Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ! ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ – Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑΣ!(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    «Δεν λησμονούμε τις περσινές έκνομες και αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο τουρκικές ενέργειες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα» σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος υποδεχόμενος τον Κύπριο ομόλογό του Χαράλαμπο Πετρίδη στο Πεντάγωνο σε μια φράση που δεν αρμόζει επισήμως να εκφράζεται καθώς σημαίνει ότι αποδέχτηκε την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων!

    Συγκριμένα παραδέχθηκε ότι: «Δεν λησμονούμε τις περσινές έκνομες και αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο τουρκικές ενέργειες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και στην Αιγιαλίτιδα Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Οι ενέργειες αυτές απαιτούν τη μέγιστη επαγρύπνηση και συνεργασία μας, για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

    Είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικός αξιωματούχος, μετά τον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ.Μητσοτάκη, τον αντιναύαρχος ε.α. Π.Διακόπουλο, που παραδέχεται ότι η Τουρκία παραβίασε παρανόμησε και προχώρησε σε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και όχι σε… απλές πλεύσεις του ερευνητικού σκάφους της, Oruc Reis, όπως υποστήριζε όλη η κυβέρνηση τότε.

    Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κυβέρνηση δέχθηκε τις ενέργειες αυτές και δεν αντέδρασε, συνιστά εθνική υποχώρηση και αδυναμία αντίδρασης σε παραβίαση των εθνικών δικαιωμάτων και της εθνικής δικαιοδοσίας από την Τουρκία.

    Παρ’όλα αυτά ο Ν.Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι παρακολουθεί «στενά και με μεγάλη ανησυχία την αναθεωρητική στάση της Τουρκίας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΡΕ .
      ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ .
      ΦΤΟΥΥΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ .

    2. …. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΕΥΓΕΥΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ…. ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ!!!!

    3. Επειδή αυτοί οι ίδιοι εισί χειρότερα τέρατα τού …… κοροϊδοϊού!!!!! συνεπώς ο covid19 τούς ….φοβείται !!!!!

    4. Όταν είσαι ξεγυμνωμένος στρατιωτικά κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο . Αν πας να αντιδράσεις θα σε καταλάβουν μέσα σε 10-15 ημέρες . Η κυβέρνηση αυτή εξοπλίζεται τόσο από αέρος άλλο τόσο από θαλάσσης . Επίσης αυξάνει την θητεία . Όταν έχουμε εξοπλιστεί ας έρθουν να μας κουνηθούν τα μεμετια .

      1. Τώρα περίμενε από την αύξηση της θητείας του κώλου να γίνεις Ισραήλ . Πήγαινε τώρα πάρε κ το μεροκάματο τρολιο.

    5. Τοκκκ τοκκκκ…
      Το σωμα του Χριστου που κλαιτε που δεν σας το δίνουν…και γαβγίζεται τις ειδησεις τβ…
      Σας πανε στην κολαση σας τυφλοι να αγαπατε το ισλ@ α@$αχ που σας κ@βερνά…
      Τους νομους του αγιου Μωαμεθ ..σε εσας τους δουλους στον δικο τους μαμονα.

    6. Εχω μια απορια Αυτα τα καθαρματα πως δεν παθαινουν κορονοιο παρολες τις συγκεντρωσεις και τα τσιμπουσια που κανουν Μπορει να μου απαντησει καποιος

    7. Μη κράζετε τα υπαλληλακια,να κράζετε τα Χαϊβάνια που τους ψήφισαν (εδώ που τα λέμε τους ψήφους τους γλεντήσε η singular logic και έβγαλε ότι γουστάρανε τα αφεντικά της)

    8. Οταν ειναι ολα πουλημενα απο τους ολιγαρχες και το πολιτικο συστημα τι να περιμενει κανεις?? Ενας Τσουνης δεν φτανει για να φτιαξει την κατασταση αυτη. Πρεπει εμεις οι υπολοιποι να τους πεταξουμε ολους εξω απο βουλη, Μαξιμου παντου. Αλλα θελει οργανωση το πραγμα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!

    9. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ????

    10. Φίλε μου , τι δεν καταλαβαίνεις , από την στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείτε , δέν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι , είμαστε υπό κηδεμονία , ποτέ κανείς δεν υπογράφει κάτι τέτοιο , ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο σχετικά με την εθνική μας κυριαρχία , αλλά δυστυχώς ή προδότες ανθέλληνες το υπογράψανε.
      Ενας τρόπος που, ίσως υπάρχει είναι όλοι ή Ελληνες να ενωθούνε & ίσως γίνει κάποιο θαύμα , Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτήν είναι ή Αλήθεια , αλλά όχι μόνον από τα πληκτρολόγια !!!

      1. O πρώτος ανθέλληνας είσαι εσύ που δεν ξέρεις γράμματα και είσαι παντελώς ανορθόγραφος. Πήγαινε μάθε γράμματα πρώτα και μετά πιάσε το πληκτρολόγιο να κράξεις!

        Ωραία τα ξεσηκωτικά λόγια μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Θα πηγαίνατε ΄τώρα να καταταγείτε όπως έκαναν οι παππούδες ή οι προπάπποι μας ή θα το παίζατε τρελίτσες; Μήπως είστε άνω των 50 και πλέον είστε απαλλαγμένοι των στρατιωτικών υποχρεώσεων; Αν δε σας αρέσει η κατάντια της Ελλάδας, γιατί συνεισφέρατε σε αυτήν με τα αυθαίρετα σπίτια, τα λαδώματα στους γιατρούς, τους εφοριακούς, το παρακαλετό στον βουλευτή και όλα τα άλλα; Ή μήπως οι κονδυλοφόροι του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ δεν τα έκαναν όλα αυτά και πήγαιναν με τον “σταυρό στο χέρι”; Φτάνει η υποκρισία. Αν είστε πραγματικοί ¨Ελληνες και φοράτε παντελόνια, κάντε πρώτα την αυτοκριτική σας και κοιτάξτε τη δική σας καμπούρα.
        Όλοι εσείς ήσασταν κομάντα στον στρατό ή φυλούσατε σκοπιά στο πεντάγωνο;

    11. Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και η Μακεδονία στης αρκούδες της ,δώστε τα όλα να ησυχάσουμε ,αρκεί να μην πέσει ούτε μια τουφεκιά,να τελειώνουμε με αυτό το μπουρδέλο !

    12. ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΤΣΙΙΙΙ!!! Ο ΕΡΝΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    13. Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο !! ΜΑΣ ΠΟΥΛΆΝΕ !! ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΑΠΛΌΣ ΚΟΙΤΆΜΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΈΝΟΙ !!!! – ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ !!!!! (ΞΕΧΆΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΌ ΠΟΥ ΞΈΡΑΤΕ ΚΆΠΟΤΕ Η ΠΑΛΙΟΊ ….ΑΝ ΕΊΧΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΠΑΡΑΒΊΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΆΛΕΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ !!!

      1. Και αν είχες δικαστές θα έριχναν φυλακές και θα λειτουργούσε το κράτος. Πέραν των προδοτών τόσα χρόνια είναι από το εξωτερικό οι εντολές.

    14. KAI OI 301 MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

    15. Αφου υπογραψαν μνημονιο παραιτησης εθνικης κυριαρχιας
      πρεπει να πιασουμε τα πουσταρια που το υπεγραψαν και να τους κρεμασουμε
      αναποδα μεσα στην πλατια συνταγματος
      και να περνανε ολοι οι Ελληνες και να τους φτυνουν
      Θα πειτε σκληρος ο λογος
      αλλα ειναι 8000000 φορες σκληροτερο να οδηγησεις το εθνος σε θανατο

    16. Η Ελλαδα θα περασει πασα στον Ερντοανη σε λιγα χρονια…
      Του την εχουν ταξει οι “Φιλοι & Συμμαχοι”.
      Αυτοι βαρεθηκαν να μας χαρτζηλικωνουν, Αυτος θα κανει το ονειρο της Οθοαυτοκρατοριας πραγματικοτητα.
      Οσο για μας, οι συνειδητοποιημενοι νεοι λακισαν στο εξωτερικο, οι συνταξιουχοι θα αργοπεθαινουν απο ιους, “εθνικες συνταξεις” και συντομα απο κρατικη αναλγησια.
      Ζητω οι Lathtro-Νεο-Hell-ηνες!!!

    17. Μετά την υφαλοκρηπίδα, θα μας πατήσουν και την κρηπίδα οι κ@@@-τουρκοι, αν δεν τους στείλουμε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα !!

      1. Την κολοτριπιδα μας έχουν παραβιάσει! Ξυπνήστε

    18. Επιτελους τα βδελυγματα εμαθαν τι ειναι πραγματικοτητα. Το ξεφουρνισμα εξετελασθει κια οι βιασμοι κ ολα τα αλλα κοπικαν με το μαχαιρι. Ολα καλα κι ωραια…🎼🎼🎼🎼. Η εσωτερικη καταναλωση των μπλααα…μπλαααα παει συνεφο….. αντε τωρα σε αλλη παραλια με τα κουβαδακια σας, την δικια σας την εχουν κανει λιζ

    19. Η υποδούλωση της Ελλάδας έγινε από τους μητσοτακιδες Παπανδρέου και τσιπρεους με εντολή των Ελληνόφωνων ψηφοφόρων τούς

    20. Παναγιωτόπουλος – Φλώρος έργα και ημέραι …

    21. Φράγκα κ δόξα άλωσαν τις ψυχές των ανθρώπων.

    22. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ , ΜΟΝΟΝ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝiΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ & ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΗΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ & Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΣΗΜΑΤΗΣ
      ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΣΧΕΔΟΝ
      ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!

      1. Όσον αφορά για τους γερμανούς που γράφεις ότι μπορουνε ότι ώρα θέλουν να μας πουλήσουν δεν το νομίζω γιατί αν μπορούσαν θα το έκαναν να’σαι σίγουρος γι’αυτό.
        Τώρα για την κυβέρνηση ανδρεικελων τι να πει κανείς.

        1. Γιατί τόσο καιρό τι κάνουν οι Γερμανοί πίθηκοι;; Επειδή δεν το πράττουν με πιο γρήγορους ρυθμούς; Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Αλήθεια, εσύ ψηφίζεις;; 🐑🐑🐑🐑🐏🐏🦜🦜

    23. Παναγιωτοπουλε ούτε για νταβατζης τις τρουμπας κάνεις

    24. Και ποια είναι η αντίδραση σου απέναντι στους Τούρκους ρε μεγάλε υπουργέ της αμυνας ???????? Να κάνεις δηλώσεις και να διαμαρτύρεσαι στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ. Για καμια ταβέρνα το πολύ είστε όλοι σας. …….Και ούτε και για αυτό κάνετε!!!!!!!

    25. ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤ@ΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    26. Υποδουλωση της χωρας απο τον Μητσοτακη σε Τουρκους, λαθρο και ΕΕ
      χωρισ να πεσει μια ντουφεκια αντιθετα κλειδονοντας τους Ελληνες σε καραντινα
      για να μην ριξουν μια σφαιρα.
      ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ
      ΔΕΝ ΓΕΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

    27. Είναι που θα τους βυθίζανε οι υπερ μπατριώτες…. Καταλάβετε κάτι, οι 300 το μόνο που θέλουν είναι το μισθό τους και τα προνόμοιά τους, το ίδιο και οι εφοπλιστάδες, αν είναι να τα διατηρήσουν, και τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους θα δώσουν στους Τούρκους….

    Comments are closed.