ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ Γ#ΦΤΙΣΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΝΥΦΗ – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΡΑΣΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    zaxaroplasteio

    Νεκρή από τα «χέρια» της πεθεράς της, η οποία την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές μέσα σε ζαχαροπλαστείο έπεσε η 55χρονη γυναίκα, σήμερα το πρωί, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με το grtimes.gr, τα κίνητρα της δολοφονίας, που έχουν συγκλονίσει το μικρό χωριό του δήμου Βόλβης της Θεσσαλονίκης, παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

    Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.

    Η 55χρονη, η οποία δέχτηκε τρεις – σύμφωνα με πληροφορίες – πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο, κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, περίπου στις 12 το μεσημέρι και μετά από τη μεταφορά της. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου και κατόπιν στο νοσοκομείο, οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, κατά τη διάρκεια της διαδρομής η 55χρονη διασωληνώθηκε και παραδόθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στα ΤΕΠ του Ιπποκρατείου, όπου τελικά δεν κατέστη δυνατό παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, να κρατηθεί στη ζωή.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σε επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγα λεπτά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της», ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

    Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Αυτή η φαρα δεν θα ησυχασει ποτέ. Ειναι το αιμα τους, το DNA τους πως να το κάνουμε; Αυτοί πιυ προσπαθπύν να πιστέψουν οτι θα αλλάξει η γύφτικη φαδα, ειναι βαθυά νυχτωμένοι.

    2. Γιούφτσα γριά με δίκανο!!!άκουσον άκουσον.

    3. Πάλι πουτανόγυφτοι στο αστυνομικό δελτίο;

    4. Τέλος τα επιδόματα σε παραβατικούς Ρομά, μετά θα στρώσουν.

    5. Βαρεθήκαμε να ακούμε για γύφτους να απασχολούν επιτελούς κάποια κυβέρνηση να τους αναλάβει και να τους περιθωριοποιήσει έλεος ποια με τους τουρκόγυφτους

      1. Αυτά θα ακούς σε όλα τα κανάλια φίλε μου για για αυτούς και λαθροαλοδαποες και ότι λένε οι ΜΚΟ έτσι μας κατάντησαν και έτσι σου λένε βουλοστο και σκάσε οι ΝΔ ΠΑΣΟΚ Η ΚΙΝΑΛ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ

    6. Η νύφη είχε χωρίσει τον κανακάρη της πεθεράς πρόσφατα, (o ‘ πε ο αδερφός της σκοτωμένης , πρώην ,νύφης της γυφτοπεθεράς) και η πεθερά την ”συγύρισε”

    7. ΓΥΦΤΩΝ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

      1. ΚΟΥΛΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!

    8. μήπως η θανούσα αρνιόταν να εμβολιαστεί και η πεθερά προσπάθησε να προστατέψει τον κανακάρη της;;;

      1. Άκουγε παγώνη για τα θετικά της μάσκας και μετά την έβλεπε στο ζαχαράτο χωρίς μάσκα! Έβλεπε και πρωτοσάλτε μόνο του στο στούντιο να φοράει μάσκα, οπότε πείστηκε για το μπόλι.

    9. Πρεπει να ειναι οι παρενεργειες μετα την τριτη δοση…..

    10. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΖΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.

    Comments are closed.