ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ – ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ;;;

    Κοινοποίηση:
    mixos_grafeio_maketa

    Τις τελευταίες ώρες μια σημαντική εξέλιξη καταγράφεται στην πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ο εγκέφαλος της φρίκης Ηλίας Μίχος, είχε κρύψει στην αποθήκη του μαγαζιού του ένα ακόμη κινητό και ένα τάμπλετ.

    Τις καταχωνιασμένες συσκευές βρήκε ένας εργάτης, καθώς εδώ και λίγες μέρες γίνονται εργασίες στο κατάστημα που διατηρούσε ο Μίχος στον Κολωνό, προκειμένου να παραδοθεί στον νέο ενοικιαστή.

    Ο εργάτης που κατέβηκε στο υπόγειο για να το καθαρίσει, βρήκε το κινητό και το τάμπλετ σε μια κούτα, κάτω από τη σκάλα. Οι συσκευές ήταν καλά κρυμμένες, αφού τις είχαν βάλει κάτω από δεκάδες φορτιστές και άλλα αντικείμενα.

    Ο εργάτης στην αρχή τις πήρε σπίτι του. Όταν όμως έμαθε ότι το μαγαζί ήταν του Ηλία Μίχου κάλεσε την αστυνομία.

    Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τάμπλετ και το κινητό τηλέφωνο βρίσκονται στο Τμήμα Ανηλίκων και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να αποκαλυφθεί αν κρύβουν κάτι που αφορά στην υπόθεση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Σχεδιασμενα ευρήματα για να εκβιασει ο παιδοβιαστης (στελεχος της Νεας Δημοκρατιας) που πασαρε το κοριτσακι σε αλλους ανωμαλους – στελεχη από όλες τις παραταξεις.

    2. Ακομα είναι ζωντανο το τερας;;; μαλακωσαν …….ολα τελικά…..τίποτα δε μας σώζει…..

    3. αν μεχρι αυριο βραδυ δε βγουν ολα τα ονοματα στελεχων της νδ τοτε πλεον ολο το κομμα θα ειναι παιδοβιαστες. απο κοουλη μεχρι τον λουλη κ ολους τους βουλευτες κ πολλα τοπικα στελεχη οργανωσεων. μεχρι αυριο βραδυ θελουμε ονοματα

    4. Και γαμω τις ερευνες εκαναν τα στρουμφακια. Ολοι βαλτοι.

    5. Ποιος θα ασχοληθεί;Οι δικαστές του λώκου που κάθε τόσο μετράνε τα αναδρομικά που τους πετάνε για να μη μιλάνε;Μόνο με επανάσταση θα καθαρίσει το μπουρδέλο

    6. τι εγκληματίες ψηφίσατε, ρε εγκληματίες ; (!)

    7. Ελλας ιδου ο λαμογιακος πολιτισμος σου εν ετει 2023! Ντροπη και ονειδος κκ ηγετισκοι δοσιλογοι της μεταπολιτευσης!

    8. Συναγωνίζονται στην ανωμαλία τα 2 κομματα Συριζα και Νεα Δημοκρατια

    9. μεγαααληηη μαλακια εκανες ρε φιλε!!! επρεπε να τα δωσεις στον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ να τα τσακισει τα μπουρδελα!!!!!! τωρα?? καλα κρασια!! θα καταστραφει ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!! ΚΡΙΜΑ!!!

    10. Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ TABLET ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ TABLET ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ.ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΑΡΤΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ?
      ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ,ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΙΔΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΡΑΓΕ?
      ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ?
      ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ…

      1. Συνελληνα Νίκο, αυτά ακριβώς θέλαμε να γράψουμε κι εμείς. Άλλο ένα επίσημο κουκούλωμα της συγκεκριμένης υπόθεσης, δόθηκε κωδικοποιημενο στους ανησυχούντες ενδιαφερόμενους.

    Comments are closed.