Η ΔΥΣΗ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΕΙ! ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: “Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ – ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ”

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΥΤΙΝ

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε πως «όπως το 1945, η νίκη θα είναι δική μας», κάνοντας σειρά συγκρίσεων μεταξύ του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με τη σύρραξη στην Ουκρανία, στις ευχές του για την 8η Μαΐου, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    «Σήμερα, οι στρατιωτικοί μας, όπως οι πρόγονοί τους, μάχονται στήθος με στήθος για την απελευθέρωση των πάτριων εδαφών τους από τη ναζιστική βρωμιά, με την πεποίθηση πως, όπως το 1945, η νίκη θα είναι δική μας», είπε ο Πούτιν στις ευχές που απηύθυνε σήμερα στις χώρες του πρώην σοβιετικού μπλοκ, όπως και στις αυτονομιστικές περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας.

    «Σήμερα, το κοινό καθήκον είναι να εμποδίσουμε την αναγέννηση του ναζισμού, ο οποίος προκάλεσε τόσα δεινά στους λαούς διαφορετικών χωρών», συμπλήρωσε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «οι νέες γενιές θα είναι αντάξιες της μνήμης των πατέρων και των παππούδων τους».

    Στις ευχές του, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε αναφορά όχι μονάχα στους στρατιώτες, αλλά επίσης στους πολίτες «του εσωτερικού μετώπου», που «συνέτριψαν τον ναζισμό με αντίτιμο αναρίθμητες θυσίες».

    «Δυστυχώς, σήμερα, ο ναζισμός σήκωσε ξανά κεφάλι», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος, μιλώντας προς τους Ουκρανούς. «Ιερό καθήκον μας είναι να εμποδίσουμε τους ιδεολογικούς κληρονόμους εκείνων που έχουν ηττηθεί», σε αυτό που η Μόσχα ονομάζει «τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο», να «πάρουν την εκδίκησή τους».

    Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους ευχήθηκε «σε όλους τους κατοίκους της Ουκρανίας ένα ειρηνικό και δίκαιο μέλλον».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΣΤΈΦΑΝΕ ΚΑΛΗΜΈΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΧΆΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΉ ΜΕΣΩ Π.Ο.Υ. ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΛΟΜΠΙ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙΤΕΣ BILL G ROTHCAHLD ROKFELER. ΕΧΟΥΝ ΧΆΣΗ ΤΩΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΆΒΗΞΕ ΖΟΡΙ …Κ .Α..Π..

    2. Ξυπνήστε καημένοι Ρωσοδουλοι/Ρωσολαγνοι και σταματήστε να βρίζετε την πατρίδα μας. Στην φτωχή και παγωμένη Ρωσία του κοντου δικτάτορα και πρωην Καγκεμπιτη. Ο βασικός μισθός είναι το μισό του μισού απο είναι στην Ελλάδα. Δηλαδή εκεί μιλάμε κυριολεκτικά για φτώχεια και μισθούς πείνας. Για τις συντάξεις ούτε λόγος πραγματικά της πλάκας. Βέβαια αυτά δεν τα τα λέτε γιατί δεν σας συμφέρει αφού νομίζετε ότι οι Ρώσοι μεθυστακες έγιναν με τον Ελβετία!!! Βέβαια οποίος νομίζει ότι είναι τόσο καλά στην Ρωσία μπορεί να πάει να μείνει εκεί. Κανέναν δεν κρατάει η Ελλάδα με το ζόρι. Τρανό παράδειγμα οι Ρωσοποντιοι που αφού έφυγαν απο την Ρωσία και ήρθαν στην Ελλάδα ούτε ένας δεν γύρισε εκεί.

    3. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΚΑΙ [ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ] ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ.
      ΕΜΠΑΙΝΕ ΡΕ ΒΛΑΔΗΜΙΡΕ………….

    4. Respect στον τρειςμεγιστο Αληθινό και Φωτεινο Ηγετη της Ρωσίας!!!

    5. ΘΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΤΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ…ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩΡΟΥΒΛΙ…1 ΕΥΡΩ=88 ΡΟΥΒΛΙΑ

      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΥΡΩ=88 ΡΟΥΒΛΙΑ…ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ ΦΟΥ… ΘΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ , ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝΙΔΗ

    6. Ο πόλεμος αυτός είναι πολύ βαθυτερος από ότι φαίνεται. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να διαλέξουμε μεριά. Δυστυχώς οι εχθροί πολλοί όχι μόνο οι ελίτ και τα τσιράκια τους αλλά ο διπλανός μας! Προσκυνημενοι παντού

    7. Προειδοποιησε πολλες φορες απο το 2014 με τον εμφυλιο στο Ντονμπας που σκοτωθηκαν χιλιαδες! Δυση, διεθνες δικαιο, ΜΜΕ κουκουρουκου! Ακρα του ταφου σιωπη!
      Μετα μετρησε τις δυναμεις του, το ΝΑΤΟ κι ο παππουλης μπροστα του οπλικα ειναι μυγες και εκανε το μπασιμο με μποτες απεναντι σε ψιλοτακουνες γοβες!
      Φινλανδια, Πολωνια, Μολδαβια ας προσεξουνε μην ερθουν τα….κουμπια!

    8. Δεν είναι μόνο η ρύπανση της ατμόσφαιρας που πολύ σωστά είπες…στα υπόγεια του εργοστασίου υπάρχουν παράνομα βιολογικά εργαστήρια… πειράματα σε παιδάκια… ναρκωτικά… στρατιωτικά πειράματα σε ανθρώπους… και ότι διεστραμμένο υπάρχει στον κόσμο…με τις ευλογίες της Αμερικής, Γαλλίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Καναδά κλπ… γι’ αυτό και η πρεμουρα κατά Πούτιν…τώρα που έπεσε το Azofstal θα βγάλει πολλά στη φόρα ο κοντός… κάποιοι ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους… κάποιοι θα πάνε στην ηλεκτρική καρέκλα… και κάποιοι θα μείνουν στην ιστορία ως άθεα μο#νοπ@ν@ και προδοτες…

    9. Πραγματικά μεγάλος ηγέτης, πατριώτης με απέραντη αγάπη για τον λαό του και υπερασπιστής των εθνικών συμφερόντων της πατρίδας τους. Δείτε πως φέρεται για το συμφέρον της χώρας του και δείτε πως φέρονται οι τσ@γλανοι προδότες και μαριονέτες τσιπρας Μητσοτάκης Ανδρουλάκης. Ντροπή μας, τόσες θυσίες τόσοι αγώνες και κάθονται οι. Έλληνες να βλέπουν μια χούφτα τσ@γλανια προδότες πολιτικούς και ιδιοκτήτες μμε να προδίδουν την Ελλάδα στους ξένους και να εξαθλιωνουν τον ποιο ιστορικό λαό της γης. Η ξεφτίλα στους Έλληνες, τους διοικούν χαφιέδες προδότες και τσ@γλανοι, και οι Έλληνες ακόμη τους ανέχονται!!!

    10. Το εργοστάσιο χάλυβα στην Ματιουπολη, πρώην Ζτανοβ, εν καιρώ ειρήνης, σκότωνε πολύ περισσότερους απ ότι τώρα ο πόλεμος.. όταν έβλεπες την πόλη από μακρυά , ήταν ορατό μόνο ένα μαύρο σύννεφο καπνού από το εργοστάσιο, που δηλητηριάζει όλη την πόλη.. καλά έκαναν και το εξαφάνισαν.. οι κάτοικοι με το ζόρι έφταναν τ 50.. πολλά τέτοια εργοστάσια υπάρχουν και στην Τουρκία, στα οποία έχουν μερίδια και Έλληνες, βιομηχανοι@@@

    Comments are closed.