Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΠΙ 24ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – ΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ” ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – “ΠΟΡΤΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ORUC REIS

    Κοινοποίηση:
    1

    Ενώ η Τουρκία εξακολουθεί με τρόπο προκλητικό να παραβιάζει, τις τελευταίες 24 ώρες, την Ελληνική Υφαλοκρηπίδα, με το ερευνητικό σκάφος ‘Oruc Reis’ να αλωνίζει μέσα σε περιοχές που ανήκουν στην Ελληνική κυριαρχία, συνοδευόμενο από Τουρκικά πολεμικά σκάφη, η Ελληνική Κυβέρνηση απαντάει στην παραβίαση του Εθνικού μας Χώρου, επιδεικνύοντας ‘στάση ψυχραιμίας’ και προσφεύγοντας στην βοήθεια των Ευρωπαίων Συμμάχων, με πρώτους και καλύτερους τους Γερμανούς!

    Είναι πλέον πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με τη Γερμανία, η οποία δεν κρατά ούτε τα προσχήματα.

     

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού Open πριν από λίγο, η Γερμανία αρνήθηκε την σύγκληση του συμβουλίου υπουργών εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις, που ζήτησε η Ελλάδα!

     

    Είχε προηγηθεί η αδιανόητη ενέργεια με τον αναπληρωτή υπουργού άμυνας της Γερμανίας να κατηγορεί την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών, υιοθετώντας πλήρως τις τουρκικές θέσεις.

    Ήρθε η στιγμή να αναρωτηθούμε σοβαρά για τις συμμαχίες μας και τις σκοπιμότητες τους.

    Δείτε την πορεία του

    oruc-reis-map-1

    «Mέχρι τέλους θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας» αναφέρει η λεζάντα που συνοδευει το βίντεο – Δείτε την ανάρτηση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας στο Twitter

    Μας ξεφτιλίζουν οι Μογγόλοι! Βίντεο με το Oruc Reis και τα πολεμικά τουρκικά πλοία
    Βίντεο με το Oruc Reis και τα πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

    Στο βίντεο που συνεχίζει την προπαγάνδα της Άγκυρας για τη Γαλάζια Πατρίδα, το τουρκικό υπουργείο σημειώνει μάλιστα ότι θα προστατεύσει μέχρι τέλους τα δικαιώματα της Τουρκίας!

    Συγκεκριμένα στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση σημειώνει τα εξής: «Εμπνευσμένοι από την ένδοξη ιστορία μας, την αγάπη και την εμπιστοσύνη του έθνους μας, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατέψουμε όλων των ειδών τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Γαλάζιας μας Πατρίδας μέχρι τέλους».

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    67 Σχόλια

    1. μαγαλη ντροπη και απο τους πολιτικους, αλλα και απο την στρατιτωικη ηγεσια, επι συριζα ειχαν βρει τροπο να κοψουν τα καλωδια , τωρα ο φλωρος, μονο μεγαλες κουβεντες λεει στα ΜΜΕ, δυο βραδιες περασαν, επρεπε να τα εχει κοψει με τα βατραχια του 100 φορες,

      1. Ενα πράγμα σκέφτομαι… Οτι εδωσαν ενα κείμενο το οποίο το εδωσαν στην δημοσιότητα όλοι. Σε αυτό το κείμενο αναφέρει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΉΣΕΙΣ γιατι εχει πολυ θόρυβο απο τις μηχανές των πλοίων. Πανω σε αυτο θα πατήσει η ίδια η κυβέρνηση για να “μεταφέρει” την κόκκινη γραμμή της. Λέγοντας πως δεν εγινε και τπτ μιας και ειναι αδύνατο να παρει σωστές μετρήσεις. (μην ξεχνάμε οτι εαν περσσει η τουρκια την κόκκινη γραμμή θα το γνωριζουν ελάχιστα ατομα διοτι εκει που συμβαίνουν τς γεγονότα ειναι μακρι απο τα βλέμματα όλων

    2. ο κερατουλης μπαινει ξαφνικα, και βλεπει καποιον να του παραβιαζει την υφαλοτετοια του.το περιμενε ΑΛΛΑ δεν μπορει να το πιστεψει.τρελλενεται!!!!δεν ειναι αυτο που βλεπω,καποια ΑΛΛΗ εξηγηση θα υπαρχει. και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.

    3. Παρακαλούνται τα κανάλια να δώσουν δημοσκόπηση με τον Κουλη στο 45% και διαφορά 25% από τον δεύτερο , άντε μπράβο!

    4. Θέλουμε και πόλεμο με τέσσερα εκατομμύρια κουράδες που έχουμε μαζέψει και πάμε για τα πέντε. Στο μεταξύ θεωρούμε και τρομερή επιτυχία τον Έβρο που αποκρούσαμε τους άοπλους κατσαπλιάδες ενώ κοροϊδεύουμε τη νύφη που πολεμάει με ένοπλους κατσαπλιάδες. Δεν φυσάει και ο γκαμημένους ο αέρας να πάρει το παπόρο να ανοίξουμε σαμπάνιες στο εξάγωνο.

    5. Δυστυχώς πικρή, πικροτάτη η αλήθεια αλλά αυτή είναι. Τα κράτη δεν χτίζονται με νταχτιρντί και όπαλα και τις μαλακίες του κάθε καθυστερημένου. Να πιαστούνε αγκαζέ τα εργατοπατέρια και να διαδηλώσουν κατά του Ερντογάν, εν τω μεταξύ μην ξεχάσετε να σπάσετε και καμιά βιτρίνα γιατί είμαστε ωραίοι και γουστάρουμε ναούμ.

    6. Ρε Μακεδονομαχοι του κωλου,ρε νουμερα που νομιζετε οτι ειμαστε στο 500 π.χ.και πολεμαμε με τοξα και δορατα τι θελετε να γινει.20 πλοια εχει ο τουρκος 3 εμεις.Ο τουρκος ξεκινησε με ΑΕΠ μικροτερο απο το δικο μας και εφτασε το 1 ΤΡΙΣ.100 αυτοκινητοβιομηχανιες εχει 2η δυναμη παγκοσμια στα drones ,φτιαχνει δικα του τεθωρακισμενα ,πυραυλους,ρουκετες ακομα και ελικοπτερα εξαγει.Εσυ ειχες 3 απο τις καλυτερες πολεμικες βιομηχανιες του κοσμου και τις γαμησες και τα ρουσφετια και τα κολομπαρεματα.Αφου ψηφιζατε τοσα χρονια ολα τα λαμογια τι περιμενετε?Οταν η ΕΛΛΑΣ μπορουσε να αποκτησει πυρηνικα οπλα πεταγαμε αετο.Οταν στα τοσα χρονια που περασαν μπορουσαμε να εχουμε ανακυρηξει 12 μιλια ,ΑΟΖ και να μην κουνιεται καμια κουφαλα κοιτουσαμε πως θα ξεκοκαλισουμε τα φραγκα που μας ερχονταν.Και ξαναψηφιζατε τους ιδιους.ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.Αυτοι σας αξιζουν αυτους εχετε.ΛΑΜΟΓΙΑ.

    7. Προφανώς στρατιωτικά και εθνικο-κοινωνικά απέναντι στα μόγγολα δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε γι΄αυτό μυξοκλαίμαι σαν τις θείτσες. Κανείς δεν γουστάρει να κάνει τον επαίτη. Ότι έχουμε πάθει μας αξίζει στο ακέραιο. Διαλυμένη παιδεία και εξόχως κατευθυνόμενη, ηγέτες διαχρονικά μάμησε τα και λαός να παίζει ξύλο στα γήπεδα, στα Εξάρχεια και να βρίσκει την χαρά της ζωής στην Αντωνιάδου. Και όλα αυτά ενώ δεν συνορεύουμε με την Ελβετία ή την Δανία. Ήρθε η ώρα να βγουν τα πετρέλαια και τα αέρια οπότε οι διεθνείς νταβατζήδες θα κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν χρόνια. τον νταβατζή. Αφού πιστέψαμε ότι μας δάνειζαν γιατί είμασταν όμορφοι δεν μας φταίει κανένας. Η πατρίδα να καίγεται και εμείς εκεί το εθνικό μας σπορ , ποιος θα βγάλει το μάτι του άλλου πιο βαθειά.

    8. 27 κατασκευαστες πλυντηριων προτιμουν….Ερντο γιατι ειναι ολοι…. Γερμανοι!

    9. Δε θα περίμενα από αυτό το ανδρείκελο που λέγεται κούλης να ακούσω το “βυθίσατε το oruc reis”. Αμήχανος και ηττοπαθής παρακολουθεί τα γεγονότα και μετά πηγαινει και κλαίγεται στην ευρώπη. Αυτή του η στάση προσβάλλει όλους τους έλληνες.

    10. Κουίζ για δυνατούς …

      Πως λέγονται αυτές που όταν τους ενοχλεί κάποιος απευθύνονται στον νταβατζή τους ????
      Και τι δουλειά της βάζουν οι νταβατζήδες να κανουν ?????
      Και τα λεφτά στο τέλος ποιοι τα περνούν??????
      Αυτό είμαστε.. αυτήν την δουλεια μας βάζουν να κάνουμε. Όσο για τα λεφτά χρόνια τώρα κρατάει αυτή η Κολωνία.

      Όποιος το βρει κερδίζει ένα τουρκικο φέσι.

    11. Αν ξαναγίνει πόλεμος στην Ευρώπη, θα ξεκινήσει από κάποια ανοησία στα Βαλκάνια.
      Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος
      …………….

      Πόλεμος είναι όταν αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν.
      Πωλ Βαλερύ, 1871-1945, Γάλλος ποιητής

    12. Ο κουλης είναι ένα τσιράκι του Βερολίνου. Από την στιγμή που τουρκια και Γερμανία, πρώην και νυν φασίστες δηλαδή είναι συνεταιρακια αυτή την ώρα, ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αντιδράσει. Έγινε εισβολή, οι Τούρκοι πανυγηριζουν και εδώ η κυβέρνηση ΝΔ απλά κάνει διαχείριση της ξεφτίλας κοροϊδεύοντας τον λαό της Ελλάδας. Τελικα αυτή η χώρα έχει βγάλει τους μεγαλύτερους ήρωες αγωνιστές, αλλά και τα μεγαλύτερα πολιτικά μ@υνοπανα.

      1. “”Έγινε εισβολή, οι Τούρκοι πανυγηριζουν και εδώ η κυβέρνηση ΝΔ απλά κάνει διαχείριση της ξεφτίλας κοροϊδεύοντας τον λαό της Ελλάδας.”” ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τα ελληνικα βδελυγματα, απλως τωρα ειναι ο καιρος που ολοι ειναι απωντες για τα μπανια του λαου, να ξεφουρνισουν οτι η ελλαδα εχει χασει εθνικη επικρατεια…………………. πολυ απλα τα πραγματα. σοβαρα κρατη εχουν μακροχρονια πλανα για τετοιες επεκατατικες επιχειρησεις. δεν ειναι του και 5 οπως το ανυπαρκτο κρατος της ελλαδας. ολα ειναι οργανωμενα και φτιαγμενα πριν πολυ χρονο. η τυχη σας δουλευει για εσας χωρις εσας……..

    13. αμα ειναι να ιδρυσουνε καμια οικογενειακη ΜΚΟ να ταιζουνε και να σπιτωνουνε τους λαθρο και να κονομανε το κατι τις ειναι μεγαλες μανουλες
      το κακο ειναι οτι πριν τις εκλογες αλλα μας λεγανε αλλα τα προβατα ψηφισαν κομμα που πηγε το ελειμμα 15% και καταφερε να κανει ενα κομμα του 3% να κυβερνησει 5 χρονια
      τωρα περιμενουν να αντιδρασει στην τουρκικη προκλητικοτητα…καλα κρασια

    14. Οι τουρκοι φοβοντουσαν τον Καμμενο και δεν κουνιοντουσαν.
      Τον κουλη τον εχουνε γραμμενο .

      1. Τον Αρχιπροδότη αριστεροδεξιό το Καμμένο οι μογγόλοι τον.. “φοβόντουσαν” όταν φόραγε τις αποκριάτικες στολές παραλλαγές.. Πέφτανε κάτω απο τα γέλια …
        Τωρα γελάνε με τα φιλελέφτ γιουσουφάκια..

    15. Εδω που τα λεμε δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα απαντας με NAVTEX στης 25δεκεμβριου δινεις λεφτα νοικιαζεις ενα σεισμογραφικο και κανεις ερευνες στην ιδια περιοχη και το συνοδευεις με πολεμικα πλοια.. δεν ειναι ερευνες για πετρελαιο αυτες οποτε δεν θα σου πει κανενας τιποτα…..το να το χτυπησεις πρωτος χανεις το δικιο σου.
      Οι ευρωπη δεν μπορει να κανει τιποτα περνει πολιτικες αποφασεις, το ΝΑTO επισης δεν νομιζω οτι μπορει να κανει τιποτα η τουρκια ειναι δευτερη δυναμη στο ΝΑΤΟ.

    16. Αντε καληνύχτα σάς!
      Αύριο πάλι με oruc αγκυροβολημενο στο Πασαλιμάνι και το πλήρωμα για καφέ στην Ζεα..

      1. εεεεε αυτο θα πει τουρισμος και οικονομικη υποστηρηξη…… επενδυτες απο παντου………αντε ξεναγιστε τους στον μεγαλο περιπατο στην αθηνα ………. τι ωραια!!!!!!!!

    17. το λεω με μεγαλη στενοχωρια……..Κουλης , ο φλωρος απο το Κολλεγιο Αθηνων και το Χαρβαρντ, ο γιαπις που ειναι ικανος μονο για παρουσιασεις και skype…….Ερντογαν , ηγετης που περασε δια πυρος και σιδηρου και δεν υπολογιζει ΗΠΑ-Ρωσια οταν προκειται για την πατριδα του……πραγματικα ντρεπομαι

      1. “” Ερντογαν , ηγετης που περασε δια πυρος και σιδηρου και δεν υπολογιζει ΗΠΑ-Ρωσια οταν προκειται για την πατριδα του……”” “και την τσεπη του” στα λογια μου ερχεσαι……… πολυ σωστος/η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτη ειναι η πικρη αληθεια για την γειτονα της τουρκιας στο αιγαιο

    18. Παιδιά το ματσάκι το δώσαμε αμαχητί. Κάποιοι έχουν μεγάλες ευθύνες. Αφήστε τα κομματικά και δείτε τα αποτελέσματα.

      1. ααααααααααααα καλαααα…….. το ματσακι ειταν δωσμενο εδω και χρονια……. απο ευθυνες κανεις δεν θα τις αναλαβει…… διοτι μονο ο σοφος λαος ειναι αυτος που εχει τις ευθυνες. οι πολιτικοι κανουν αριστα την δουλεια τους για τους εντολοδοτες τους που δεν ειναι καν ο σοφος ελληνικος λαος………………….

        1. Μόνο σοφό δεν τον λες αυτό το λαό απατεώνα ναι,λαμόγιο ναι,παραδοπιστο ναι ,αλλά σοφό??Όχι δα

    19. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΛΩΡΟΣ.. ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ..ΟΥΣΤ

      1. Αλλος φταίει, ο Φλώρος δεν είναι κυβέρνηση. Μη τα ρίχνουμε στο στρατό. Αλλοι καταβαραθρώνουν την ψυχολογία του στρατού. Σε όλους τους άλλους το ουστ και κυβέρνηση και αντιπολίτευση που δεν έχουν κατάφερει να έχουν ενιαία εθνική εξωτερική πολιτική και ενεργούν όταν παίρνει φωτιά ο κώλος τους.

    20. σε αναμονη στημενης δημοσκοπησης – ε , να μην ξεπλυθει και μαυρο πολιτικο χρημα – που θα μας λεει οτι ο Κουλης ειναι ο καταλληλοτερος……….στην πραγματικοτητα απο σημερα επαψε να ειναι Πρωθυπουργος……ενω τα πηγε καλα στην διαχειριση της υγειονομικης κρισης , στα εθνικα τα θαλασσωσε κα αυτο ηταν επομενο αφου η οικογενεια του εχει οικονομικες εξαρτησεις απο τους γερμαναραδες……

    21. Παττακε που εισαι? Φρουρα! Φρουρα!

    22. Κούλη ,όταν έχεις εχθρό προ των πυλών δεν αφήνεις το στράτευμα στη μοίρα του!Μια Ζωή χαφιέδες ησασασταν μητσοτακαιοι,και φτάσαμε τώρα να μην υπάρχει c130 να ρίξει αλεξιπτωτιστές ,…ο νοων νοητω

    23. Οι Γερμανοί μας έχουνε χεσμενους… Οι Αμερικανοί είναι αλλοπρόσαλλοι δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους.. Ειδικά μετά τα κολλητιλικια του τραμπ με το μογγολο….γαλλια,ησραηλ,κυπρος,αιγυπτος μόνο αν ασχοληθουν…. Εχτές κιόλας έπρεπε να είχαμε πάρει τα ραφαλ που μας δείνουν κοψοχρονιας οι Γάλλοι πριν τα προλάβουν οι Τσέχοι και τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί… Επιστράτευση τώρα και μπουρλότο σε οτιδήποτε κινήστε παράνομα στο Αιγαίο… Φωτιά και τσεκούρι στους γαμομογγολους.

    24. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν κρουαζιέρα, αυτή είναι η πάγια ελληνική τακτική , τα στραβά μάτια, όσο για τους Γερμανούς ατυχές γεγονός που ακόμα κάθονται και ασχολούνται με αυτό το Τουρκοφιλο κράτος, έπρεπε να παν αμέσως στο Μακρόν άλλωστε η Γερμανία δεν έχει στρατό, ο στρατός της Ευρώπης είναι η Γαλλία

    25. Αφου το στρατό τον έχουν δώσει στους γερμανούς ότι τους πουν οι γερμανοί κάνουν

    26. Παιδιά το ποιο πιθανό σενάριο. Τούρκοι και Γερμανοί μαζί κάνουν την δουλίτσα στην μεσόγειο. Γιατί λοιπόν ο ερντογαν ξεσαλωσε μόλις έγινε πρωθυπουργός ο κουλης? Γιατί πιθανότατα το κρατούν οι Γερμανοί δεμένο, μίζες χρηματισμό προμηθειες, ποιος ξέρει. Και τον απειλούν πως εαν προβάλει την παραμικρή αντίσταση ή έστω αντίποινα, θα τα βγάλουν στην φόρα. Κάτι τέτοιο γίνεται για αυτό ότι και να κάνει ο Τούρκος, ο κουλης θα το δέχεται. Δεν μπορεί να δοθεί άλλη εξήγηση γιατί αυτή η αδράνεια και η υποτελής στάση Μητσοτάκη. Έχουμε εισβολή και αντίδραση καμία. Ποια Κύπρο, εκεί πολέμησαμε τουλάχιστον. Εδώ οι τύποι έχουν κατεβάσει τα βρακια τους.

    27. Όλες πι φρεγάτες και τα οπλικά συστήματά εινε παλιά εκτός των υποβρυχίων τα οποία εινε άοπλα από ότι έχει ειπωθεί Άρα δεν μπορούν τα σντιμετωπισουν τους Τούρκους Αντίθετα ήταν το 1996 επι προδότη Σημίτη αρσενη παγκαλου που οι φρεγάτες ήταν σύγχρονες και θα τους κατέστρεφαν

    28. Ο Φλώρος που είναι που θα τους έκαιγε πρώτα κ μετά θα ρώταγε ποιός είναι…προδότες όλοι σας ξεφτίλες

    29. μας ξεφτιλισαν , παρτοθιασο κ φύγε είσαι επικίνδυνος κ πολιτικό νούμερο, σιλβερ αλερτ αναζήτηση σαύρας που τσεπωνει 10χιλ το μήνα κ δηλώνει πρ ελ ξευτιλοδημοκρατιας καμία δήλωση ούτε τέλος Ιούλη ούτε τώρα για την κρίση στο Αιγαίο.
      εκλιπαρεί ηπα φαπα , θέλουν σύνοδο
      υπεξ Ευρώπης μπρίκια άλλη φαπα .
      φαπες φαπες ταπες . φλώρο μάγκα πρώτη φορά ακούω αρε φλωρια,πουσε ρε εσύ εσύ που έλεγες πρώτα θα τους κάψω κ μετά θα ρωτήσω ποιοί είναι, άντε για κανα μακροβουτι στον αγ Ανδρέα κ μετά ψαράκι κ ασε τα σάλια.
      δυστυχώς μύρισαν θέση οι καρεκλοκενταυροι σαν β υφεθα κ δώσανε εντολή απο γες για προσέλευση Κυριακή νύχτα στα στελέχη τα οποία την βγαλαν στα ιχ μέχρι το πρωί κ το πρωί οι ίδιοι έπρεπε να δουλέψουν να βγουν οι μονάδες έξω, άρα τι έχουμε εκτός αποστολής λόγο ταλαιπωρίας κόπωσης ο κόσμος στις 11η ώρα, ευτυχώς δεν είχαμε εχθροπραξίες τη Δευτέρα, κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις….

    30. Ήθελα ναξερα. Ο ΑΓΕΕΘΑ που τον κρίνει και τον βρίζει το πανελλήνιο δεν αισθάνεται θιγμενος να παραιτηθεί;

    31. Με τα Ιμια υπηρχαν εκτακτα δελτια και ανταποκρισεις απο ολα τα καναλια τοτε.
      Τωρα ολοι…μουγκα στη στρουγκα. Ψιλοπραγματα…
      Προφανως εχουν αυτη την εντολη.

    32. Καμία νύχτα αγωνίας και τέτοια παιδιά. Όπου θέλει ο τουρκικός στόλος θα πάει που ήδη έχει φτάσει εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων μέχρι έξω από την Κρήτη, οι τουρκοι λένε πως το ορουτσ ρειτζ συνεχίζει κανονικότατα τις έρευνες του. Θα δώσανε καμία μίζα στον εθνικό μας μ@λακα και έχει δώσει εντολή να μην υπάρχει αντίδραση. Τέλος τι πιστεύετε? Εάν οι Τούρκοι έριχναν το ελικόπτερο στο Καστελόριζο το πρωί, θα υπήρχε αντίδραση? Βερτιγκο ο πιλότος, μηχανική βλάβη κτλ θα έλεγε η κυβέρνηση. Πρώτη φορά θα είναι που θα δικαιολογησει δολοφονία Έλληνα άνδρα των ενόπλων δυνάμεων για να μην θιχτεί η Τουρκία? Η μοναδική χώρα στον πλανήτη που γίνεται απίστευτη εισβολή, καταστρατηγειται κάθε έννοια κυριαρχικων δικαιωμάτων και δεν κάνει το παραμικρό. Ίσα ίσα, ψάχνει τρόπους να δικαιολογεί την τουρκική εισβολή κοροιδευοντας τους πολίτες της. Καλό βράδυ και καμιά αγωνία μην έχετε. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πιπες στον ερντογαν και έχουν τουρλωσει τον πάτο τους στους Τούρκους. Δοσιλογοι, προδότες, σιχαματα και ξερατα. Δυστυχώς παιδιά οι Τούρκοι έχουν τον πλήρη έλεγχο στο Αιγαίο. Εάν μιζαραν τον Μητσοτάκη για να μη αντιδρά, αυτο να το ψάξει η δικαιοσυνη. Καλή νύχτα, οι τουρκοι μας ξεφτίλισαν.

    33. Ο/Η Δεν σας σώζουν ούτε οι στημένες δημοσκοπήσεις πλεόν λέει:

      Ρε φλωρούμπα χαρτογιακά Μητσοτάκη. Αφού για κανονιές δεν κάνεις τουλάχιστον πες στην σκουπιδο-ΕΕ ότι σταματάς να πληρώνεις τοκοχρεολύσια στις γερμανικές βρωμοτράπεζες και στην ευρωπαϊκή ολιγαρχία. Αλλά που;;; Εσύ έχεις δώσει εντολή στην γερμανοτσολιάδικη-ΑΑΔΕ να ξεσκίσουν και τον τελευταίο εμποράκο.

    34. (.)(.) και ω εδωσε στους Μογγολους ο μεγαλος Στρατηγος.

    35. Όταν σε κρατάνε από τα @@ οι Γερμανοί για τις μιζες που έχεις πάρει, δςν μπορείς να περιμένεις και πολλά

    36. ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ 100….. ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ? ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

    37. Πάτε καλά; από ποιον Πθ περιμένετε να αντίδρασει; αυτός δεν ήταν καλεσμένος στη λέσχη που συμμετέχουν όλοι οι ΑΡΧΙΝΤΠ;

    38. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ -ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥME ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ.

      ΜΗ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ EAST MED.

    39. Και η χειροτερη χωρα στον κοσμο θα αντιδρουσε, αν καποιος θα καταπατουσε τα κυριαρχικα της δικαιωματα!!!!!!!!! Ολοι, εκτος απο την χωρα αυτη που αχρηστοι πολιτικαντηδες την καταντησαν Μπανανια χωρις αξιοπρεπεια και ερμαιο στις διαθεσεις των Τουρκων και υπακουη στις εντολες των Γερμανων και των υπολοιπων δηθεν συμμαχων και….φιλων!!!!!!!!! Να τους ξαναψηφισετε, διοτι αυτοι δεν επεσαν απο τον ουρανο!!!!!!!!!!!

      1. Έχεις δίκιο, εδώ πρόσφατα η Αρμενία τα έβαλε με το Αζερμπαϊτζάν και αντάλλαξαν αρκετές κλωτσομπουνιες, εμείς αφού έχουν αφαιρέσει από τα σχολεία δημοτικού και γυμνασίου την ιστορίας μας και τα θρησκευτικά και δημιούργησαν μια κατάσταση ότι θα μας γλυτώσουν οι Αμερικανοί, δλδ εξαφανισαν όλα όσα συγκροτουσαν την ελληνική ψυχή, ακόμα και τώρα δεν έχουμε στρατηγική για το μέλλον της χώρας μας το μόνο που έχουμε είναι το δόγμα της υποτέλειας και της οπισθοχωρησης, μια Γαλλία μας υποστήριζε διαχρονικα και κατάφερε ο κουλης να την διώξει για 3 δις, ενώ έχουν φάει οι 300 της βουλής 1000 τρις,, πιστεύω ότι τα έχουν κανονίσει με την μερκελ από πριν και αν δεν τα έχουν κανονίσει τότε πραγματικά είναι επικίνδυνος και ανίκανοςνα διαχειριστει τα εθνικά δικαια της Ελλάδας

    40. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ -ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥME ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ.

      ΜΗ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ EAST MED

    41. Οι Τούρκοι πριν λίγο γύρισαν προς νότο. Δεν θέλαν επεισόδιο σήμερα. Πάνε να γαργαλισουν λίγο τους Αιγύπτιους και μετά τα κεφάλια τους μεσα

    42. Εδώ και τώρα κοινή ΑΟΖ με την Τουρκία.Οι λαοί μας μπορούν να ζήσουν ειρηνικά και να ευημερήσουν, απομονώνοντας την μειοψηφία των φανατικών κουρεληδων εθνικιστών του πληκτρολογίου ένθεν κακειθεν.Δεν είμαστε στο 1800 ούτε στο 480 π.Χ.Οι εποχές έχουν αλλάξει και η επιβίωση του έθνους μας περνάει μέσα από ελιγμούς, διπλωματία, ώριμες επιλογές και σωστή διαχείριση των χρονικών συγκυριών.Ειμαι περήφανος Έλληνας όταν μπορώ να μην φθινω και να μην φυλλοροω σαν λαός.Και οι πρόγονοι μας όταν έβλεπαν τα χειρότερα συνθηκολογουσαν και αναδιπλωνονταν.Και κόψτε τα παπαντζηλικια ελληναραδες του πληκτρολογίου..

      1. Ευχαρίστως σου έπαιρνα το κεφάλι με σπαθί και στο πέταγα σε πεινασμενα γουρούνια . Προς συμμόρφωση και παραδειγματισμο τσουτσεκι.

      2. Είσαι τρελός ρε; Ποια διπλωματία; Όπου δε πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό οφείλεις να μην κάνεις καμιά υποχώρηση. Όσο υποχωρείς τόσο προχωρά ο Τούρκος. Και δε θα σταματήσει ποτέ. Κάτι τέτοιοι σαν εσένα έφεραν το Πασόκ, μετά τη ΝΔ, μετά το Τσύριζα και μετά ξανά τη ΝΔ με όλα τα παρελκόμενα. Μη ξεχάσεις να ζήσεις ειρηνικά με ένα λαό που σε έχει σφαγιάσει τόσες και τόσες φορές και που θέλει να το ξανακάνει. Μπες στο τουίτερ και θα καταλάβεις τι λέω. Αυτή η γενιά των Τούρκων είναι ίσως απ τις χειρότερες… μηδέν παιδεία το λιγότερο. (μην ακούσω δεν φταίνε αυτοί.. σημασία έχει παντα το αποτέλεσμα των πραγμάτων).

      3. Ευτυχώς που δε μας κυβερνας. Σεβαστή η άποψη σού. Δε ξέρω αν έχεις συγγένεια με το Σημίτη,τον Πάγκαλο,η τους τωρινούς,η προηγούμενους. Ευτυχώς που έχεις μόνο μια ψήφο.

      4. Κοκκινη γόβα .με ημισέληνο..οι προγονοι μας δεν συνθηκολόγησαν αν θυμάσαι καλά ιστορια

    43. Οι άνθρωποι είναι κότες λυρατες…να βγάλουν τα κουστούμια και να φορέσουν μίνι φουστιτσες…αίσχος…ντροπή και πάλι ντροπή…

    44. Καμια δημοσκοπηση εχουμε ? Γιατι ο Κουλης εχει παει σιγουρα την ΝΔ στο 60%. Μιλαμε τετοια υποχωρητηκοτητα ουτε απο τον μεγιστο Τσιπρα δεν ειχαμε.Πρωθυπουργος μαριονετα, υποτακτικος στους Γερμανους αφηνει τους Τουρκους να αλωνιζουν στο Αιγαιο, κυβερνηση που νοιαζετε μονο για τους Λαθρομεταναστες και εχει εγκαταλειψει τους Ελληνες κανεις νεοδημοκρατης δεν πιστευε οτι θα ψηφιζε.Και να μην ξεχασουμε τελος Αυγουστου να πληρωσουμε τους φορους μας γιατι χρειαζοντε επιδοματα και φροντιδα οι Λαθρο μουσαφηριδες του Κουλη και της Ντορας

    45. Ο Ερντογάν σήμερα κατάλαβε πιο καλά (αν και το ήξερε)πόσο κότες είναι οι κούληδες και τι χρώμα κιλότες φοράνε.(Αρε κρητικαροι μητσοτακέοι).Οι Τούρκοι πλέουν ανενόχλητοι σε ελληνικά ύδατα και αντί να το βυθίσουν το κοιτάνε..Σαν να μπαίνει στο σπίτι ο ληστής να μας κλέβει και να του λέμε κάθε 15 λεπτά πέρνα έξω σε παρακαλώ βρε αγόρι μου…Τι είχε πει ο Άδωνης άλλωστε;;Τα ερευνητικά δεν βυθίζονται, παρεκτρέπονται..Ο δε φλώρος (ο πυρπολητής)τώρα τι να λέει άραγε; Άρα κρύβουν πολλές βρωμερές συμφωνίες για την ΑΟΖ που έχουν ήδη υπογράψει μυστικά, αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά.

      1. Αν το βυθίσουν παίζει να φάνε πέσιμο από το ΝΑΤΟ του στυλ:ξεκινήσατε διαμάχη και και και και, που δεν φοράνε τα αρχιδια βάση βυθίσουν τπτ αλλά λέμε τώρα, εγώ θέλω να δω την πλειοψηφία των γελοίων νεοκλεφτοελληναραδων αν γίνει τπτ,οι σειρές έξω από τα ΑΤΜ θα φτάνουν στη Λάρισα,

    46. Η Ντόρα το είπε…θα δώσουμε μωρέ λίγο Καστελόριζο κ θα κρατήσουμε Ρόδο – Λέρο. Δεν σκοπεύουν να κάνουν τίποτα περισσότερο πέρα από δηλώσεις και συμβούλια του κώλου. Είναι συμφωνημένο να κάτσουμε στο τραπέζι κ να τους παραχωρήσουμε τα κεκτημένα μας. Ο θεός μόνο μπορεί να μας γλιτώσει από την προδοσία που έρχεται.

    47. ολα ειναι συμφωνημενα…σιγα μη χτυπησουμε τους τουρκους… ακομα και στην αθηνα να μπουνε θα ζηταμε βοηθεια πο τη μερκελ

      1. οπως τα λες είναι ο στρατός μας ανήκει στους γερμανούς τα έχουν πουλήσει όλα οι βρωμοπροδότες όλοι οι μεγάλοι του στρατού είναι μασόνοι τι περιμένεις από αυτά τα υποκείμενα να επιτεθούν στους τούρκους

        1. Φίλε καταρχάς δεν υπάρχει στρατός, όταν φανερά στρατός και αστυνομία έχουν πολιτικό χρώμα τελείωσε η κατάσταση,δλδ οι αρχηγοί των ενόπλων θα κάνουν διαφορετικά από ότι τους πουν οι πολιτικοί?καταρχάς αυτοί τους διόρισαν ασε που θα κλείσει η πόρτα του κόμματος καθ μετά πάει η βουλευτική καριέρα,και 2 αν κάνουν ενάντια στις πολιτικές εντολές θα τους δικάσουν ως πραξικοπηματίες και ο λαός θα πάρει το μέρος των πολιτικών, το έχουμε δει το έργο παρά πολλές φορές

    Comments are closed.