ΘΑΥΜΑΣΤΕ “ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ”! ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ (!!) ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ – ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    cesme-1

    Χθες το απόγευμα το τουρκικό υδρογραφικό Τσεσμέ (TCG CESME A-599) απέπλευσε από τον κόλπο της Σμύρνης, όπου είχε καταπλεύσει το πρωί της Πέμπτης, και από τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή που έχει ορίσει με την παράνομη NAVTEX η Τουρκία, για υδρογραφικές έρευνες μέχρι τις 2 Μαρτίου.

    Η… αποφασιστικότητα του Μαξίμου πραγματικά σπάει κόκαλα καθώς το τουρκικό σκάφος  εποπτεύεται σε κοντινή απόσταση από σκάφος του λιμενικού (!!!), το οποίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπέμπει ηχογραφημένο μήνυμα διά ασυρμάτου, καλώντας τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του πλοίου να σταματήσουν όποια δραστηριότητα στην περιοχή, δεδομένου ότι δεν έχουν λάβει τις απαραίτητες άδειες από τον υδρογραφικό σταθμό Λήμνου.

    Διακριτική είναι η παρακολούθηση από τον Στόλο του Πολεμικού Ναυτικού για να μην… αγχωθούν οι τούρκοι εισβολείς ενώ κοντά στο τουρκικό υδρογραφικό δεν πλέει κανένα τουρκικό πλοίο. Κανονική κρουαζιέρα δηλαδή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Το Τσεσμε κανει ερευνες μεσα στην Ελληνικη υφαλοκριπιδα και οι ξενοδουλοι πολιτικαντηδες σφυριζουν…..πετεινους!!!!!! Ξερει ο Τουρκος οτι δεν υπαρχει καμια αποφασιστηκοτητα εκ μερους των οσφυοκαμπτων, για τον εκδιωγμο τους απο την Ελληνικη υφαλοκριπιδα, και αλωνιζουν ανενοχλητοι οπως παντα!!!!!!! Ενας θεος ξερει που θα καταληξουν ολα αυτα, μ’ αυτους οι οποιοι δεν εννοουν να υποστηριξουν οπως πρεπει τα κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας και κλαψουριζουν καθε μερα να πανε οι Τουρκοι στις διερευνητικες του κ@λου που δεν οδηγουν πουθενα!!!!!!!!

    2. Ο Λεβέντης την δεκαετία του 90 είχε δίκιο όταν φώναζε καρκίνος στον Μητσοτάκη και σε όλο του το σόι…

      Πόσο δίκιο είχε

      Την στιγμή που ο Κυριάκος έχει στοχοποιήσει τις γριές για να φοράνε σωστά την μάσκα κάνει την κότα απέναντι στον Ερντογάν.

      Ψόφος κακός και γρήγορος.

    3. Η πιο αχρηστη υπηρεσια,ειναι οι νερομπατσοι.Μονο να βαζουν προστιμα σε καναν ερασιτεχνη με ψαροβαρκα .

      1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ……ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΜΑ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΕΣ

    4. Με λουγκρα πρωθυπουργό, τι περιμένει κανείς;

    5. Αν δεν ήταν το πλοίο των Τουρκαλαδων. Το Λιμενικό θα μάζευε τίποτα Λαθρο. Και μετά (όπως πάντα άλλωστε) θα τους έκανε την Φιλιπινεζα!!! Τουλάχιστον τώρα ας πούμε ότι κάτι κάνουν.

    6. Εδώ ταιριάζει άριστα τό ανέκδοτο μέ τήν λούγκρα στρατιώτη πού φύλαγε σκοπός.Αγνωστα άτομα άρχισαν νά πλησιάζουν τό φυλάκιο.Η λούγκρα έπιασε τό όπλο καί φώναξε καλέ άλτ.καλέ άλτ.Αν δέν σταματήσετε θά πετάξω τό όπλο καί θά πάρω πέτρα.
      Γιάννης Λάκων

    7. Οι Τουρκοι καθημερινα προκαλουν ολους τους γειτονες τους Ελληνες Κυπριους Συριους. Αυτη ειναι η πολιτικη καθε χωρας επεκτατικης! Ας γινει και η Ελλαδα επεκτατικη χωρα να απειλει. Οποιες χωρες ειναι δημοκρατικες και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να περνανε καλα στο εσωτερικο τους εκ των πραγματων θα εχουν επεκτατιστες γειτονες που θα λιγουρευονται να τις κατακτησουν!

    8. Ααααα κρουαζιέρα θα σε πάω…..ααααα σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι….

    9. Στέφανε εδώ και χρόνια προσπαθούνε να σε βγάλουνε γραφικό και να σε απαξιώσουνε.
      Ειδικά τώρα με το Λιγνάδη αυτό θα προσπαθήσουνε ακόμα περισσότερο γιατί εμπλέκεται και η Κούλα.
      Βγάλε τα άπλυτα τους στη φόρα με στοιχεία και βίντεο να δούνε ποιοι είναι οι γραφικοί οι ψεύτες και οι ανώμαλοι.
      Ξέσκησε τους.
      Να προσέχεις πολύ γιατί έχουμε να κάνουμε με μαφία.
      Αυτή η κυβέρνηση των ανώμαλων πρέπει να πέσει άμεσα.

    Comments are closed.