ΛΥΣΣΩΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ-ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. “Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    αρχείο λήψης

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου, μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

    Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου είναι οι βουλευτές Μαρία Κόλλια Τσαρούχα, Κώστας Κατσικης και Κώστας Ζουράρις και ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγανης.
    ΄
    Επίσης παρόντες είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνιδης και αρκετά κομματικά στελέχη.

    «Οι ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα κίνημα πολιτών που ξεκίνησαν από ένα κομπιούτερ. Είμαστε ένα κίνημα που ξεκίνησε από ένα ”όχι” κατά τη διάρκεια του δεύτερου μνημονίου», είπε και ευχαρίστησε τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΙΟ ΝΕΟ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ….. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΑΠΛΟΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ …..

    2. Εγώ δεν θα γίνω φερέφωνο αλλά μια χαρά φερέφωνο ήταν τόσο καιρό. Προσπαθεί να σώσει το τομάρι του λίγο πριν το τέλος και γίνεται ακόμα πιο γελοίος. Πατριδοκαπηλεία και δημαγωγία, χορτάσαμε πια!

    3. ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΖΑΡΤΙΕΡΑ

    4. ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΖΩΣΟΥ ΑΦΟΒΑ.ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ,ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ.ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΒΟΛΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    5. Ο χοντρός κατάλαβε ότι θα σφιξουνε οι κώλοι κ πάνε για εσχάτη προδοσια και τη κάνει όπως κ ο εταίρος χοντρός ο πρώην εξωτερικών και ψάχνονται μήπως τη γλυτωσουν.Θα τη φάνε στον κωλο όλοι και οι αποστΑτες που θα ψηφίσουν το όνομα νομίζουν ότι τα πήρανε κ καθαρίσαμε αν τη βγάλουν με ισόβια καλά είναι μη τους κοιτάμε κρεμασμένους σα σταφύλια …

    6. Βρε αλήτη, ποιον κοροϊδεύεις;; Εεε;;; Νομιζεις πως ολοι ειμαστε ηλίθιοι;;; Δεν λεω, καποιοι οντως ειναι, αλλα δεν ειμαστε ολοι. Αντε στα τσακιδια. Οταν επρεπε να ρίξεις την προδοτική κυβερνηση δεν το έκανες, αντιθέτως την στήριξες. Τωρα τι σκούζεις;;; Κανένας δεν σε ακούει. Αντε στον αφέντη σου τον διάολο κι εσυ μαζι με οοολη την παρέα σου. Ολοι ιδια σκατα στον ιδιο βόθρο ειστε. Και εσεις και οι αααλλοι, που μας το παίζουν ψεύτο πατριωτες, οι της ΝΔ. Ολοι προδοτες. Αλλα τι να σας κανω, εχετε απέναντι σας εναν ηλιθιο και ανάξιο λαο, αλλιως θα σας ελεγα εγω…..

      1. Τον φτιαξανε το λαο σε αυτα τα χαλια απο το 74 και μετα βαση σχεδιου μην το ξεχνας……………

        1. Συμφωνω, δούλεψαν πολλα χρονια για να κανουν τον Έλληνα ετςι οπως τον εκαναν. Κατάφεραν να τον αφελληνιςουν. Ευτυχως ομως πέσαμε ολοι στην παγιδα τους. Αν εχεις μεσα σου την αγαπη για την πατριδα, τιποτα δεν σου την βγάζει. Ειναι οπως η αγαπη για τα παιδια σου. Οτι και να κανουν η αγαπη σου γι αυτα δεν βγαίνει απο την καρδια σου. Αν ομως δεν εχεις την σπίθα μεσα σου, αστα να παει. Γι αυτο κατηγορώ τον Ελληνικό λαο. Γιατι αφέθηκε να γινει ετςι. Αφέθηκε να αφελληνιστεί. Και δυςτυχως ακομα χειροτερα, καποιοι έγιναν εχθρικοί προς την ιδια την πατριδα τους, την γη που τους έθρεψε, την κληρονομιά των παιδιων τους. Αυτους κατηγορώ.

    7. Αλεξανδρε αν ο Καμμενος παει στον ΠΤΔ κ δηλώσει παραίτηση κ αρση της εμπιστοσύνης παμε αμεσα για εκλόγες οποτε δεν τίθεται ζητημα ψηφοφορίας στην βουλη. Ας γίνει μια φορα εστω χρήσιμος για την πατρίδα του εστω κ την ύστατη στιγμή

    8. Καλα τα ειπες παιδοβούβαλε…εχω ανάψει τον φούρνο…ελα να σε κανω φουρνιστο με κρεμμύδια,πατάτες και ενα καρότο στον κ@λο!!!

    9. Οταν υπεγραφε ο συνεταιρος του ο Τσιπρας την ονοματολογια περι βορεια μακεδονια στις πρεσπες , ο Καμμενος εκανε την παπια , τωρα που βρηκε τους 151 ο Τσιπρας την εκανε ο μπουλης , σε ποιον πουλας τρελλα παλιοξερολα λαμογιο

    10. εαν δεω πεσει ο κομουνης μιλαμε για κοκκινη χουντα τελος ! οσο για τους ΑΝΕΛ πολυ φοβαμαι οτι μας κοροιδευει ψιλο γαζι θα δωσουν την ψηφο εμπιστοσινης μην γελιομαστε μιλαμε για θεατρο παραλογου

    Comments are closed.