ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ “ΝΤΑ” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ…. ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Έστω και για τα μάτια του κόσμου…κάντε λίγο “ντα” την Τουρκία. «Δάκτυλος» Μέρκελ το draft χωρίς αναφορά στην Τουρκία 

    Politico: Το νέο κείμενο θα έχει σαφή αναφορά στην Τουρκία, αλλά όχι τη λέξη «κυρώσεις» – Στη σύσκεψη μετείχαν Μέρκελ, Μακρόν, Μητσοτάκης, Αναστασιάδης και οι Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, Σαρλ Μισέλ – Πέτσας: Η Ελλάδα αρνήθηκε διότι το κείμενο δεν ήταν ισορροπημένο – Τι σκοπεύουν να προσφέρουν οι Ευρωπαίοι στην Άγκυρα
    Ένα πραγματικό διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται στις Βρυξέλλες, μετά την άρνηση της Ελλάδας και της Κύπρου να αποδεχθούν το προσχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου κορυφής, λόγω της απουσίας αναφοράς περί κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

    Αμέσως μετά τη 45λεπτη διακοπή που προηγήθηκε, οργανώθηκε τετραμερής συνάντησης με τη συμμετοχή των Άνγκελα Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν, Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Αναστασιάδη, καθώς και των Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Σαρλ Μισέλ.

    Λίγο πριν τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των τεσσάρων, οι οποίοι κατέληξαν σε συμφωνία να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις. μετά το τέλος του δείπνου.

    «Περιμένουμε νέο ντραφτ, το οποίο ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι καλύτερο», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

    Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο, ο Σαρλ Μισέλ θα καταθέσει νέο προσχέδιο συμπερασμάτων, το οποίο θα συζητηθεί αμέσως μετά το δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουν εξαντληθεί τα υπόλοιπα θέματα. Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση άνοιξε με την πολεμική σύρραξη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και με τη δηλητηρίαση του Ρώσου πολιτικού αντιπάλου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι.

    Σύμφωνα με το Politico, το οποίο επικαλείται ως πηγή του του Έλληνα αξιωματούχο, το νέο κείμενο-προσχέδιο θα έχει «σαφή αναφορά στην Τουρκία», αλλά δεν θα περιλαμβάνει τη λέξη «κυρώσεις».

    Όπως ανέφερε επίσης το Politico, Κύπριος διπλωμάτης είπε ότι ενδεχομένως οι διαβουλεύσεις για την Ανατολική Μεσόγειο να συνεχιστούν την Παρασκευή.

    «Δάκτυλος» Μέρκελ το draft χωρίς αναφορά στην Τουρκία
     Διαβάστε την προηγούμενη ενημέρωση για το θέμα στο προηγούμενο εξώφυλλο μας

    ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ – ΜΑΣ “ΦΤΥΝΟΥΝ” ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ – ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ Η “ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ” ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΜΕΡΚΕΛ: “ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΧΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μασ κυβερνανε πανηλιθιοι.Αλλα και εμεις ως λαος δεν παμε πισω. Η επομενη κυβερνηση θα ειναι συνασπισμος. Γιατιδεν εχουμε μυαλο. Με τις δημοσκοπησεις δεν επρεπε να εχουνε ποσοστα καθολου
      αλλα εμεις εκει τσιπρα και κουλη.Κανενας δεν πρεπει απο τους 300&1 της βουλης να βρισκεται στη βουλη

    2. Αυτη η ΕΕ που εξαρταται απο τις επιθυμιες και τα συμφεροντα του ενος, δηλαδη της Γερμανιας, ειναι μια ΕΕ του κ@λου με ηγετες αβουλα ανθρωπακια κακομοιριασμενα που δεν εχουν το σθενος να αντιταχθουν σθεναρα στις επιθυμιες της οικονομικα ισχυρης παλιοπροβατινας του Βερολινου!!!!!!! Ακομα λιγο και θα εβαζαν…κυρωσεις στην Ελλαδα, αντι στην Τουρκια!!!!!! Αυτη η ξευτιλισμενη ΕΕ που ανεχεται 46 χρονια την κατοχη του 40% της Κυπριακης Δημοκρατιας, κρατος μελος της Ενωσης, ειναι για χεσιμο και σε καποια στιγμη θα διαλυθει, με επομενο αναχορουντα , μετα την Βρετανια, την Ιταλια!!!!!!!!

    3. Σε ένα βιβλίο του ο Αθανάσιος Στριγας αναφερει,ότι για την αποστασία κατά Γεωργίου Παπανδρέου,πηραν:Κωνσταντίνος Μητσοτακης,Ανδρέας Παπανδρέου και οί υπόλοιποι συνολικως 70.000.000$ ως αμοιβή προδοσίας.Αναρωτιεμαι,πού είναι οί μηνύσεις των ανωτερω ή των αμέσως συγγενών των εναντίων τού συγγραφέα;;;Έλληνες,ραγάδες και γιουσουφάκια,με την αποδοχή του ΓΑΠ-ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έχουμε όλοι ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ.

    4. το κουτσο αλογο.. πονταρε .. σε λαθος παραγοντες..( αμερικη.. μερκελ.. νατο, ΟΗΕ, ισραηλ.), ειχαμε μια ευκαιρια με τον μακρον… την κλωτσησε το κουτσο αλογο…3 φορες.. 4η δεν θα υπαρχει.., ειχαμε ευκαιρια με τον χαφταρ..οσο διαρκουσε ο πολεμος να επεμβουμε υπερ του, οποτε εκει δεν θα υπηρχε τουρκια * αντι να κανουμε ασκησεις ).., η ρωσια μας προτεινε συμπαραγωγη οπλικων συστηματων .. το απορριψαμε…., τωρα που μας εκλασαν ολοι.., λεμε τι εφταιξε…, το κουτσο αλογο ή θα αλλαξει ποδι δλδ να στηριζεται στο γερο..ή να αποσυρθει.. σε εκλογες να παει στον αγυριστο..

    5. ΟΗΕ ΝΑΤΟ ΕΕ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
      ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

      1. Κανονικότατα όμως. Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με έναν ηλιθιο όπως ο Μητσοτάκης που στο τέλος θα δεχτεί τα πάντα. Τυχαία ο ερντογαν διάλεξε το Μητσοτάκη για να διεκδικήσει τα πάντα? Η Αγία σοφια τζαμί, ζητάει μέχρι νησιά, κάνει έρευνες εντός Ελληνικης υφαλοκρυπιδας, κάνει τουρκολιβυκο μνημονιο και Θεός ξέρει τι άλλους θα ζητήσει.

    6. Αυτή η ΕΕ δεν είναι η ΕΕ των ενωμένων εθνών και των κρατών. Είναι η ΕΕ των τραπεζιτών και των τοκογλύφων δανειστών που το μόνο που δεν την ενδιαφέρει είναι τα συμφέροντα των λαών που την αποτελούν. Είναι η ΕΕ που κάνει κουμάντο η Μέρκελ η οποία ως γνωστών όταν ακούει για προβλήματα άλλων κρατών και ειδικά της Ελλάδας, σηκώνει τους ώμους ψηλά. Αγγλία, Σκωτία, Ελβετία, Νορβηγία εκτός ΕΕ. Το 2009 η Ισλανδία έφτυσε την ΕΕ, την Ιταλία τη κρατάνε με νύχια και με δόντια, στη Γαλλία πέφτουν νεκροί στις πλατείες, η Ισπανία πρόσφατα δήλωσε και αυτή πώς σκοπεύει να φύγει, η Σουηδία και η Πολωνία ετοιμάζουν δημοψήφισμα για αποχώρηση. Πρέπει να είσαι εντελώς βλάκας δηλαδή για να δηλώνεις ευρωπαιστής.

    7. Όταν είσαι υπάλληλος τούς..η δηλώσεις γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και μόνο..

    8. Αφού οι άνθρωποι είναι ανυπόληπτοι και παντελώς ανίκανοι . Έχετε δει το επιτελείο που τον πλαισιώνει ; Είναι παντελώς ανίκανοι και άχρηστοι ! Δεν έχουν ιδέα από ευρωπαϊκό δίκαιο ούτε από διπλωματία . Μιλάμε για τρομερά σούργελα . Μάζεψε όλους τους κολλητούς του στο Μαξίμου και όλους τους ανεπάγγελτους . Θα πάνε αυτά τα σούργελα να διαπραγμάτευτουν με ευρωπαίους διπλωμάτες ; Αυτοί ούτε για υπάλληλοι στο market in δεν κάνουν .

    9. Βρήκαν τη λύση όπως φαίνεται. Όπως λένε, θα βάλουν στα χαρτιά κάτι για την Τουρκία αλλά όχι κυρώσεις. Ανακοίνωση του στυλ, η Ελλάδα έχει την αλληλεγγύη μας και καταδικάζουμε τις μονομερεις ενέργειες. Δηλαδή @@ μαντολες. Όπως βλέπετε στην εε δεν υπάρχει καμία αλληλελεγγυη, κανένα κοινό όραμα καμία κοινή αξία. Όλα είναι μ@λακιες. Μας κατέστρεψε η εε, μας έκλεισε τις βιομηχανίες μας, κατέστρεψε τον αγροτικό τομέα μας έκανε γκαρσόνια και μας γράφουν όλοι στα @@τους. Τελος δεν πιστεύουμε η Κύπρος και η Ελλάδα μετά από αυτό να κάνουν καμία μ@λακια και να στηρίξουν κοινό ψήφισμα για την Λευκορωσία.

    10. Με λεφτά του ελληνικού λαού αν απόψε δεν τιμωρηθεί η Τουρκία να παραγγειλει μαζί με Κύπρο 6 φρεγάτες belhara και να νοικιάσει άμεσα 3
      Εκεί θα δείτε τι θα γίνει
      Επίσης βέτο στην Γερμανία για τη ναυπήγηση 6 υποβρυχίων για Τουρκία
      Θα το κάνει ο γιος του αποστάτη εφιάλτη γερμανοτσολιά που ο και ο ίδιος φοίτησε σε γερμανικό σχολείο????

    11. Κατώτερος των περιστάσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πούλησε το Αιγαίο, όπως ο Τσίπρας πούλησε τη Μακεδονία και ο Σημίτης τα Ίμια. Δεν θα πετάνε πλέον στο ανατολικό Αιγαίο ελληνικά αεροπλάνα, δεν θα πλέουν ελληνικά πολεμικά πλοία.

    12. Να πέσει η Κυβέρνηση τώρα, να πάμε σε εκλογές, και να αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός.

    Comments are closed.