ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ-ΣΟΚ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    F16

    Να μην υποτιμάει η Άγκυρα τις δυνατότητες της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, επεσήμανε Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. Ερντογάν Καρακούς, με τις δηλώσεις του να γίνονται viral στα τουρκικά social media.

    Στη διάρκεια παρέμβασής του, σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, ο απόστρατος αξιωματικός της τουρκικής Π.Α. δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μην παίρνεται καθόλου ελαφρά την Ελλάδα. Για πιο λόγο ξέρετε; Το 1974 η Π.Α. της Ελλάδας ήταν ασύγκριτα πιο αδύναμη σε σχέση με αυτήν της Τουρκίας. Αλλά μετά το 1974 το σώμα στο οποίο επένδυσε τα περισσότερα ήταν η Π.Α. Και σήμερα η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης. Δείτε το. Επαναλαμβάνω: Διαθέτει ικανότητα να κάνει επίθεση στην Τουρκία και μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό». Ο ίδιος τόνισε το αξιόμαχο της ελληνικής Π.Α. με ακτίνα δράσης που μπορεί να φτάσει βαθιά στην τουρκική ενδοχώρα έως την Άγκυρα και τη Σεβάστεια.

    Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο:

    Την ίδια θέση διατύπωσε εκ νέου ο Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Η Ελλάδα δεν είναι η παλιά Ελλάδα. Η αεροπορική της δύναμη είναι ισχυρή. Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να έρθουν στην Άγκυρα και να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής βιομηχανίας μας» σχολίασε με νόημα.

    Και αεροπλάνα έχουμε με ικανότατους πιλότους και στόλο με ψυχωμένους κυβερνήτες και στρατό ξηράς με απίστευτη δύναμη πυρός. Πολιτικούς που να πιστεύουν στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Δεν μου λεει κατι αυτο . Και τα δικα τους f16 μπορουν να φτασουν σε εμάς .Μην την ψαχνετε . Με κλειδωμενους τους κανονες εμπλοκης να αναμενουν την τελικη εντολη απο το μαξίμου ,βραστε ρυζι . Και καλα μεχρι ενα σημειο ετσι πρεπει . Αν ομως στη κρισιμη στιγμη , το στρατευμα ,ο στολος και τα αεροπλανα περιμενουν απο το μαξιμου το ξεκλειδωμα των κανονων εμπλοκης ,ισως αυτην η καθυστερηση αποβει μοιραία την κρισιμη στιγμη .

    2. Εδώ, μόνο τα Α7 Cossair, μόνα τους gαμούσαν την Άγκυρα… αλλά τα π@@τ@νόσκυλα πωλητικοί τα απαξίωσαν και τα απέσυραν.

    3. κανει λαθος ο τουρκος αντιπετουμενος. μπορουμε ΚΑΙ πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. και τσαλιμακια κανουμε.

    4. Φιλαράκι, δεν σου κάνει εντύπωση, οτι σε όλες τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ οι Έλληνες πιλότοι βγαίνουν πρώτοι και εχουν τον σεβασμό των υπολοίπων πιλότων ??
      Κάθε φορά που ερωτούνται οι Νατοικοί πιλότοι με ποιόν διπλα θα αισθάνονταν ασφάλεια, ολοι απαντούν, με Ελληνικό αεροπλάνο και Έλληνα πιλότο.

    5. Α τα Ελληνικά φ-16 μπορούν να φτάσουν ως την Άγκυρα και τα τούρκικα φ-16 δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι την Αθήνα ε; Αχ βαχ τι μαλακίες διαβάζουμε… Άσε που οι περισσότεροι μη πω όλοι σας δεν γνωρίζετε πως τα φ-16 κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από τις αρχές του 90 στην τουρκία και από την τουρκία τα αγοράσαμε τότε στην …. αγορά του αιώνα με τους προδότες που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν…

      1. Αν είναι έτσι, γιατί για τις αναβαθμίσεις ψαχνόμασταν με την μητρική εταιρεία;;;

    6. Εκει στο μακελειο…
      βγαλτε …το… διεθνολογο το Γριβα…
      βγαλτε… το Σταθακοπουλο…τον τουρκολογο…
      βγαλτε… τη Μαυροματη…για το δικαιο της θαλασσας…
      Να μαθει ο κοσμακης περι τινος προκειται…και τι προδοσια εχει συντελεστει…

    7. Λάθος ότι το 74 δεν είμασταν ισχυροί. Απλά ο καραμαν είπε το περίφημο η Κύπρος κειτε μακραν και σχόλασα το πανηγύρι.
      Αν από τότε τους κόβανε τη φορά σήμερα δεν θέσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα.
      Και τον πόλεμο το 22 τον χάσαμε από τους Πόντιους και τόσους άλλους Έλληνες που δεν ήθελαν να βοηθήσουν τον ελληνικό στρατό και μετά τα ακούστηκαν όλα.

    8. Να παρουν Πυραυλους….scalp…exocet….οτι πρεπει…
      Να γεμισουν τα νησια…και την ενδοχωρα…με εκτοξευτηρες…
      Και οποια γαμιολα θελει…ας…πεταξει…ή…κολυμπησει….

      Οχι…τα παραμυθια της χαλιμας…
      με τις αγορες του αιωνα….και τα σαπακια….
      για να κονομανε…τα κοπροσκυλα…

    9. Εδώ ξεσκίσαμε τους τούρκους πριν 200 χρόνια με πενιχρά μέσα τώρα θα φοβηθούμε? Σαφώς και έχουμε δυνατότητες. Προχθές ένας αντρειωμένος κυβερνήτης μιας παλιού τύπου φρεγάτας κωλοτρύπιασε το κεμαλ ρεις και το ανάγκασε να φύγει αρον αρον ταπεινωμένο και κωλοτρυπιασμένο για επισκευή. Όλοι χάρηκαν εκτός από τον κούλη και την παρέα του που έγινε έξαλλος γιατί φοβήθηκε μη θυμώσει ο ερντογάν και η μέρκελ. Με τέτοια δειλή και πουλημένη ηγεσία έχουμε γιαυτό και οι τούρκοι βρίσκουν και τα κάνουν.

    10. Άσυλο δωρεάν τώρα στον αντιπτέραρχος τον Τούρκο…..βίλα στο Σούνιο κ πάμε για άλλα…….έτσι γίνεται η εξωτερική πολιτική….γκεγκεερρρ

      1. Βίλα στο Σουνιο για να μπορεί να βλέπει από το σπιτι του τις βόλτες του ουρούκ ρέις …

    11. Για να κάνεις πόλεμο θέλεις σερνικούς και ηγέτες που να προβλέπουν καταστάσεις και κοιτάζοντας στα μάτια τους αρχηγούς του στρατού να γνωρίζουν τι μπορούν να πετύχουν και τι όχι. Η εξυπνάδα που λαμπυρίζει στη ματιά του ηγέτη και η θέληση του κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα. Όπως επίσης βγάζει μάτι και η φυσιογνωμία του απλού διαχειριστή.

    12. Βρε και το ’74 σας ειχαμε ανετα..Τοτε εμεις ειχαμε τα F4 Phantom,τα υποβρυχια τυπου 209,τα τανκς ΑΜΧ30 με πυροβολο 105mm, πλοια υπερσυγχρονα για την εποχη με πυραυλους exocet,ολα παραγγελμενα και αγορασμενα τοις μετρητοις απο τον εθνικο προϋπολογισμο απο τον Γ.Παπαδοπουλο,και οι τουρκαλαδες ειχαν πλοια του Β’ΠΠ,αεροπλανα F86 δεκαετιας 1950,και τανκς Μ48 με 90mm πυροβολο.Κι αν πουμε για αξιομαχο προσωπικο,εμεις ειχαμε αξιωματικους που ειχαν πολεμησει προσφατα σχετικα σε 2 και σε 3 πολεμους (ΒΠΠ,εμφυλιος,Κορεα) και οι μογγολοι ειχαν να ριξουν τουφεκια 52 χρονια,απο το 1922!Ενεκα οι προδοταραδες που παντα υπηρχαν και παντα υπαρχουν,αλλιως οχι Κυπρο δεν παιρνανε,αλλα θα τους φταναμε ως την Αγκυρα.

    13. Προσοχή παιδιά. Τουλάχιστον 40 μογγολοι πράκτορες της π@υτανας Τουρκίας ελληνόφωνοι, έχουν λογαριασμούς και πανέξυπνα περνάνε προπαγάνδα. Όπως και Γερμανοί πράκτορες. Οι μογγολοι υποβαθμιζουν τις ένοπλες δυνάμεις και κάνουν σχόλια του στυλ, τώρα σας έπιασε ο πόνος για το Καστελόριζο, έχει δίκιο η Τουρκία εάν το δούμε αμερόληπτα, να ζήσουμε ειρηνικά και να μην σκοτωθούμε για τις πετρελαϊκές κτλ. Οι νεοναζι της μερκελ το γνωστό. Ελληναραδες εσείς φταίτε, μπαταχτσηδες, ο χειρότερος λαός κτλ. Τέτοια σχόλια όταν δούμε, τους γ@μαμε την μανούλα κατευθείαν. Από δω και πέρα σχόλια ενάντια στο λαό και στην πατρίδα να μην μένουν αναπάντητα. Και εάν οι Τούρκοι πράκτορες αμφισβητούν οτιδήποτε, να έρθουν να τους γ@μησουμε την μάνα και την Τουρκία ολόκληρη. Εδώ είμαστε με τις ελληνοπρεπεστατες ψ@λες μας σηκωμενες και τους περιμένουμε..

    14. Όχι μόνο δεν λύνουν τα χαλινάρια τοις Ε Δ οι πολιτικοί αλλά και οι ίδιοι είναι όμηροι σαν την Ελλάδα από τα μνημόνια και εαν δεν πάρουν άδεια από Ε Ε ( Γερμανία ) δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν πουλήσει την Εθνική Ανεξαρτησία.

    15. Το τέλος του άρθρου τα λέει όλα. Πολιτικά ανδρείκελα που ξεπουλάνε τα πάντα για να γίνουν αρεστοί σε κέντρα του εξωτερικού.

    16. και να ισχύουν αυτά τα αεροπλάνα θα σηκωθούν όσο και τα φάντομ στην Κύπρο το 1974

      1. Είπε ένας ανώνυμος λακαμας πρακτορισκος ανθελληνας καραγκιόζης του διαδικτύου για να υποβαθμίσει το αξιόμαχο του του πανίσχυρου Ελληνικού στρατου

    Comments are closed.