Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – «ΕΚΟΨΑΝ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ – «Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ… ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ» – ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    trump

    Πρωτοφανείς καταστάσεις στις ΗΠΑ, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, να δέχεται λυσσώδη πόλεμο από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και ενώ η καταμέτρηση των ψήφων σε τέσσερις πολιτείες έχει εξελιχθεί στο απόλυτο θρίλερ.

    Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο ότι οι αντίπαλοί του προσπαθούν να του «κλέψουν» την εκλογική του νίκη, την ώρα που η συνεχιζόμενη καταμέτρηση των ψήφων δείχνει πως ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν πλησιάζει στην επικράτηση.

    «Αν μετρηθούν οι νόμιμες ψήφοι, κερδίζω με ευκολία», υποστήριξε ο Τραμπ, που έκανε δηλώσεις από τον Λευκό Οίκο, σπεύδοντας να συμπληρώσει πως η συνέχιση της καταμέτρησης του δείχνει ότι διαπράττεται «νοθεία», στο πλαίσιο της προσπάθειας των αντιπάλων του να του «κλέψουν» τον θρίαμβο.

    «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να φιμώσει τους ψηφοφόρους μας και να κατασκευάσει αποτελέσματα» πρόσθεσε και έκανε λόγο περί «εξαφάνισης», «ως εκ θαύματος» και «μυστικά» των ψήφων των υποστηρικτών του.

    «Προσπαθούν να νοθεύσουν τις εκλογές και δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό να γίνει», επανέλαβε. Κατηγόρησε ορισμένες πόλεις για «διαφθορά» και κατήγγειλε ότι εργαζόμενοι και εκλογικοί αντιπρόσωποι σε αυτές διαπράττουν εσκεμμένα νοθεία και καταμετρούν ψήφους που κατατέθηκαν «παράνομα». Υποστήριξε ακόμη πως τα «μεγάλα μέσα ενημέρωσης», «το χρήμα» και «οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας» είναι όλοι εναντίον του και υπέρ των Δημοκρατικών, αλλά παρά τις «επεμβάσεις» τους, το «μπλε κύμα» που προέβλεπαν οι «ψευδείς δημοσκοπήσεις» δεν ήρθε.

    «Θα έχουμε πολλές δίκες», προειδοποίησε, θα ακολουθηθεί ο δρόμος «των νομικών διαδικασιών (…). Σε τελευταία ανάλυση, έχω την αίσθηση πως θα αποφασίσουν οι δικαστές» για το ποιος είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών.

    Τον «έκοψαν» στον αέρα

    Πήρε τον λόγο για πρώτη φορά μετά την βραδιά τον προεδρικών εκλογών, αλλά ορισμένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ αποφάσισαν χθες βράδυ να διακόψουν την απευθείας μετάδοση των δηλώσεων του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ενώ η καταμέτρηση των ψήφων που κατατέθηκαν στις εκλογές συνεχίζεται, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος παρουσιάστηκε μπροστά στις κάμερες για να πει, από τον Λευκό Οίκο, πως θα κέρδιζε «με ευκολία» εάν λογαριάζονταν μόνο «οι νόμιμες» ψήφοι, αλλά εάν η καταμέτρηση συμπεριλάβει «τις παράνομες ψήφους», οι Δημοκρατικοί θα μπορέσουν «να κλέψουν» τη νίκη στις εκλογές.

    Το MSNBC, λειτουργώντας… δημοκρατικά γρήγορα διέκοψε την απευθείας μετάδοση. «Λοιπόν, βρισκόμαστε στην ασυνήθιστη θέση να χρειάζεται όχι μόνο να διακόψουμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά να διορθώσουμε αυτά που είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ», πέταξε ο παρουσιαστής Μπράιαν Ουίλιαμς.

    Τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC News και ABC News επίσης διέκοψαν την απευθείας μετάδοση της προεδρικής συνέντευξης Τύπου. Ο Τραμπ εγκατέλειψε το βήμα χωρίς να δεχθεί καμία ερώτηση.

    Το CNN αποφάσισε να μην διακόψει την απευθείας μετάδοση του διαγγέλματος, ούτε να κόψει τον ήχο του μικροφώνου του Τραμπ.

    Αλλά τις δηλώσεις του αρχηγού του κράτους αντέκρουσε αμέσως μετά ο παρουσιαστής του δικτύου Τζέικ Τάπερ: «πόσο λυπηρή νύχτα για την Αμερική, όταν βλέπει τον πρόεδρό της (…) να κατηγορεί ψευδώς ανθρώπους ότι προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές, να επιτίθεται στη δημοκρατία μας με ψέματα».

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – LIVE ΧΑΡΤΗΣ Αποτελεσμάτων!

    Η κούρσα γίνεται ολοένα πιο αμφίρροπη στις πολιτείες-κλειδιά

    Καθώς η καταμέτρηση των ψήφων σε πολιτείες-κλειδιά των ΗΠΑ συνεχίζεται, οι διαφορές μικραίνουν.

    Κατά τα πιο πρόσφατα δεδομένα, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος χάνει έδαφος στην Πενσιλβάνια, πολιτεία με μεγάλο πληθυσμό και έπαθλο 20 εκλέκτορες. Ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται με λιγότερες από 50.000 ψήφους και κάθε νέα ψήφος που προστίθεται μοιάζει να μειώνει κι άλλο τη διαφορά.

    Στην Αριζόνα αντίθετα είναι ο Δημοκρατικός υποψήφιος αυτός που βλέπει το προβάδισμα του να συρρικνώνεται, αν και όχι τόσο δραστικά. Στην πολιτεία αυτή (11 εκλέκτορες), ο Τζο Μπάιντεν προηγείται με περίπου 46.000 ψήφους.

    Στην Τζόρτζια, το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με στρίψιμο νομίσματος: τους δύο αντιπάλους χωρίζουν 2.500 ψήφοι.

    Στη Νεβάδα, όπου τα δεδομένα δεν ανανεώνονται συνεχώς, ο Μπάιντεν προηγείται με 11.400 ψήφους. Στην πολιτεία αυτή διακυβεύονται 6 εκλέκτορες, που ενδέχεται να ανοίξουν στον Δημοκρατικό υποψήφιο την πόρτα του Λευκού Οίκου.

    Δείτε τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. O ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ ! ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ???

    2. Βγηκαν και οι νεκροι απο τους ταφους τους και ψηφιζαν Μπαιντεν. Ψηφοδελτια με ονοματα ανθρωπων που απεβιωσαν πριν το 2000. Σταματησαν την καταμετρηση στις κρισιμες πολιτειες γιατι ειπαν κουραστηκαν και εστειλαν τους ρεμπουπλικανους ελεγκτες στα σπιτια τους. Οταν ανοιξαν ξανα ο Μπαιντεν ειχε καλυψει οσο χαμενο εδαφος χρειαζοταν. Βιντεο με λευκα βαν και σακουλες που ξεφορτωναν στα εκλογικα κεντρα κανουν τον γυρο του διαδικτιου.Βια, νοθεια , και αιμα.Παντα γινοτανε περιορισμενης εκτασης νοθεια στην Αμερικη αλλα αυτο που εγινε σ αυτες τις εκλογες δεν νομιζω να εχει προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια.

      Ο Τραμπ πηρε 2 εκατομμυρια ψηφους περισσοτερους απο την τελευταια φορα, και κερδισε κατα κρατος τον Μπαιντεν.
      Ο αλλος ο Ομπαμιας παρ οτι μεγαλος τσαρλατανος, ητανε πολυ δεινος ρητορας και χαρισματικος, πολυ δημοφιλης αναμεσα ακομα και σε κεντροδεξιους συν του οτι οπως ειναι φυσικο ειχε απιστευτη συσπειρωση της μαυρης ψηφου,και θελουν να πιστεψουμε οτι ο γερο Μπαιντεν ο παιδεραστης με αλτσχαιμερ πηρε περισσοτερους ψηφους απο τον Ομπαμια.Δεν υπαρχει κανενας λογικος ανθρωπος που μπορει να το πιστεψει.

      Αποδειξεις τρανταχτες υπαρχουν παμπολλες αλλα οταν ελεγχουν ΟΛΑ τα μεγαλα μεσα ενημερωσης συμπεριλαμβανομενου του υποτιθεται δεξιου Φοξ, αλλα και οταν μελη του κομματος του Τραμπ δουλευουν εναντιον του(κατι σαν γιαλαντζι πατριωτες- νουδουλοι, υπαρχει σ ολο τον κοσμο αυτο το ειδος),με την διαφθορα να εχει σαπισει απο παντου πλεον τον κυβερνητικο μηχανισμο των ΗΠΑ, δεν προκειται να βρει το δικιο του ουτε ο Τραμπ, ουτε ο Αμερικανικος λαος.

      Οι εκλογες αυτες ηταν σε κομβικο σημειο για την Αμερικη αλλα και για την ανθρωποτητα. Επρεπε ο κοσμος να μπει στην επομενη φαση. Ο Τραμπ το καθυστερησε 4 χρονια.Προσπαθησε και εκανε πολλα για τον Αμερικανικο λαο, ηταν ομως απελπιστικα μονος.Επισης με διαφορα ο πιο ειρηνιστης Αμερικανος προεδρος στην ιστορια των ΗΠΑ. Οσο για το αν ειναι τουρκοφιλος, απλα θα πω οτι αν πιστευεις τους τσαρλατανους των ειδησεων εισαι αξιος της μοιρας σου. Εξαλλου ειναι καταντια των Ελληνων, να ψηφιζουν οι ιδιοι τουκοφιλους και να περιμενουν απο τους αλλους να τους σωσουν.

      Ερχεται μονιμο λοκταουν για χρονια, με υποχρεωτικους εμβολιασμους, πεινα,φτωχεια και τυρραννια ψηφιακη,πολιτικη,οικονομικη, ιατρικη,πολιτισμικη.Μακρια απο τις πολεις και απο το συστημα, και κοντα Στον Θεο αν θελεις να επιζησεις,εκτος αν εισαι ενας απ αυτους. Το συμβολαιο ομως με τον διαβολο, εχει ημερομηνια ληξης.

    3. ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

    4. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Αυτό κάνετε σχολιάζοντας . Και στο κάτω κάτω αν το σύστημα μπορεί να κάνει στον Τραμπ ο’τι του κάνει …. τότε τι νόημα έχει να ξανά εκλεγεί ;;;;;;;;

    5. όλοι οι θεσμοί τα πάντα είναι κάτω από τον έλεγχο των παγκοσμοιοποιητών δυστυχώς εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ακηδεμόνευτων

    6. Ας έπαιρνε τα μέτρα του αυτός έλεγχε την εξουσία και ήταν υπεύθυνος για τις εκλογές Τώρα έχασε είναι αργά Όσον αφορά για την επιστολική ψήφο ας γίνονταν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας να παίρνει απόδειξη και να μην στέλνεται από ταχυδρομεία αλλά από κέντρα που να ελεγχει ο στρατός και οι απεσταλμένοι των κομμάτων
      Όσον αφορά για την Ελλάδα επι Τραμπ χάθηκε το όνομα και ιστορία της Μακεδονίας οι Τούρκοι μπήκαν στην λιβυη υπεγράφη ψεύτικη ΑΟΖ
      Η αγια Σοφία και η Μόνη έγιναν τζάμια
      Οι Τούρκοι γκριζαρουν Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο με τα πλοία τους και navtex και κατέλαβαν την αμμοχωστο

    7. .οπως ακριβως γινεται στις ψηφοφοριες στην ελλαδα τα τελευταια 170 χρονια…..μεσα σαυτα τα κολπα οι ΚΩΛΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΗ΅Σ ΕΡΗΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝΑ [ΚΙΝΑ} και τα λεγομενα μιγματα της κοινωνιας…γαμω την ανατολη και την δυση ”’αυτονων”’.

    8. Ο Τράμπ έκανε τα πάντα για να μην καταμετρηθούν οι επιστολικοί ψήφοι, βία και νοθεία και έχει και το θράσος να τις αποκαλεί παράνομες ψήφους. Είναι κρίμα που υποστηρίζουν έναν απατεώνα οι πατριώτες στην Ελλάδα.

      1. ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ. ΕΞΗΓΗΣΕ
        1) ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ; 2) ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ;
        3) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΨΑΛΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;
        4) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ;
        5) ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ;
        6) ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ;
        7) ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΗΓΟΥΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ;
        8) ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ;

    9. Το 2016 δεν περίμεναν να εκλεγεί ο Τραμπ και πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο (οι αμερικανοί αποφάσισαν καλύτερα αυτός, παρά η σιχαμένη Κλίντον). Αυτή τη φορά όμως πήραν τα μέτρα τους.

    10. στα δορυφορικα υπαρχουν χιλιαδεσ καναλια απο ολεσ τησ χωρεσ φιλικεσ και εχθρηκεσ στον τραμπ και εσει διαλεγεισ τη θα δεισ χωρισ να σε δεσμευση κανεισ και οχι σαν εδω οχτω διαπλεκομενα μπουρδελοκαναλσ και πουλημενα .ποσα καναλια αλαξαν χερια και θεματολογια εκει ενασ κανη κουμαντο και δεν αλαζει γραμη κατα που φυσαει ο ανεμοσ.τσεχικα πολονικα βραζιλιανικα αργεντινικα αυστραλιανα καναδικα

    11. Από δω και πέρα και στην Ελλάδα ότι μκαι να ψηφίζεις Κούλης θα βγαίνει το ψηφοδέλτιο.

    12. Καλά τον κάνανε τον αρχιβλάκα! Και τα γίδια στην Ελλάδα μιλούν για Δημοκρατία! Τα ίδια γίδια που ψηφίζουν χρυσή αυγή και Βελόπουλο…

      1. H χρυση αυγη εκανε μαλακιες ενταξη αλλα ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες μαλλον και εσυ προδοτες ψηφιζεις να τους χερεσε τοτε που σε εχουν κλεισει μεσα οι γερμανοτσολιάδες κατι σαν και εσας χαθηκε η ελλαδα

      2. Θα μας υποδείξει ο Νεοραγιάς τι θα κάνουμε…. Γρήγορα τώρα φορά το φίμωτρο σου πέσε τέσσερα και πες ευχαριστώ σε αυτούς που σε διαφεντεύουν.

    13. Χούντα καναλιών παγκόσμια και ειδικά στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε καταστρέφουν τον κόσμο και δεν έχει επέμβει κανένας εισαγγελέας σιχαίνομαι να βλέπω τηλεόραση μου κάνει κακό στην ψυχολογία!!!

    14. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι οι εκλογές έγιναν υπό ανελεύθερο καθεστώς.

    15. Άμα δεν σε θέλει το σύστημα και πρόεδρος των ΗΠΑ να είσαι σε κόβουν.

    16. ολα τα καναλια τον εκοψαν μονο το
      φοξ και το σι εν εν δεν τον εκοψε το ηδα στην δορυφορικη τηλεωραση

      1. Ε αγραμματε τα δικα του καναλια δεν τον εκοψαν ουτε τα ραδιοφωνα του , μαλιστα γνωστος ραδιοφωνικος παραγωγος του κανει βρωμικη προπα[ανδα υπερ του τραμπ και προτρεπει τον κοσμο σε εξεργεσεις , αλλα εχουν γνωση οι φυλακες!

    17. Σε μας εδώ δε θα χρειαστεί η χούντα της παγκοσμιοποίησης να δράσει γιατί κι οι δύο που έχουμε την ίδια φάτσα έχουμε!!
      Άσε που ένας πλέον έχει καταστεί αμελητέα ποσότητα!! Πιστεύω ότι και μετά τη λήξη της τετραετίας πάλι θα καιρικά φαινόμενα ,οι σεισμοι και τα τσουναμια θα χουν την τιμητική τους!

    18. Αυτα που συμβαινουν στην Αμερικη,συμβαινουν και στην Ελλαδα….μικρο κομμα που δεν ειχε κατεβασει ψηφοδελτιο σε καποια περιοχη,πηρε ψηφους χαχαχαχα
      Ζητω η Δημοκρατια χαχαχα

    19. Τι έγινε; Μαζευτηκαν όλα τα φιλο-διεθνιστικα τρόλια του Περισσου του Συριζα για να μας πούνε τις προ-Μπαιντεν παπαριες τους!!

    20. Υπάρχει ένα βίντεο που έχει όλες τις εμφανίσεις Τραμπ σε ταινίες και σειρές από 80ς,90ς κτλ.Α! Τότε ήταν καλός ο Τραμπ για τους δημοκρατικούς (ηθοποιούς, τραγουδιστές κτλ.)

    21. Γιατί αυτό τον κύριο δεν τον πιστεύω σε τίποτα ; Γαντζώθηκε στην εξουσία και δεν την αφήνει με τίποτα. Γιατί την προηγούμενη φορά που κέρδισε δεν έγινε νοθεία και τώρα περιγράφει τόσο ακραία πράγματα που ούτε σε στρατιωτικά καθεστώτα δεν συμβαίνουν; Είναι τόσο ακραία που δεν μπορεί να γίνει πιστευτός από σοβαρούς και μη φανατικούς ανθρώπους. Αλλωστε είχε δηλώσει πριν τις εκλογές ότι εάν χάσει δεν θα κάνει αποδεκτό το αποτέλεσμα . Αυτός ο ανίκανος και κομπλεξικός άνθρωπος με τις παιδαριώδεις αποφάσεις του έκανε μεγάλη ζημιά στην ανθρωπότητα κρυβόμενος πίσω από τον Ερτογάν, εκμηδένισε την αίγλη της Αμερικής και του ΝΑΤΟ και έθαψε προκλητικά και χωρίς αιδώ την αγαπημένη μας Ελλάδα και Κύπρο. Και τώρα προσπαθεί να φέρει εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική για να την καταστρέψει εντελώς δηλαδή. Η θέση αυτού του ανθρώπου είναι σχολιαστής στο facebook και στο twitter

      1. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Ε; ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ; ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ;

        ΦΙΛΕ (ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΦΤΥΝΩ) ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

        1. Οποιος δεν έχει να πεί τίποτα βγάζει άναρθρες κραυγές και χυδαιολογεί.
          1. Δεν με ενδιαφέρει κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ κόμμα παρά μόνο η πατρίδα μου. Τα κόμματα όλα τα τελευταία χρόνια έθαψαν την Ελλάδα. Αρα εδώ παίρνεις μηδέν, θεωρώντας με κομματικό άτομο.
          2. Ναί ο αμόρφωτος αυτός άνθρωπος, έκανε ζημιά στην ανθρωπότητα γιατί βοήθησε τον Ερτογάν να σκοτώνει ανθρώπους στην Συρία, Λιβύη, Αρμενία κλπ . Πολέμους δεν ξεκίνησε αλλά βοήθησε τον Ερτογάν σε όλους τους πολέμους που διεξάγει που δεν είναι και λίγοι. Και είναι και προδότης, γιατί πούλησε τους συμμάχους του τους Κούρδους.
          3. Με τις θέσεις του και την συμπεριφορά του “παροτρύνει” τον Ερτογάν να απειλεί καθημερινά την κυριαρχία της Ελλάδος και της Κύπρου.
          4. Η θέση του για τον corona virus είναι για παιδιά του νηπιαγωγείου.
          Αυτά τα ολίγα διευκρινιστικά , καλέ μου φίλε.

          1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
            1)ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.
            2) Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
            3)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΙΤΕ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΕΙΤΕ ΑΦΓΑΝΟΥ ΕΙΤΕ ΙΡΑΚΙΝΟΥ.

            ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ: “ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ “ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ” ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΙΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑΦΟΣΙΩΘΩ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ”

            1. ‘Η εθελοτυφλείς ή είσαι ανιστόριτος ή βαλτός. Τό άσπρο μαύρο δεν γίνεται. Βεβαίως, υποθάλπει τον Ερτογάν σε όλους τους πολέμους και είναι ο ηθικός αυτουργός όλων των πολέμων (οι πόλεμοι δεν είναι κακό για την ανθρωπότητα ; Ελεος…). Τον προστατεύει προκλητικά έναντι των παρανομιών του ακόμα και σε βάρος της Αμερικής και του ΝΑΤΟ (παραβιάζων ακόμη και την Αμερικανική νομοθεσία). Και δηλώνει και θαυμαστής και υποστηρικτής ενός τρομοκράτη.
              Οσο για τις δηλώσεις του κατά καιρούς, δηλώνει μια έτσι και μια αλλιώς, ότι του έρθει κάθε φορά, χωρίς καμμία σταθερότητα και καμμία αξιοπρέπεια . Γνωρίζεις ότι κατηγορούσε ως μη δημοκρατικό το εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ, αλλά όταν χάρις σε αυτό βγήκε στην εξουσία δήλωσε ότι πιο έξυπνο εκλογικό σύστημα δεν υπάρχει; Οτι νάναι δηλαδή. Οπως και τώρα, χάνει την εξουσία και δεν έχει την ευθιξία να αποχωρήσει δημοκρατικά, αλλά επιχειρεί να διχάσει τον Αμερικανικό λαό.Τώρα για πόσες φορές προτάθηκε για βραβείο Νόμπελ, άστο καλύτερα.Τίποτα δεν είναι να προταθεί κανείς για Νόμπελ, μπορεί να προταθεί και η κουτσή Μαρία. Τόσο εύκολο είναι.
              Για μένα έχουν μεγάλη αξία όλα αυτά που προανέφερα, αλλά κυρίως δεν του συγχωρώ γιατί με τις ενέργειες του και τις δηλώσεις του έκανε πολύ μεγάλο κακό στην Ελλάδα και την Κύπρο. Βοήθησε να αποθρασυνθεί ένας τρομοκράτης (Ερτογάν) και επίσης τον προστατεύει έναντι των παρανομιών του. Ασε που ο Ερτογάν δουλεύει και την Αμερική και την Ρωσσία.
              Νάσαι βέβαιος εάν και ο Μπάϊντεν (καλά δεν βρήκαν ένα ικανό νεότερο άνθρωπο;) κάνει κάτι σε βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου και σε αυτόν θα δηλώσω αντίπαλος.

          1. ΕΛΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕ. ΞΟΦΛΙΣΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    22. Είναι φανερο πλεον ο τυπος είναι ψυχακιας , ελα ο θειος Τζο χαλαρα 3-0 σε πηρε. Ο παρανοικος τραμπ όπως και αυτοι που τον ψηφιζουν κατι κουκλουξ κλαναρες και κατι νεοναζί αμερικανακια με σβαστιγκες τατου στα κωλομερια.

      1. ΤΡΑΒΑ ΜΕΣΗ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

      2. Tι λες ρε τουβλο! Ο πρωην αρχηγος του ΚουΚλουξ Κλαν Ντειβιντ Ντουκ υποστηριξε ανοιχτα τον Μπαιντεν

      3. ΝΑΙ ΣΙΓΑ ΑΡΑΠΟΛΑΓΝΕ ΤΟΥ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΚΑΤΟΥΡΑ ΛΙΓΟ!

    23. Γιατί λέτε ότι δεν παρουσιάζει στοιχεία; δεν βγήκαν τα βίντεο με τους σάκους και την ανεπαρκή επιτήρηση; πάντως νάσαι πλανητάρχης και να μην μπορείς να ελέγξεις τα ΜΜΕ δεν το καταλαβαίνω. Και στους δικαστές έχει εμπιστοσύνη;

      1. Θα σου απαντήσω απλά και πιστεύω ότι θα καταλάβεις: Και ο Μητσοτακης πρωθυπουργος είναι στα χαρτια, αλλά δεν ελέγχει αυτος τα της χώρας του

    Comments are closed.