Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ 81% ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο

    Στον Καναδά, το 76,87% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένοι και το 81,1% των πρόσφατων κρουσμάτων είναι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, ανέφερε ο Dr. Ezra Kahan στο Twitter.Προφανώς κι εδώ όπως αλλού Δανία, Γερμανία, Αγγλία κ.α τα δεδομένα αυτά έχουν να κάνουν και με την εξάπλωση της Όμικρον που δείχνει να προτιμά τους εμβολιασμένους..

    kanadas

    Και στη Δανία το 90% όσων μολύνθηκαν με Όμικρον είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έλαβαν την α’ αναμνηστική δόση!

    To 89.7% του πληθυσμού που έχει μολυνθεί με όμικρον στη Δανία ή είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολίου σύμφωνα με σημερινή έκθεση . Το 77.9% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

    dania

    Στο ίδιο μήκος κύματος και η Γερμανία. Ινστιτούτο Robert Koch: το 95,58% των κρουσμάτων Omicron στη Γερμανία πλήρως εμβολιασμένoι (28% και με τρίτη δόση), το 4,42% είναι ανεμβολίαστοι.

    Και η Αγγλία. Μπόρις Τζόνσον: το 90% των ασθενών με Covid-19 που εισήχθησαν στις ΜΕΘ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι διπλά εμβολιασμένοι!

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
      ΦΤΑΙΜΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ🤔

    2. και 110% να εμβολιαστουμε πιο πολα κρουσματα θα εχουμε πλεον ο εμβολιασμενος κολαει τον υγιεστατο ανεμβολιαστο ,, στα νοσοκομεια γινετε χαος παντα γινοταν βεβαια απλα τωρα το λενε καθε ημερα 24 ωρες πλυση εγγεφαλου νεκροι νεκροι νεκροι για να εμβολιαστειτε ,, πεθαινουν απο καρκινο απο καρδια απο εγγεφαλικα και τους γραφουν covid μου το ειπε νοσηλευτρια γιατι να με πει ψεματα υπαρχει λογος δεν νωμιζω .

    3. Τους ανεμβολιαστους τους εχει ετσι κι αλλιως στο χερι.

    4. Μήπως λόγω των εμβολίων τούς προσβάλλει η εξασθενημένη όμικρον; δέν ξέρω εάν στέκει αυτό που γράφω,εάν είναι κάποιος γιατρός ας μας πεί.

      1. Είναι απολύτως φυσιολογικό να προσβαλονται οι εμβολιασμενοι ποιο εύκολα από έναν ιό λόγω του ότι έχουν εξασθενημένο φυσικό ανοσοποιητικο συστημα.

    5. Καθώς ήδη έχει τεκμηριωθεί καί επιστημονικώς διεγνώσθη ότι αι δηλητηριώδεις ενέσεις (αι δολίως επονομαζόμεναι ως …. εμβόλια!!!!) αποδυναμώνουν υπερθετικώς τό ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας το απολύτως ευάλωτο καί ανίκανο πρός αντιμετώπιση οιουδήποτε παθογόνου καί μολυσματικού εισβολέως. Μά, όταν οι κακούργοι απατεώναι συμμορίται διεκήρυσσων ότι όσοι εμβολιασθούν θά …. πάρουν πίσω τήν ζωήν των !!!!! προφανώς εννοούσαν ότι θά τούς …… απελευθερώσουν καί αποδεσμεύσουν μιά ώρα αρχίτερα πρός τήν ….. άλλη ζωή !!!!!

    6. Καλη Χρονια ! Ημουνα Αντυπα χτες! Ειμαι… εμβολιασμενος στα συννεφα πεταω το νεο σουξε του!

    7. Παμε ενα στοιχημα ;;; Αυτο θα γινεται καθε χρονο απο τους εμβολιασμενους . Καθε χρονο θα εχουν διαφορες μεταλλαξεις ιων . Εχει μπει μεσα τους ο ιος που θα φουντωνει και θα ξεφουντωνει αναλογα με τον οργανισμο. Ισως να ειναι μεσα στο σχεδιο τους αυτο …. Λεω εγω ! Με το καθε τρυπημα λεω εγω φτου και απο την αρχη !! Δεν σας προβληματισε βρε χαιβανια πως ο κουλης να θελει να τρυπησει εσας ολους με ενα καλο εμβολιο ενω δεν εστειλε τον γιο του να τρυπηθει απο αυτο ;;; Θα ηθελε ο γιος του να πεθανει απο εναν φονικο ιο ;; Οχι μονο δεν το εχει κανει αλλα και κυκλοφορουσε ανετα εξω χωρις προφυλαξεις.Προβληματιστειτε βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει.

    Comments are closed.