“ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ” – ΘΑ “ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ! – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ PFIZER ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ

    Κοινοποίηση:
    4319492f-2f82-445b-9fef-ae8deda455bb

    Η Κομισιόν ανακοίνωσε νέα συμφωνία-μαμούθ με τις Pfizer και BioNTech (η τελευταία είναι γερμανική), για την παροχή 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά του κορωνοϊού (900 εγγυημένες και επιλογή προαγοράς για άλλες 900 εκατομμύρια δόσεις) μέχρι το 2023, κάτι που σημαίνει πως σχεδιάζει να εμβολιάσει όλο τον πληθυσμό της ΕΕ (500 εκατ.) τουλάχιστον δύο φορές μέχρι το 2023.

    Την ανακοίνωση αυτή έκανε το πρωί του Σαββάτου η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας πως «θα ακολουθήσουν κι άλλα συμβόλαια, καθώς και άλλες τεχνολογίες εμβολίων».

    «Ο εμβολιασμός προχωρά καλά. Τώρα προετοιμάζουμε το επόμενο στάδιο στην απάντησή μας στην πανδημία: προσφέρουμε ενισχυτικές δόσεις εμβολίων, αντιμετωπίζουμε τις πιθανές παραλλαγές και επιτρέπουμε τους εμβολιασμούς σε παιδιά και έφηβους» πρόσθεσε η φον ντερ Λάιεν.

    Είναι φανερό πλέον πως ο εμβολιασμός έχει ξεφύγει από την υγειονομική σφαίρα κι έχει προχωρήσει στην… οικονομική, αφού τα παιδιά και οι έφηβοι δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό ή τέλος πάντων κινδυνεύουν λιγότερο από τον οποιονδήποτε.

    Αλλά από το να πεταχτούν όλα αυτά τα εμβόλια, ε ας τα μπήξουμε στον κόσμο με το “έτσι θέλω”. Σε λίγο θα ανακοινώσουν εμβολιασμούς και σε ζώα αρκεί να πληρωθεί η κάθε φαρμακευτική.

    Ότι όλο αυτό επιχειρείται να γίνει μέσω διαφόρων μορφών εξαναγκασμού, κάνει την όλη κατάσταση ακόμα πιο εξοργιστική, χωρίς να εισερχόμαστε καν στο θέμα των παρενεργειών. Ήδη ο Άδωνις άρχισε να δίνει ρυθμό. Γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους, Διαπεριφερειακές μετακινήσεις μόνο με “υγειονομικό πάσο”. Τίτλοι ειδήσεων που σίγουρα έχετε διαβάσει τις τελευταίες ώρες.

    Δυστυχώς, η πανδημία δημιούργησε μία ομάδα νέων ισχυρών ανθρώπων (φαρμακευτικές, τεχνολογικοί κολοσσοί, κλπ. ) που έχουν συμφέρον στη διαιώνιση αυτής της κατάστασης, καθώς είδαν τα κέρδη τους να εκτοξεύονται και δεν θα ήθελαν να επιστρέψει ποτέ η πραγματική κανονικότητα.

    Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει μια δαιμονοποίηση στην απελευθέρωση των πατεντών κάτι που θα αφαιρέσει το οικονομικό όφελος από την επιστροφή στην κανονικότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Βάλτε τσιπάκια σε όλους τους ορθόδοξους ούγκανους.

    2. Ακριβως κ θα ανοιξουν τον τουρισμο για να ερθει για τα καλά η ινδικη μεταλλαξη ωστε να πασαρουν το νεο εμβολιο που θα την καλυπτει κ η μιζα θα παει κ έρχεται

    3. Ουστ λαμογια που νοιαστηκατε για την υγεια μου εσεις που γεμισατε τη χωρα λαθρομεταναστες. Ουστ τσιπροκουληδες που πατε τα παιδια σας σε ιδιωτικα και μιλατε και για ενσωματωση των αλλοδαπων. Ενσωματωση αρκει εσας να σας φυλαει εσας η μιση αστυνομια. Ουστ ρε που νοιαστηκατε για μενα για να κανω το εμβολιο για να βγαλουν λεφτα οι φαρμακευτικες.

    4. Αυτό είναι ο καπιταλισμός τι περιμένατε να γίνει δηλαδή; Μαυραγορίτες είναι δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο μόνο τό κέρδος με κάθε τρόπο.

    5. Οξξωωωωωω ρεεεεεε. Ομβριοι….. πάρτε το εμβόλιο και βάλτε το στον πάτο σας….τι νομίζετε ότι είμαστε όλοι πρόβατα….ρε άντε ΣτΕ στο διάολο δόλιοι…

    6. ΟΚ…
      Αν ειναι ετσι….
      Τραβατε σενα οπλοπωλειο…
      Και παρτε τη ρωσσικη…καραμπινα με 150 ευρωπουλα…

      1. Φίλε μου την έχω και τα δύο μοντέλα…baikal mp 153 και 155….αλλά ο αθόρυβος θάνατος ειναιτοξο βαλιστρα…δεν ξέρει από πού θατουρθει…

      1. Μωρέ για να πάρουν τα βρωμολεφτα θα το κάνουν και αυτό…

    7. Γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους… κλάμα τα χρυσαύγουλα με τα αναβολικά.

      1. ποιός σου είπε βρε μπετούγια ότι στα γυμναστήρια παίρνουν αναβολικά ?
        αχαχαχα τον πανίβλακα

    8. Άμα είναι να εμβολιασετε και τα αγριογούρουνα να μου το πουτε να μην ξαναφαω.

    9. Εμβόλια μετάλλαξης τους ανθρωπίνου κυττάρου (και αυτό είναι επίσημη επιστήμη και όχι συνωμοσολογία). Και θέλουν να τα κάνουμε σε μόνιμη ετήσια βάση. Και να έχουμε την απαιτούμενη πιστοποίηση ότι είμαστε «καλοί εμβολιασμένοι» για να κάνουμε το οτιδήποτε. Τον αντίχριστο δεν μας φανέρωσαν ακόμα.

    10. ο καλός και ο κακός μπάτσος, ο ένας έχει την πατέντα αλλά ο άλλος βλέπει ότι δεν θες και λέει θα σ’το δώκει χωρίς πατέντα, σαν τις πατάτες του Καποδίστρια, όταν δεν έπαιρναν έβαλε να τις φυλάνε….

      1. Στα @@ μας ειτε το κανεις ειτε οτι. Απλα τα πραματα

    Comments are closed.