Η ΚΟΚΑΪΝΗ ΤΗΣ “ΤΑΤΥΣ”, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ “ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑΣ” ΚΑΙ Η ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ “ΤΟΥΒΛΩΝ” ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    FOTO-EXOFILLO

    Η πολύ «στενή φιλική σχέση» με τον τραγουδιστή που πουλούσε κοκαΐνη, τα κυκλώματα της μέρας και της νύχτας και οι αγαστές σχέσεις με απόμαχους πράκτορες της ΕΥΠ 

     Ξέρουν κάτι, μαζί με τον δικηγόρο τους, για την ενέδρα θανάτου;

    Της Αλκμήνης Θεμιστοκλή

    Μετά την τελευταία εκπομπή στο Διαδίκτυο που έκανε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, την Τετάρτη το βράδυ, με πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα και διαδικτυακή θέαση, υπήρξαν πολλές και καυτές, αλλά παράλληλα σίγουρες πληροφορίες που μετά τη διασταύρωσή τους, για το αληθές των προσώπων, υπεισήλθαμε σε ένα «φαράγγι» μεγάλων προβληματισμών.

    Μία απ’ αυτές τις πηγές -καλά πληροφορημένες που αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς παράγοντες στον χώρο ευρύτερα της απονομής Δικαιοσύνης στη χώρα- μας παρέθεσε μια συστοιχία γεγονότων που σίγουρα μπορεί να βοηθήσουν την ήδη -όπως μας μεταφέρουν- ανενεργή έρευνα η οποία γίνεται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών, γιατί προφανέστατα έχει πέσει πάνω σε «ντουβάρια» της καθεστηκυίας τάξης και έχει κυριολεκτικά παγώσει. Κάτι το οποίο περιμέναμε γι’ αυτό και ήμασταν προετοιμασμένοι. Την ίδια πληροφορία, μας μετέφερε -όχι βέβαια από διαβολική σύμπτωση- και έτερος παράγοντας και γνωστός επιχειρηματίας της περιφέρειας που ενασχολείται επιτυχημένα με τις επιχειρήσεις του και βεβαίως κυκλοφορεί με μεγάλα ονόματα της αθηναϊκής ημιπαρανομίας στην προετοιμαζόμενη «Ριβιέρα» της οικονομικής ελίτ. Κάποιοι από αυτούς συνεργάζονται και με τις διωκτικές Αρχές για άντληση πληροφοριών ή και για παροχή διαφόρων ανάλογων.

    Η πληροφόρηση, αρχή εξιχνίασης;

    Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μας (οι οποίοι τελικά έγιναν δύο και μετά τρεις), και άκουσαν το ηχητικό της απόπειρας χρηματισμού από τον Δημητρακόπουλο, άξιο ποινικολόγο της χώρας, οι προβληματισμοί που έχουν δημιουργηθεί και είναι υποχρεωμένη να τους διερευνήσει η ΕΛ.ΑΣ., είναι οι εξής:

    1) «Ο ποινικολόγος Δημητρακόπουλος, θεωρώ ότι επιχείρησε να σε βάλει στο payroll για ίδιο όφελος (για το μέλλον του το πολιτικό ή επαγγελματικό π.χ. για να πουλάει εκδουλεύσεις στους πελάτες του). Η φιλοδοξία σε συνδυασμό με την έπαρση που χαρακτηρίζει μερικούς σαν τον Δ., τους οδηγεί σε ολέθρια λάθη», αναφέρει ο εκλεκτός πληροφοριοδότης.

    2) «Μόλις πήρε χαμπάρι (προς το τέλος) ότι δεν τα παίρνεις και ότι άρχισες να εκνευρίζεσαι, προσπάθησε να το μαζέψει άκομψα και με χαζές απαντήσεις. Στο σημείο αυτό θεωρώ ότι μάλλον κατάλαβε ότι τον γράφεις και τον έπιασε πανικός και γι’ αυτό και οι χαζές απαντήσεις.

    3) Άμα τον είχε στείλει άλλος α) δεν θα πήγαινε ποτέ ο ίδιος ή β) δεν θα επέμενε με αυτόν τον τρόπο και θα ήταν μάλλον διαφορετικός στην προσέγγιση του και γ) θα είχε πάρει μέτρα προστασίας για να μην εκτεθεί ποτέ ο ίδιος. Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι τρόποι “να κανόνιζε” να σε χρηματίσουν “οι πελάτες του” (σ.σ.: και αυτό κρατείστε το), άμα ήθελαν, σίγουρα δεν θα σε προσέγγιζε ποτέ ο ίδιος έτσι για λογαριασμό άλλου.

    4) Κίνητρο. Γνωρίζει ότι έχει να χάσει πολλά από το ξεμπρόστιασμα που ήτανε σίγουρος ότι θα του έκανες μετά τη συνάντησή σας. Παίζεται η άδειά του, η φήμη του, οι πολιτικές του φιλοδοξίες, το όνομά του.

    5) Έχει εύκολη πρόσβαση σε ποινικούς και κάθε λογής βρωμιάρη του υποκόσμου ή της μαφίας για τέτοιου είδους δουλειές (σ.σ.: λόγω της δουλειάς του, προσθέτουμε εμείς).

    6) Το γεγονός ότι έγινε όπως έγινε και εκεί που έγινε δείχνει κακό/πρόχειρο σχεδιασμό άρα, μάλλον βιασύνη. 36 ώρες. Μάλλον δεν γνωρίζανε ότι παίρνεις προσωπικά μέτρα, ότι κοιτάς με φακούς κ.τ.λ. Εάν ήτανε σωστά σχεδιασμένο, θα σου την πέφτανε μάλλον 2-3 και σίγουρα όχι εκεί και όχι έτσι. Το ρίσκο ήτανε μεγάλο γι’ αυτούς να πήγαινε κάτι στραβά και ευτυχώς για σένα και όλους εμάς πήγε.

    7)Θεωρώ ότι εάν ήθελε η οικογένεια, είτε η μία είτε η άλλη να σε τελειώσει, δεν θα ήσουνα μαζί μας, φίλε Στέφανε. Έχουν τους ανθρώπους, τα χρήματα και τους τρόπους να φέρουν εις πέρας τέτοιου είδους αποστολές εάν το επιθυμούν. Έχουν άλλους τρόπους να σε σωπάσουν φίλε. Και λίγο-πολύ το κάνουν ήδη. Ελέγχουν τα μίντια, το σύστημα και άντε εσύ να φωνάζεις μέσα στον θόρυβο και τις εντυπώσεις που δημιουργούν ότι δεν είσαι ελέφαντας. Είναι ανόητο από μέρους τους να δώσουν τέτοια εντολή. Πολύ το ρίσκο από μέρους τους, το θεωρώ πολύ δύσκολο.

    Εκτός βέβαια άμα κρατάς κάποιον από αυτούς, άρα έχουν προηγηθεί καταστάσεις μεταξύ σας και άρα γνωρίζεις. Επίσης, το θεωρώ δύσκολο…» (σ.σ.: η εφημερίδα το θεωρεί εξαιρετικά εύκολο και πολύ άνετο από πλευράς προσέγγισης και για το θέμα έχει τις δικές της πληροφορίες).

    Και πάμε στο πιο σημαντικό, από πλευράς πληροφοριών, σύμφωνα με τους δύο πολύ καλούς πληροφοριοδότες μας που αίφνης έγιναν 3 και μας λένε σχεδόν παρεμφερή γεγονότα. Γεγονότα…

    7) «Αρκετοί μεγαλοδικηγόροι/δημοσιογράφοι στην χώρα μας έχουν απασχολήσει τις Αρχές με τέτοιου είδους θέματα (χρηματισμούς, παραδικαστικά, μίζες, ποινικούς) πλούσιο το αστυνομικό δελτίο με τη δραστηριότητά τους. Πόσοι ακόμα που δεν τους έχουμε ακούσει… Γνωρίζω και κάνα δύο προσωπικά. Βρωμιά…

    Πολλές φορές, φίλε, ψάχνουμε μακριά και σκεφτόμαστε πολύπλοκα ενώ τα πράγματα είναι απλά και αυτό που ψάχνουμε μπροστά στα μάτια μας».

    Έτσι κλείνει την αφήγηση που μας έκανε, η ίδια πηγή.

    Τα 4 ερωτήματα

    Το ζεύγος Ευαγγελάτου – Στεφανίδου, το ρωτάμε μόνον 4 πράγματα:

    1) Ποια είναι η σχέση τους με τον ποινικολόγο Δημητρακόπουλο; Είναι πελάτες του; Έχουν μιλήσει μαζί του, κάποιες μέρες ή ώρες πριν από την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δημοσιογράφου μας; (Τι αλήθεια απέγινε η άρση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, κύριοι της Ασφάλειας, που κλώθετε το θέμα;)

    2) Ποια η σχέση που διατηρούσε η τηλεπαρουσιάστρια Στεφανίδου, με τραγουδιστή ο οποίος εμπορευόταν και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για χρήση και διακίνηση κοκαΐνης; Η ίδια τι «παρτίδες» είχε μαζί του; Αγαθές και φιλάνθρωπες; Ο τραγουδιστής συναγελάζονταν με πρόσωπα της ντόπιας Μαφίας, τα οποία είχε γνωρίσει η τηλεπαρουσιάστρια;

    3) Το ζεύγος διατηρεί το ίδιο αγαθές και φιλάνθρωπες σχέσεις με απόμαχο υπερπράκτορα της ΕΥΠ, ο οποίος συνεργάζεται με γνωστούς εφοπλιστικούς-μεγαλοεπιχειρηματικούς κύκλους και τους παρέχει από πληροφορίες μέχρι και συνακροάσεις; Στα τηλέφωνα που ήδη υπάρχουν «χύμα» ως τσουβάλια, ακούγεται οιαδήποτε συνομιλία που να έχει σχέση με διαλόγους κακοποιών ή κυβερνητικών παραγόντων που στήνουν «μηχανή» στον ρεπόρτερ μας; Και

    4) Εάν ζητήσουμε να πάτε για κατάθεση στην Ασφάλεια, θα το δεχτείτε, θα το αρνηθείτε και γιατί;

    Αυτά προς το παρόν…

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ??ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΟΛΟ ΣΚΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ.

    2. Ως Έλλην πολίτης πίστευα πάντα πως η αστυνομία είναι πιόνι του σάπιου συστήματος.Η επίθεση κατά του Στέφανου είχε δημοσιογραφικο πολιτικό κίνητρο με σκοπό την άμεση φίμωση.Και αυτή η πράξη είναι η απόδειξη πώς δεν υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα.Εχουμε πολίτευμα την κοινοβουλευτική δικτατορία.Οταν προσπαθείς με τέτοιους τρόπους να κλείσεις το στόμα ενός πατριώτη δημοσιογράφου σημαίνει ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια και πονάει τους προδότες γιατί τους γκρεμίζει από το θρόνο της απάτης της κλοπής της λαμογιάς της πουστιας και του ανθελληνισμού.

    3. είναι πολιτική η εντολή ειδάλλως αν δεν ήταν πολιτική , θα είχαμε και κάποιες εξελίξεις στην έρευνα – που δεν έχουμε.

      με τετοιες εθνικές εξελίξεις και με τον κορωνιο θα πέσει η κυβέρνηση αρα με σύριζα που θα αναλάβει θεωρώ πιο εφικτό να φτάσουμε στους ενόχους

      ως και σήμερα μονο Μπαξεβανης και Τραγκας έχουν πάρει θέση. ΜΟΝΟ!…

      το απόλυτο ξεμπροστιασμα δηλαδή οτι το 99,99% των δημοσιογράφων της Ελλάδας είναι ψεύτες κλέφτες και ρουφιάνοι

      1. καλα τα λες το κουκουλωνου το θεμα οπως οι ενοχοι στην μαρφιν η δολοφονια των δυο στο ηρακλειο ενω για τον φουσα φουσκα πως τον λεγανε τρεχανε κατοσταρι για ακρη για τα υπολοιπα απολυτως τιποτα τι δημοκρατια θεε μου προς μιμηση και οσο για το θεμα το ζευγος θα φτιαχνοτανε και θα την περναγανε νουμεραδα

    4. Θα γράψω κάτι που να μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό κι ίσως ναι είναι και λάθος. Είναι απλά
      μια υπόθεση που ίσως την έχετε σκεφτεί κι εσείς ίσως όχι! Ο Στέφανος έχει κάνει κι άλλο
      διαδικτυακό Μακελειό ,γιατ ο-οι, πληροφοριοδότες δεν πήραν από τότε να τα πουν αυτά?? Από την αρχή άλλωστε είχατε δηλώσει ότι το ηχητικό υπάρχει και το περιεχόμενο του είχε ήδη δημοσιευτεί άσχετα αν το αρνούνταν ο «βαλιτσάκιας». Οποιοσδήποτε σοφρων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύετε τέτοιες συνομιλίες και να μην
      έχετε το ηχητικό ντοκουμέντο που τις τεκμηριωνει. Άρα υπάρχει περίπτωση να πήγε
      καρφωτή η δουλειά από το Μαξίμου για να στραφούν αλλού τα «φωτα», μακριά απ’ την
      Μαρεβα. Προσωπικά πιστεύω ότι με έναν πολύπλοκο τρόπο όλοι είναι μπλεγμένοι στην
      απόπειρα δολοφονιας του Στεφ.
      Κι όσοι δεν είναι από πολλούς αργυρωνητους
      δημοσιγραφισκους τύπου «καβαλα πάμε στην
      εκκλησιά καβάλα προσκυναμε» μια τέτοια συμμετοχή θα ήταν το «κρυφο όνειρο» τους.
      Τελευταία ερώτηση: Και οι τρεις μαζί τώρα
      προθυμοποιήθηκαν??

    5. Απ’ ότι κατάλαβα οι ηθικοί αυτουργοί γεμίζουν λεωφορείο. Ποιος θα τους δικάσει??
      Ο πληροφοριοδότης που κρατα την ανωνυμία
      του??Τον φυσικό αυτουργο θα τον κατονομάσει κανείς ποτέ?? Αν συλληφθεί ποτέ θα είναι υποχρεωμένος να κατονομασει
      τους εντολείς του. Εκτός κι αν μες την φυλακή πάθει κατάθλιψη και έχει το τέλος του «Τζεφρι Επστάϊν».

    Comments are closed.