ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΓΚΑΝ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ; ΤΟ ΤΡΩΣ ΩΜΟ ΕΣΥ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ»

    Κοινοποίηση:
    ΩΜΟ

    Έχει πέσει κυριολεκτικά το διαδίκτυο από χθες με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2019.

    Τότε, λίγες μόνο ημέρες πριν από την Κυριακή του Πάσχα, κάποιες… τρελές αποφάσισαν να κάνουν μια παρέμβαση στη Βαρβάκειο αγορά,  ενάντια στο σούβλισμα αρνιού, φωνάζοντας το σύνθημα «δεν είναι φαγητό, δεν είναι παράδοση», για ένα από τα αρχέγονα ελληνικά επαγγέλματα. Τα παιδιά αυτά προσπάθησαν να εμποδίσουν τους κρεοπώλες από το να δουλέψουν και τον κόσμο να πλησιάσει να αγοράσει το παραδοσιακό αρνί.

    Οι επαγγελματίες ευτυχώς κράτησαν την ψυχραιμία τους, ωστόσο δεν έλειψε η πλάκα και κάποια… πατροπαράδοτα ελληνικά μπινελίκια, χωρίς να δοθεί παραπάνω σημασία στους ανύπαρκτους.

    Το βίντεο που έριξε το διαδίκτυο από χθες είναι με έναν κρεοπώλη – με αρνί στα χέρια – που φαίνεται να φωνάζει στην επικεφαλής των βιγκανιστών: «Δεν είναι φαγητό; Το τρως ωμό εσύ το φαγητό»!

    https://twitter.com/AnaPoulopoulos/status/1516532940196524043

    Αν ανατρέξει κάποιος στο YouTube και δει όλο το βίντεο με την πλάκα που έσπασαν οι επαγγελματίες, έχει και άλλα ακόμα πιο απολαυστικά πλάνα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ολα αυτα πανε μαζι, φιλελεύθεροι, διεθνιστες, αντίφασιστες, αθεοι, βεγκαν, γκει, αλληλεγγύοι, ανοιχτές καταληψεις. Ολοι χτυπανε την εθνικη μας ταυτότητα.

    2. Επειδή και τα φυτά εχουν ζωη κανονική αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τρώνε τα παντα εκτός απο τα κοπρανα των ζώων η των ανθρώπων τι να πει κανείς τα λιοντάρια να σταματησουν να τρωνε κρέας και να γινουν φυτοφάγα… Αρε ηλίθιοι διεστραμμενα μυαλά που έχετε το Σόρος να σας χρηματοδοτεί για να σας κανει να τρώτε μετά ποντίκια..

    3. Δεν είδα ποτέ κάποια διαμαρτυρία από δαύτους όταν οι άθεοι κάνουν τραπεζωματα σε εστιατόρια Μεγάλη Παρασκευή. Τι γίνεται εκεί δεν είναι φαγητό; ή το βαφτίζουν λαχανικό;

    4. Κάποιος τους χρηματοδοτεί τους λέει πάτε μια βόλτα στα χασάπικα στη στοά να κάνετε ντόρο να πουληθούν τα αρνιά.τοσο απλα

    5. Ωμο το προτιμανε ολοι σχεδον στο Μαξιμου που του μαγαρισανε και τ ονομα!
      Ο καιρος γαρ εγγυς για κανια δεκαρια…. ιντσες λουκανικο!

    6. Τι θράσος έχουν τα άτομα να θέλουν να μας επιβάλλουν τις ιδέες τους (που τους φύτεψαν άλλοι;). Αυτό λέγεται παρενόχληση. Καλά τους είπε ο Χριστιανός. Το τρώνε ωμό αυτές το κρέας. Ίσως και αφρικάνικο λουκάνικο.

    7. Γελανε και οι πετρες με καθε μ@λακα που κανει διαδηλωση

      1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΕΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

    8. Με ποιό δικαίωμα επιβάλλει τους δικούς της διατροφικούς κανόνες σε άλλους; Αυτό είναι ισοπέδωση και παρενόχληση. Οπως καποιος ήδη εγραψε και τα φυτά είναι έμβια και διαθετουν νευρικό ιστό. Πονανε, φοβούνται και συνομιλούν ηλεκτρομαγνητικά μεταξύ τους.
      Και το ενστερνίζομαι κι εγώ αυτό, το δικαίωμα της ελευθερης επιλογής διατροφής, που είμαι ημιχορτοφάγος. Αν ήμασταν αμιγώς χορτοφάγοι, καθε φορά που τρωγαμε κρέας θα το ξερνούσε ο οργανισμός.
      Αλλα το αν είμαι χορτοφάγος ή κρεατοφάγος, αυτο είναι δικό μου γούστο και δεν δικαιούμαι να κράζω όσους τρωνε καθημερινά κρέας.
      Ας παει να πλυνει κανένα πιάτο, να ξαραχνιάσει κανενα ψυγείο από πίσω, να καθαρισει και την λεκανη του καμπινε της από τα άλατα και ας αφήσει τους ψευτοακτιβισμούς η κοκκινομαλλούσα σταλινοκουμούνα.

    9. Το βιντεάκι είναι απο το 2019. Φέτος αγοράζουνε φασόλια μαυρομάτικα.

      1. φέτος κοτόπουλο στο φούρνο και πολύ μας είναι…

    10. Ανθελληνικά σκουπίδια πληρωμένα από τούς νεοταξίτες γιά νά διαλύσουν τήν ελληνική παράδοση.Κλείνουν τίς εκκλησίες καί απαγορεύουν τό Πάσχα καί θέλουν νά απαγορεύσουν τό αρνάκι στή σούβλα. “Δέν είναι φαγητό,δέν είναι παράδοση” κραυγάζει ή άπλυτη τσούλα.Τό αρνάκι τό σούβλιζαν οί προγονοί μας πρίν από 5 χιλιάδες χρόνια όπως εμείς σήμερα.Εκαναν καί κοκορέτσι τό οποίο ονόμαζαν “πλεκτή”.
      Γιάννης Λάκων

    11. Και εδω βλεπεται 10 Αγ@μητες που εκαναν μια διαδηλωσει μπας και τις δει κανενας Σαβουρογ@μης , και βρουν επιτελους γκομενο

    12. Και η τσαπού δεν ειναι φαγητο, αλλα την τρως!Ξενερωτη!

    13. Εδώ μλμ για βαριά ψυχοπαθεια..κι αυτοί οι άνθρωποι που λέει ο λόγος..κυκλοφορουν ανάμεσα μας..σκουπιδια της κοινωνίας..βκαδιμηρε πάτα το κουμπί τωρα!!!

    14. Τελευταία είχα κατέβει Αθήνα για μια δουλειά και η γραμματέας της εταιρείας (της εταιρείας που περίμενα για συνέντευξη δηλαδή) δήλωνε φανατική vegan, προοδευτική και βέρα Αθηναία και δεν είχε 3 χρόνια που είχε έρθει απ’ το…. Καρπενήσι όπως έλεγε σε έναν άλλον εκεί

    15. κοπροσκυλα αναρχοκουμουνια μαζεμα θελετε και μετα σωστη διδασκαλια.
      Ρεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσστττ
      τσογλανια του κερατα

    16. Δεν είναι διαμαρτυρία !
      Είναι φαρσοκωμωδία !

    17. Το τρώει ωμό, όπως ο σύμβουλος του Μητσοτάκη ο γκέι .

    18. Θελουν να διαλυσουν καθε τι ελληνικης παραδοσης αυτοι οι αναρχοαριστεροι ανθελληνες…τωρα εξηγείται γιατι ο τελευταιος μεγαλος πατριωτης ελληνας Γεωργιος παπαδοπουλος τους κυνηγισε δικαιωνεται σημερα.

    Comments are closed.