ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ; ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Η ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΓΡΙΑ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ” ΠΑΓΩΝΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ – ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΓΩΝΗ

    Ζούμε σε επικίνδυνες εποχές, καθώς καταπατώνται καθημερινά τα δημοκρατικά δικαιώματα και οι ελευθερίες των πολιτών.

    Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει ξανά ότι θα απαγορεύσουν στους ανεμβολίαστους να ψηφίζουν.

    Αυτή η πρόταση ακούστηκε το πρωί της Δευτέρας από την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία υποστήριξε ότι θα έπρεπε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ να ψηφίζουν μόνο εμβολιασμένοι.

    Συγκεκριμένα, η Μ.Παγώνη μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σε ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε εάν θα έπρεπε να ψηφίζουν με πιστοποιητικό εμβολιασμού στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ αυτή απάντησε καταφατικά.

    Να σημειώσουμε ότι ο Α.Πορτοσάλτε επικαλέστηκε ένα μήνυμα τηλεθεατή για να κάνει αυτή τη ερώτηση.

    Φυσικά προς το παρόν αυτή είναι μια πρόταση που απλά ειπώθηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και όχι τις εθνικές εκλογές, παρόλα αυτά τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουμε δει ότι οι προτάσεις που ακούγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές μετά από λίγο καιρό υιοθετούνται από την κυβέρνηση.

    Δείτε τι είπε η Μ.Παγώνη:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ… ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ….ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ… ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΑΛ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ… ΑΠΟ…. 120.000 ΓΙΝΑΝΕ 270.000…ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ… ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ…

    2. Αυτό το πράγμα με την άσπρη μάσκα, δεν το έχουν κλείσει ακόμα σε ψυχιατρείο;;; Πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση σχιζοφρένειας
      Το άλλο πράγμα που νομίζει ότι είναι γυναίκα γιατρός, μας διασκεδάζει αφάνταστα και τη συγχωρούμε

    3. Εάν γίνει αυτό θα είναι ο μοναδικός λόγος για να εμβολιαστω…για να φάνε μαύρο

    4. Θέλουν να ψηφίσουν μόνο οι εμβολιασμένοι μπας και αποφύγουν την ξεφτίλα.

    5. Όπως και οι ανεύθυνοι και άσχετοι στατιστικοί των δημοσκοπήσεων που έπεσαν εντελώς έξω και κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη της οικτρης αποτυχίας του, έτσι και εσύ σκίσε τα πτυχία που έχεις και πήγαινε να σε προσλάβει κανένα ρεαλιτυ σόου γιατί βγάζεις πολύ γέλιο… δεν είναι ιατρική αυτά που λες όλη την μέρα από πάνελ σε πάνελ. Έλεος πια δηλαδή

    6. Χαλαληστε 50 ε παρτε μασκες με φιλτρο …. για πιο καθαρο τραγουδι .Προφυλασσουν απο τον κορωναιο του ψεκασματος

    7. Αυτή η μούμια η παλιογρια θα ζει μέχρι τις εκλογές;
      Δεν χρειάζεται να γίνουν γιατί πάντα αυτοί βγάζουν όποιον θέλουν ανατροπή από τούς πολίτες όλων θέλει τώρα
      .να τους πάρουμε τα κεφάλια

    8. Αυτη η γραια ειπε αυτο ; Τοτε και εμεις τις απανταμε…. Αν μεχρι τις εκλογες μεινει τιποτα ορθιο μαζι με αυτη …. Το ξανα συζηταμε.Ο κοσμος εχει αγριεψει ασχημα

    9. ΜΙΛΗΣΕ Η ΚΟΡΟΝΟΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΠΑΡΤΕ ΦΑΤΣΑ

    10. Όχι εκλογές????? Τότε όχι εφορία, όχι ΔΕΗ, όχι ΟΤΕ, όχι ΕΥΔΑΠ, όχι τέλη κυκλοφορίας, όχι διόδια, όχι ΕΝΦΙΑ, κλπ κλπ κλπ…….Για δες ρε κάτι χιτλερισκοι που μας έχουν καθήσει στο σβέρκο……

    11. ΧτικιΆΡΗ Πορτοσάλτε!!! g@μό το σπιτάκι σου τρομολάγνε…. SS κάθαρμα με κουκούλα!!!! Ολα εδώ πληρώνονται

    12. Ολόκληρες οικογένειες που ψήφιζαν ΝΔ από παππού προς παππού δεν προκυτε να καταψηφίσουν αυτός τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ φονιάδες…
      Μας είπατε εμβόλιο το κάναμε μας είπατε 2η δόση την κάναμε Τρίτη δόση σαλάτα γαμιθειτε….είσαστε άχρηστοι
      Δεν προκυτε να πάρετε ψηφαλακι 0 %
      Διώχνουν τους κυβερνητικούς βουλευτές από τα μαγαζιά……..Σε φεραμε ρε @ρχ!Δ!….Για να μας σώσεις από τον κωλοτσιπρα και την Τασία….Και εσύ είσαι από οτι είδαμε πιο αχρηστος…….αιντε στο διαολο……..μαυρο θα φας θα παει συνεφο…..
      Οι άλλοι οι μ@λ@κες ΕΚΕΙ ΣΤΟ κόμμα δεν βλέπουν τα όργια που κάνεις……φτου σου ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ……

    13. ΑΓΑΠΗΤΗ Κ.ΠΑΓΩΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΕΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

    14. Ένα τραγουδάκι μου ρχεται στο νου, Παγώνα σαν σε βλέπω , με τον Αρούλη το πτηνό να κάνετε ντουέτο… Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙΙΙΙΙ (δικό σας)

    15. Κοματοσκυλο του κερατά. Αυτή εστηνε σουαρέ για τον μπουμπούκο. Τυχαία πήρε τη θέση;

    16. Στην οικογένειά μου είμαστε οι περισσότεροι εμβολιασμένοι και κάποιοι ανεμβολίαστοι. Κανείς μας όμως δεν θα ξαναψηφίσει ΝΔ και ντρεπόμαστε που κάποτε είμασταν νεοδημοκράτες και δίναμε τόσες ψήφους μαζεμένες σ’αυτά τα αρρωστημένα καθάρματα.

    17. Η εμβολιασμένη είναι αυτοί που δεν θα τους ψηφίσουν για κανένα λόγο!!!!!!

    18. ΚΟΙΤΑ ΣΚΑΤΟΦ@ΤΣΑ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑ

    19. ΕΑΝ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΜΟΡΙΑ ΜΑΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ 20.000 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

      1. ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΠΛΑ… Κ ΤΕΛΟΣ.
        Κ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..
        ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.
        ΘΑ ΔΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Κ ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΜΠΟΛΙΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

        1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΥ.

    20. Dr. FrankenStein…..Από τις γνωστές ταινίες τρόμου κατευθείαν στις ζωές όλων μας.

    21. Για να καταλάβουμε επιτέλους, πόσο αμόρφωτοι είναι για να λένε τέτοιες σαχλαμάρες…καλά κάνουν αφού μπορούν να γεέιοποιούν και να κατεβάζουν στο δικό τους διανοητικό επίπεδο, τον λαό της Ελλάδας.

    22. ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΜΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ…ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ….ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ….

    23. ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΗΛΕΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΞΕΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΗ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΥΛΙΑΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ΕΓΙΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΝΙΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΣΟΥΡΓΕΛΟ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.

    24. Ο Μητροπουλος ειπε ότι ψηφιστηκε οι δικαστες να παιρνουν 4,500 ευρω συνταξη. Ετσι κανουν ότι θελουν με το συμβουλιο της επικρατειας και ψηφιζει ότι θελουν.

      Καντε ένα ρεπορτάζ για εμβολια covid19 παλαιας τεχνολογιας (κινεζικο) να τα φερουν να κανει ο κοσμος που φοβαται τις παρενέργειες των MRNA. Αυτά μπορουν να γινουν και απο τα φαρμακεια.

    25. Οι εμβολιασμενοι παροντες! Οι ανεμβολιαστοι δια επιστολικης ψηφου! Λετε;

    26. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΑΜΠΩ!

    27. ΑΝ 1% πούμε ότι μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε αυτοί που θα ψηφίζουν θα είναι:
      α) όλα τα πρόβατα,
      β) όλα τα κομματόσκυλα και
      γ) όλοι οι “εμβολιασμένοι” που έχουν λάβει άδεια παραμονής με τις ανάλογες “διευκολύνσεις”.
      Το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό…

      Από την άλλη πλευρά όσοι αποκλειστούν επιβάλλεται από τους ίδιους:
      α) να μην πληρώνουν φόρους, ΕΝΦΙΑ, εισφορές
      β) να μην αποδέχονται καμία διοικητική, νομοθετική πράξη και
      γ) να έχουν μηδενικούς λογαριασμούς στις τράπεζες.
      Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;;;
      Άραγε ποιο θα πονέσει περισσότερο;;;

    28. Ρε γιατί αντιδραμε έτσι σε αυτές της ξεπουπουλιασμενες κότες της μαδημενες δεν την βλέπεις πως είναι έχει καμία σχέση αυτή με γιατρό επιστήμονα για να έχουμε σεβασμό πόσους έχει θάψει η καρια

    29. Οκ, Να πληρώνουν:
      Εφορία μόνο οι εμβολιασμενοι!
      ΕΝΦΙΑ μόνο οι εμβολιασμενοι!
      Όχι μισές δουλειές κουφάλες!

    30. τελεια ..τοτε να μην πληρωνω ενφια ουτε φορους να μου μεινουν τα ευρω

    31. Ο/Η Μήπως οι υγειονομικοί πρέπει να ασχολούνται μόνο με το έργο τους λέει:

      Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή συνδυάζουν υψηλούς θανάτους, με υψηλό σκορ περιοριστικών μέτρων σε όλη την Ευρώπη. Αναρωτήθηκε κανένας γιατί, ως και η Αλβανία έχει πολύ καλύτερες στατιστικές. Οι μαθητευόμενοι μάγοι, είναι μόνο για το τσίρκο.

    32. Γιατί στην γνωστή απόφαση για την υποχρεωτικοτητα του εμβολίου εξαιρέθηκαν τα μέλη της επιτροπής Λοιμοξιωλογων;;
      Μπορεί να μας απαντήσει η Παγώνη σ’ αυτό;;;

    33. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΜΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΟΝ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

    34. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΠΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΟΥΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    35. Τους έχει πάρει η κατρακύλα και είναι σε πλήρη μισανθρωπικό και αντισυνταγματικό κατήφορο.

    36. Οι ανεμβολιαστοι Έλληνες είναι πολίτες της Ελλάδος, με όλα τα δικαιώματα & τις υποχρεώσεις, που τους δίνει το Σύνταγμα τους, όπως & σε όλους τους Έλληνες. Τα λεφτά τους πολύχρωμη γριά, που κανείς την έξυπνη τα θέλετε. Έτσι; Αν δεν τους επιτρεψη η γελοία αυτή κυβέρνηση να ψηφίσουν, να πάψουν & οι ανεμβολιαστοι να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Που το πας το βιολί Κουλή, με τους γελοίους, πληρωμένους δημοσιογράφους & γιατρούς, που μας πλασάρεις όλη μέρα στη Τ V;

    37. ΑΚΟΥ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΑΓΩΝΑ.
      ΤΟ 2022 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΥΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΥΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ!!!!
      ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΑΓΩΝΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΓΩΝΑ!!!

    38. παγωνα αν το θετεις ετσι να προτεινεις στον κουλο και φορους να πληρωνουν μονο οι εμβολιασμενοι οχι οι αλλοι συμφωνα με το ηλιθιο μυαλο σου φραγκοκοτα

    39. Ναι…Θα με φάει η στεναχωρεια αν δεν ψηφίσω 😂😂😂

    40. ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΝΑΛΙ? ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ Κ…ΛΟΥ!

    41. Μετα την κατραπακια με τον λοβερδο, φυσικο ειναι να ψαχνουν αλλες λυσεις.

    42. Πορτοσαλτε και Παγώνη θα μπορούσαν να γίνουν η αγαπημένη μας ατραξιον στα χέρια του χειρουργού του χελραιηζερ.

    43. το χειρότερο δεν είναι τι λέει η τσατσογρια αλλα οι υποτακτικοί έλληνες…ποσο κότες τελικά είμαστε σαν λαός και δεν κανουμε ντου στην Βουλή να τους σαπίσουμε

    44. Ολη αυτή η κλίκα διότι για κλίκα πρόκειται επιβάλλεται άμεσα εγκλισμός σε ψυχιατρείο…

    45. Όλα στημένα. Και η ερώτηση και η απάντηση από δύο στημένους.

    46. Ο φασισμός έχει ονοματεπώνυμο, λέγεται Νέα Δημοκρατία. Γνωρίζουν πως δεν θα ψηφιστούν από κανέναν ανεμβολιαστο, αλλά και από από αυτούς που υποχρεώθηκαν σε εμβολιασμό. Όμως, τελικά δεν θα τους περάσει. Η φτώχεια και η πείνα θα τους ρίξει πρώτα.

    Comments are closed.