ΘΑ ΞΕΨΥΧΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ… ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ! 63 ΧΡΟΝΗ “ΕΦΥΓΕ” ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ! ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ – ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ 40% ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    εκαβ

    Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι της Τετάρτης μια 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία στη Χαλκιδική, η οποία έχασε τις αισθήσεις της όταν ήταν σε ταβέρνα στην περιοχή της Ουρανούπολης, με τον θάνατό της να αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τις μεγάλες ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αφού το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έκανε μια ώρα ώστε να φτάσει στο σημείο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η 63χρονη συμμετείχε σε ομάδα που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα. Περίπου στις 2 το μεσημέρι έφτασαν στο λιμάνι της Ουρανούπολης και ξεκίνησαν τη βόλτα στον οικισμό. Τότε η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    Το ζήτημα είναι ότι ολόκληρη Χαλκιδική διαθέτει μόλις πέντε Κέντρα Υγείας και οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι αρκετά μεγάλες. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναχώρησε κατευθείαν από το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου προς τον οικισμό της Ουρανούπολης, η απόσταση που χρειάστηκε να διανύσει χρονομετρικά αντιστοίχισε σε 1 ώρα και 15 λεπτά. Στο ενδιάμεσο, η γυναίκα έπαθε ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 4 το μεσημέρι διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Για να βαζουν προστιμα σε ανεμβολιαστους για να μπαινουν μερικα εκατομμυριακια στα ταμεια του πλευρη ειναι πρωτοι.Και μ’αυτα τα φραγκα που συνελεξαν οι πλευρηδες- αν και παρανομα- τα δινουν απο ενα κατοσταρικο στα νεα παιδια στους 18ρηδες.Ναι να τα δωσουν-εστω για να παρουν ψηφαλακια -, αλλα να τα δωσουν απο τα δικα τους, των οικογενειων τους.Με τα εσοδα των προστιμων θα μπορουσαν – οπως ελεγαν- να φτιαξουν το συστημα υγειας μαζι με το ΕΚΑΒ, αλλα που ΑΙΔΩΣ

    2. ……ζητω η νέα δημοκρατια…40% κυρίες κ κύριοι…τσιμουδια τώρα…σκαστε κ κολυμπατε..

    3. Έτσι σας αξίζει.! Οτι ζητάς παίρνεις.! Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας….!!!
      Καλά “ταξίδια” προδότες νεοέλληνες 😂🤣

    4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ,,,,, ΕΚΑΒ…
      και να περιλαμβανη ολη εκει την ΠΕΡΙΟΧΗ…..

    5. Γιατί είμαστε όλοι για φυλακή; Μελλοθάνατοι ναι. Αυτοί είναι για φυλακή, που παίρνουν θέσεις εξουσίας και δεν κάνουν τίποτα.

    6. Μετα ψάχνουν για “εγκληματικές οργανώσεις”!! Κοιταχτε πως πεθαίνουν δεκαδες ανθρωποι γυρω σας χωρις βοηθεια του κρατους. Πόσοι ανθρωποι δολοφονούνται καθε μερα σε μια χωρα οπου οι μαφίες εχουν το πανω χερι. Δεν προσέλαβαν οδηγούς ασθενοφόρων για να δωσουν προεκλογικά επιδόματα και διαφόρων ειδών …pass.
      Ακομη ψαχνετε για εγκληματικές οργανώσεις? Εναι μπροστα στα ματια σας. Ανοίξτε τα!!

    7. Άμα ξαναδούμ τουρίστα του χρόνου να μας το πουν και μας.

    8. δεν καταλαβαίνω το άρθρο…νομίζω όλος ο χάρτης στις εκλογές ήταν γαλάζιος. Τα τέμπη, η νέα μάκρη, η πελοπόνησσος ακόμα και η κρήτη. Τι ζητάμε τώρα δηλαδή; Τα ρέστα; Αφού τα πήγανε πάσο στις εκλογές αλλά και σε αυτές που θα ρθούνε (νδούλα θέλησαν και νδούλα θα ξαναψηφίσουν). Καλά να πάθουν. Δώσε πόνο κυριάκο μας αρέσει χώσε!

    9. Άλλη μια επιτυχία του Κούλη στο δρόμο προς την κάλπη.Να του δώσετε 50% για να μας πεθάνει όλους

    Comments are closed.