ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ! Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    prosfyges

    Δηλώσεις για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα έκανε στους πολιτικούς συντάκτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας, τονίζοντας πως ο εποικισμός της χώρας από μουσουλμάνους είναι ξεκάθαρη εντολή του Κούλη Μητσοτάκη.

    Εν συνεχεία, ο ξεδιάντροπος αυτός ψοφοδεξιός συνέκρινε τους Μικρασιάτες πρόσφυγες με τους λαθρομετανάστες, λέγοντας πως «οι Έλληνες ξέρουν τι θα πει προσφυγιά».

    Τέλος, με περισσή υποκρισία, υποστήριξε ότι ο εποικισμός της ηπειρωτικής Ελλάδας γίνεται τάχα για το χατίρι των νησιωτών: «με σχέδιο, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νησιά και τους ακρίτες μας να σηκώσουν μόνοι τους όλο αυτό το βάρος. Οι Έλληνες, όλοι μαζί, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, με αλληλεγγύη στο εσωτερικό της χώρας…».

    Παραμύθι βεβαίως, καθώς όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, όσοι αλλοδαποί μεταφέρονται από τα νησιά, αντικαθίστανται αμέσως με αλλοδαπούς νέας εσοδείας, αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη!

    Τι σημαίνει όμως αυτό το «1% του πληθυσμού ανά περιφέρεια» στην πράξη; Για πόσους χιλιάδες λαθρομετανάστες ανά περιφέρεια μπορούμε να μιλήσουμε με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό;

    Ας δούμε πώς κατανέμεται ο πληθυσμός ανά περιφέρεια με βάση την τελευταία απογραφή πληθυσμού της χώρας το 2011.

    Με βάση λοιπόν τον πιο πάνω πίνακα, οι περιφέρειες θα έχουν “πλαφόν” στην υποδοχή λαθρομεταναστών ως εξής:

    – Στην Αν. Μακεδονία-Θράκη το όριο είναι 6.000 λαθρομετανάστες

    – Στην Κεντρική Μακεδονία 18.000 λαθρομετανάστες

    – Στη Δυτική Μακεδονία 2.830 λαθρομετανάστες

    – Στην Ήπειρο 3.360 λαθρομετανάστες

    – Στη Θεσσαλία 7.300 λαθρομετανάστες

    – Στα Ιόνια 2.000 λαθρομετανάστες

    – Στη Δυτική Ελλάδα 6.800 λαθρομετανάστες

    – Στη Στερεά Ελλάδα 5.470 λαθρομετανάστες

    – Στην Πελοπόννησο 5.770 λαθρομετανάστες

    – Στην Κρήτη 6.200 λαθρομετανάστες

    – Στην Αττική 38.000 λαθρομετανάστες

    Να σημειωθεί ότι περιφέρειες όπως Ήπειρος και Κεντρική Μακεδονία που θεωρούνται “υπερφορτωμένες”, δεν θα επιβαρυνθούν περαιτέρω με νέους λαθρομετανάστες. Στο Μέγαρο Μαξίμου πάντως φιλοδοξούν να έχουν μετεγκαταστήσει ως το τέλος του 2019 περίπου 10.000 λαθρομετανάστες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ψύχραιμα.ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΗ ,ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΕΧΘΗΤΕ ΤΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΣΚΛΗΡΗ ,ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΑΚΡΩΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΆΚΟΥΗ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ.Πρωθυπιυργος είναι η Ντόρα.Αυτη έχει το πρόσταγμα.ΑΛΛΑ ,ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Αυτη κάνει κουμάντο.ΣΤΥΓΝΗ ,ΨΕΥΤΡΑ , ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ …..ΑΥΤΗ ,Ο ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ ,Ο ΠΑΠΑΣ ,ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΙΗΣΟΥΗΤΩΝ .ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.
      ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
      ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΛΟΙ…..”ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ “.
      Ή ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , Ή ΧΆΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.
      Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.
      ΠΡΩΤΟ ΟΠΛΟ :ΑΡΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΜΙΚΡΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΜΑΚΡΥΑ …ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ.(ραβδί ,μέχρι να ξερασουν τα άντερα τους ).
      ΤΤΡΙΤΟΝ :ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ; ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ !.
      Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΌ ΔΙΩΓΜΟ.
      ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΠΕΤΆ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΥΚΩΝΑΝ ΣΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ;
      ΟΧΙ.
      ΘΕΛΩ :ΠΥΓΜΗ ! ΑΝΔΡΕΙΑ !ΠΕΙΣΜΑ !
      ΘΕΛΩ :ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !ΘΕΛΩ ΝΕΥΡΟ !
      ΘΕΛΩ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
      ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ,Ο ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΙΣ.
      ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΛΆΨΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ !ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ,ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.
      ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΝΡΥ ;(ΑΜΑ ΖΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ,ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΟΤΙ ΖΕΙ.)
      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ,ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΈΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
      ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ;
      ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ….. ΧΑΧΑΧΑ !
      ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΤΡΑΝΗ ΝΙΚΗ !
      ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ,ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ.!
      ΤΑ ΣΑΡΙΚΙΑ ,ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΛΑΓΝΟΥΣ.
      ΕΤΣΙ !
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ,ΟΙ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΟΥΔΕΣ ,ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ,ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΌ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΙΚΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ….ΝΑ ! Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.
      ΕΓΩ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    2. Δεν τους ρωτατε τους Κους βουλευτες και υπουργους της ΝΔ , οταν ελεγαν προεκλογικα και λενε και τωρα στα παλιοκαναλα, στα οποια κανενας πουλημενος δημοσιογραφος δεν τους ρωτα, τι εννοουσαν και τι εννοουν οταν λενε θα προφυλαξουν τα συνορα της χωρας;;;;;;;;; Τρελα πουλανε;;;;;;; Τι ειδους φυλαξη ειναι αυτη;;;;;;; Φυλαω τα συνορα σημαινει δεν παιρναει κανεις ,αν δεν θελω!!!!!!! Εδω γινεται χαμος, οποιος θελει μπαινοβγαινει!!!!!!!!!! Οι βαρκες ερχονται στα νησια αβερτα!!!!!!!! Στο Μακελειο δεν τους ρωτατε να μας πουν αυτοι οι λαθρολαγνοι τι ειδους φυλαξη συνορων ειναι αυτη;;;;;;;;;;

    3. Ο υπονεγροειδής άραβας πρωθυπουργός κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει συγγενείς του στην ηπειρωτική Ελλάδα ώστε να αρχίσει να νιώθει ανώτερος. Δεν πήρε κανένα στο νησί που εγκαταστάθηκαν οι Μαυριτανοί άραβες πρόγονοι του γιατί είναι ήδη αρκετοί και έχουν ήδη μολύνει την περιοχή με τις αραβικές τους συνήθειες όπως οι αιμομιξίες και οι αραβικές βεντέτες.

    4. Οι Έλληνες διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες ξέρουν ότι εξαιτίας ανθρώπων σαν αυτών των τριτοκοσμικών αλλοεθνών βαρβάρων φανατικών μουσουλμάνων που εισβάλλουν παράνομα στην πατρίδας μας γνώρισαν κάποτε την γενοκτονία και την προσφυγιά.

    5. ο τσιπρας φταιει και τα κομοουνια.Μολις βγει ο κουληςθα στρωσει η ελλαδα και η μακεδονια θα ειναι μονο ελληνικη

    6. Οι περισσότεροι στην Αθήνα που είναι ήδη τίγκα στους λαθραίους από το 1990; χαχαχαχαχα

    7. Ακόμη να βγουν οι Έλληνες με τσεκούρια στους δρόμους; Σε 6 μήνες από τώρα δε θα υπάρχουμε. Τι περιμένουμε; Εντωμεταξύ κάθε μέρα έρχονται καράβια με λαθραίους στον Πειραιά και δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαμαρτυρία εκεί….. Τόσο μαλάκες έχουμε γίνει πια;

    8. Ρε πλάκα μας κάνετε…με αυτά τα νούμερα σε όλη την επικράτεια θα μοιραστούν μολις 100 χιλιάδες λαθρο, την στιγμή που υπάρχουν ήδη εκατομμύρια από δαύτους σε όλη την χώρα και καθημερινά εισβάλουν χιλιάδες άλλοι.

    9. ακαλαμαλακα – διαβάζεται κι ανάποδα- στα Ιόνια και στην Ήπειρο υπάρχουν ήδη 25% αλλοδαποί αν δεν το πήρες χαμπάρι από την δεκαετία του 90.

    10. Ρε είστε καλά 10.000 λαθρομετανάστες είναι μονό. Γράφετε ότι λένε τα γιουσουφακια της παγκοσμιοποίησης.
      Ρε είναι εκατομμύρια από 1990 και έως τώρα.
      ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΗΕ
      https://www.un.org/press/en/2000/20000317.dev2234.doc.html

    11. Αυτό ήταν. Μας γάμησαν ! Όταν βλέπω 6000 άτομα min σε ανατολική Μακεδονία και ΘΡΑΚΗ σιχαίνομαι. Στην Θράκη αναλογούν γύρω στις 3000 + την μειονότητα που έχουμε (150,000) =πάπαλα. Και πάντα μιλάμε για αριθμούς που δίνει το <> . Σήμερα διάβασα ότι στην Ροδόπη έχουν γεμίσει τα βουνά . Εγώ η ίδια πηγαίνοντας από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή στο ύψος της Μέστης πέτυχα δυο μισοξεβράκωτους να τρέχουν πέρα δόθε στην παλαιά εθνική οδό. Απλά πάτησα γκάζι και εξαφανίστηκα σε χρόνο ντετέ.
      Σήμερα διαβάζω ότι γνωστός μου από την πόλη Σάπες /Ροδόπης πέτυχε και άλλους στα γύρω χωριά!!
      —————————————————————————————————————————————-
      <<Ολοένα και περισσότερες «ειδήσεις» έρχονται από τα βουνά της Ροδόπης, ειδικότερα πλησίον των συνόρων με τον Έβρο, που σχετίζονται με τη δράση των παράτυπων μεταναστών που έχουν καταλύσει εκεί στην προσπάθεια τους… να βρουν ή να φτιάξουν ένα καλύτερο αύριο. Όλες οι ιστορίες που ακούγονται τελευταία έχουν κοινό παρονομαστή. Ομάδες μεταναστών επιχειρούν με διάφορους τρόπους –αλλά για άγνωστο λόγο- να σταματήσουν διερχόμενα αυτοκίνητα.

      «Ανέβαινα μόνος μου και είχε ομίχλη. Μέσα σε ένα πευκοδάσος βγήκανε άτομα δεξιά και αριστερά με παλούκια στα χέρια και προσπαθήσανε να χτυπήσουν το αυτοκίνητο. Δύο από αυτούς είχαν κουκούλα κατεβασμένη. Με το που ξέφυγα βγήκαν κι άλλοι από τα πεύκα» περιγράφει στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ο Γιάννης Ρεφειάδης που είναι κυνηγός και περιδιαβαίνει τακτικά τον ορεινό όγκο.

      «Προφανώς μάλλον θέλανε το αυτοκίνητο» εκτιμά ο κος Ρεφειάδης υπογραμμίζοντας την ύπαρξη των δύο κουκουλοφόρων και αναφέροντας ότι «αν κάνετε τη διαδρομή από Αρριανά προς Δέρειο, θα δείτε ότι έχει πολλά αυτοκίνητα παρατημένα και καμμένα κάποια».

    12. Mε το ζόρι ρε μουσουλμανοποίηση έλεος ποια με τους μαλάκες που ψηφίσατε

    13. ο μονος τροπος για να κανεις καποιον να μετανιωσει για το οτιδηποτε ειναι να τον κανεις να ζει μεσα στο φοβο, με λιγα λογια, την ζωη του κολαση…

    14. Η ηπειρωτική Ελλάδα δεν πρέπει να δεχτεί κανέναν!
      Κυβέρνηση Τουρκομόγγολων από την Κρήτη έχουμε οπότε να πάνε όλοι στην Τουρκογέννα.

    15. αν κάνεις την διαίρεση με 5.000.000 βγαίνει 0,0076 πρόσφυγες ανά κάτοικο δηλαδή μια τετραμελής οικογένεια θα φιλοξενούσε 0,03 πρόφυγες, δηλαδή ούτε ένα δάχτυλο, ενώ το λογικό είναι ένας πρόσφυγας για κάθε κάτοικο. Μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να φιλοξενήσει 4 άντρες εύκολα ειδικά αν τα παιδιά είναι κόρες.

      1. Αν κριθεί αναγκαίο προσφέρομαι μετά χαράς να φιλοξενήσω το…δάκτυλο λαθρομετανάστη που μου αναλογεί, ας είναι και χέρι, πόδι, κεφάλι…πάνω απ ολα η αλληλεγγύη!

    16. ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΎΠΑ ΠΟΥ ΜΠΆΖΕΙ; ΕΔΏ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΑΚΌΜΑ ΚΟΝΦΟΡ Κ ΑΝΕΣΕΙΣ. ΛΥΣΕΙΣ: ΠΑΎΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΆ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΌΛΟΙ. ΕΔΏ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΑ (ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ, ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ) ΜΕ ΌΠΛΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΠΆΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΡΥΦΆ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ
      Χ Α Μ Ο Υ Ρ Α ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ

    17. Παρτε τα ντουφεκια και ορμστε στον Μητσοτακη ειμαστε πολλοι ,ειμαστε 8 εκατομυρια εναντιον ενος .
      Βολη στα σκυλια τα πουλημενα,αλλιως θα μας θαψει ολους.
      Ρε δεν το πειρατε χαμπαρι ,δενεχουμε στον ηλιο μοιρα.
      Μας πηραν την πολη.

    Comments are closed.