“ΘΑ ΣΕ ΓΑ@@ΣΩ ΡΕ Π@@ΣΤΗ, ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ”: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ “ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ” – ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ;

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΙΟ KENTRIKH

    Ενα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, το “Αθηνών Αρένα” με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια!

    Τι συνέβη σύμφωνα με δημοσιεύματα

    Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάει στο μαγαζί με την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας με δική του παρέα. Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες! Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη, στα χρωστάω τρία χρόνια».

    Μετά την επίθεση του ποινικολόγου επικράτησε πανικός και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και των ανδρών ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

    Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο.

    Σχόλιο Μακελειό: Εμεις πάντως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας διότι πολλά έχουν δει τα ματάκια μας. Ως γνωστόν σε λίγες ημέρες ο Λαζόπουλος κάνει πρεμιέρα στο OPEN, οπότε μπορούμε να σκεφτούμε πολλά πράγματα γύρω από τον τομέα της δημοσιότητας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Τώρα να πώ μπράβο ; Ο ” άγγελος”, ο καλός άνθρωπος Κούγιας χτύπησε τον άλλον “άγγελο” και καλό άνθρωπο Λαζόπουλο …
      Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη κανέναν από τους δύο.

    2. Κομπλεξάκιας ο κοντός, τον θυμάμαι τον “κύριο” όταν πήδαγε την μάντρα του ΑΛΤΕΡ. Τι ρεζίλι άντρας είναι, άσε που η άλλη η τζιβιτζιλού η συναδέλφισα του Κούγια είχε πει ότι το έχει “δοκιμάσει” ΚΑΙ αυτός. Πισωγλέντης ο μίστερ δικηγοράκος.

    Comments are closed.