ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ: “ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ”

    Κοινοποίηση:
    casus-belli-tourkia-ellada

    Η Άγκυρα θα μείνει στα εδάφη που κατέλαβε με αίμα όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συνέδριο που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι τα εδάφη αυτά θα προσαρτηθούν και δεν θα επιστραφούν ποτέ πίσω στην Δαμασκό.

    Η απειλή αυτή απευθύνεται και στην Ελλάδα καθώς αναφέρει στα βασικά σημεία της ομιλίας του, πως «τα σύνορα σχηματίζονται με αίμα και ιδρώτα και όχι στα χαρτιά».

    Είναι σαφές πως αναφέρεται στην Συνθήκη της Λωζάνης της οποίας ζητάει την «επικαιροποίηση».

    Στην ομιλία του, ο Ερντογάν είπε:

    «Η εγκαθίδρυση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης απαιτεί την ένωση διαφορετικών φωνών ανά τον κόσμο. Το καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει, παρουσιάζοντας νέους στόχους, σε συνάρτηση με την ισχύ του έθνους μας στην Ανατολή»

    Τα κράτη που δημιουργήθηκαν ζωγραφίζοντας τα σύνορά τους σε ένα χαρτί με χάρακα και όχι με αίμα και ιδρώτα, δεν είναι αληθινά κράτη.

    Είμαστε ένα έθνος που έχουμε πληρώσει για όλα όσα έχουμε κατακτήσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε. Οι επιχειρήσεις που αναπτύξσαμε σε Συρία και Ανατολική Μεσόγειο είναι ενδεικτικές των λανθασμένων υπολογισμών που έχουν γίνει.

    Όλοι όσοι επιχειρούν στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στην Αφρική, στα Βαλκάνια, μπορεί να έχουν άλλες προθέσεις, αλλά εμείς είμαστε εκεί για τους αδερφούς μας. Είναι μια σπουδαία επιδίωξη κι εκείνοι δεν θα την καταλάβουν ποτέ. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως το τέλος.

    Δεν κάνουμε καμία διάκριση. Δεν έχουμε καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους τρομοκράτες για 17 χρόνια. Άλλοι μπορούν να το κάνουν, αλλά εμείς όχι. Για εμάς, η βία θα συνεχίσει να είναι βία και η αδικία θα παραμείνει αδικία.

    Δεν αγνοούμε την παγκοσμιοποίηση και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε για να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στον κόσμο. Οι χώρες δεν μπορούν, σε αυτό το πλαίσιο, να συνεχίσουν να πλήττονται από τρομοκράτες. Αυτοί που πιστεύουν στην ελευθερία της σκέψης και της πίστης, γνωρίζουν τι σημαίνει το δολάριο. Η εποχή που οι χώρες κυβερνώνται πίσω από την κουρτίνα, έχει τελειώσει.

    Ολόκληρη η Δύση έχει συμπαρασταθεί στους τρομοκράτες και μας έχουν επιτεθεί μαζί. Οι χώρες του ΝΑΤΟ και αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κάνει το ίδιο. Ακούστε μας και μην ακούτε όσα λένε καιθ γράφουν οι τρομοκρατικοί οργανισμοί.

    Αύριο ταξιδεύω στο Σότσι της Ρωσίας κι ελπίζω να κάνουμε τα απαιτουμενα βήματα μαζί με τον κύριο Πούτιν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. αυτος ο τυπος και κατα συνεπεια η χωρα του, ειναι ΗΔΗ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ. εχουν τελειωσει. γαβ …γαβ

    2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ –> Δείτε βίντεο για ”επιβίωση” στο you tube . Έρχεται το μπαμ, μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή.

    3. Πρεπει οι κυβερνωντες να παρουν τα μετρα τους και να ειμαστε ετοιμοι με σχεδια να τους πολεμησουμε με γενικη συρραξη. Μονο ετσι θα καταλαβει ο σουλτανος .Ο μονος λογος που δεν το κανει ειναι οτι εαν αποτυχει θα εχει την τύχη του κανταφι και του κρεμασμενου τυρρανου του στραταρχη του ιρακ, που πουλούσε μαγκιές στους αμερικανους οπως ο ερντογαν . Τελικα δεν αποκλείεται να εχει την ιδια τυχη διοτι η ιστορια επαναλαμβανετε οταν οι απλυτοι καβαλανε το καλαμι.

    4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ? ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!

    5. Και τι περιμένει το κράτος για να κάνει γενική επιστράτευση, να μας πιάσουν στον ύπνο;

    6. Εχω την εξης ΑΠΟΨΗ:το σουλτανο γκαμαει και ντερνει οκι μονο του εκι μαζι και τη φιλη του τη μερκελινα απο πολυ παλια και τους προγονους της βλεπε Σμυρνη.Του πουλαει φουλ τανκς και στρατιωτικο εξοπλισμο και του δινει τεχνογνωσια για οπλικα συστηματα.εκι μαζι και εγγλεζακια βλεπε κυπρος, ολοι θελουν ενα κοματι απο την πιτα.(πετρελαιο)Σπρωχνουν το ερντογαν να κανει τις βρομοδουλειες μη λερωθουν αυτοι και στο τελος τον υποστηριζουν με εργοστασια γερμανικων αυτοκινητων στη Τουρκια.Και παμε εμεις και αγοραζουμε τα γερμανικα απαντα προιοντα,και τουρκικα και στο τελος θα μας την πεσουν με δικα μας χρηματα .Λαμπρα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.Καθε φορα που περναω απεξω απο τα σουπερ μαρκετ και αντιπροσωπειες αυτοκινητων εχει 70 αυτοκινητα στο παρκινγκ.Εμεις δεν ειμαστε κουρδοι θα φανε χωμα αμα κανουν τη βλακια.Για τη στιγμη αυτη που ειμαστε στο νατο και οι δυο δε παιζει ναγινει πολεμος αν η τουρκια βγει ειναι σιγουρο.Και αν γινει αντε να παρουν κανα νησακι μεχρι εκει ειναι
      Αυτο που μπορουν να κανουν οι τουρκοι ειναι να δωσουν κανα περιεργο σημα στους λαθρομεταναστες για εξεγερση τοτε θα τα βρουμε σκουρα.(ετσι οπως κανουν τη κατανομη σε καθε μεγαλη χωρα βλεπε Αθηνα,Τριπολη,Καλαματα κ.α)Δεν θα ξερουμε ποιουν να πολεμησουμε αυτους που μας ερχονται απο εξω η τους μεσα)Το οτι θα ξεκινησει μονος του καποια στιγμη πολεμο ο ερντογαν δε παιζει.
      Και τελος που ξερω εγω αν Ελληνες τουρκοι γερμανοι αμερικανοι νατο ευρωπη ολοκληρη τα εχουν μιλημενα και κανονισμενα να μοιρασουν το Αιγαιο;
      Παντως το ερντογαν δε φαινεται και πολυ καλα στην υγεια του,φαινεται ο ανθρωπος απο το βαδισμα του,οπως και η μερκελινα.Τους τρωει το μισος(απο μεσα)φενεται.
      ΥΓ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΕΡΑ!

    7. Η Άγκυρα θα κάτσει στα αυγά της μέχρι να πάρει εντολή από τον Κυρίαρχο του παιχνιδιού που είναι ΗΠΑ – Ισραήλ. Αυτά περί πολέμου ή ακόμη και θερμού επεισοδίου είναι άρες μαρες κουκουνάρες. Ο Ερντογάν έχει πολλά μέτωπα πλην Συρίας. Η μοναδική περίπτωση εισβολής είναι οταν θα πάρει το ΟΚ από τα φιλαράκια του. Κάτι που προς το παρόν φαντάζει αδύνατο. Μην γελιέστε…

      Το παίζει σκληρός για εσωτερική κατανάλωση αλλά είναι ένας απλός εντολοδόχος ή αλλιώς ένας γίγαντας με “γυάλινα πόδια”

      1. ΑΠΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ….

    8. Να έρθουν οι παλιό Μογγόλοι να τελειώνουμε και με δαυτους.

    9. ο ειρηνόφιλος ευρω-εβραιο-φιλελές κομμουνιστής γραικός νεοραγιάς δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει ΕΘΝΟΣ με ΣΤΡΑΤΟ που έχει ΑΡΧΗΓΟ και ΙΔΕΩΔΗ και πιστεύει σε ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ….χαχαχαχαχαχα καλά ξεμπερδέματα ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ……ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

      1. σύντροφε το ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!!!! έγινε πλέον ΕΔΩ ΜΟΝΑΚΟ!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

      2. γιατι πιστευεις οτι ο ειρηνόφιλος ευρω-εβραιο-φιλελές κομμουνιστής γραικός νεοραγιάς θα ειχε προβλημα να παραχωρησει καμια 20ρια νησακια?

      3. Καλά είσαι μαλακας? Πες μας με ποιον κανονικό στρατό έχει πολεμήσει ο ουγκανος? Όλοι είναι καταστρεμενοι.. και πάλι τον πάνε γαμιωντας… 20 μέρες για να κατακτήσει εδάφη, με αεροπλάνα, τανκς , χιλιάδες μαϊμούδες στρατό…Και οι άλλοι έχουν μόνο σφεντόνα… εντω μεταξύ εσύ μαϊμού τι είδος ζώου είσαι? Για Έλληνας αποκλείεται. Βρωμιάς…
        Μακελειό ανέβασε το ..Πολλά λενε

    Comments are closed.