ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Στη εκλογική μάχη μπαίνουν σήμερα με αξιώσεις ΝΔ, Χρυσή Αυγή και Ελληνική Λύση.

    Και τα 3 κόμματα δίνουν αγώνα για τη “καρδιά” αλλά κυρίως τη… ψήφο του δεξιού ψηφοφόρου.

    Γι’ αυτό το λόγο είδαμε ότι και κατά την προεκλογική περίοδο οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τους υπήρξαν ιδιαίτερα έντονες.

    Στις ευρωεκλογές τα κόμματα της Δεξιάς πήραν 42% εκ του οποίου το 9% ανήκε στη λαϊκή δεξιά. Στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 είχαν συγκεντρώσει το 38% των ψήφων.

    Νέα Δημοκρατία: Αυτοδυναμία,αυτοδυναμία…αυτοδυναμία, αυτή η λέξη βρίσκεται στο μυαλό όλων των στελεχών της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και είναι και το μεγάλο στοίχημα των εκλογών.Η ΝΔ ερχόμενη με τον αέρα της διαφοράς των 10 μονάδων στις ευρωεκλογές ελπίζει να ξαναζήσει τις… ένδοξες ημέρες, προ κρίσης.

    Ο πήχης πάντως έχει μπει ψηλά και σε περίπτωση που η επίδοση δεν είναι η αναμενόμενη οι γκρίνιες και η εσωστρέφεια δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην Πειραιώς.

    Άλλωστε το τελευταίο που θέλουν στη ΝΔ είναι να εξαρτώνται από το ΚΙΝΑΛ και τη Γεννηματά σε μία ενδεχόμενη συγκυβέρνηση.

    Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις  τα ποσοστά της κυμαίνονται μεταξύ 34-41%

    Χρυσή Αυγή: Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου παλεύει για την επιβίωση του, καθώς είναι “όμηρος” της δίκης η οποία τραβάει εδώ και χρόνια.

    Με το μισό κόμμα να βρίσκεται υπό περιοριστικούς χώρους, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση και με το πλήρη αποκλεισμό της από τα ΜΜΕ, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να διεξάγει προεκλογικό αγώνα και στις ευρωεκλογές είδε τα ποσοστά της να εξανεμίζονταΙ.

    Παρ’ όλα αυτά ο σκληρός πυρήνας ψηφοφόρων της σε συνδυασμό με τη ψήφο των νέων φαίνεται να είναι το κλειδί που θα την κρατήσει στη Βουλη. Οι πάντες στο κόμμα γνωρίζουν πως σε περίπτωση που δεν πιάσουν το 3% η επιστροφή στα πολιτικά πράγματα γίνεται δύσκολη έως απίθανη.

    Πάντως αν κρατήσουν το 4,87% των ευρωεκλογών δεν θα έχουν πρόβλημα

    Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά της κυμαίνονται μεταξύ 2,5-5%

    Ελληνική Λύση: Ο Κυριάκος Βελόπουλος αποτέλεσε την έκπληξη των ευρωεκλογών καθώς παρότι περιθωριοποιημένος από τα μεγάλα ΜΜΕ κατάφερε και συγκέντρωσε το πολύ σεβαστό ποσοστό του 4,18%.

    Ο Βελόπουλος ο οποίος έτρεξε μία καμπάνια “παλαιού τύπου” περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα μπήκε τον τελευταίο καιρό στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας και των φιλικών της προσκείμενων ΜΜΕ, καθώς θεωρούν πως κρατώντας την Ελληνική Λύση εκτός Βουλής εξασφαλίζουν την αυτοδυναμία.

    Γι αυτό άλλωστε επιστράτευσαν τον Κώστα Καραμανλή στη Βόρεια Ελλάδα, ένα προπύργιο της Ελληνικής Λύσης.

    Το στοίχημα για την Ελληνική Λύση είναι το αν θα καταφέρει να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους των ευρωεκλογών, όπου η ψήφος είναι πιο χαλαρή.

    Τα ποσοστά της στις τελευταίες δημοσκοπήσεις κυμαίνονται μεταξύ 2,5 – 4,8%

    Σε κάθε περίπτωση, ότι ένα κεντροδεξιό κόμμα διεκδικεί με αξιώσεις την αυτοδυναμία και ταυτόχρονα άλλα δύο δεξιά κόμματα βρίσκονται πολύ κοντά στη είσοδό τους στην επόμενη Βουλή μαρτυρούν πολλά για τη δυναμική του χώρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ραγιαδες ψηφοφοροι της μεταπολιτευσης…. Χρυση Αυγη για τη νικη!

    2. Θα σου πω εγω γλιτωσα αποντην φυλακη για μαλακιες της χρυσης αυγης και αλλα πολα θαψιμο θελουν διναν δικους μας και και η λιστα δεν εχει τελος….

    3. Θα βγεί η ΝΔ θα καλύψουν όλα τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται, θα χαρίσουν τα δάνεια τους μέχρι και τον Χριστοφοράκο είναι ικανοί να επαναπατρήσουν αυτοί !

      Το κερασάκι στη τούρτα βέβαια θα είναι με την Μακεδονία, όταν δεν θα περάσει λίγος καιρός και τότε όλοι θα καταλάβετε ότι αυτοί θα είναι χειρότεροι προδότες κι ας παίζαν τους Μακεδονομάχους ως τώρα. Ναι σε όλα θα είναι.

      Τότε όμως, θα είναι αργά !

    4. Μικη μαους Μαχαιρωνουν τραμπουκιζουν δερνουν…και είναι και ναζι δεν σου φτανουν αυτά !!!???

      1. Αυτά λένε τα συστημικά κανάλια. Γιατί δεν τους καλούν να τους ακούσουμε? Γιατί τους έχουν αποκλείσει από παντού? Τι φοβούνται? Μήπως αν τους ακούσει ο κόσμος καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι? (Τα αποτελέσματα τους τα ζούμε). Αυτή είναι η δημοκρατία? Ή τα συμφέροντα? Και στην τελική ‘ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ’
        Μη δικάσεις καμμίαν δίκη, εάν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές
        ΦΩΚΥΛΙΔΗΣ ΕΚ ΜΙΛΗΤΟΥ
        …. Μην πορωνεσαι άδικα, τα πράγματα είναι απλά…

    5. Θέλει υπομονή μέχρι να ψηλώσει η στιγμή αλλά όπως είχε πει ο Αρχηγός όταν θα γίνουμε εμείς οι δυνατοί θα είμαστε ανελέητοι. Και σταματήστε πια αυτή την καραμέλα περί αλλαγής ηγεσίας, κούρασε.

      1. Το 88 τι σημαίνει ρε χιτλερικό σκουλήκι; Για σας φύγαμε από την Χ.Α μετά από τόσα χρόνια,πατριώτες είμαστε αλλά τον Χίτλερ τον φτύνουμε και τον χεζουμε κοπρόσκυλα της Βέρμαχτ….

    6. Τωρα που θα παρει πουλο απ την βουλη θα παει φυλακη ρατσιστή???? πλυσου και στησου σας περιμενουν αραπηκες ψωλες!!

      1. ποιος είσαι άνθρωπε μου που μιλάς με τόση κακία, με εμμονή? Εσύ τι θα κερδίσεις αν δεν μπεί η ΧΑ στη Βουλή? Τι κακό έκαναν σε σένα ή στο κράτος μας και γράφεις συνέχεια σχόλια βρώμικα και εμπαθή? Ρίξε λίγο κρύο νεράκι στο πρόσωπο σου μήπως ξαλαμπικάρεις…. Άντε και άσε τα ‘ουστ ρε’ ούτε στα σκυλιά…

    7. https://youtu.be/3sC5iAnprsc ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΣΕ ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ.ΑΘΛΙΕ ΣΤ.ΧΙΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΚΑΡΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.ΒΙΝΤΕΟ -ΜΕΤΑ ΤΟ 1.10.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ -ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΑΤΑΚΙ ΧΙΟ.

      1. Ζητο η ΝΔ!!!!!!το μονο πατριωτικο κομμα!!!!!!

    8. Βελοπουλοs ο….Πεντακαθαριδηs!
      Πρεπει να εισαι πολυ αυτοκαταστροφικοs για να ψηφισειs…Βελοπουλο!

      Βελοπουλε…εε…εισαι ρομπα,και μαλιστα ξεκουμπωτη!

    9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ……………………… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΑΤ-ΕΣΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΠΑΪΡΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ……………………….

    10. Ελλάδα όταν ψηφίζεις ασήμαντους , υποτακτικούς νανάκια Πολιτικούς …

      ΕΤΣΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ. Σήμερα παραδίδουν τους s-400 στην Τουρκιά , που προορίζονται για τα κεφάλια των παιδιών μας !!!! Ψηφίστε τους ρεεε ..

    11. Κυριακοs Βελοπουλοs:Δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
      Ειναι Ψευτοχριστιανοs,Ασκεναζι,ΚρυπτοΧαζαροs,Σιωνιστηs!
      Φτυστε τον συφιλιαρη,αμορφωτο Βελοπουλο!
      Διαβαστε και φριξτε με την αθλιοτητα του γυμνοκωλου λαμογιου”Κυριακοs Βελοπουλοs”που εχει το θρασοs να ζηταει την ψηφο σαs!

    12. Βαρουφακηs-Βελοπουλοs:Οι διδυμεs Καρικατουρεs…
      Διπλα σ’αυτην την κατασκευη,την καρικατουρα των”αριστερων”ανδρεικελων,οι μηχανισμοι του 4ου Ραιχ προωθουν και μια αλλη κατασκευη.
      Την καρι κατουρα τηs ακροδεξιαs δημαγωγιαs,την καρι κατουρα του κλοουν Καρατζαφερη:Τον Βελοπουλο…
      Μαυρο στουs κλοουν τηs επαρμενηs πολιτικηs ΑΠΑΤΗΣ στουs κλοουν των τυραννων και δημιων μαs!
      ΠΡΟΣΟΧΗ στιs φολεs…
      Εχουν ριξει πολλεs στην πολιτικη αγορα…

    13. ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    14. με το τέλος της δίκης να κάνει ένα νεό κόμμα ο Κασιδιάρης το οποίο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, η Χρυσή Αυγή να μην ξαναπάει σε εκλογές και στο νέο κόμμα καλό θα είναι να μην συμμετέχουν ως υποψήφιοι κανένας άλλος γνωστός από Χρυσή Αυγή, οι συνεργασίες δεν έχουν νόημα, κανείς δεν συνεργάστηκε με κανέναν μέχρι σήμερα, ακόμα και ο Φαήλος ανακοίνωσε ότι πάει με Βελό και μετά από 2 μέρες μετάνιωσε. όποιος θέλει ας πάει στο νεό κόμμα του Κασιδιάρη.

    15. Μονο Ελληνικη Λυση. Μποτας Μιχαλης Α Αθηνων!!!! Γνησιος Πατριωτης!!!

      1. ΛΕΣΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΤΗΛΕΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!! ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ !!!!!

    16. Εκεί στα δεξιά της ΝΔ , πρέπει να ξυπνήσουν ! Αντί να κάνουν αντιπολίτευση στην ΝΔ, πρέπει να κάνουν αντιπολίτευση στην Αριστερά …

    17. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ !!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!! ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ !!!!!

      1. Αν δεν ήταν και ολίγον λάτρεις της σβαστηγκας θα ήταν σούπερ. Αυτό είναι το μόνο τους μείον,.

        1. Η ΣΩΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΙΑΝΔΡΩΝ !!!!! ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ !!!!! ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ???

          1. Το ξέρουμε ρε φιλαράκι ότι είναι ο μαίανδρος αλλά μεταξύ μας τώρα κάποιοι ειναι και ψιλο λάτρεις της σβάστικας και του αρχηγού της

      2. Ακριβώς όπως τα λες!Συν και ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει η δίκη.Αθώοι ή έχουν τη φωλιά τους λερωμένη?

        1. Μα τώρα πιστεύεις ότι υπάρχει δίκαιη δίκη;
          Πλάκα κάνεις;

          1. Φιλε εχω διαβασει καποιες καταθεσεις απο τη δικη και ειναι της πλακας με ψευδομαρτυρες.Ειναι πολλοι που σκεφτονται να τη ψηφισουν αλλα κωλωνουν.Το μονο που ακουνε στις ειδησεις ειναι για εκληματιες.Με τον αποκλεισμο της απο τα μμε δεν εχουν ιδεα για τις προτασεις τους και οτι τους ξεφτιλιζουν ολους.Εμεις τα βλεπουμε στο ιντερνετ,οι μεγαλυτεροι σε ηλικια δεν εχουν ιδεα.Εγω τους ψηφιζα αλλα σημερα δε πηγα καθολου.Ο Μιχαλολιακος δε φτουραει.Μονο ο Ηλιας με δικο του κομμα θα σαρωσει

    18. Μόνο η Χρυσή Αυγή αξίζει….
      Ο μαλακας που ηγείται δεν αξίζει…..
      Λιακο ο λαος μίλησε να κανεις δικος σου κομμα και μας εγραψες στα παπαρακια σου….
      Δεν πειράζει….. Ψηφίζουμε σημερα

      1. Το ίδιο έκανε και ο Καμμένος όταν έφυγε από τη ΝΔ και πήρε πούλο.

    19. ΠΟΙΑ ΝΔ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΨΑΡΙΑΝΟ ΚΑΙΡΙΔΗ Κ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΊΑ,?? ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙ Π@@ΤΑΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΠΡΌΤΑΣΗ ΧΑ, ΜΌΝΟ Η ΧΑ ΔΟΚΙΜΆΣΤΗΚΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, ΣΦΑΙΡΕΣ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΉ, Ο ΒΕΛΟ ΕΊΝΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ, ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΘΈΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΞΑΝΑΓΊΝΕΙ, ΘΑ ΞΕΧΩΡΊΣΕΙ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΉ Η ΦΎΡΑ ΑΠΤΌ ΣΙΤΆΡΙ, ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ Κ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΘΑ ΛΈΤΕ Κ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!

    20. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ , ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ SΟRΟS , Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΩΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Χ.Α. , ΕΝΩ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΟΠΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΙ , ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !!!

    Comments are closed.