Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ – ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΕΙΔΙΚΟ» ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΥΓΕΙΑ» – ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    Αθανάσιος-Σκουτέλης

    Μία ακόμη αδιανόητη δήλωση από έναν «ειδικό», αυτή τη φορά από τον Αθανάσιο Σκουτέλη, ο οποίος υποστήριξε πως «το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια»!

    Μετά το σοκ από τον Νίκο Σύψα, ο οποίος σύγκρινε την Μικρασιατική καταστροφή με τον Covid-19 ο Αθανάσιος Σκουτέλης σύγκρινε την γιορτή της Ορθοδοξίας και το Τιμημένο Άγιο Φως με τα εμβόλια.

    «Το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια», τόνισε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Λοιμωξιολόγος και Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής – Λοιμωξιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», Αθανάσιος Σκουτέλης, προκαλώντας σοκ σε όλους τους Χριστιανούς που τον παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα ζωντανά.

    Από εκεί και πέρα ο Σκουτέλης μίλησε για την άρση των μέτρων υποστηρίζοντας πως «όλα τα στοιχειώδη μέτρα, όπως τα sms, οι αποστάσεις και οι μάσκες πρέπει να συνεχιστούν. Τον ιό πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σκληρά, να τον πατήσουμε κάτω, να τον ισοπεδώσουμε, για να τελειώνουμε με αυτόν».

    Επεσήμανε ακόμη ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «νοσήματα που μας ταλαιπωρούσαν, όπως τα απλά κρυολογήματα και η γρίπη έχουν εξαφανιστεί με ένα απλό μέτρο, την τήρηση αποστάσεων και τις μάσκες».

    Αναφορικά με την σύγχυση από αναφορές για παρενέργειες εμβολίων για τον κορωνοϊό, ο κ. Σκουτέλης είπε «δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις επιστημονικές ανησυχίες στον κόσμο γιατί θα τον τρελάνουμε. Πιο ηχηρή απόδειξη για την σύγχυση που προκλήθηκε στους πολίτες για τα εμβόλια, είναι η συγκινητική ανταπόκριση των ατόμων 30-39 ετών, που έχουν σπεύσει από χθες που άνοιξε η πλατφόρμα να ορίσουν ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca».

    Σε ότι έχει να κάνει με τους διασωληνωμένους ασθενείς, σημείωσε ότι «σχεδόν όλοι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Το ποσοστό των ηλικιωμένων που πρέπει να εμβολιαστούν πρέπει να είναι 100%, όμως ακόμη δεν είναι τόσο υψηλό και θα πρέπει στο τέλος της εβδομάδας που θα ανοίξουν οι πλατφόρμες για όλα τα εμβόλια, καλό θα είναι να κανονίσουν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Αστοχη η συγκριση του εμβολιου με ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ισως ο ανθρωπος θελει να κανει φιγουρα και να ξεπληρωσει κατι. Και κατι ακομα απευθυνομε στην ιερα συνοδο Ανασταση 12 ταμεσανυκτα γιατι, και Ανασταντα την τριτη ημερα κατα τας γραφας.

    2. Το Άγιο φως είναι θαύμα, μην ψάχνετε το πώς και το γιατί. Εξάλλου το λέει και η θρησκεία: πίστευε και μη ερεύνα.

    3. Άκου Σκουτελη χαιρόμαστε που ενοχλεισαι κανεις δεν πολεμά το ανύπαρκτο. Ισχύει για όλους τους πολέμιους του Χριστού.

    4. Αν ειναι αληθεια το λινκ που εδωσε ο φιλος παρακατω, να βγει και να πει ο καθηγητης που μιλαει για το αγιο φως αν ειναι ροταριανος και ποιος τον καλεσε στην εκδηλωση αυτη των ροταριανων. Βγαλτα ολα στη φορα στεφανε.

    5. να παει να κανει το μπολιο γρήγορα ο μπαρμπας αιντε να αρεωνουν τα λαμογια και το κανονικο οχι το μουσαδενιο να ειναι σίγουρη η αποχώριση του απο το κοσμο αυτο ουστ ρε

    6. Άλλος ένας μ@λακας παλαβος επιστήμονας της π@υτσας. Τι σχέση έχει βρε μ@λακα ψυχανωμαλε το εμβολιο με το Άγιο φως? Όλοι οι βλακες και οι ανώμαλοι στην λεγομενη επιστημονικη επιτροπη ανηκουν.

    7. ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Μ Α Λ Α Κ Α Σ!!!

    8. Ο/Η Οταν ο Φυλακουρης επαιζε μπαλλα μαζι μας στη Ραμονα στο Παγκρατι λέει:

      Αυτος ο ανθρωπος δεν εχει καταλαβει που βρισκεται. Ανθρωπε νεοελληνα τα εμβολια δεν εχουν να κανουν τιποτα με την θρησκεια. Τα εμβολια τα εχουν κανει για να κανουν μπιζνες οι φαρμακευτικες εταιριες. Το Αγιο Φως ειναι η παραδοση μας. Το Αγιο Φως ειναι θαυμα. Λυπαμαι γι αυτους που δεν το πιστευουν. Θαυματα γινονται καθε μερα.

      1. Το Άγιο φως δεν είναι θαύμα, είναι συμβολισμός.

    9. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΗΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ….

    10. ΑΥΤΗ Η ΛΙΓΔΙΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΟΥΤΗΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ … (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ)

    11. φιλε βαλε τα εμβολια στον πατο σου να κανεις την κωλοφωτια αφου τα συγκρινεις ηλιθιε πανυβλακα

    12. Διάβασα ότι ο κύριος πανεπιστήμιος ανήκει στους Ροταρυ. Αυτό τα λέει όλα.

    13. Όποτε αυτός όταν πεθανει αντί για Άγιο φως θα δει σύριγγες.. Αφου αυτό θέλει ας είναι..

    14. Χαλαρώστε ολίγον και αποδεχθείτε ότι όλα τα όνειρα έχουν ένα τέλος
      και όπως έλεγε ο προπάπους μου ο Ηράκλειτος «τα πάντα ρει»
      δεν είμαστε πλέον στον μεσαίωνα!
      .
      Επίσης την ατάκα:
      “βλὰξ ἄνθρωπος ἐπὶ παντὶ λόγωι ἐπτοῆσθαι φιλεῖ”
      Ο βλάκας μπροστά σε κάθε λόγο αγαπά να τρομάζει.

      1. Ντροπή στο αρχαίο ιερατείο των εθνικών τσαρλατανων που δολοφονούσε Έλληνες θυσία στους ανύπαρκτους Ολύμπιους στο Λύκαιον όρος και αλλαχου. Ντροπή στο αρχαίο ιερατείο που παραμυθιαζε τον λαό ότι μια μαστουρωμενη εταίρα έβλεπε το μέλλον που της έλεγε ένας ψευτοθεος. Ντροπή στους αρχαίους εθνικούς που πίστευαν ότι έπρεπε να σφάξουν μια Ιφιγένεια για να ξεκινήσουν τα πλοία. Ντροπή στους Νεοπλατωνικους τσαρλατάνους που παραμυθιαζαν τον κόσμο ότι μπορούσαν να κάνουν θαύματα με την φιλοσοφική λίθο. Αναθεμα στους αρχαίους εθνικούς που έσφαζαν επί τρεις αιώνες εκατομμύρια Χριστιανούς.

        1. Ντροπή στο συρφετό των χριστιανοτζιχαντιστών που δολοφόνησε την Υπατία, έκαψε τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, έσφαξε κατ’ εντολή του ανθέλληνα Θεοδοσίου χιλιάδες Έλληνες στη Θεσσαλονίκη και κατέστρεψε πολλά ελληνικά μνημεία. Ντροπή και αίσχος!

        2. Είμαι Έλληνας Άθεος, δεν πιστευω σε θεούς και πράσινα άλογα, εγώ εμπνέομαι
          από αγάπη για την Ελλάδα και εσύ μισείς την Ελλάδα, και μάθε κατώτερε,
          ΔΕΝ υπήρχε ιεράτιο στην αρχαία Ελλάδα.

        3. Τι θα ελεγες δηλαδη εαν σταυρωναν και βασανιζαν οι Ελληνες τον Χριστο; βρισκεσαι σε μια μονιμη συγχυση, με μονο γνωμονα το μισος σου προς τους αρχαιους. Δεν ισχυουν αυτα, η εστω τα περισσοτερα απο οσα αναφερεις. Αγνοεις, μιας και βλεπεις παντου μισος το”αγαπα τον εχθρο σου”, το αγαπατε αλληλους ή να γυρνας και το αλλο μαγουλο. Μην ξεχνας οτι Ελληνας Τον βοηθησε οταν δεν μπορουσε να κουβαλησει αλλο το Σταυρο.

        4. Αυτό που σας ενοχλεί, είναι η αλήθεια, δεν μπορείτε να αρθρώσετε λόγο γιατί ποτέ σας
          δεν μελετήσατε τας γραφάς του μίσους, οι μαυροφορεμένες αδερφές σαν έχουν
          προγραμματήσει να μισήτε τους προγόνους σας, αυτούς που θαυμάζει
          ΌΛΟΣ ο κόσμος, και να προσκυνατε τους αβραάμ ιακώβ
          και όλη την εβραϊκή λέπρα!

    15. Να μην παρει συμβολαιακη κι αυτος στα δελτια των 8 κριμα τοση “μορφωση”.

    16. Και ανωμαλοι και αντιχριστοι..Φτου σας ξεφτιλες φιλελεδες και ολο το συνταγματικο τοξο!
      ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.

    17. Ζούμε σε κατοχικό καθεστώς, χειρότερο αυτού της εποχής Τσολάκογλου. Τολμώ όμως να ρωτήσω, κ. Μητσοτάκη, έχω πολλά αέρια, δεν πιστεύω να είναι νομικά επιλήψιμο όντας έκνομο και αντίθετο με τις αστυνομικές διατάξεις με τις οποίες κυβερνάς τη χώρα.

    18. πο#σταραδες γιατροί και όλοι οι ΠΕ με τα κωλοπτυχία σας!!!!! Αντίχριστοι μασόνοι!!!!!!

    19. άλλο ενα ΔΙΠΟΔΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ , ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ . ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο Μ@@@@ΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ , ΕΦΟΣΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ . ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ΄ ΤΟΥ .

    20. Εγώ δέν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας ανεβάζετε την πίεση Μ.εβδομάδα με τον κάθε άθεο κομπλεξικό,χεστήκαμε τι είπε,θα τον κρίνει ο θεός όπως και όλους μας.

    21. Να μην σταματήσει η κονόμα. Αι στα διαλα πια βλαμενα. Σας έστειλαν για ιατρική και καταντήσατε τρομοεμποροι των πολυεθνικων για ένα ιο κοκα κολα που παει με ολα αλά ακόμα δεν ξερετε πως δουλευει και πουλατε εμβολια.
      Μπορει να μην εχουν οι δικοι μας ελπιδα απο τα ξεπουλημενα δικαστηρια αλά στο εξωτερικο αρχισε το πραγματικο παρτυ και αυτή τη φορά θα πέσει παραδειγματικα ο πέλεκυς διεθνώς. Απο το τσουναμι να δω ποιος θα σας αμνηστεύσει…

    22. …..Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ……ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΑΒΟΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ-ΚΑΝΤΑΦΗ!!!….

    23. Μασωνοι σατανιστες σε ολα τα καιρια ποστα. Ολο αυτο το σχεδιαζανε χρονια πριν. Αυτα τα εμβολια μακροπροθεσμα θα προκαλέσουν εκατονταδες εκατομμυρια θανατους, και το ξερουν.

    24. ΕΛΕΟΣ

      ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ! ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ! ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

      1. Η υποκρισία της μετάνοιας, το αφήγημα των ηθικολόγων.

    25. Το ΑΓΙΟ ΦΩΣ θα το αισθανθεις και θα το νοιωσεις πολυ συντομα.Και αυτα που θα παθεις δεν θα μπορουν να
      γιατρευτουν με τα μαιμου εμβολια σας…! Σκυλοσατανα του κερατα.Η ωρα σας φτανει, τελειωνει πολυ συντομα
      η ψευτικη …βασιλεια σας!

    26. Ρε παψτε να προκαλειτε. Και αθεοι να ειστε, σεβαστειτε την πιστη μας οπως δεν λετε τιποτα για το ισλαμ. Η πλειοψηφια δεν θα κανουμε το εμβολιο γιατι δεν σας πιστευουμε. Λετε για γρηγοροτερο εμβολιο ενω το θεμα ειναι το εμβολιο να ειναι ασφαλες. Νοιαστηκαν αυτοι που κυβερνανε για το εμβολιο και δεν νοιαζονται για τιποτα αλλο, εγω το βρισκω λιγο παραξενο! Ειναι πολλα τα λεφτα πολιτικοι απο τις φαρμακευτικες και βεβαια και απο τις μιζες. Μετα τον ανθρωπισμο των μκο ανακαλυψανε τα εμβολια. σφαξανε 2 γεροντακια στην πατησιων και το περασανε στα ψιλα. Κατα τα αλλα οι ιδιοι νοιαζονται για να κανει το εμβολιο το γεροντακι μην τυχον κολλησει κορονοιο. Ρε λαμογια δωστε λεφτα για τη θεραπεια της Μυρτως και αφηστε το παραμυθι. Ρε ουστ.

      1. Ρε υποκριτές, μιλάτε για σεβασμό όταν εσείς οι ίδιοι δε σέβεστε και αλλόθρησκους ή ετερόδοξους συμπολίτες σας. Σιχαμένοι ηθικολόγοι!!!!!

        1. Ουστ ισλαμολαγνε που μιλας για υποκρισια. Που στον ελληνα βαζουν προστιμο αν δεν φοραει μασκα και δεν βαζουν στον πακιστανο στα φαναρια. Που στον ελληνα τον γυρνανε πισω στα διοδια και ερχεται ελευθερα ο πακιστανος χωρις ελεγχο. Με τι κωδικο ειναι στο φαναρι ο πακιστανος ρε υποκριτες και στον ελληνα βαζετε προστιμο; ουστ υποκριτες.

    Comments are closed.