ΖΩΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ «ΣΩΤΗΡΙΑ» – 63 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΩ 17 ΑΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΘ – ΑΦΑΝΤΗ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ;

    Κοινοποίηση:
    1

    Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία αναφοράς αυτή τη στιγμή για τον κορωνοίο, το νοσοκομείο Σωτηρία.

    63 ασθενείς νοσηλεύονται με κορωνοϊο, ενώ 17 άτομα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. Ευχόμαστε ολόψυχα να βγουν νικητές, αλλά εντός του νοσοκομείου επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας.

    Η διευθύντρια του νοσοκομείου κ.Κρεμμύδα είναι άφαντη. Δεν πάτησε το πόδι της στο νοσοκομείο ούτε καν στην εφημερία και βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές ποινικές κυρώσεις. Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊου, το νοσοκομείο στην εφημερία του, δέχονταν και άλλα έκτακτα περιστατικά πολύ βαριά και πολύ σοβαρά πλην της νόσου Covid-19. Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι τι γινόταν εντός του νοσοκομείου και τι δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζει το λιγοστό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας στις μονάδες δημόσιας υγείας.

    Όπως σας γράψαμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, τουλάχιστον 2 ασθενείς, ηλικίας 57 και 75 ετών, κατά πληροφορίες, βρίσκονταν από τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ, γεγονός ιατρικά απαράδεκτο και τριτοκοσμικό, σε έναν χώρο στα επείγοντα περιστατικά, ενώπιον άλλων ασθενών που συρρέουν στο νοσοκομείο με άμεσο κίνδυνο για την υγεία όλων, ενώ θα έπρεπε να έχουν εισαχθεί στις ΜΕΘ ή στις ΜΑΦ. Άλλοι τουλάχιστον 3 ασθενείς, τριγύριζαν  σαν τις άδικες κατάρες- και αυτοί με ύποπτα συμπτώματα- εντός των επειγόντων περιστατικών.

    Από αυτούς , ο ένας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο και μπήκε σε κρεβάτι στη ΜΕΘ, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό αλλά είχε βαριά συμπτώματα πνευμονίας. Τον μετέφεραν στις 5 τα ξεμερώματα στο νοσοκομείο Λαικό και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες μας ο άνθρωπος δυστυχώς κατέληξε.

    Πάρτε αποφάσεις, γιατί- με όλα αυτά τα ελάχιστα από το ογκώδες πρόβλημα που αποτυπώνουμε ως ρεπορτάζ- θα γίνουμε πραγματικά Ιταλία και δεν θα μπορεί να μας σώσει κανένας, παρά μόνον ο Θεός.

    Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τα χθεσινά μας ρεπορτάζ για το νοσοκομείο Σωτηρία

    “BOHΘΗΣΤΕ ΜΑΣ. ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ 10 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ 2 ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΑΛΛΟΙ 3 ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ. ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ”. ΕΑΝ Ο ΔΑΝΤΗΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”. “Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ”. ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    ΝΕΟ ΣΟΚ ΤΩΡΑ: “Θετικός στον COVID-9 ο ένας από τους δύο διασωληνωμένους ασθενείς που έχουν πετάξει στους διαδρόμους του Ν.”Σωτηρία”. Άλλοι τόσοι “αδέσποτοι” σπέρνουν τον ιό

    Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο “Σωτηρία” – Η γιατρός που σπάει τη σιωπή της και τα λέει έξω από τα δόντια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Κουλι γρήγορα θα φας το κεφάλι σου….
      μα είναι δυνατόν να έχεις σε τέτοιες θέσεις Συριζ@ιους ??.??
      και στην Μυτιλήνη ο Αστ. Διευθυντής είναι ακόμα αυτός που είχε τοποθετήσει ο τσίριζα
      γι αυτό στο νησί αλωνίζουν ακόμα Συριζ@ιοι, ΜΚΟ, κεφάδες, κλπ…..
      ΕΠΙΣΗΣ….
      ΑΔΙΑΣΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ…..”ΑΜΕΣΑ” !!.!!.!!.!!.!!

    2. Καντε προσλήψεις από το επικουρικο Τώρα! Πρέπει να σωθούν ζωές.. Ήδη η ΜΕΘ έχουν πρόβλημα. Βγάλτε εγκύκλιο να γίνουν η προσληψεις Άμεσα!!!

    3. Μένουμε σπίτι Κούλη.Πέρασε μόλις ένα τσούρμο τουλάχιστον 20 Ταλιμπάν λαθραίων με το χαμόγελο στα χείλη και μάλιστα ο ένας κατούρησε ο βρωμιάρης στο δέντρο του πεζοδρομίου πέταξε και ένα κουτάκι αναψυκτικού στον δρόμο.Κατά τα άλλα Κούλη μένουμε σπίτι.Έχετε βαπτίσει την εποχική κοινή γρίπη ως κορωνοϊό με σκοπό να τρομάξει ο κόσμος και έτσι χωρίς ΜΑΤ χωρίς φασαρίες χωρίς καμία αντίσταση των Ελλήνων απλώνετε τους λαθραίους σε όλη την Ελλάδα.Εσύ γιατί ρε Κούλη δεν μένεις στο σπίτι και γιατί δεν κολλάς κορωνοϊό;Τι είσαι ο Superman;
      Ο Άδωνις γιατί δεν μένει σπίτι;Ρε μας δουλεύετε Ανθέλληνες;Από αρχές Μαρτίου μέχρι σήμερα πήγα στο νοσοκομείο πάνω από 10 φορές για να πάρω την κοπέλα μου γιατί φοβάται να φύγει μόνη.Και μέσα στο νοσοκομείο μπήκα και στα εξωτερικά περίμενα και στο σαλόνι και παντού.Γιατι δεν κόλλησα κορωνοϊό;Έχω άλλο DNA εγώ από άλλο πλανήτη μήπως; Είμαι εξωγήινος και δεν το ξέρω;Γιατί κανένας δεν είχε κορωνοϊό και βρισκόταν εκεί για άλλους λόγους;Ούτε καν οι γιατροί δεν φοράνε μάσκα.
      Ρε μας κοροϊδεύουν οι Μασόνοι της Βουλής.Στην Ιταλία τους πήρανε χαμπάρι και άρχισε να επαναστατεί ο κόσμος.Δεν υπάρχει κορωναϊός φίλοι μου.Είναι πείραμα της Παγκοσμιοποιησης για το πως αντιδρά ο κόσμος στον φόβο διότι θα τους χρειαστεί στο μέλλον για τα σχέδια τους και ταυτόχρονα να πασάρουν εμβόλια υποδούλωσης.Υπάρχει η κανονική εποχιακή γρίπη όπως υπήρχε μια ζωή με δεκάδες θύματα ανά τον κόσμο.
      Κούλη αν αποδειχθεί ότι έχεις κλείσει τον κόσμο σπίτι χωρίς λόγο χτυπώντας την ψυχική τους υγεία κλείνοντας τα καταστήματα τους κτλ θα σε κυνηγήσουν 10.000.000 Έλληνες και εσένα αλλά και τα υπόλοιπα 300 πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    4. Ξεπέρασε σε γκαντεμιά και τον πατέρα του.
      Από τότε που ανέλαβε ο Κούλης όλα στραβά πάνε θα μας αφανίσει το βουτυρόπαιδο.

    5. Θα είναι από τα κομματόσκυλα που διόρισε ο Κούλης.
      Μητσοτάκη θέλατε λουστείτε τον τώρα.

    6. Στεφανε σαν πολυ αβανταρεις τιον Χρυσο,αλλοι ειναι οι λογοι που θα απαγορευσουν την κυκλοφορια,και ειμαι σιγουρος πως το ξερις,δεν εισαι χτεσινος.Ποιος κωροναιος και μαλακιες τουμπανα.Απλα θελουν να περασουν τα μετρα που εχουν αποφασισει.Να σε ρωτησω κατι φιλε Στεφανε,ενημερωθηκες τι γινεται εδω ακτω στην πολυπαθη Σπαρτη?????????????Να σε ενημερωσω αν θες,αλλα οχι η κυρια που απαντα στο τηλεφωνο σου,σε εσενα να τα πω………….Απατη ο ιος……………….

    7. Μαλακίες κύριες κου και κύριοι ο δήθεν “κορωνοϊός”.Δικές μου αυθαίρετες σκέψεις που στο τέλος θα δουμε σε τι ποσοστό ίσως να έχω πέσει μέσα.Θα αναλύσω όσο πιο περιεκτικά και σύντομα μπορώ πιο κάτω την χρησιμότητα του ιού για την περίπτωση της Ελλάδας μόνο.
      Από την απλή γρίππη πέθαναν 80 άτομα και δεν ακούστηκε κιχ…η ζές μας συνεχίζοταν κανονικά.
      Μέχρι τώρα από τον κωροναιό έχουν πεθάνει 13 άνθρωποι με ηλικια πάνω των 70 ετων σχεδόν με πολλά άλλα προβλήματα υγείας.
      Αυτό που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ,ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΡΙΠΠΗΣ,ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΩΡΟΝΑΪΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ.

      …γιατί όμως να μας εγκλωβίσουν μέσα????

      Είδαμε ότι από ΤΥΦΛΑ σημεία του Εβρου εισερχονται αβερτα “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”,όπως και από τη θάλασσα στα νησιά.
      #Επίσης είδαμε οτι με Πράξη Νομοθετικού Πςεριεχομ’ένου,ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ,,,,,Τώρα,πάρα πάρα πολλοί απο αυτούς έχουν έρθει από το Ιραν που υποτίθεται είναι τίγκα στον ΚΩΡΟΝΟΙΟ….ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ!!!!!!!

      ΕΔΩ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ!!!!!

      ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΑΪΟ,ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ.

      ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!

    8. ανενόχλητοι οι λαθραίοι κυκλοφορούν όπως και όπου γουστάρουν και ας τους φωνάζει το περιπολικό στα….Αραβικά, ενώ προχωράνε οι επιταξεις με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και η ασταμάτητη μεταφορά χιλιάδων λαθραίων στην ενδοχώρα. Αυτά δείχνουν για τι τεράστια απάτη μιλάμε και ότι όλα αυτά νούμερα που ούτως ή άλλως είναι μικρά αν είναι πραγματικά αφορούν την κλασική χειμερινή γρίπη. Όμως τώρα είναι που η κρίση θα γίνει ευκαιρία για την παγκόσμια κυβέρνηση.

    9. Περυσι τετοια εποχή πόσοι ηταν μεσα απο πνευμονια; Ήρεμα ρωτάω.

    10. Οταν βουλιαζει το καραβι,πρωτα πηδανε στην θαλασσα τα ποντικια.Ετσι και με την δ/νρια.

    11. θα εχει πάει η …μσντάμ για σκί στη βουλγαρία ….
      οπως ο ΜΑΛΑΚΑ@ ο γιατρός ….που κόλλησε …

    Comments are closed.