ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΑΟΣ ΜΕ “ΟΧΗΜΑ” ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

    Κοινοποίηση:
    athina-omonoia-koronoios

    Όλοι το περιμέναμε. Όλοι ευχόμασταν να μην γίνει. Αλλά η Ευρώπη δίνει το τελειωτικό χτύπημα σε κάθε είδους ατομική ελευθερία και δημοκρατικό κεκτημένο. Η Ευρώπη κάνει αυτό που δεν γίνεται πουθενά αλλού. Ούτε στην Κίνα που αποδεκατίστηκε από τον κορονοϊό, ούτε στις ΗΠΑ που έγινε κι εκεί μακελειό.

    Δείτε λοιπόν τι γίνεται στην Αυστρία με την Ελλάδα να είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει. Οι άνθρωποι εκεί που επέλεξαν να μην κάνουν το εμβόλιο για τον ιό του ΚΚΚ αντιμετωπίζουν αποκλεισμό στο σπίτι, εάν ο αριθμός των σοβαρών νοσηλειών COVID-19 στη χώρα συνεχίσει να αυξάνεται.

    Ο Αυστριακός καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εάν ο αριθμός των ασθενών με COVID-19 σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) φτάσει τους 600, τα άτομα που δεν εμβολιάστηκαν θα επιτρέπεται να φύγουν από τα σπίτια τους μόνο για συγκεκριμένους λόγους.

    Οι εξακόσιες μονάδες εντατικής θεραπείας αντιπροσωπεύουν το ένα τρίτο της συνολικής χωρητικότητας στην Αυστρία. 220 ασθενείς με COVID-19 βρίσκονταν σε ΜΕΘ τη στιγμή της ανακοίνωσης του Σάλενμπεργκ.

    «Η πανδημία δεν είναι ανήκει ακόμη στο παρελθόν», είπε ο Σάλενμπεργκ. «Πρόκειται να σκοντάψουμε σε μια πανδημία των ανεμβολίαστων».

    Εάν ο αριθμός των κρουσμάτων του ιού  στις ΜΕΘ φτάσει τα 500, τα άτομα που δεν εμβολιάστηκαν ή έχουν αποκτήσει ανοσία μέσω προηγούμενης μόλυνσης δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν σε επιχειρήσεις όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία, ανακοίνωσε ο Σάλενμπεργκ.

    Η ανακοίνωση ήρθε μετά τη συνάντηση του Σάλενμπεργκ με τοπικούς ηγέτες για να αντιμετωπίσει την ταχεία αύξηση των κρουσμάτων του ιού του ΚΚΚ. Ο ιός του ΚΚΚ είναι το παθογόνο που προκαλεί τον COVID-19.

    Η Αυστρία διαθέτει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο. Περισσότερο από το 62 τοις εκατό του πληθυσμού της είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του COVID-19, ποσοστό μεγαλύτερο από ό,τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Καταγράφηκαν 228 μολύνσεις ανά 100.000 άτομα στην Αυστρία τις τελευταίες 7 ημέρες, σε σύγκριση με 152 κρούσματα ανά 100.000 άτομα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αριθμός των καθημερινών νέων κρουσμάτων COVID-19 αυξάνεται σταθερά στην Αυστρία από τις αρχές Ιουλίου.

    Η απειλή της Αυστρίας για γενικό lockdown φαίνεται να είναι ένα από τα πιο αυστηρά μέτρα που στοχεύουν τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό που έχει επιχειρηθεί μέχρι τώρα. Η Ρωσία θα βάλει λουκέτο σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών για τέσσερις μήνες από τις 25 Οκτωβρίου. Ορισμένες πολιτείες στην Αυστραλία έχουν επιτρέψει μόνο σε εμβολιασμένους να επιστρέψουν στην εργασία τους.

    Η προστασία που παρέχουν τα εμβόλια COVID-19 έναντι της εξάπλωσης της παραλλαγής Δέλτα είναι σχετικά μικρή και μειώνεται γρήγορα σε διάστημα τριών μηνών, σύμφωνα με μια πρώτη στο είδος της προδημοσιευμένη μελέτη από επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα. Δώδεκα εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό, οι εμβολιασμένοι είναι το ίδιο πιθανό να μεταδώσουν την παραλλαγή Δέλτα όσο και οι ανεμβολίαστοι, διαπίστωσε η μελέτη.

    Ματιές από το μέλλον της Ελλάδας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. NOTIOS και Δημητρης Σιοφας καλα τα λετε αλλα οι Ελληνες ακομη χτυπουν το καμπανακι στον λαιμο τους.

    2. Εάν οί ανεμβολίαστοι αποφασίσουν νά ζήσουν δίχως νά πηγαίνουν στά “μαγαζιά” , τότε βλέπω τά μαγαζιά νά κλείνουν καί νά μένουν οί μισοί Έλληνες χωρίς εισόδημα καί τό ίδιο καί τό κράτος βέβαια καί θά αγριέψουν πολύ τά πράγματα μ’ αυτόν τόν τρόπο…

    3. Οταν οι προβατίνες δεν καταλαβαίνουν με απλά λόγια, θα καταλάβουν με σύνθετες πράξεις.

    4. Χριστός και Παναγία. Τι είναι αυτά τα πράγματα? Ε? Τι κατάσταση είναι αυτή? Η Απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτή.

    5. γουσταρω
      θα τους αρχισουμε ολους στις μαπρες
      τωρα εχουμε και την αφορμη
      ποιος θα τους σωσει, τους πεθαμενους

    6. δηλαδή αν βγω έξω τι θα κάνουν; θα με συλλάβουν τα καρακολια του Κούλη; δεν πειράζει, διότι θα συνεχίσουν να τρώνε σφαιρες από τους Ρομά χαχαχαχαχα

    7. Με τους μαϊμού εμβολιασμένους φανατικούς λάτρεις της πασοκονεοδημοκρατίας που κουνάνε και το δάχτυλο τι θα γίνει;

    8. Το 62% δεν είναι υψηλό ποσοστό εμβολιασμού. Τουλάχιστον 70% χρειάζεται για να χτιστεί το τείχος ανοσίας.

      1. Το μεγάλο τείχος της ανοησίας με τι ποσοστό χτίζεται, εμβολιασμένε?

    9. Ποιος σας είπε ότι η Κίνα “αποδεκατίστηκε” από τον ιό ρε γίδια. Σας έχει ξεφτιλίσει όλους

    10. Γιαυτό έφαγαν τον Κουρτς. Αποικία των Αμερικανοσιωνιστών είμαστε.

    11. Δεν είχε πει ο Πέτσας όταν πέσουμε κάτω από 500 κρούσματα (σε πόσα τεστ;) θα άρουμε τα μέτρα; Πέσαμε το μισό χειμώνα και επέβαλαν σκληρότερα μέτρα. Τώρα κάνουν μισό εκατομμύριο τεστ την ημέρα και μετά βίας πιάνουν 3000. (και αυτοί οι μισοί ψεύτικα).

      Όταν ακούτε απόλυτους αριθμούς λένε ψέματα, είναι αυθαίρετοι αριθμοί κατά το δοκούν.
      Ξυπνάτε αδέλφια.
      Η τυραννία δεν έπεσε ΠΟΤΕ με υπακοή ή εκλογές.

    12. Ελάτε στη Γερμανία! Εδώ ούτε οι υγειονομικοί δεν έχουν πρόβλημα με το εμβόλιο! Δουλεύουν χωρίς πρόβλημα

    13. Αντε ρε γαμηθήτε εσεις και η πανδημία σας! Καλά τους κάνετε αφού δεν έχουν πάρει τα όπλα ακόμα

    14. Οπότε οι γραμμές που πρέπει να φυλαχτουν είναι ιόνιο πέλαγος και διεθνή ιδατα διότι μπορεί ποτέ δεν ξέρεις στα Μπάρκα να στριμοχτουν και να κατεβάζουν φουσκωτά δηλαδή το πρωί μπορεί να σηκωθείς ξαφνικά και να δεις Αίγιο καμμια εκατοσταρια με φουσκωτό αυτό είναι δύσκολο Μπάρκα για να γίνει λαθραία

    15. Θα μας τρελανετε οι δημοσιογραφοι! Εάν ο αριθμός των κρουσμάτων του ιού στις ΜΕΘ φτάσει τα 500, τα άτομα που δεν εμβολιάστηκαν ή έχουν αποκτήσει ανοσία μέσω προηγούμενης μόλυνσης δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν σε επιχειρήσεις όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία. ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΔΩ? και λετε οτι ΘΑ γινει και στην Ελλαδα? στην Ελλαδα ισχυει πριν απο οποιαδηποτε αλλη χωρα στην Ευρωπη. Χωρις εμβολιο ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ σε εστιατορια και ξενοδοχεια στην Ελλαδα. Στην Αυστρια ΘΑ γινει. Στην Ελλαδα ΙΣΧΥΕΙ.

    16. Πανδημία των ανεμβολιαστων! Αυτό είχε πει πριν 15 μέρες ο Τσιορδας αλλά και στην Γερμανία τα ίδια έλεγαν. Για αυτό έφαγαν και τον Κουρτς. Η παγκόσμια δικτατορία των ελίτ προχωράει σε κοινωνία διακρίσεων ανάμεσα στους υπακουους και σε αυτούς που αντιδρούν. Πως κρύβουν οι νεοναζι της νέας τάξης και της κοινωνίας των πολιτών πως είναι φασίστες? Προβάλλοντας τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων λαθρομεταναστων κτλ. Είδατε τι καλοί ανθρωπιστες που είναι? Τέτοιο σχέδιο πρέπει να το δούλευαν χρόνια και μόλις έβαλαν στο χέρι τα μμε άρχισαν την εφαρμογή του. Έξυπνοι οι νεοταξιτες.

    17. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ!!!

      1. Σωστό μέτρο! Εξ άλλου επιλογη τους είναι! Δεν ήξεραν δηλ ότι πάλι μέσα θα είμαστε κ φέτος, αν δεν υπήρχε εμβόλιο? Αφού λοιπόν για κάποιους δεν υπάρχει, αφού δεν το αναγνωρίζουν, δεν μπορεί να υπολογίζουν ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα για αυτούς.. Άρα μέσα! Κ με κλωτσές θαλεγα!

    18. Οπότε από την στιγμή που η λαθρεμποροι περνάνε από μαύρη θάλασσα Βουλγαρία μετανάστες περνάνε ελεύθερα μέσα μπορεί ,, και μερικούς που βλέπουν Μακεδονία να περνάνε από σύνορα αφυλαχτα Βουλγαρία με τ πόδια πριν κλείσουν τα χιόνια Βουλγαρία δεν υπάρχει πρόβλημα ελεύθερα

    Comments are closed.