“ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ή ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ”; “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ – “ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    11111

    Νέα κατά μέτωπον επίθεση της «δεξιάς» συνιστώσας της Νέας Δημοκρατίας κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω της ιστοσελίδας antinews.gr.


    Αυτή τη φορά μετά την παταγώδη αποτυχία του σε όλα (όπως αναφέρεται) αναρωτιούνται αν θα επιλέξει να αποσυρθεί αξιοπρεπώς ή απλά να συντριβεί εκλογικά.

    Σημειώνουν πως στο μόνο στο οποίο στηρίζεται είναι στο εμβόλιο, προσθέτοντας πως δεν αρκεί η τιθάσευση του κορονοϊού, «καθώς ο λαός θα τον μαυρίσει, αφού μαύρισε τη ζωή του».

    Συμπληρώνουν μάλιστα:

    «Είστε αντιμέτωπος με ένα σκηνικό lose – lose, κι όσο επιμένετε να παραπλανάστε ότι έχετε ελπίδες να το απομακρύνετε τόσο μεγαλύτερο το κακό που προκαλείτε στη χώρα.

    Ωστόσο έχετε ακόμη τη δυνατότητα να αποχωρήσετε με αξιοπρέπεια.»

    Διαβάστε όλο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

    «Αξιοπρεπής αποχώρηση ή εκλογική συντριβή;

    Ασχέτως αν οι ακραιφνείς υποστηρικτές του μητσοτακισμού που αποτελούν περίπου το 2% του εκλογικού σώματος βαυκαλίζονται ότι ο ηγέτης τους θα κρατάει για αρκετά χρόνια το τιμόνι της χώρας, όλα συνηγορούν ότι ο παραλίγο… νέος Μωυσής έχει αρχίσει να παίρνει την άγουσα προς την ανυποληψία.

    Επιεικώς έχει αποτύχει σε όλα.

    Και δυστυχώς με μοναδικά πλέον όπλα στη φαρέτρα του την αποκρουστική καθημερινή προπαγάνδα και την απειλή παλινόρθωσης του Τσίπρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να χτίσει το νέο αφήγημα για να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του λαού όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες.

    Πιθανότατα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό την αίρεση να έχει πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία και να μην έχουμε καταντήσει Μπέργκαμο.

    Κοινώς… ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

    Πως τα φέρνει η ζωή…

    Ο δεινός ηγέτης που υποτίθεται ότι είχε και έχει όλες τις λύσεις στο τσεπάκι του να εξαρτάται από ένα εμβόλιο που ούτε καν αυτοί που το έφτιαξαν δεν το εμπιστεύονται απόλυτα.

    Αλλά ας υποθέσουμε ότι όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο και θα επιτευχθεί η ανάσχεση της αόρατης απειλής.

    Με τον Κυριάκο να πανηγυρίζει για την ανέλπιστη επιτυχία του πάνω στα συντρίμμια του κορονοϊού έτοιμος να πατήσει πρόωρα το κουμπί της κάλπης, διότι αν επιχειρήσει να υποδεχθεί το ’22 από την καρέκλα του Μαξίμου ενδεχομένως η ΝΔ να λάβει το μονοψήφιο ποσοστό που αντικατοπτρίζει την ισχύ της αγίας οικογένειας.

    Και ρωτάμε: Αρκούν η προσωρινή τιθάσευση του κορονοϊού (οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο δεν θα βάλει τέλος στην πανδημία) σε συνδυασμό με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τον συναισθηματικό εκβιασμό των νεοδημοκρατών, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πάνω από την κάλπη;

    Προφανώς όχι.

    Εκτός κι αν η γυάλα της εξουσίας έχει θολώσει εντελώς την κρίση του κυρίου Μητσοτάκη και πιστεύει ότι το… μη χείρον βέλτιστον δύναται να του δώσει πάλι τη νίκη.

    Το οποίο βγήκε… χειρότερο από το… χείρον.

    Κάτι που είχε φανεί πριν την εφόρμηση του αόρατου εχθρού και πια είναι ολοφάνερο.

    Τώρα αν ο κύριος Μητσοτάκης όντως πιστεύει ότι μπορεί να επισκιάσει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα με ακόμη μεγαλύτερα, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

    Δεν θα πρέπει όμως να εκπλαγεί δυσάρεστα όταν ο λαός θα τον… μαυρίσει επειδή… ανέμελος μαύρισε τη ζωή του.

    Δίχως να κάνει το παραμικρό -επαναπαυμένος στις… fake δάφνες του τάχα επιτυχημένου πρώτου lockdown- προς οχύρωση από την αναμενόμενη αντεπίθεση του λοιμού για να αποφευχθεί ο πολύ χειρότερος λιμός, τον οποίο διαβεβαιώνει ότι θα εξαφανίσει με τα ανύπαρκτα λεφτόδεντρα των Βρυξελλών.

    Δημιουργώντας τετελεσμένα που οδηγούν σε περαιτέρω απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ξεπερνώντας μέχρι και τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

    Μπολιάζοντας την Ελλάδα με «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, γιατί έτσι τον διέταξε η ανάλγητη Ευρώπη που δεν τολμάει να τσακίσει το σύγχρονο δουλεμπόριο για ευνόητους λόγους.

    Κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους εκμεταλλευόμενος ανήθικα τον κορονοϊό, περνώντας… νύχτα με τηλεδιάσκεψη και τα υπόλοιπα αντιλαϊκά και αντιεργατικά πτωχευτικά μέτρα που δεν κατάφεραν να επιβάλλουν οι προκάτοχοί του.

    Συνάπτοντας ανίερες συμμαχίες με το πιο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, ευτελίζοντας τους αγώνες που έδωσε η παράταξη στο παρελθόν για να απαλλάξει τη χώρα από την παρουσία του.

    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λοιπόν κύριε Μητσοτάκη, όπως θα έλεγε κι ο… προηγούμενος λαοπρόβλητος.

    Τολμάτε να διακινδυνεύσετε να ξεπεράσετε ακόμη και τη ντροπή των εκλογών του ’12;

    Γιατί αυτό προμηνύεται αν επιχειρήσετε να κοροϊδέψετε πάλι τον λαό μπας και απεμπλακείτε από τα τραγικά σας αδιέξοδα.

    Το έχουμε γράψει επανειλημμένα, αλλά αρνείστε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα.

    Είστε αντιμέτωπος με ένα σκηνικό lose – lose, κι όσο επιμένετε να παραπλανάστε ότι έχετε ελπίδες να το απομακρύνετε τόσο μεγαλύτερο το κακό που προκαλείτε στη χώρα.

    Ωστόσο έχετε ακόμη τη δυνατότητα να αποχωρήσετε με αξιοπρέπεια.

    Σαφώς καλύτερη επιλογή από την αναπόφευκτη εκλογική συντριβή και τα λοιπά δυσάρεστα επακόλουθα.

    Ευελπιστούμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική…»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Yπάρχουν σοβαροί και ικανοί άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά :
      1. Κανείς δεν θα τους ψηφίσει.
      Τους Ελληνες ψηφοφόρους τους τραβάνε σαν μαγνήτες τα γνωστά παλιά τζάκια ή ονόματα πολιτικών και ας δηλώνουν αγανακτισμένοι μαζί τους, κι ας γνωρίζουν ότι είναι ανίκανοι, ψεύτες και απατεώνες. Οι υφιστάμενοι πολιτικοί δοκιμάστηκαν και πήραν όλοι μηδέν. Κι όμως θα έχουμε ανακύκλωση.
      2. Δεν θέλουν να γίνουν πολιτικοί, γιατί είναι ικανοί έντιμοι και πατριώτες και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ασυμβίβαστα με το επάγγελμα του πολιτικού.
      Αυτή δυστυχώς είναι οι αλήθεια και η Ελλάδα βουλιάζει. Και αυτό πονάει πολύ.

    2. Και να συντριβεί όπως λέτε, δηλαδή τι θα γίνει; Ο μαλάκας ο Έλληνας θα ψηφίσει τον άλλο μαλάκα πάλι τον Τσίπρα ο οποίος προεκλογικά θα τάζει πάλι αυξήσεις στις συντάξεις και τους μισθούς κατά 500% και μείωση της φορολογίας κατά 1500% και θα τον πιστέψουν πάλι τα ζώα. Δεν υπάρχει σωτηρία. ΤΕΛΟΣ

    3. Τι δημοσκοπησεις και εκλογες και πρωθυπουργιλικια μου τσαμπουνατε ολοι σας εδω μεσα!
      Ξεχασατε τη Θεα-Σιγκυ, Προστατιδα των Υπολογιστων και των Κομματων, απο τους κακους- ανεξελεγκτους ψηφοφορους???

    4. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΚΟΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ. ΤΡΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ : 1. ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 1-3 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ. 2. ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ 3. ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟ ΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ “ΧΤΙΚΙΟΥ”. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ ΝΕΟ 89. ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!

      1. Ενω στο λαθρομεταναστευτικο τα εχει παει περιφημα ε;;;

    5. Το παιδι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Θα εχει την τυχη της Ντορας.
      Η εποχή των “γιων των μπαμπαδων τους” τελειωσε. Απο γιους πολιτικων και τους μπαμπαδες τους καταστραφηκε η Ελλαδα. Απο το κατα ποσο θα συντριβει η ΝΔ στις εκλογες, θα εξαρτηθει και το αν θα παραμεινει ενα κομμα ή θα σπασει σε δυο. Τελευταια καιγεται και το χαρτί του Γεωργιάδη, διοτι αποδειχθηκε πολυ λίγος. Να ξαναρθει ο Σαμαρας πολυ δυσκολο. Αρα ποιος μενει. Να ξανα ψηφισουν τον βλακα του Σουνιου επισης δυσκολο. Αυτος καηκε μετα την κολωτουμπα.

      Προσωπικα θα ψηφιζα τον Τσακαλωτο αν εκανε δικο του κομμα. Δειχνει πιο σοβαρος.

      Σε καθε περιπτωση, ΕΕ και ΗΠΑ ειναι σιγουρο οτι προσπαθουν να κρατησουν τον αποτυχημενο (Κουλη) οσο μπορουν και παραλληλα να χτιζουν τον νεο “Μεσία” που θα μας πλασαρουν. Ο Μπακογιαννης θα ειναι ο επομενος στη σειρα για να καταστρεψει τη χωρα.

      Τυπου “Βελοπουλοι” δεν ειναι λυση. Εξυπηρετουν αφενταδες, ξενους και εγχωριους και ειναι οπου φυσαει ο ανεμος. Δεν μπορεις να πουλας κρεμες και “γραφες του Ιησού Χριστού” και μετα να θελεις να σε παρουν σοβαρα ως πολιτικο αρχηγο. Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν βλεπαμε καποιου ειδους Μπερλουσκονισμο. Απο Μαρινακη ή καποιον αλλον. Να βαλουν δηλαδη να κυβερνησει καποια μαριονετα τους.

      Το θεμα ειναι να παει να ψηφισει ο λαος, διαφορετικα θα βγαλει κυβερνηση το 20% οπως εγινε και βγηκε ο συριζα το 2015. Θα πανε μονο οι συνταξιουχοι να ψηφισουν και θα βγαλουν τον Κουλη. Πρεπει να παει ο λαος να ψηφισει κατι. Ριχτε το στο ΚΚΕ αν θελετε. Αλλα ριχτε καπου. Ξυλωστε τις μαριονετες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ

    6. Πρώτη φορά πρωθυπουργός σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χαλάσει τόσο πολύ την εικόνα του. Κρίμα γιατί το αρχικό κλίμα ήταν υπέρ αυτού (λόγω του προκατόχου του) . Το ένα λάθος μετά το άλλο. Από τις 100 λύσεις, επιλέγουν την εκατοστή χειρότερη. Σε όλα τα θέματα. Υγείας, Οικονομίας, Εθνικά, Παιδείας.Ο κόσμος είναι πολύ απαγοητευμένος μαζί του.

      1. Έτσι είναι, ο άξιος στα δύσκολα φαίνεται, στα εύκολα όλοι καλοί είναι.

    7. Έχετε πολύ πλάκα όλοι εδώ μέσα να ξεχνάτε τόσο εύκολα τον μόνο και αληθινό πρωθυπουργό της Ελλάδας.Τον Ηλία Κασιδιάρη.Δεν αναγνωρίζω καμιά κυβέρνηση από το 74 και μετά διότι όλοι ήταν προδότες και το κυριότερο,εβραίοι.Αιώνιοι εχθροί μας.Το πιο ιερό πράγμα του ανθρώπου που είναι η ψήφος ,θα τη δίνω αιωνίως και ΜΟΝΟ στο παλικάρι που λέγεται Ηλίας Κασιδιάρης όσο ασχολείται με την πολιτική έστω και μέσα απ τη φυλακή όπου κρατείται παρανόμως από τα εβραιοσκούληκα.

    8. 4.000.000 άτομα δεν πάνε να ψηφίσουν επειδή η επιλογη είναι μεταξύ Mr. Bean και Kolotoumba.
      Αλλο 1.500.000+ τα έχεί πάρει ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ τους τελευταίους μήνες με τους μεν για αυτά που κάνουν
      και με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους για αυτά που ΔΕΝ κάνουν.
      Οι μισοί από αυτούς βγάζουν πρώτο κόμμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!
      Αν εμφανιστεί κάποιος άνθρωπός που δείχνει σοβαρός και πει 2-3 σωστά πράγματα
      χωρίς όμως να κάνει υπερανάλυση των πάντων θα βγει πρώτος ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
      Αρκεί να μην έχει κοροϊδεψει ως τώρα τον κόσμο…

    9. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΗΡΑΛΟΙΦΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΛΑΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    10. Οτι θα ερχόταν χειρότερη κυβέρνηση και από το ΓΑΠ ποιος το φανταζόταν!

    11. Μπορεί η Ψυχή του ΕΛΛΗΝΑ ν’αργεί για ν’αντιδράσει, μα όντε θα ξεσηκωθεί τον τρέμει όλη η πλάση !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=7M-EIRJRkZA

      Μπορεί η Ψυχή του ΕΛΛΗΝΑ
      ν’αργεί για ν’αντιδράσει,
      μα όντε θα ξεσηκωθεί
      τον τρέμει όλη η πλάση !!!

      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

    12. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ , Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ & ΑΥΤΟΙ , ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΑΖΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΗ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ , Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !!

    13. Μου αρέσει που στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική! Ποια λογική που υπάρχει λογικοί σε αυτούς ούτε οι ίδιοι εμπιστεύονται τους εαυτούς τους

    14. Η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη, η ΝΔ έχει την πλήρη αυτοδυναμία, σοβαρό πατριωτικό κόμμα δεν υπάρχει για να στραφούν σε αυτό ψηφοφόροι της ΝΔ, ακόμα και εκλογές να γίνουν, τα γίδια πάλι Κούλη θα ψηφίσουν.

    15. ΦΑΤΣΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΦΙΕ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΆΛΛΟ ΡΕΜΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ,Θ ΤΑΓΑΡΙΣ

    16. Ποιον φαντάζεσε ως επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας μετά τη κυβέρνηση Κυρ.Μητσοτάκη;
      το Ερώτημα παραμενει κεντρικό

    17. Ο κύριος Μητσοτάκης αν δεν παραιτηθεί σύντομα,θα έχει την τύχη του Νικολάι κ της Έλενα Τσαουσέσκου,αυτό δηλαδή που αξίζει σε κάθε απάνθρωπο δικτάτορα.

    18. Θα αποχωρήσει ο Μητσοτάκης ή θα συντριβεί εκλογικά και ποιος θα έρθει, ο Τσίπρας? Α, ωραία σωθήκαμε τώρα!!! Γιατί με τα μυαλά που έχουν οι Έλληνες θα τον ξανακάνουν πρωθυπουργό νομίζοντας ότι θα τους σώσει (!!!). Σαν να πας δηλαδή σε έναν οδοντίατρο να μην σου κάνει καλή δουλειά και να συνεχίσει να πονάει το δόντι σου, μετά να πας σε έναν άλλο ο οποίος επίσης να μην βγει καλός και μετά να ξαναπάς πάλι στο πρώτο!! Είσαι δηλαδή ή δεν είσαι βλάκας? Εντέλει εδώ και χρόνια δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε ένα ερώτημα. Ποιος είναι χειρότερος, ο κακός ή ο ηλίθιος?

      1. Ο ηλίθιος. Γιατί ο κακός είναι προβλέψιμος, ο ηλίθιος όχι.

    19. Οι δημοσκοπήσεις πάντως λένε άλλα πράγματα. Αν είναι αληθινές τότε αυτό το άρθρο είναι εκτός πραγματικότητας. Ο μητσοτάκης είναι πολύ πιθανό να πάει σε εκλογές τέλος καλοκαιριού με αρχές φθινοπωρου. Εκεί όπου ο ιός θα έχει σβήσει λόγο καιρού είναι η ιδανική περίοδος να στήσει κάλπες. Ο σύριζα είναι νεκρός και θα κερδίσει πάλι η νδ. Θα πάρει νέα τετραετία. Εκεί θα πουν οι δανειστές τέλος τα λεφτά βάλτε φόρους και πάρτε μέτρα για να βγάλετε τα σπασμένα από τον ιο. Έχοντας όμως νωπή εντολή θα προσπαθήσει να αντέξει. Η επόμενη κυβέρνηση μετά λογικά θα είναι οικουμενική.

    20. Του Κ@λου τα εννιαμερα. Δηθεν κανουν αντιπολιτευση στον Κουλη αλλα ειναι ολοι βολεμενοι και στη Βουλη δεν πατανε η οταν πατανε κανουν τουμπεκι.
      Προσπαθουν να πεισουν το ποπολο οτι υπαρχει και η “καλη ΝΔ” που θελει να διωξει τον σατανα Κουλη.
      Αλλα οσο υπαρχουν προβατα που επι 46 χρονια τρωνε αμασητο το σανο που τους πλασαρουν τα κομματα, παντα εχουν ελπιδα να τους κοροιδεψουν. Μηπως θα ειναι η πρωτη φορα ???

    21. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΑ.
      ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ… ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

    22. Επειδή το διαβάζω συχνά σε πολλά σάιτ, για ποιές «φωνές εντός ΝΔ» μιλάτε, πλάκα μας κάνετε; Ο δούλος της Μέρκελ απο Καλαμάτα ή ο «βούδας» Καραμαν-αλής νομίζετε ότι θα κάνουνε κάτι; Πάρτε το χαμπάρι, στη ΝΔ κάνει κουμάντο η γκιόσα η Ντόρα, έχει γεμίσει αδερφές και ανθελληνες και όποιος έχει αλλη αποψη τον πετάνε εξω, παρακαλώ σοβαρευτείτε λίγο…

    23. Ακομα κι αν ειναι πειραγμενα τα ποσοστα που ανακοινωνουν οι δημοσκοπησεις περι 38% του χρυσου μετα απο ολα αυτα τα αισχη την απαντηση εδωσε ενας φιλος παρακατω. Οι απογοητευμενοι και σκεπτομενοι σου λενε δεν παω να ψηφισω. Αποτελεσμα να παει να ψηφισει ενα αθλιο ποσοστο 55% ψεκασμενων επικινδυνων γερων η βολεμενων κομματοσκυλων των οποιων ψηφοφορων το 40% θα ξαναψηφισει γουρλοματη και 30% τον αλλο προδοτη που θα μας πανε σε οικουμενικη που θα μας δωσει τη χαριστικη βολη με υποτιθεμενη αναμφισβητητη πλειοψηφια.

    24. “”αν θα επιλέξει να αποσυρθεί αξιοπρεπώς ή απλά να συντριβεί εκλογικά.”” ΕΣΕΙΣ με την ΑΠΟΧΗ σας θα τον ξαναψηφησετε στις εκλογες. Το παιγνιδι ειναι καλα οργανωμενο και δουλευει σαν ελβετικο ρολοϊ.

    25. ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΌΛΟΙ ΤΟΎΣ !! ΓΊΝΕΤΕ ? !!!! ΕΡΠΕΤΆ !!!!!

      1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΊΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΈΓΧΕΙ ΤΑ ΜΕDIA ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    26. Μακάρι να γίνουν όπως τα λέτε….αλλά έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα σου λένε….σας γαμαμε κανονικά και δεν θα μιλάτε…δείτε απόφαση των υπουργών….άρθρο 8ο της Δ1αΓΠ οικ80189 από 12/12/2020 ΚΥΑ επίβολη διοικ.προστιμου ασχέτως της βλάβης που θα υποστη καθένας στην προσωπική,οικογενειακή του ζωή ,ακόμα και στην επαγγελματική του ζωή….Απόφαση αστ.τμηματος Ηρακλείου Κρήτης…..ΥΓ. Επειδή πολλοί τρομάζουν στο άκουσμα της λέξης ΧΟΥΝΤΑ….να ξερεται ότι σημαίνει ευημερία για το λαό…και δημοκρατία για τους κυβερνουντες…Κακο Χρόνο να’χουν…

    27. Ποιες εκλογες;;Δεν υπαρχουν εκλογες δεν υπαρχουν αποτελεσματα,ειναι τοποθετημενοι ολοι τους απο ξενα κεντρα ανθελληνικα

    28. Τυραννε κουλη ήδη ακούω το γδούπο της πτώσης σου!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ικανοποίηση θα νιώσω όταν έρθει εκείνη η ευλογημενη ώρα!

    29. Είναι δυνατόν η λέσχη Μπίλντερμπεργκ να μη τον κρατήσει καμμιά δεκαριά χρόνια?
      Μη σκατε δεν φταίμε σε τίποτα,μας πλανεψαν τόσα χρόνια με τα ψέματα τους και τους ανεχτηκαμε.Πειραζαν τα κουμπιουτερακια στις εκλογές κ μας τάιζαν σανό.
      Τώρα που τους μάθαμε,τώρα θα τους δώσουμε να καταλάβουν τι εστί βερυκοκοκο.
      Να κλείσουμε στα σπίτια,φασολάδα,ψωμί,ελια κ χέσιμο,να μη πάμε να ψωνίσουμε στα super-καρτελ μια βδομάδα ούτε χαρτί υγείας θα δείτε πως θα αρχίσουν το κλάμα οι μασονοπαλαιοπουστοι.

    30. Φεύγοντας ο τελευταίος να κλείσει την πορτα και να πάτε στον αγύριστο

    31. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι πάτο… Τον ψηφίσατε; Απολαύστε τον! Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης! Τον ψηφίσατε όλοι οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν χριστιανοί!

    32. Ο Μητσοτάκης θα είναι ότι ήταν και ο Τζέφρι για το ΠΑΣΟΚ. Ο γόνος που θα διαλύσει το κόμμα του μπαμπά. Θα είχε ήδη πέσει αλλά δεν υπάρχει κόμμα σοβαρό από δεξιά ή έστω ένα σοβαρό κόμμα στυλ ΠΑΣΟΚ. Έχει το ΣΥΡΙΖΑ και τους Βαρουφάκηδες και ο ένας βάζει πλάτη στον άλλο.

    33. Ωχ μωρέ λόγια, λόγια, λόγια!!
      Η ΔΕΞΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ!! Ας γελάσω !!!
      Τι δε ψήφισε από το νομοσχέδιο εμβολιασμού και τωρα μας τη βγαίνει απ’ τα δεξιά;;;
      Σπέρνουν θύελλες για να θερίσουν ανέμους…
      Η εγκυμοσύνη θ’ αποδειχθεί ανεμογκάστρι.
      Ο Ναπολέων θα πέσει όταν το αποφασίσουν οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ…
      «ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.»

    34. Όπως το Makeleio έτσι και το antinews λένε μόνο την αλήθεια. Αυτό που ζούμε είναι χειρότερα και από Χούντα. Ο Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος όλων των εποχών.

      1. “Όπως το Makeleio έτσι και το antinews λένε μόνο την αλήθεια.” – η πιο γελοία πρόταση της χρονιας. Μπράβο σου, είσαι το βλακόμουτρο του 2020

      2. Ποιο αntinews καλέ που μας έχει πρήξει τόσα χρόνια με την δεξιά πτέρυγα ,την πατριωτική πτέρυγα ,την λαϊκή πτέρυγα και πράσινα άλογα!!!
        Εκθειάζουν τον Σαμαρα-Αντωνη θα λέτε και θα κλαίτε-και τον ιερό Βούδα της Ραφήνας,ότι δήθεν έχουν ενοχληθεί από την πολιτική του Μητσοτάκη,αλλά στην ουσία το αντινιους θέλει να σε κάνει να πιστέψεις ότι ο Μητσοτάκης φταίει κι όχι το άγιο ιερό κόμμα της ΝΔ!!!!
        Το αντινιους είναι Σαμαρικων απόψεων,υποστήριζε τον Σαμαρά όταν κυβερνούσε ,τον υποστηρίζει και τώρα που δεν κυβερνά!!!
        Πώς να υπήρχε ένας τρόπος να βρεθεί ένας κλώνος του Αντώνη Σαμαρά…..

    Comments are closed.