Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ – ΟΙ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ – ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

    Κοινοποίηση:
    karolos

    Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, της Ελισάβετ Β’, ο Κάρολος Γ΄ ανακηρύσσεται επίσημα σήμερα βασιλιάς, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο τελεί σε δεκαήμερο εθνικό πένθος.

    Η ανακοίνωση της ανακήρυξής του διαβάστηκε από το μπαλκόνι του ανακτόρου Σεντ Τζέιμς, ενώπιον της Φρουράς του Βασιλιά και εκατοντάδων πολιτών. Αμέσως μετά ακούστηκε ο εθνικός ύμνος ενώ κανονιοβολισμοί έπεφταν σε όλη τη χώρα προς τιμή του Καρόλου.

    Είχε προηγηθεί μια τελετή στο παλάτι Σεντ Τζέιμς, όπου συνεδρίαζε το Συμβούλιο Διαδοχής και πριν από την ανακήρυξη του Καρόλου ανακοινώθηκε επισήμως ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ.

    Ο νέος βασιλιάς δήλωσε ότι «συνειδητοποιεί βαθύτατα» τα «καθήκοντα και τις βαριές ευθύνες» που συνδέονται με το νέο αξίωμά του, κατά την ορκωμοσία του ενώπιον του Συμβουλίου.

    «Η βασιλεία της μητέρας μου ήταν απαράμιλλη όσον αφορά τη διάρκεια και την αφοσίωσή της (…) Έχω βαθύτατη συνείδηση αυτής της μεγάλης κληρονομιάς, των καθηκόντων και της βαριάς ευθύνης που μου μεταβιβάστηκαν», είπε ο 73χρονος βασιλιάς.

    «Προσεύχομαι για την καθοδήγηση και τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού για την εκτέλεση αυτού του καθήκοντος που ανατέθηκε σε εμένα και για το οποίο τώρα θα αφιερώσω την υπόλοιπη ζωή μου», πρόσθεσε.

    Οι περίπου 200 επίσημοι προσκεκλημένοι φώναξαν «Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά» προτού να ξεκινήσει η υπογραφή των εγγράφων. Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν η βασιλική σύζυγος Καμίλα, ο νέος διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, θρησκευτικοί ηγέτες, η πρωθυπουργός Λιζ Τρας και πολλοί πρώην πρωθυπουργοί, όπως ο Γκόρντον Μπράουν, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο Μπόρις Τζόνσον και η Τερέζα Μέι.

    Οι σημαίες που κυμάτιζαν μεσίστιες από την Πέμπτη σε ένδειξη πένθους για τη βασίλισσα, θα υψωθούν και πάλι στον ιστό τους, για μικρό χρονικό διάστημα, προς τιμή του νέου βασιλιά. Μια από τις πρώτες αποφάσεις του Καρόλου ως βασιλιά ήταν να εγκρίνει την κήρυξη δημόσιας αργίας την ημέρα που θα κηδευτεί η μητέρα του.

    Η διακήρυξη της αναγόρευσης του Καρόλου θα διαβαστεί μέχρι αύριο δημοσίως σε όλες τις πρωτεύουσες του Ηνωμένου Βασιλείου –στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας και στο Κάρντιφ της Ουαλίας– καθώς και σε άλλες πόλεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Όλα τα πολιτεύματα είναι καταραμένα από τον Θεό αλλά η βασιλεία είναι το χειρότερο. Οι ελέω Θεού βασιλείς αυτοπροσδιορίζονταν έτσι. Βασιλιάδες του Θεού ήταν ο Δαυίδ και ο Σολομώντας.

    2. Ο Κάρολος έλεγε ότι θα δώσει το στέμμα στον πρωτότοκο του. Μπορεί σε 1 μήνα ή χρόνο να το δούμε.
      Αν έχεις για βασιλιά σου τον Λεωνίδα της Σπάρτης τότε η βασιλεία είναι καλύτερη της βρωμοδημοκρατίας που ζούμε σήμερα.

    3. Ενώ η δική μας πρόεδρος , είναι για τον
      πο@τσο καβαλα.
      Τσόκαρο ολκής.

    4. Αυτά σκεφτόμουν και εγώ…
      Εδώ.. η αλλαγή φύλου είναι πρόοδος και αυτοί χειροκροτούν 200 και έναν προσκεκλημένο.. Που στα 73 του θα αφοσιωθεί στα καθήκοντά του 🤣🤣🤣

    5. Ποιον “Θεο”, μωρη Καρολινα; Των ΣατανοΕρπετων, οπως η παρτη σας;

    6. Έλα μουνοπανα καλό βράδυ όνειρα γλυκα σκαταδες μου εσεις.
      Θα σας σκέφτομαι όλους όταν χεζω.

    7. Είπαμε μετά τη σφαγή του Τσάρου από τους εβραιοilluminati όλοι οι τότε βασιλείς κλασανε μέντες και φόρεσαν ποδιτσες.
      Οσοι απέμειναν έχουν πρόσβαση παντού και απεριόριστη οικονομική χωρίς σπατάλες επιφάνεια στις τράπεζες του Ρότσιλντ.

    8. Βρήκε δουλειά κι ο Κάριολος στα 73 του… η γριά σαύρα πήγε να κάνει backup το κουφάρι της σε κάναν κλώνο μάλλον

    9. Κάνω κάποιες σκέψεις τώρα 2 μέρες. Αιώνες τώρα κάποιοι λαοί όπως και εμείς πριν 50 χρόνια ζούν με έναν βασιλιά,μια βασίλισσα, ελέω Θεού, και μάλιστα αυτοί όλοι τοποθετούνται σε κάποια χώρα μεταξύ τους χωρίς να εκλεγούν. Με το που πεθάνει ένας είναι ο διάδοχος έτοιμος. Απαίδευτοι, τεμπέληδες, δεν λογοδοτούν πουθενά, όλοι υπακούουν σε αυτούς, γαλαζοαιματοι. Πριν χρόνια να πω εντάξει. Εν έτει 2022 να υπάρχουν λαοί που όχι μόνο να δέχονται τη βασιλεία αλλά άλλοτε να πανηγυρίζουν και να χαίρονται επειδή π.χ. γέννησε η πριγκίπισσα και άλλοτε να σπαραζουν στο κλάμα επειδή πέθανε κάποιος από δαυτους. Μιλάμε για ηλίθιους ανθρώπους. Υπηκόους.

      1. τωρα τα καταλαβες εσυ αυτα, φιλε? οι βασιλοχουντικοι ειναι καμενοι εγκεφαλοι, ολοι το ξερουμε

      2. Αυτά σκεφτόμουν και εγώ…
        Εδώ.. η αλλαγή φύλου είναι πρόοδος και αυτοί χειροκροτούν 200 και έναν προσκεκλημένο.. Που στα 73 του θα αφοσιωθεί στα καθήκοντά του 🤣🤣🤣

    10. Βασιλιάς της π@ύτσας.. Σιγά τον Αρθούρο… Άκου εκεί τι τίτλους έχουν περάσει σχεδόν 20 γενιές οι Κινεδοαίματοι…..Ο φλούφλης ο πιρπιρής με τα καλσόν….

    11. Τώρα στα γεράματα χάνει το αραλίκι ο κηφήνας. Αρματώθηκε με τα χαιμαλιά και αρχίζει τις μπούρδες ώστε να δικαιολογεί τα φράγκα. Όχι ότι πριν τα δικαιολογούσε που περιφερόταν σαν την άδικη κατάρα μαζί με την γκαμήλα. Αλήθεια χρειάζεται ένας λαός τέτοιους για να ευημερίσει;;;;

    12. Έχει μια πυραμίδα τριγωνική στην Καρέκλα που κάθεται Νααα και έναν κύκλο μέσα ….ίσα με την κεφαλα του!
      Της μασονίας γίνεται εκεί!

    13. Τωρα που βγηκε βασιλιας και ο μπρούμελ ποιος σας πιανει εγγλεζάκια.

    14. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα! Γιατί ο πραγματικός βασιλιάς θα είναι ο γιος του Καρόλου ο Γουίλιαμ που είναι μεγαλύτερη κολοπουστρα και πιο επικίνδυνος από την γιαγιά του την Ελισάβετ

      1. Χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί, μου δίνει την εντύπωση μέγιστου κωλόπαιδου…

    15. Καημενη Νταιανα! Εσυ επρεπε να κατσεις στο θρονο! Τα κανε η μακαριστη κωλο!
      Ακομα κι ο πρωτοτοκος σου μεταλλαχτηκε για ενα.. θρονο!

    16. Έτσι είναι. Και οι πορνοδιεστραμενοι Νεοελληνες έχουν τον πρωθυπουργό που τους αξίζει

    17. Όλοι οι Άγγλοι καλτσοδέτες Ε, γαμω την μανη όλη και τους τυροβλαχους της.

      1. Besides, αν νομίζεις ότι οι άγγλοι είναι τίποτα ευγενείς ν’ αλλάξεις πλευρό. Είσαι στο λάθος, όπως και η “ελληνική” ηγεσία του μιζοτάκη και των λαδόνειδων…

    Comments are closed.