Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σήμερα 25 Δεκεμβρίου η αγία Εκκλησία μας γιορτάζει το μεγάλο και ανερμήνευτο γεγονός της κατά σάρκα γεννήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού από την Υπεραγία Θεοτόκο.

    Μετά τον Ευαγγελισμό της Παρθένου Μαρίας από τον αρχάγγελο Γαβριήλ και ενώ πλησίαζε ο καιρός να τελειώσουν οι εννιά μήνες από την υπερφυσική σύλληψη του Χριστού στην παρθενική της μήτρα, ο Καίσαρ Αύγουστος διέταξε απογραφή του πληθυσμού του ρωμαϊκού κράτους.

    Τότε ο Ιωσήφ μαζί με τη Θεοτόκο, ξεκίνησαν για τη Βηθλεέμ, για να απογραφούν εκεί. Έτσι ξεκίνησαν από την Ναζαρέτ και ύστερα από κοπιαστικό ταξίδι έφτασαν στην Βηθλεέμ, όπου επειδή είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου δεν κατάφεραν να βρουν κατάλυμα, παρά μόνο ένα φτωχικό σπήλαιο. Εκεί η Θεοτόκος γέννησε τον Κύριο Ιησού Χριστό και σπαργάνωσε σαν βρέφος τον Κτίστη των απάντων.

    Έπειτα Τον έβαλε επάνω στη φάτνη των αλόγων ζώων, διότι «ἔμελλε νὰ ἐλευθέρωση ἡμᾶς ἀπὸ τὴν ἀλογίαν», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης. Από τότε, όλοι οι πιστοί χριστιανοί με χαρά ψάλλουν τον ύμνο των αγγέλων εκείνης της νύκτας: «Δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καὶ ἐπὶ γῆς εἰρήνη, ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία» (βλ. Ευαγγέλιο Λουκά, Β’ 1-20).

    Δόξα δηλαδή, ας είναι στο θεό, που βρίσκεται στα ύψιστα μέρη του ουρανού και στη γη ολόκληρη, που είναι ταραγμένη από την αμαρτία ας βασιλεύσει η θεία ειρήνη, διότι ο Θεός έδειξε την αγάπη Του στους ανθρώπους με την ενανθρώπηση του Υιού Του.

    Να σημειώσουμε εδώ, ότι η γιορτή των Χριστουγέννων καθιερώθηκε για πρώτη φορά την 25η Δεκεμβρίου του 397 μ.Χ. επί πατριαρχείας Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Κατ’ άλλους ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Ιουβενάλιος, χώρισε τις δύο γιορτές των Φώτων και των Χριστουγέννων, οι οποίες παλιότερα γίνονταν την ίδια μέρα, δηλαδή την 6η Ιανουαρίου.

    Η ομάδα του Μακελειού σας εύχεται καλά Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά!

    Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε για ένα ακόμα πιο σκληρό και ισχυρό Μακελειό , απέναντι σε κάθε λογής αδίστακτη εξουσία. 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

    3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ & ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΕΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟ 2020 ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    4. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες!!!

    5. Καλά Χριστούγεννα!! Χρόνια πολλά!! Σε όλους τους πραγματικούς Έλληνες, στην ομάδα του “μακελειό” και στον Στέφανο Χίο, να έχετε δύναμη να ξεμπροστιάζετε τους ανθέλληνες.

    6. Χρόνια πολλά σε όλους και
      Καλά Χριστούγεννα

    7. Χρόνια πολλά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    8. Καλημέρα Στέφανε,

      Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, σε Έσενα και Όλη την Ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία σε Όλο τον Κόσμο !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    10. Δεν αρκεί μονάχα να το λέμε και ούτε όταν θα ευχηθούμε και την πρωτοχρονιά πιστεύουμε πως θ αλλάξει κάτι. Απλώς ένα διάλειμμα είναι από την άτυχη σκοτεινή περίοδο που ζει η χώρα μας. Πριν από 10 χρόνια και βάλε το έλεγες και το ένιωθες τώρα απλώς τυπικά το λες και καλά κάνεις γιατί όσο εμείς θα ξεχάσουμε κάποιοι άλλοι προδότες υπογείως επιταχύνουν τα ανθελληνικά σχέδια.

    11. Καλά Χριστούγεννα κ χρόνια πολλά ΕΛΛΗΝΕΣ πουτσα ξύλο κ κλωτσιά στα αναρχοκομμουνιστικα σκυλιά κ φόλα στα ισλαμοπιθηκια.

    12. Τα αδελφια σου τους Συρους να τους παρεις και να πας στην Συρια , ξευτιλα Ψευτο Pelo!!!!! Αντε μερα που ειναι να μην πω τιποτα αλλο χειροτετο!!!!!!

    13. Καλά Χριστούγεννα και σε εσάς χρόνια πολλά με υγεία.

    14. ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»…
      ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΓIATI ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ! !
      Εύχομαι η αγάπη και η χαρά να ζεστάνει στις καρδιές των ανθρώπων, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας, στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής, για αυτό ας μην ξεχάσουμε τον γνωστό μας ή άγνωστο άνεργο, τον νεόφτωχο γείτονα, τον δυστυχισμένο άνθρωπο της διπλανής μας πόρτας, που το ανάλγητο κράτος του έκοψε τον μιστό ή την σύνταξη, τα πεινασμένα παιδάκια, τους φοβισμένους Έλληνες και ας ζεστάνουμε τώρα μαζί, τις παγωμένες καρδιές τους…
      ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    15. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,
      (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ DNA ΕΛΛΗΝΑ).
      ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ…..ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

      1. Με πολή αγάπη, έρωτα και χαρά.
        Και μια ζεστή αγκαλιά για τα αδέλφια μας τους Σύριους μετανάστες

    16. Χρόνια πολλά και σε σας να έχετε δύναμη και υγεία για το έργο σας.

    17. Χρόνια πολλά σε όλους τους εργαζόμενους και συντελεστές του site και της εφημερίδας. ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ

    18. Χρονια Πολλα σε ολους τους Ελληνες.
      Καλα Χριστουγεννα.

    19. Και εμείς αγαπητη εφημερίδα σου ευχόμαστε καλες ειδήσεις, και χρόνια πολλά σε ολους τους συντελεστες και δημοσιογραφους σου, χρόνια πολλά με την αγάπημας !!!

    20. Τις ευχές και από μας Μακελειό !

      Και όμως είμαστε ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαίρι !.. και φθινόπωρο και χειμώνα και άνοιξη !

      Καλά Χριστούγεννα!

    Comments are closed.