“ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    metanasteytiko-nisia-oplo-astynomikou

    Αλλοδαπή παράνομη μετανάστρια κατά την διάρκεια των συγκρούσεων με την αστυνομία στην Μόρια επιχείρησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού!

    «Θα μπορούσε να αποβεί ολέθριο, θανατηφόρο» είπε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, σχολιάζοντας το περιστατικό.

    «Είναι καζάνι που βράζει -η αγανάκτηση που συσσωρεύεται σε σε 25.000 – 30.000 ξένους- εάν εκτοξευθεί … θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε μια εξέγερση, που δεν θέλουμε να βάλουμε στο μυαλό μας, θα γίνει μακελειό», συμπλήρωσε ο κ. Ντούμας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

    Σε ό,τι αφορά τη δήλωση του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη ότι τα επεισόδια ίσως ήταν υποκινούμενα ο κ. Ντούμας σχολίασε: «Τριακόσιες ΜΚΟ λυμαίνονται το κομμάτι αυτό που λέγεται λαθρομετανάστευση, μετανάστευση, προσφυγικό, όποτε κι  εκεί κρύβονται οικονομικά συμφέροντα που μπορούν να δημιουργούν κλίμα απειλής, κάποιοι να θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση χρησιμοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους».

    «Απ’ τη στιγμή που μπαίνουν στη χώρα δεν μπορείς να τους διαχειριστείς, το θέμα είναι να μην μπουν κι αυτό δεν είναι ζήτημα μόνο της χώρας», κατέληξε ο κ. Ντούμας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ “PEPPER 96,6” ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    2. ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
      ΕΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΞΕΝΗ) ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ.
      ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?
      ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    3. Στη χώρα της θα την λιθοβολούσαν…. ήρθε εδώ και έμαθε δικαιώματα;

    4. Τάκης. Μετα χρήματα που δίνουν για μηνιαίο επίδομα στους λαθρομετανάστες να τα διαθεσουν για έκδοση εισητηριων για επαναπατρισμο Πακιστανών, Αφγανων και ισλαμιστων μη ξεχνάμε ότι με την κατάληψη της Κύπρου από τους μογγολους ταχτηκαν υπερ τους

    5. Το έχω ξαναπεί. Στη χώρα μας ζούνε εκατομμύρια λάθρο εδώ και δεκαετίες μαζί με τις οικογένειες τους. Πολλοί έλληνες έχουν παντρευτεί με αυτούς και έχουν κάνει παιδιά. Καθημερινά μπαίνουν χιλιάδες λάθρο στη χώρα μας και δεν τους σταματάει κανείς, σε λίγο θα είναι εκατομμύρια. Επίσης στη χώρα μας πάρα πολλοί έλληνες είναι προδότες, ειδικά οι νέες γενιές μεγαλώνουν με έναν τρόπο που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η πατρίδα και υπερασπίζονται τους λάθρο, την ανομία και την ανηθικότητα. Αν γίνει πόλεμος όλοι αυτοί με ποιανού μέρος θα πάνε;

    6. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    7. Ούτε αυτή θα απελάσουν, η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη.

    8. Βαλτε ενα μυδραλιοβόλο και στειλτε τους στον αλλαχ τους

    9. Όταν έρθει η ώρα…. Ο Στρατός θα δώσει την λύση… Όταν αυτοί εξεγερθουν και δεν θα τους κάνει καλά κανένας…. Εκεί να δεις…

    10. Παρόλα αυτά δεν την χτυπάει γιατί θα βρει τον μπελά του. Αν του το έπαιρνε πάλι θα έβρισκε τον μπελά του. Μην περιμένετε πολλά από τούς αστυνομικούς γιατί τούς έχουν τα χέρια δεμένα όσων αφορά τους λαθρομετανάστες. Για τούς Έλληνες θα είχε και ξύλο και μπουζουριασμα μέσα!

      1. Χτυπάνε όμως με μανία συνταξιούχους, αγρότες, διαμαρτυρόμενους για συμφωνία Πρεσπών. Αναρχοαριστερους και λαθρο με το γάντι…

      2. Τον κοσμάκη στης Πρεσπες τους ξυλοφόρτωσανε

    Comments are closed.