summit», ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η Ελλάδα επιθυμεί την ευρωπαϊκή ένταξη των Σκοπίων και των Τιράνων, τονίζοντας ωστόσο ότι η πορεία των δύο κρατών προς την Ευρώπη περιλαμβάνει τομές.

    Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα, υποστήριξε ότι «μπορεί να γίνει πραγματικότητα και η σημαία της Ευρώπης να κυματίσει κάποια στιγμή, τόσο στα Τίρανα όσο και στα Σκόπια».

    Δείτε τι είπε ο Άδωνις για την Συμφωνία των Πρεσπών από το 9:37 και μετά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Eχει ενα σβερκο αυτη η Αδωνιδα 3Α για πιτσιλισμα.

    2. Μάγγας ο τύπος τα είπε πολύ σωστά.
      Αν συνεχίσει έτσι βλέπω μόλις τον διώξουν από τη ΝΔ να τον κάνουμε μεταγραφή στο ΣΥΡΙΖΑ.

    3. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΛΥΠΗ….Κ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ/…..ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ…..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ,,,,,,ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΗ……

    4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ….ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……..
      ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ…..ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….ΠΑΝΤΟΥ……Κ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,……….ΤΕΛΟΣ…
      Α,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΟΜΟ Κ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ;;;….

    5. Αγαπητοι συνελληνες δεν καταλαβαμε ακομη οτι ολοι αυτοι , οχι μονο την ιδεολογια τους. αλλα και την ψυχη τους πουλανε στον διαβολο για μια καρεκλα, για ενα αξιωμα…..Την ιδεολογια πολλοι εμισησαν , την καρεκλα ουδεις….Απο σκληρος εθνικοφρων πατριωτης με τα βιβλια του Κ.Πλευρη, στις νεοφιλελε αρλουμπολογιες….Για την καρεκλα ρε γαμωτο….

    6. Ο Γεωργιάδης και κομμουνιστής γίνεται αν του τάξεις καρέκλα, χρήμα και δόξα.

    7. η ουσια ειναι να μην τους αναγνωρισουμε εμεις ως μακεδονια. οι υπολοιποι ας τους ονομασουν οπως θελουν. οσο εμεις δεν τους ονομαζουμε μακεδονες ποτε οι σκοπιανοι δεν θα παρουν αυτο το ονομα.

    8. Η Απόλυτη Ξευτίλα από τον Άδωνι πού πολλοί τον ψήφισαν … !!! Επικίνδυνα Ειρωνικός καί Ανιστόριτος !!! Κρίμα, τα βιβλία πού πούλαγε τηλεοπτικώς… !!! Σίγουρα, εάν ζούσε ο Μέγιστος τών Ελλήνων Αλέξανδρος ΔΕΝ θα άφηνε να συνταχθεί κάν το Όνειδος, η παρωδία τής συμφωνίας τών Πρεσπών !!!
      Τώρα, τί λένε οι φίλοι καί γνωστοί ψηφοφόροι τής Ν.Δ. ;;; … Συνεχίστε να προσκυνάτε τα αφεντικά σας, μέχρι πού τα αφεντικά, θα σάς πετάξουν ΕΞΩ οσονούπω γιατί είστε ΜΙΑΣ Χρήσεως, όπως καί οι προηγούμενοι αλλά καί οι επόμενοι … !!! Καληνύχτα σας !!!

    9. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ HARD ROCK CAFE ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΖΙΝΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
      ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

    10. Ας τολμησουν να βαλουν πινακιδες Β.Μακεδονια,σε δυο μερες θα εχουν γινει σουρωτηρια απο τα γουρουνομονοβολα.

    11. Ρε ποιος μιλαει γιατι Χιο δεν βαζεις την πορνοεκπομπη που εκανε η γυναικα του να θυμηθουν και νακαταλαβουν επιτελους οι Ελληνες ποιοι και με τι ηθικες αξιες ειναι στην κυβερνηση

    12. Θέλεις δηλαδή να πιστέψουμε οτι ο Μ.Αλέξανδρος που έκοψε το γόρδιο δεσμό και κατέκτησε την Ασία θα δίσταζε στιγμή να τελειώσει μια επαίσχηντη συμφωνία; Σε ποιούς νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε νήπεια;;;

    13. ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΦΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    14. Αν ζούσε ο Αλέξανδρος δεν θα ζούσες εσύ και άλλοι 299 ρεμπεσκελεδες γελοίο υποκείμενο

    15. ΚΑΣ…. Πόσο δίκιο είχες τελικά που του είχες ρίξει κουτουλιά… Μεγάλος Μακακάς….. Ρε αν ζούσε ο Μέγας Αλέξανδρος θα σου είχε πάρει το κεφάλι…

    16. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: κ. ΧΙΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ (ΑΘΜΟΝΙΟ ΒΗΜΑ). ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

    17. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΘΑ ΗΤΗΘΕΙΤΕ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΑ

      1. Ο ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ;;;; ΤΩΝ ΑΧΕΠΑΝΣ-ΜΑΣΩΝΩΝ;;; ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ…..ΑΠΟ΄ΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ…..

      1. Ψιτ σκουπίδι νεοφιλελέ, τράβα να δεις τι κάνει η πορνάρα μάνα σου στο υπόγειο με τον Αμντουλ

    18. Βάζεις τα Σκόπια ΕΕ, δίνεις διαβατήρια ελληνικά στους Ισλαμαμπάντ και τους στέλνεις πακέτο στα Σκόπια ,με τη δικαιολογία κάποιας επένδυσης και ευκαιρία για απασχόληση των τεμπέληδων.

    19. Βάζεις τα Σκόπια ΕΕ, δίνεις διαβατήρια ελληνικά στους Ισλαμαμπάντ και τους στέλνεις πακέτο στα Σκόπια ,με τη δικαιολογία κάποιας επένδυσης και ευκαιρία για απασχόληση των τεμπέληδων.

      1. Και θα τους δεχτεί νομίζεις; Ποια χώρα της Ε.Ε τους δέχεται; ΚΑΜΙΑ.

    20. ο Φον Δημητράκης (Αδωνάκης) , ο τιτανοτεράστιος παρτάκιας του Δημήτρη Ψαθά “…καρέκλα καρεκλίτσα μου δε θα μας χωρίσει ποτέ κανείς, θα κάνω τα πάντα για σένα…” έλαμψε και σήμερα με ρεσιτάλ φιλοτομαρισμού/μπουμπουκισμού!!!

    21. ο Φον Αδωνάκης του Δημήτρη Ψαθά “…καρέκλα καρεκλίτσα μου δε θα μας χωρίσει ποτέ κανείς, θα κάνω τα πάντα για σένα…”

    22. πρέπει να θεωρεί τον εαυτόν του ως έναν σύγχρονο Μεγαλέξανδρο που μάχεται για εβραιοπεηκά και δημοκρατικά ιδεώδη όπως η ομοφυλοφιλία, οι αλλαγές φύλου σε 4χρονα παιδάκια, η πρέζα, ο κομμουνισμός, ο φεμινισμός, οι εκτρωεις, το δόγμα του Καλλέργη και ο κιναιδο-βουλευτισμός. Οπότε αναγκαστικά οι ψηφοφόροι του είναι κίναιδοι.

    23. κατι τετοιοι τυποι καταστρεφουν οχι μονο την ελλαδα αλλα και τις οποιες προοπτικες εχει αυτος ο τοπος συκοφαντωντας τον πατριωτικο χωρο. πολυ χειροτερος απο συριζαιους.

    24. εγω ουτε νεκρος δεν θα παω στην ΝΔ το ξεχασες αυτο παρλαπιπα?????????????????????? που δεν λες ψεματα στον λαο χασου απο προσωπου γης

    25. Ο Αδωνις ένας μέγας μπουρδολόγος αερολόγος μειοδότης ψεύτης πολιτικός απατεώνας.Ενά πο-
      λιτικό σκύβαλο,ένα μικροκάθαρμα μέ φιλότιμο αμοιβάδας πού τολμάει νά πιάσει στό βρωμοστομά του τό όνομα τού Μεγάλου Αλέξανδρου πού τό πρόδοσαν ολοι μαζί γιατί είναι υπο-
      τακτικοί τής ΕΕ τού Σόρος καί τής Μέρκελ.
      Γιάννης Λάκων

    26. Νομίζουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι σαν τα μούτρα τους. Αιδώς με την υβριστική συμφωνία των Πρεσπών.

    Comments are closed.