ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ANTONOV ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Κοινοποίηση:
    antonov

    Το τραγικό νέο της πτώσης του Antonov χθες το βράδυ με οκτώ άτομα πλήρωμα και τόνους πυρομαχικά και χημικά, όπως είναι λογικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Καβάλας. Η κυβέρνηση και ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας πάντως, παραμένουν άφαντοι αρκετές ώρες μετά το συμβάν, και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κουβαλούσε το αεροπλάνο και πόσο επικίνδυνα είναι για τους κατοίκους της περιοχής.

    Η πτώση του αεροσκάφους, έκανε τις… αποκαλύψεις, καθώς όπως όλα δείχνουν, μέσω Νατοικών εγκαταστάσεων, όπως είναι το  αεροδρόμιο της Καβάλας, κρυφά κουβαλούσαν όλα στους Ουκρανούς. Η χώρα μας είναι πια επίσημα Κολομβία και Μεξικό της Ευρώπης.

    Τα όπλα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα γ@μ@κάναλα, δεν πήγαιναν στην Ιορδανία, αλλά στην Ουκρανία. Βέβαια, μην περιμένετε και άμεση ενημέρωση, γιατί μέχρι πριν λίγο κανένα από τα κανάλια δεν είχε ρεπορτάζ  για το συμβάν.

    Το γραφείο του πρωθυπουργού να αφήσει τις αλητείες και να πει στον Ελληνικό Λαο όλη την αλήθεια.

    Σε ότι αφορά στο ατύχημα, ομάδες πυροτεχνουργών του στρατού επιχειρούν με το πρώτο φως της ημέρας στην τοποθεσία όπου κατέπεσε το αεροσκάφος μεταφοράς φορτίου Antonov An-12, γεγονός που επιβεβαιώνει την ύπαρξη πυρομαχικών, εξ ου και οι συνεχείς εκρήξεις.

    Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι οι κάτοικοι των κοινοτήτων Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου του δήμου Παγγαίου, κοντά στον τόπο της συντριβής, θα πρέπει να κρατήσουν κλειστές τις πόρτες, τα παράθυρα και τα κλιματιστικά στα σπίτια τους ώστε να αποτραπεί κάθε επαφή τους με τον αέρα της περιοχής, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο υψηλή είναι η τοξικότητα του φορτίου του αεροσκάφους, που είχε απογειωθεί από την πόλη Νις της Σερβίας.

    Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας Σταύρος Κιβράκης δήλωσε ότι το αρχηγείο της Πυροσβεστικής ζήτησε να αποσυρθούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι τραυματιοφορείς και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην αγροτική περιοχή του Παλαιοχωρίου όπου κατέπεσε το Αντόνοφ.

    Δύο πυροσβέστες κοντά στο σημείο του δυστυχήματος αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

    Μετά τη συντριβή βυθίστηκαν στο σκοτάδι λόγω εκτεταμένης διακοπής της ηλεκτροδότησης οι Αντιφίλιπποι, το Χορτοκόπι και το Παλαιοχώρι.

    Σύμφωνα με τα Σερβικά Μέσα, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν διαθέτουν πλέον μεταγωγικά Antonov An-12. Η άλλοτε Γιουγκοσλαβία είχε αγοράσει δύο An-12, ωστόσο το ένα συνετρίβη έξω από τη Γερεβάν (Αρμενία) τη 12η Δεκεμβρίου 1988, ενώ το δεύτερο πουλήθηκε επίσης το 1998 σε βουλγαρική ιδιωτική εταιρία αερομεταφορών.

    Πυροσβέστες χρησιμοποίησαν drone προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για το φορτίο του Αντόνοφ, όμως ο πυκνός καπνός και οι μικρές εστίες φωτιάς σε συνδυασμό με το σκοτάδι δυσχέραναν την προσπάθεια.

    Όπως ενημέρωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, η φωτιά έχει σβήσει από χθες το βράδυ και το πρωί πήγε στο σημείο ειδική ομάδα του στρατού για να εξετάσει επίπεδα ραδιενέργειας, ωστόσο δεν είχε αποτελέσματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Μάγκες, μεταφορά κάποιου είδους υλικού, βιολογικού? στρατιωτικού? μόνο η κούλα ξέρει και όσοι είναι δικοί του και σκυβουν στα τεσσερα, η Σερβία πάντως δήλωσε ότι δεν έχει αεροπλάνα ANTONOV, οπότε κλάψτε τη Καβάλα, η κούλα θα τα διαλύσει όλα, Καβαλιωτες ξεσηκωθειτε

    2. Ισως να ειχε φυγει απο καποιο κρατος με χημικη σκονη να παει στην Ουκρανια για την κατασκευη χημικων οπλων.Αν η σκονη ειναι….δηλητηριο … αλιμονο στην Καβαλα

    3. Άσπρη σκόνη και αίσθημα καύσου σε στόμα και χείλη που να χρησιμοποιείτε κατά κόρον από όλους τους στρατούς του κόσμου, είναι ο λευκός φώσφορος. Αν πρόκειται για αυτό, τότε χαιρετίσματα πολλά στους κατοίκους γιατί έμπλεξαν, εκτός κι αν μετέφεραν καμία κόκα και δε το λένε.

      1. Και η αμμωνία δεν έχει τέτοια χαρακτηριστικά;

    4. Τυχεροί όσοι έχουν δικούς τους ανθρώπους στο εξωτερικό και άτυχοι αυτοί που δεν έχουν πάρα πολύ απλά διότι εμείς που είμαστε τώρα στην Ελλάδα άμα δούμε τι γίνεται πόλεμος θα γράψουμε στον π***** και θα σηκωθούμε να φύγουμε διότι αυτό δεν είναι κράτος…Θα συγκινούμαι λιποτάκτες ποια σου περάσαμε από τις Ειδικές Δυνάμεις.Δεν αξίζει να πολεμήσεις για αυτό το κωλοχανείο.

      1. Τά ίδια έλεγαν κι οι κομμουνιστές στούς στρατιώτες μας στή Μικρασιατική εκστρατεία καί τούς υπέσκαπταν τό ηθικό. Άλλο τό κωλοχανείο, άλλο η πατρίδα, μήν τά μπερδεύεις.

    5. Το ζαβό παίζει άσχημα παιχνίδια. Μάλλον κουβάλαγε χημικά βιολογικά όπλα εναντίον του ρωσικό στρατό. Στην Ουκρανία πήγαινε. Το ζαβό προκαλεί πλέον υπερβολικά την Ρωσία παρά το γεγονός ότι ο λαός στην Ελλάδα κατά συντριπτικό ποσοστό ειναι στο πλευρό της Ρωσίας. Πάλι καλά που οι Ρώσοι το γνωρίζουν αυτό και την γλιτώνουμε ως λαός αλλά μέχρι πότε οι ρωσοι θα ανέχονται έναν δοσιλογο μαριονέτα που έχει παραδώσει την χώρα στα κατοχικα αμερικανικά στρατεύματα?

    6. Σαπακι ρωσικό αεροσκάφος ουκρανικής εταιρείας τίγκα στο πολεμικό υλικο απογειώθηκε από αεροδρομιο βιομηχανικής/πολεμικής ζωνης της Σερβίας και με ενδιάμεση στάση την Ιορδανία θα πήγαινε στο…. Μπαγκλαντές!!!!!.
      Δεν πάτε κιεσεις να δείτε εάν ερχόμαστε

    7. Άσπρη σκόνη σκορπισμένη μόλις είπε τηλεόραση. Ας ξεκινήσουν οι αγρότες να ζήτανε αποζημιώσεις γτ τα βλέπω τα χωράφια τους άχρηστα για τα επόμενα χρόνια

    8. Τέτοια μπ@ρδελοχώρα κ@λοχανείο δεν έχει ξαναυπάρξει! Αυτό έπεσε τυχαία λόγω των γνωστών προβλημάτων της κακής κατασκευής τέτοιων αεροπλάνων. Φαντασθείτε τί έχει περάσει και περνά καθημερινά από τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και τί είδους μεταφέρει από πολεμικό υλικό μέχρι ναρκωτικά και χημικά όπως αυτό που κατέπεσε στην Καβάλα. Φυσικά λένε ψέματα για Ιορδανία χοντροκομμένο ψέμα δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση. Ή πήγαιναν τα όπλα και τα χημικά στην Ουκρανία ή έκανε διαδρομές και μετέφερε υλικό για λογαριασμό της Μαφίας.

    9. Πολύ ωραία τό έθεσες: Οί αλητειες τού Πρωθυπουργικού γραφείου!
      Μιά σέ βρίζω, μιά σ’ αγαπάω Μακελειό με τά ωραία σου!!

    10. Γαμω την Μπανανια που ζουμε. ΅Ειμαστε κρατος κυριαρχο με αρχες νομους και ασφαλεια?? Επρεπε καποια κοπροσκυλα να ειχαν ηδη ζητησει με τσαμπουκα τις απαιτουμενες πληροφοριες απο του κωλοΣερβους για το τι κουβαλουσε το ιπταμενο φερετρο,τις επικινδυνες και χημικες ουσιες ποσο καταστροφικη για τον ανθρωπο,το περιβαλλον και τον υδροφορο οριζοντα ειναι η ασπρη σκονη που εχει καλυψει τα παντα. Ανθρωποι και ζωα πινουν ηδη νερο εκει τριγυρω και αναπνεουν τον μολυσμενο αερα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους εδω στην κωλοΜπανανια του κερατα που εχουμε την ατυχια να βρισκομαστε.

    11. Αφήστε τις βλακιουλες και στείλτε κανέναν να μετρήσει τα επίπεδα ραδιενεργιας στην περιοχή μήπως μετέφερε τίποτα ραδιενεργά απόβλητα.

      1. Υποτίθεται ότι έστειλαν τα στρατιά. Αλλά δεν ξέρουμε τί μέτρησαν…

    12. Μεγάλη βρώμα η περίπτωση . Πιστευω οτι δεν θα πούν την αλήθεια ,θα το συγκαλυψουν. Τι δουλεια ειχε ουκρανικο αεροσκαφος να φορτώνει πολεμικο υλικο απο τη ΣΕΡΒΙΑ και να το πηγαινει στην …Ιορδανια (!!!) (μαλλον χοντρό ψεμμα) που δεν εχει πολεμική εμπλοκη με κανεναν ? Η δουλειά μυριζει παράνομη μεταφορα ή εμπόριο πολεμικου υλικού της Μάφια,οπου τα κρατη παριστανουν τους ανηξερους , εννοειται οτι η κουλοτσιπραινα (Ψωροκωσταινα ) δεν ηταν καν αναγκη να ενημερωθει,μπατε σκυλοι ειναι η χωρα,δεν τη λογαριάζει ΚΑΝΕΙΣ. Το πιθανωτερο ειναι να φόρτωσε στη Σερβια (το παιδι για ολες τις δουλειές ) υλικο της Μάφια ή του ΝΑΤΟ για την Ουκρανια και για να αποφυγουν ελεγχους κλπ,περναγαν πανω απο το Τσιπροκουλισταν, να πανε Θρακη-Μαυρη θαλασσσα κ τελος Ουκρανία. Οσο για το οτι επεσε σε ακατοικητο μερος,καθαρη σύμπτωση, ο πιλοτος σε συνθηκες συναγερμου και πανικου αλλα και μαυρης νυχτας,δεν εχει χρονο να δει κατω ουτε μπορει να δει πανω απο τι εδαφος πετάει . Λυπάμαι για τους ανθρώπους που χάθηκαν,κι αυτους καποια μανα τους περιμενε

      1. Και το αντίθετο ειπώθηκε, ότι κατέπεσε πάνω σε σπίτια…

    13. χτες με το που άκουσα είπα τα όπλα και ότι άλλο είχε πήγαινε στην Ουκρανία.
      πολύ ψέμα 🤥 πάρα πολύ…
      σηψη και βρωμια

    14. βρωμαει αυτη η υποθεση ασχημα .τι παιχνιδια παιζει αυτος ο αλητης ο γουρλοματης .αεροπλανο με χημικα οπλα??ψωφο αλητη μιζοτακη

    Comments are closed.