Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΕΡΤΣΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ 1940 ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    showthumb

    Πόσο μειοδότες και επιλήσμονες του εθνικού τους καθήκοντος και χρέους είναι αυτοί που μας κυβερνούν και σήμερα, ο Κούλης με την παρέα του δηλαδή, το διαπιστώνουμε καθημερινά λόγω των πράξεων και κυρίως λόγω των παραλείψεων τους.

    Έφτασε όμως, όπως φαίνεται, η ώρα που δεν μπορούν να …κρυφτούν άλλο και έχουν αρχίσει να το κάνουν και να το δείχνουν απροσχημάτιστα. Μπορεί να εξαναγκάζουν τους Έλληνες, χρησιμοποιώντας τον τρομοϊό, να φοράνε τις μάσκες της υποταγής και της υποδούλωσης, αλλά οι ίδιοι -με αλαζονεία και θράσος- βγάζουν πλέον τις μάσκες και αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άκη Σκέρτσου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ με τυπική αρμοδιότητα τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένας από τους  παρακοιμώμενους του Κούλη Μητσοτάκη κι ένας από τους πιο στενούς του και εξ απορρήτων συνεργάτες του μέσα κι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

    Χθες λοιπόν που ήταν η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και του ηρωϊκού Όχι προς τους επίδοξους κατακτητές του έθνους μας, αυτός τι έκανε; Την ώρα που η κυβέρνηση του αρχηγού του είχε εξαπολύσει κυνηγητό -με πρόσχημα τον κορονοϊό και την εμφανιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων- εναντίον των Ελλήνων που ήθελαν και προσπάθησαν να παρελάσουν και να τιμήσουν τους ήρωες προγόνους μας, ο Σκέρτσος βρισκόταν στο σπίτι του. Κι από εκεί, “παίζοντας” με το διαδίκτυο και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, έδινε τη …γραμμή για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η εθνική επέτειος και με ποιο τρόπο να τιμηθεί η χθεσινή ημέρα…

    Όχι, μη νομίζετε ότι ανέβασε την ελληνική σημαία, ούτε κάποια φωτογραφία από τους Έλληνες που έφευγαν για να θυσιαστούν στο μέτωπο ή από τα βουνά της Πίνδου. Ούτε κάποιο από τα ηρωικά τραγούδια της Βέμπο. Έκανε κάτι εντελώς κατάπτυστο και γελοίο. Απαράδεκτο και αισχρό από κάθε άποψη. Ανέβασε μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού του με μια πίτσα και μια κατσαρόλα με μακαρόνια. Αυτό θα μπορούσε να μην σημαίνει και τίποτα αλλά να δείχνει απλώς ότι χαλαρώνει και περνάει μερικές ανθρώπινες στιγμές μαγειρεύοντας χωρίς να συμμετέχει σε καμιά από τις δραστηριότητες της ημέρας. Έδωσε όμως και συγκεκριμένο περιεχόμενο σε αυτή τη φωτογραφία με μια εντελώς χλευαστική λεζάντα η οποία δεν πρέπει με κανένα τρόπο να περάσει απαρατήρητη για τα υπονοούμενά της. Γράφει λοιπόν: “Πίσω και σας έφαγα!!! συμμαχία” και συνοδεύει την λεζάντα με μια ελληνική σημαία, μια ιταλική, ένα εικονίδιο πίτσας και ένα εικονίδιο μακαρονάδας…

    Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να καταλάβει κανείς ότι ειρωνεύεται και διακωμωδεί τις μάχες που έδωσαν οι Έλληνες κατά των στρατιών του Μουσολίνι στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να καταλάβει κανείς ότι προσβάλλει τους χιλιάδες νεκρών ηρώων μας πάνω στα παγωμένα βουνά που θυσιάστηκαν για να μπορεί αυτός σήμερα να έχει κυβερνητική εξουσία και ως δοτός του Κούλης να κάνει κουμάντο και να παίρνει διάφορες αποφάσεις για τη χώρα. Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να καταλάβει κανείς ότι με αυτό το άθλιο χιούμορ που δήθεν προσπαθεί να παρουσιάσει, αυτό που βγάζει σαν μήνυμα είναι ότι είναι κάτι σαν κουταμάρα ο πόλεμος απέναντι σε όποιον πάει να μας κατακτήσει -όπως έκανε τότε η Ιταλία- και ότι είναι προτιμότερη η “συμμαχία” με τον κατακτητή. Κατ’ επέκταση, αυτό που λέει είναι ότι και σήμερα αντί να ετοιμαζόμαστε για σύγκρουση με την Τουρκία και υπεράσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας και των εθνικών μας συμφερόντων είναι καλύτερα να κάνουεμ “συμμαχία” μαζί τους και όπως μπορούμε να μοιραζόμαστε την πίτσα και τα μακαρόνια, που είναι ιταλικής καταγωγής προϊόντα, με τον δυτικός μας γείτονα έτσι θα πρέπει -κατά τον Σκέρτσο- να μοιραστούμε με τον Ερντογάν τις δικές μας θάλασσες, τα δικά μας εδάφη, τα δικά μας κοιτάσματα υδρογονανθράκων τα οποία οι Τούρκοι εμφανίζουν ως δικά τους….

     

    Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο υφυπουργίσκος του Κούλη με αυτή την θλιβερή και κακόγουστη συν τις άλλοις ανάρτησή του την οποία πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έχει και το ανάλογο θάρρος να την κάνει δημόσια. Την ανέβασε ώστε να τη βλέπουν μόνο οι “διαδίκτυακοί φίλοι του” γιατί ακριβώς ήθελε μόνο σε αυτούς να δώσει την ύπουλη αντεθνική γραμμή γνωρίζοντας πολύ καλά, από την άλλη πλευρά, ότι εάν η ανάρτησή του ήταν “ανοικτή” το κράξιμο και οι αποδοκιμασίες που θα έτρωγε θα ήταν άνευ προηγουμένου. Μιλάμε επομένως και για θρασυδειλία…

    Κανονικά η ενέργεια αυτή δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη από την πλευρά του κ. Σκέρτσου. Ούτε είναι κάτι “στιγμιαίο” και αποσπασματικό. Εθνομηδενιστής από τα πολιτικά γεννοφάσκια του και από τότε που ήταν ως πασόκος κοντά τον άλλο μειοδότη τον Κ. Σημίτη, τις ανάλογες απόψεις υποστήριζε. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι πριν γίνει υπουργός του Κούλη, με τη βοήθεια και του Π. Πικραμμένου, ο Α. Σκέρτσος ήταν δεξί χέρι του Σουρνάρα όταν ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις των Ελλήνων μερκελιστών – των ανάλογων δοσιλόγων της Κατοχής δηλαδή- ενώ έγινε στη συνέχεια γενικός διευθυντής του ΣΕΒ ως αγαπημένο παιδί των βιομηχάνων. Πώς να μην θέλει σήμερα και το ξεπούλημα στην Τουρκία και να αγωνίζεται γι αυτό έστω και από την …κουζίνα του;

    Ιδού και η φωτογραφία που ανέβασε για την εθνική μας επέτειο

    skerts

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. σατανικό το σχέδιο της μασονικής ΕΕ με την ανοχή για μια ακόμη φορά των Κομμουνιστών!! αποσύρουμε τον Τσίπρα φέρνουμε την τάχα μου δεξιά, περνάμε αναίμακτα όλα αυτά και ύστερα τον ξαναφέρνουμε σαν ηγέτη!!

    2. Τον ειδαμε ρε που τον εκανε πρωθυπουργο ο κοκορομυαλος λαος τον Τσιπρα , ο οποιος …..
      κουραστηκε να σκιζει μνημονια και το μονο που εκανε ηταν να ξεπουλησει την Μακεδονια και να μας γεμισει λαθροισλαμιστες!!!!!! Γι’ αυτο παρε τον Τσιπρα, παρε και τον Κουλη και εξαφανηστητε!!!!!! Φτανει πια με την βλακεια σας!!!!!!!!

    3. κ. Μητσοτάκη, δείξε μου τον υπουργό σου, για να σου πω ποιος είσαι. Δεν ανήκεις στον πατριωτικό χώρα, προσβάλεις όσους πολέμησαν για την πατρίδα. Θλίβεις βαθύτατα αυτούς που έχασαν ανθρώπους στα βουνά της Ηπείρου, δεν είναι δυνατόν να έχυσαν το αίμα τους άδικα, ούτε να άφησαν έτσι ορφανά τα παιδιά τους. Μήπως κάνει χρήση ουσιών ο υφυπουργός σου κ. Πρωθυπουργέ, μήπως έχει το ακαταλόγιστο ή μήπως είναι πράκτορας ξένης δύναμης ? Όσο δεν μιλάς, όσο τον κρατάς, τόσο περισσότερο φαίνεται πως συμφωνείς μαζί του.

    4. Ο μπουλης μαγειρευει πιτσες,και η κυρα μπουλενα τρωει π@@τσες σιγουρα!!

    5. κομπλεξικό κοκκινομουτσουνο γουρούνι ουννικης προέλευσης. δίποδο. με τέτοιους αρέσκεται ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ γουρλοματης. ο πλέον μισητός ακόμη κ. από τσιπραιους.

    6. Ιδιωτικός λογαριασμός στο instagram, κρυφόπουστα σαν τις άλλες στο Μαξίμου.

    7. Επειδή αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει για να αφήσει έστω κάποιο έργο θα ήταν να μαζέψει όλους εσάς τους ψεκασμένους, ρατσιστές και φασίστες και να σας απομονώσει σε κάποιο ξερονήσι.

    8. Μπετοβλακες της Ν.Δ. τυπου αδωνι κλπ. Αυτα τα υποκειμενα παριστανουν την κυβερνηση.

    9. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ,ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ Κ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΜΜΕ Κ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ , ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Η ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ?

    10. Μπα που να τον βρουν ξεροψημένο ανάσκελα σαν την πίτσα

    11. Άλλο ένα κατακάθι και σκουπίδι μιας σάπιας κοινωνίας γραικυλοπιθήκων….

    12. ..Γέρονταs Iωσήφ Ο Βατοπαιδινόs — Βαριά η κληρονομιά των Ελλήνων

      > Ο ίδιος ο Χριστός μας χειροτόνησε και είπε το εξής θαυμαστό μόλις συνάντησε τους Αρχαίους Ελληνες “ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου” ! .

      > Οι Ελληνες είναι το δικό Του έθνος και μέσω ημών θα εφαρμοστεί η Θεία Επαγγελία σε όλο το κόσμο.

      > Ο ίδιος ο Χριστός κατήργησε τους αποστάτες και μας προόρισε για τη συνέχιση της Θείας Αποκαλύψεως .
      Aυτής της κληρονομιάς είμαστε συνεχιστές και πρέπει να φανούμε άξιοι κληρονόμοι !!!

      https://www.youtube.com/watch?v=6PQyLmmDg7k&feature=emb_logo

    13. Και όμως, αυτή είναι η πλειοψηφία της τωρινής νεολαίας…

    14. Απλα δεν ηταν σε θεση να πει κατι αλλο Αυτο ειναι το επιπεδο του και οσων εχουν υπευθηνες θεσεις σαυτο τοβρωμερο κρατος Τι ατυχοι που ειμαστε

    15. Έπρεπε να βάλει αγγούρια Καλυβιώτικα κολο-κύθια και να πει πίσω καί σας έφαγα με την όπισθεν. συμμαχία.

    16. Στέφανε! Η λύσει είναι μια! Έχεις γίνει πασίγνωστος και είσαι άξιος συγχαρητηρίων!
      Μπορείς να οργανώσεις μια γερή ομάδα Έλληνες πατριώτες,πολίτες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, και οτιδήποτε άλλο είναι άξιο να γίνει ένας ξεσηκωμός, μια δικτατορία να ξεβρωμίσει η χωρα??? Γιατί πολύ σύντομα θα είναι πολύ αργά. Είναι ξεκάθαρο, οτι ο κουλης έχει μαζέψει όλα σκαθάρια με σκοπό να ολοκληρώσει την υπόσχεση που έδωσε στους Εβραίους στην Νέα Υόρκη. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά πρέπει κάτι να γίνει. Είμαι σίγουρος ότι πόλοι Έλληνες, μόνο Έλληνες θα ήθελαν να γίνει ένα τέτοιο κίνημα ωστε να αναπνεύσουν ελεύθερα οι Έλληνες. Τι άλλο να πω ρε Στέφανε? Λυπάμαι πολύ.

    17. Ηλίθια φάτσα!
      Πώς και δεν τον έπνιξε η μανα του όταν είδε τί γέννησε!?🤔

    18. και μετά αναρωτιομαστε ποιοι είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν κ μας απαγορεύουν να κάνουμε Πάσχα και να παρελάσουμε

    19. χα χα χα τι εχετε παθει εκει στο Ελλαδισταν. Βριζετε την καθε κυβερνηση που εσεις οι ιδιοι ψηφιζετε εδω και δεκαετιες.Αν ειστε κατω απο 30 ετων να βρισετε τους γονεις σας που ψηφιζαν Παπανδρεου η Σημιτη, Μητσοτακη,Σαμαρα και Καραμανλη παλιο και νεο. Αυτοι που κατεστρεψαν τη χωρα δηλαδη.Τωρα για τους δυο τελευταιους δεν συζηταμε γιατι ειναι απλως βλακες. Και οποιος ξερει τι ειπε ο Αινσταιν για τους βλακες θα καταλαβει. Να σας πω βλακες ολους εκει που ψηφισατε 2 βλακες ? Ναι θα σας πω. Ειστε πανιβλακες με περικεφαλαια κιολας. Αντε συνεχειστε τη διασκεδαση οπως εχετε μαθει εκει στο Ελλαδισταν και σας ευχομαι εναν καλο υπνο μετα τη διασκεδαση ομως. χα χα χα

    20. Σίγουρα την γιαγιά του θα την πήδαγαν Ιταλοί το 1940, γι΄αυτό κι έχει τέτοια αγάπη για τα μακαρόνια και τις πίτσες με ου.
      Κλασική νεοταξίτικη αδερφόφατσα…
      Έχω την υποψία ότι θα του αρέσει και το πεπερόνι

      1. Αρκείται στο σαλάμι, να το τρώει και να το κόβει…

    21. αλλο ενα σουργελο του θιασου του κουλι

    22. ότι λέγονται μακαρόνια, γιατί τα έτρωγαν στις κηδείες οι Αρχαίοι Ελληνες , άποικοι της Ν.Ιταλίας, για να μακαρίζουν τους νεκρούς, όπως και ότι η pizza, πρωτοφαγώθηκε κατά τη διάρκεια της πολιορκίας των Συρακουσών, όπου οι πολιορκημένοι τρέφονταν με άζυμο ψωμί, με ελιές από πάνω, και τυρί (άν ήταν διαθέσιμο)

    23. ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ. ΚΑΛΠΑΚΙ-ΚΟΡΙΤΣΑ. 11 ΜΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΝ ΕΛΑΤΗ ΑΡΤΗΣ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 1983. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
      Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ. Σ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.

    24. Μας χτυπάνε ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα :
      Ψυχικό-συναισθηματικό, υλικο-οικονομικο,
      Εθνικο-πατριωτικο.
      Μας περιμένουν πολλά.

    25. Θα βλέπουμε παντού γκει παιδεραστές και λεσβίες και η κοινωνία των μεταλλαγμένων θα το θεωρεί φυσιολογικό?? Γιατί άραγε ως υπάρξεις αξίζουμε τέτοιο ξεπεσμό??
      Ένας απ’ τους λόγους που δεν έχω όρεξη σήμερα είναι κι αυτή η υποσυνείδητη άρνηση να ζω σ’ ένα τέτοιο εκφυλισμένο κόσμο αλλά πρέπει να αναγκαστώ. Τέτοιου είδους συγκρούσεις εχουμε πλέον όλοι μέσα μας αλλά το ένστικτο της επιβίωσης υπερτερεί.
      Αν κάπου χάσεις τη μπάλα και τη πέσεις μέσω των ειδικών στ αντικαταθλιπτικά ,η αυτοκτονία έχει αρχίσει να σου κλείνει πονηρά το μάτι!!
      Έχουμε να δούμε πολλές τα επόμενα χρόνια.
      Σαν άνθρωποι πρέπει να μείνουμε όρθιοι να παλέψουμε ενάντια στην ΝΤΠ για να μην χάσουμε την ψυχή μας.

    26. Ξέρεις τι σκέφτομαι ; Ότι έτσι όπως θα μας απομονώσουν μεταξύ μας σε κάποιο χρονικό διάστημα ,θα είναι ο καθένας τόσο πολύ κλεισμένος στον εαυτό του που ακόμα κι ένα φιλί η ένα χάδι όχι ερωτικό ειδικά απλά ως μια ένδειξη ανθρώπινης επικοινωνίας θα θεωρείται ποινικά δικάσιμο!!

    27. ΕΧΕΙ ΓΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ. ΠΑΝΤΟΎ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ…ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ….ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ……ΤΕΛΟΣ….ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΕΘΑΜΈΝΟΣ.

    28. αλλος ενας μορφωμενος αμμορφωτος με αμερικανικη παιδεια και της παγκοσμιοποιησης ,δεν ειναι τυχαιο οτι τρεις πρωθυπουργοι ειναι αποφοιτοι του χαρβαντ που μονο ελληνικη συνειδηση δεν ειχαν και δεν εχει ο σημερινος,μονο αμερικανικη συνειδηση και ανθελληνισμο πρεσβευουν δυστυχως.

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΜΕΓΆΛΗ ΖΗΜΙΆ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΊΑ ΜΑΣ.
        ΥΓ. ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΔΉΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΈΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΜΑΣ
        ΜΕ ΟΠΟΊΟ ΔΆΣΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΈΤΟΙΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

    29. “TA KAZINO ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟ`Ι`Ο”

      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ??????
      http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/10/blog-post_551.html ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

      ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΟΥΡΛΙΑ.

      ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 10 ΠΡΩ`Ι`- 5 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ…..

      ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ,
      ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ??????

    30. ΤΟΎΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ..ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ

      1. Ποιος Τσίπρας μεσιέ? Να πουλήσει εκτός από τη Μακεδονία και την Στερεά και τη Κρήτη? Ακόμα μαθαίνει αγγλικά ο Αλέξης,είναι μικρός ακόμα..

      2. πέρνα από την Κουμουνδούρου για το 60λεπτο του post.

      3. Ποιός να βγει μπροστά ;;;
        Μας δουλεύεις ρε μάστορα ;;;
        Ποιός θα σώσει την Πατρίδα ;;;
        Αυτός που δεν πιστεύει σε πατρίδα ;;;
        Αυτός που πούλησε την Μακεδονία μας ;;;
        Αυτός που έλεγε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα ;;;
        Αυτός που μας κουβάλησε με το “έτσι θέλω” όλα τα πιθηκοειδή από Ασία και Αφρική, δίνοντάς τους, αβέρτα – κουβέρτα, την Ελληνική Ιθαγένεια ;;;
        Αυτός που σιγοντάριζε τους υπουργούς του, όταν έλεγαν να μην είμαστε μοναχοφάηδες εις βάρος των γειτόνων μας (αλβανών, σκοπιανών, τούρκων) ;;;
        Αυτός που, στην ανάκρουση του Εθνικού μας ΄Υμνου, κράταγε τα π@πάρια του και χασκογέλαγε ;;;
        Αυτός που συνεργάστηκε με τους ούννους και μας κατέστρεψε ;;;
        Αυτός θα σώσει την Ελλάδα ;;; Ε, άντε στα διάλα, μ@λάκα βαγγέλα …

      4. εχεις χιουμορ!
        ποιος να βγει?
        γιατι? για να πουλησει οτι απεμεινε?

    31. ο πατερας του Κουλη
      ΣΥΝΕΡΓΑΤΗς ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΤΑΝ….
      ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

    32. Η άθλια και μίζερη πίτσα δεν θα μπορούσε να μην ειναι σαν τα μούτρα του…

    33. Έτσι είναι. Άλλοι πάθαιναν κρυοπαγήματα στα βουνά πολεμώντας μακαρονάδες (Ιταλούς) και ο Σκέρτσος τρώει μακαρόνια. Ή θέλει να μας πει πως είναι πολιτικό ζυμάρι;

    Comments are closed.