ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ “ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ” ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ – ΥΠΕΣΤΗ ΝΕΑ ΘΡΟΜΒΩΣΗ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο

    Νέα θρόμβωση υπέστη ο 35χρονος από την Ιεράπετρα, που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Astrazeneca.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, o διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης υπέστη θρόμβωση στις καρωτίδες και υπεβλήθη δεύτερη φορά σε επέμβαση.

    Μάλιστα, ο 35χρονος ενώ υποβαλλόταν σε εξετάσεις, εμφάνισε συμπτώματα που ανησύχησαν τους γιατρούς. Τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για θρόμβωση με αποτέλεσμα να σημάνει ξανά συναγερμός.

    Στις 19.00 το απόγευμα ο 35χρονος υπεβλήθη ξανά σε χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Χαλκιαδάκης, η θρόμβωση που παρουσίασε ο 35χρονος, σχετίζεται με το εμβόλιο της Astrazeneca.

    Σε κάθε περίπτωση ο 35χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να τον παρακολουθούν.


    creta24.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Όχι βρε δεν φταίει το εμβόλιο, απλά φύσηξε βοριάς εκείνη την ημέρα και την άρπαξε. Ένα θα πω, πως μέχρι στιγμής κανέναν δεν άρπαξαν να τον πάνε να του κάνουν το εμβόλιο, μόνοι πάνε, οπότε ευθύνη δικιά τους και περαστικά

    2. …παλιο αληταραδες!!!.. καθικια του κερατα!!!…τυχοδιωκτες,απατεωνες,φαρμακοτριφτες κομπογιαννητες δολοφονοι!!!!….

    3. Σουηδία.31.844 χιλιάδες παρενέργειες λόγω τών εμβολιασμών κατά τού Covid 19.20.000 χιλιάδες προξένησαν τά εμβόλια τής AstraZeneca,9.144 χιλιάδες προξένησαν τά εμβόλια τής Biontech/Pfizer
      καί 1.508 προξένησαν τά εμβόλια τής Moderna.
      Στήν γερμανική Βεστφαλία πέθανε από εγκεφαλική θρόμβωση μία ψυχολόγος 32 χρόνων μετά απο εμβολιασμό μέ AstraZeneca.
      Γιάννης Λάκων

    4. Ειλικρινάσ κανείς δεν πρόκειται να τον λυπηθεί.
      35 χρονών και να τρέχει να κάνει εμβόλιο. Ρε δεν πάμε καλά.

    5. 35 χρονων και πηγε να εμβολιαστει; ρε δεν παει να γ@μηθη καλυτερα μπορει να του αρεσε κι ολας…

    6. ΕΦ ΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ?
      KAI ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΥΣ. ΘΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΜΙΟΙ ΣΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
      ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    7. Ρε παιδιά πολύ ψυχραιμία τον τελευταίο καιρό…κόντεψε να χάσει το παιδί του, κ προτρέπει τον κόσμο να κάνει το μπολι? Είναι δυνατόν??

    8. Μισό λεπτακι να το δούμε, αυτό θα το πούμε οι γιατροί…να το είπανε οι γιατροί στο νοσοκομείο..μάλλον πρέπει να το πούνε τα “μεγάλα κεφάλια” για να είναι έγκυρο..οι άλλοι είναι γιατρουδακια..

    9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ????????? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

    10. Καλός βλάκας είναι και ο πατέρας που προτρέπει τον κόσμο!!!! Κρητικαρος!!!!

    11. Σούργελο Καμπουράκη. Έχεις ξεπεράσει και τον αρχιγλείφτη τον Αυτίά.
      Τα τσεπώνετε χοντρά από τον αρχιπροδότη τον Κούλη και λέτε και μπράβο στα πρόβατα που πηγαίνουν στο θυσιαστήριο των εμβολίων.
      Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα πάρετε ότι σας αξίζει.-

    12. σιχαμενος αυτος ο Καμπουρακης..ελεος..ο καραγκιοζης

    13. Περίπου το 45% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει το λεγόμενο γονίδιο της θρομβωφιλιας . Απλά οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν ότι το έχουν ! Εάν ρωτήσετε τους λοιμωζιολόγους θα σας πούνε ότι αυτά τα περιστατικά με τους θανάτους και επιπλοκές από τις θρομβώσεις σχετίζονται με αυτό το γονίδιο. Δεν χρειάζεται για να πεθάνεις από τα εμβόλια να έχεις τίποτε άλλο , αρκεί να έχεις το συγκεκριμένο γονίδιο και να συντρέξουν και κάποιοι ακόμη λόγοι που δεν γνωρίζουν ακόμη οι λοιμωζιολόγοι ….

      1. Αν οι … “Ειδικοί” γνωρίζουν ότι “περίπου το 45% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει το λεγόμενο γονίδιο της θρομβοφιλίας”, όπως λες ΒΑΣΙΛΗ Π, είναι πανεύκολο να … “μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός”, όπως ονειρεύονται οι … “Άλλοι Ειδικοί” !

    14. Τι μπεεε; Μα μπεεε; Πως μπεεε; Γιατί μπεεε; Μα αφού Μπεεε, μπεεε, μπεεεε! 35 χρονών αθλητής και πήγε να κάνει το δηλητήριο για μία αρρώστια με μηδαμινό ποσοστό θνησημότητας κάτω των 70! Μα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    Comments are closed.