Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΦΩΤΙΑ” ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ»

    Κοινοποίηση:
    εξ

    Κάτι που υποψιαζόμαστε όλοι αλλά κανείς δεν είχε βγει μέχρι στιγμής να πει δημόσια, είπε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολαόυ, δηλώνοντας πως εδώ και 2 μήνες δεν γίνονται χειρουργεία για καρκίνο αλλά και άλλες σοβαρές παθήσεις στα νοσοκομεία, με το εθνικό σύστημα υγείας να έχει μετατραπεί -κι αυτό αποτυχημένα- σε… σύστημα κορωνοϊού.

    Σε σχόλιο δημοσιογράφου πως δεν γίνονται προγραμματισμένα χειρουργεία  για καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο γιατί τα νοσοκομεία έχουν επικεντρωθεί στον κορωνοϊό ο κ. Νίκος Καράβελος, δήλωσε:

    «Σκεφτείτε σε μας που για δύο μήνες αυτό ισχύει, δηλαδή είναι νοσοκομεία μίας νόσου, και εμείς έχουμε αναβάλει, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να δούμε άλλες παθήσεις σοβαρές έχουμε αναστείλει χειρουργεία, το βιβλίο αυτής της τραγωδίας δεν έχει γραφτεί ακόμα», είπε.


    Σε πρόσφατη γαλλική έρευνα που έφερε στην επιφάνεια η γαλλική le figaro, το πρώτο lockdown στη Γαλλία και η αναβολή των υπηρεσιών ογκολογίας, θα προκαλέσει 1000 με 6000 θανάτους!

    Φυσικά εφόσον και στην Ελλάδα επικρατεί η ίδια κατάσταση, το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τότε θα λογοδοτήσουνε πάρα πολλοί….
      Από υψηλά ιστάμενους έως και νοσηλευτικό προσωπικό.
      Αφού σιωπήσατε στην μεγάλη κοροϊδία του κωρο(Δ)οϊου τους. Αυτή η σιωπή σας και μόνο σας καθιστά συνένοχους και θα αντιμετωπίσετε αυτά που θα αντιμετωπίσουν οι κυβερνώντες….

    2. Εγκληματίες…θα σώσουν 10 από γρίπη θα πεθάνουν 1000απο άλλες ασθένειες

      1. OTI ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΈΔΩΣΕ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

    3. Να λοιπόν ένας ωραίος τρόπος να αυξηθούν οι νεκροί. Όλοι γνωρίζουμε την αναγκαιότητα τέτοιων χειρουργικών επεμβάσεων καθως και την μεγάλη θνησιμότητα τέτοιων περιπτώσεων . Θα τους βγει η ψυχή απο τον κωλο όλων αυτών που συνωμότησαν να οδηγήσουν στον θάνατο τόσες ψυχες

    4. κανείς δεν σηκώνει το λάβαρο, μόνο κλάψα και καταγγελίες για τα κανάλια!!! κλαιν!!!!!!

    5. Με Κουλη Χρυσο Βρυκολακα για πρωθυπουργο συντομα θ’αρχισετε τα χειρουργεια εγκεφαλου

    6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Ρε διευθυντά της κακιάς ώρας δεν είσαι θύμα αλλά συνεργος σε όλο αυτό το έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστειται όλοι εσείς οι δήθεν διευθυντές

    7. μας αγαπαει η κυβερνηση ενδιαφερετε για την υγεια μας κριμα σκοτωνουν τους καρκινοπαθεις τους αφηνουν στο ελεος του θεου οι καραγκιοζηδες .

    8. ο ευαγγελατος μιλαει και μας μαλωνει για της ( αποστασεις και μασκες ) και ο ιδιος αλαξε χρονια με 27 ατομα σε κλειστο χωρο στο mega παντως συγγενεις δεν ηταν σιγουρα ολοι αυτοι μαζι .

      1. Δεν κολλάει αυτός και οι όμοιοί του,μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί κολλάμε.

    9. Οποιος έχει την ατυχία να χρειαστεί επέμβαση , την έβαψε. Θα πάει άκλαυτος.

      1. μα αυτος ειναι ο σκοπος σε παγκοσμια κλιμακα να μειωθει ο πληθυσμος

    Comments are closed.