ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ “ΧΑΣΑΠΗ” ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ – ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    DOY-KOZANHS-TSEKOURI-MANIAKOS-ASTYNOMAI-SILIPSH-ARTHROU (1)

    Δεν μίλαγε, μόνο χτύπαγε μανιασμένα με το τσεκούρι ανθρώπινες υπάρξεις που δεν ήθελε να ζήσουν. Το χέρι που κράταγε το φονικό όπλο έσκιζε τον αέρα και κατέβαινε με ορμή χτυπώντας άνδρες και γυναίκες στον δεύτερο όροφο της ΔΟΥ Κοζάνης.

    Οι κραυγές πόνου, η αγωνία και ο τρόμος στα βλέμματα των θυμάτων του δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν τον 45χρονο άνδρα με την βερμούδα και το μαύρο φανελάκι, που χτύπαγε όποιον έβρισκε μπροστά του στο Τμήμα Εισοδήματος.

    Βλέποντας ανθρώπους να τρέχουν και να ουρλιάζουν πανικόβλητοι δεξιά και αριστερά στους διαδρόμους κοντοστάθηκε και είπε: «Τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε».

    Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης παραπέμπουν στην κινηματογραφική «Λάμψη» του Κιούμπρικ, ειδικά στην σκηνή που ο «τρελαμένος» Τζακ Νίκολσον αρπάζει το τσεκούρι για να σκοτώσει.

    Μόνο που ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά και την κοτσίδα δεν παρέπεμπε τουλάχιστον με τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας σε κάποιον άνθρωπο που νοσεί ψυχικά. Αντίθετα αστυνομικές πηγές φέρεται να θεωρούν ότι έδρασε έχοντας σχεδιάσει και προετοιμάσει την επίθεση, αφού είχε θεαθεί αρκετές φορές στην ΔΟΥ Κοζάνης το τελευταίο διάστημα, παρενοχλώντας τους υπαλλήλους.

    Αυτούς που χθες βίωσαν τον απόλυτο τρόμο όταν ο 45χρονος δράστης άρχισε την δολοφονική επίθεση με το τσεκούρι που έβγαλε από ένα σακίδιο. Δεν είπε κουβέντα κατά την σύλληψη του και εξακολουθεί να μην θέλει να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς για τα αίτια της πράξης του.

    Την ίδια στιγμή ο ένας άνδρας, ηλικίας 56 ετών που δέχθηκε τα φονικά του χτυπήματα νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ μια γυναίκα 66 ετών έχει καταστροφή του δεξιού οφθαλμού και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο. Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι μια 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα.

    Η κοινωνία της Κοζάνης είναι ανάστατη μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην εφορία της πόλης, και η επίθεση του 45χρονου ήταν το θέμα που μονοπωλούσε τις συζητήσεις, σε σπίτια αλλά και μαγαζιά της πόλης. «Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός και τι ήθελε ο δράστης» ανέφερε έξω από το νοσοκομείο Κοζάνης, ο πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Ζουμπούλης.

    «Εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε θέσει το θέμα της προστασίας των εργαζομένων. Είναι καιρός η υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα πρωτίστως για την ασφάλειά
    μας» συμπλήρωσε αναφερόμενος στην επίθεση με με τους εφοριακούς όλης της χώρας να προχωρούν σήμερα σε στάση εργασίας από τις 11:30 μέχρι τη λήξη της βάρδια σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται στο Τμήμα Εισοδήματος η οποία μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογράμμισε ότι ο «δράστης μπήκε πρώτα μέσα στο τμήμα Κεφαλαίου και κατόπιν έστριψε και πήγε στο τμήμα Εισοδήματος.

    «Ένας συνάδελφος του υπέδειξε ότι δεν μπορεί να μπει μέσα αλλά χρειάζεται να πάρει το αριθμημένο χαρτάκι της προτεραιότητας. Χωρίς να πει κουβέντα ξεκρέμασε από την πλάτη του ένα μικρό σακίδιο έβγαλε το τσεκούρι και χτύπησε τον Πέτρο…Η επόμενη κίνηση του ήταν να χτυπήσει δυο φορές την Δώρα…Στο τέλος και όταν όλοι φώναζαν κι έτρεχαν δεξιά κι αριστερά πανικόβλητοι αυτός είπε… “Τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε…”».

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Το κράτος με την έννοια εφορία θεσπίστηκε από τους Ρότσιλντ όπως και όλα τα κρατικά συστήματα σχεδόν του πλανήτη. Αναρωτήθηκε κάνεις γιατί πληρώνουμε εφορία και φόρους. Πώς καλοτρωνε οι πολιτικοί, από που εκτρέφονται όλες οι ΜΚΟ. Απου που πληρώνονται οι λαθρομετανάστες, η εθνική τράπεζα γιατί δεν είναι ελληνική. Όταν λοιπόν αυτό το σάπιο σύστημα ξεζουμιζει τον κάθε ταλαιπωρο στερώντας του το δικαίωμα στην επιβίωση με χαράτσια, εφοριακα πρόστιμα, τεβε και ένα σωρό παπαριές πώς θα συντηρηθεί η κοινωνία ώστε να φτιάχνουν σωστές δομές κράτους. Η εφορία είναι ο πιο μεγάλος κλέφτης και οικονομικός δολοφόνος που εκτρέφει τα 301 λαμόγια τής Βουλής που μας έφεραν σε τέτοιου είδους απόγνωση. Στην συτοδικα…..

    2. “” Αυτα να τα βλεπει το κοκρατος “”” αναρωτηθηκε καποιος / καποτε τι ειναι το κρατος? αναρωτηθηκε καποιος / καποτε ποιος ειναι το κρατος? αναρωτηθηκε καποιος /καποτε εαν εχει κρατος η ελλαδα? αναρωτηθηκε καποιος / καποτε γιατι δεν εχει κρατος η ελλαδα?? απλα πραγματα…………….

    3. Η Ντόρα στη Μελέτη λέει πως δεν τον ξέρει καν ενώ ο Τέρυ έχει δηλώσει πως πήγαινε και στο σπίτι και έτρωγε ντολμαδάκια, ενώ πήγαινε και στο κέντρο του η οικογένεια. Κάποιος λέει ψέμματα.

    4. Γιατί βιαζόμαστε να δικαιολογησουμε τον δράστη? Αν οι υπάλληλοι ήταν συγγενείς μας το ίδιο θα λέγαμε? Είναι αχαρακτηριστη ως ενέργεια. Ο άνθρωπος μάλλον ψυχοπαθής είναι.Λένε ότι το 2017 είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, όταν προκάλεσε ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας και σε δύο παρκόμετρα. Καλή ανάρρωση στους ανθρώπους που είναι στο νοσοκομείο.

    5. Ε βέβαια, δεν του τη βαράει του καθένα στα καλά καθούμενα να κάνει κάτι τέτοιο…. Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι 9 στους 10 δημόσιους υπαλλήλους είναι για πολλές σφαλιάρες.

      1. Πολύ σωστά, για πολλές σφαλιάρες!!! Όχι, όμως, για σφάξιμο!!! Τώρα θα ζητάνε προστασία, αυξήσεις (για ανθυγιεινό και επικίνδυνο επάγγελμα), ατέλειες, απαλλαγές κλπ προνόμια!!! Δυστυχώς πέτυχε το αντίθετο από αυτό που επεδίωκε και τον λογαριασμό θα τον πληρώσουμε εμείς, που δεν σφάξαμε! Η βία δεν είναι λύση, είναι πρόβλημα η ίδια.

        1. και με την βια, ντροπιασμο, παιδευμα και κοροιδια που ασκειτε επανω στους κατοικους που προσπαθουν να εξυπηρετιθουν τι γινεται????? τα εχω περασει ολα αυτα στην αθηνα του 2015 με δημοσιους υπαλληλους………. κατωτατο επιπεδο εξυπηρετησης

      2. “”Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι 9 στους 10 δημόσιους υπαλλήλους είναι για πολλές σφαλιάρες.”” αυτη την εκτιμηση ειχα και εγω με τους δημοσιους υπαλληλους το 2015 στην αθηνα….. μαυρο χαλι το δημοσιο και για σφαλιαρες εως επι τοπου απολυση.

      3. Για σφαλιάρες και κλωτσιές είναι αλλά όχι για σφάξιμο προς θεού.

    6. Παρτε και αλλες 100.000 ειδικους φρουρους, να προστατευουν ολους τους Δ.Υ.
      Μετα θα τους ονομασετε και αυτους μαϊμούδες αστυνομικους, θα ειναι τινγκα στις αμβεταμινες και στις κρεατινες, και οποιος τολμιση να σηκώσει κεφαλι στην εγκληματικη συμμωρια που σας καταληστευςι απο το 1974, θα τρωει το ξύλο της αρκουδας….

    7. Παρτε και αλλες 100.000 ειδικους φρουρους, να προστατευουν ολους τους Δ.Υ.
      Μετα θα τους ονομασετε και αυτους μαϊμούδες αστυνομικους, θα ειναι τινγκα στις αμβεταμινες και στις κρεατινες, και οποιος τολμιση να σηκώσει κεφαλι στην εγκληματικη συμμωρια που σας καταληστευςι απο το 1974, θα τρωει το ξύλο της αρκουδας.

      1. τραβα να σωσεις κανα λαθρομεταναστη εσυ και μην μηλας πολα βαγγελακη και συ στο ιδιο κολοσυστημα εισαι και στηριζεις με την καθημερινη σου παρουσια στη υπηρεσεια οποτε μοκο της

    8. Το τι του έχουν κάνει δε μας λένε.οι εφοριΚοι αν ήθελε απλώς νεκρούς θα το έκανε στο δρόμο βρωμάει η δουλειά θα μάθουμε….όπως κ την υπόθεση με το βιτριολι μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπερασματα

    9. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ.

    10. Ποιος ξερει τι αγανακτηση τι πονο τι απεςλπισια ειχε ο δραστηςΑυτα να τα βλεπουν οι κυβερνωντες που αυτοι καλοπερνανε και ρουφανε το αιμα του κορονοκτηπιμενου λαου Βεβαια δεν φταινε οι υπαλληλοι Αυτα να τα βλεπει το κοκρατος

    Comments are closed.