“ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ” ΤΟΥΣ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΖΕΠΕΛΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    Κοινοποίηση:
    zepel

    Όπως επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος, πρόκειται για την εφαρμογή, σε συνεργασία με τη Frontex, πιλοτικού προγράμματος «για την πληρέστερη εικόνα και παρατήρηση του θαλάσσιου πεδίου σε κρίσιμα για τις μεταναστευτικές ροές γεωγραφικά σημεία, όπως είναι η ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σάμου».

    «Σκοπός είναι», συνεχίζει η ανακοίνωση, «να μεταφέρει εικόνα του θαλάσσιου πεδίου στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες, για τον καλύτερο έλεγχο και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των συνόρων της χώρας».

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, το αερόπλοιο έχει σύγχρονους αισθητήρες, που δίνουν εικόνα σε πραγματικό χρόνο, στις ελληνικές αρχές, της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή. Το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινάει από τη Σάμο και ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχει, θα αποφασιστεί το αν θα επεκταθεί και σε άλλα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

    Ο αναπληρωτής υπουργός, καταλήγει στη δήλωσή του ότι «πραγματοποιείται έτσι, μετά από περίπου τρία χρόνια διαβουλεύσεων, ένα πρόγραμμα που συνεισφέρει στις προσπάθειες της χώρας μας στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πρόκλησης του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. «Σκοπός είναι», συνεχίζει η ανακοίνωση, «να μεταφέρει εικόνα του θαλάσσιου πεδίου στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες, για τον καλύτερο έλεγχο και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των συνόρων της χώρας»

      Χρειαζόμαστε εικόνα του θαλάσσιου πεδίου για να κάνουμε τι δηλαδή; Να τους εντοπίζουμε και να τους βυθίζουμε; Έτσι πατάσσεται η λαθρομετανάστευση ή με σφαίρες σε όσους πάνε να μπουν και με άμεσες μαζικές απελάσεις με κάθε τρόπο και με τη βία ακόμη; Ρε τι φούμαρα πουλάτε;

    2. Χαχαχαχαχα και δηλαδή τι έγινε; Περιπολεί και τι κάνει το Ζέπελιν; Τους ρίχνει laser ακτίνες και τους εξοντώνει; χαχαχαχα Χάσανε το χρώμα τους; Τι φοβήθηκαν το ζέπελιν και γυρίζουν πίσω στην τουρκία οι λάθρο; χαχαχαχα Πουλήστε σανό στα ζωάδια….

    3. ΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ FRONTEX ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΡΕΣΕΠΤΙΟΝΙΣΤ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.

      ΤΟΥΣ “ΣΩΖΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.
      “ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ, ΠΕΡΑΣΤΕ, ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΕΙ ΤΟ…,ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ 07:00- 10:00”

      Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (VTMIS) ???? TOY YEN ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ????
      ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η 5ΕΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΥΕΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 70.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ 7 ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΑΤΡΑ,ΑΝΤΙΡΙΟ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΡΑΦΗΝΑ,ΛΑΥΡΙΟ Κ.Λ.Π).
      ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΟΣ

    4. Μην παραμυθιαζεστε.το ζεπελιν θα παρακολουθει εμας τους ελληνες και οχι τους οργκ.ξυπνατε!!!!!!!

    5. καμια ζωη λαθρομεταναστη να μην χανεται στην θαλασσα! Μονο ο Κουλης θα μπορουσε να ειναι τοσο αποτελεσματικος και να δωσει λυσεις! Ευχαριστουμε την ευρωπη και την αμερική, με αυτο το ζεπελιν πολύ πιο γρηγορα θα εντοπιζονται οι λαθρο και θα τους σωζουν!! Δεν θα κινδυνευει πλεον κανεις… και μπραβο στο κουλη που απλοποιησε και επιταγχθυνε τις διαδικασιες ασυλου και παροχή ιθαγενειας…. Λυση υπαρχουν , αρκει να θελει και ο λαος!

      1. Τι λες ρε τριβλακα? Ποιος σου ειπε οτι ο λαος θελει να φορολογειται για να παιρνουν τα λεφτα του κανα εκατομ. Πακιστανοι, ενω ταυτοχρονα το Πακισταν εχει πυρινικα οπλα? Ποιος σου ειπε οτι ο λαος θελει να υπαρχουν το 2019 στρατοπεδα συγκεντρωσης (hot spot), με ανθρωπους που δεν θελουν καν να μεινουν εδω? Επειδη εχει κλεισει ολη η Ευρωπη τα συνορα της στους λαθρομεταναστες, θα γινει η χωρα μου χωματερη. μοιραζοντας παροχες ιθαγενειας και επιδοματα, απο τα ηδη χρεοκοπημενα ταμεια? Η μονη λυση ειναι να σταματηση η δυση να απομυζει τις χωρες τους κι αυτοι να μεινουν στις χωρες τους απαιτωντας απο τις κυβερνησεις τους και απο τη δυση να τους αφησει να ζουν ανθρωπινα. Δεν τα ‘χω με τους μεταναστες( παραπλανημενα ανθρωπακια ειναι), με κατι καθυστερημενα μυαλα σαν και το δικο σου εκνευριζομαι.

    6. ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΕΚΙΝΑ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΖΕΠΕΛΙΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    7. Ο ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΟΦΑΤΣΑ ΝΤΕΝΤΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ,ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ,ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ,ΝΑ ΠΕΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ,ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ.

    8. Κυριάκο αρχίστε τις απελάσεις γιατί αυτό είναι ένα πρώτο αποτρεπτικό μέτρο. Όταν ο λαθραίος γνωρίζει ότι θα απελαθεί και τα λεφτά που πληρώνει θα πάνε χαμένα θα το σκεφτεί διπλά αν θα το επιχειρήσει. Δεύτερο σηκώστε φράχτη στον Έβρο και περιπολείες των συνόρων φυσικά. Μην το πάτε το πράγμα όπως ο τσίπρας γιατί θα το φάτε το κεφάλι σας σύντομα. Για τους πολίτες πρώτο πρόβλημα είναι το λαθρομεταναστευτικό και μετά το οικονομικό. Τι να τα κάνω τα χρήματα όταν απειλούμαι από τον κάθε λαθραίο και μη εγκληματία.Όλα ξεκινάνε από την ασφάλεια του πολίτη η οποία είναι ανύπαρκτη.

      1. Oσο πληρωνεται φορους και δεν μιλατε για αντιμνημονιακές λυσεις δεν θα απελαθει κανεις!

    9. Θα αγναντεύουμε από ψηλά τους λαθρομετανάστες να ρχονται.

    10. Δώρο τής Μέρκελ στόν Κούλη.Τό πρόβλημα μέ τούς λάθρους λύθηκε γιά πάντα.
      Γιάννης

    11. κανουμε πολιτικη με τα τριανταεπτα δις που αφησε στα σεντουκια ο τσιπρας. Αντε καλοφαγωτα, ξερει η ΝΔουλα, και απο το παρελθόν πως να ξεκοκκαλιζει εκκατομυρια

      1. Ο Καραγκιόζης μπουτας μπολσεβικος συριζαιε ημιτασιον σπαρτιάτη,άφησε διακόσιες χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις έμπασε στην Ελλάδα διακόσιες χιλιάδες λάθρο,παρέδωσε την Μακεδονία στους πιθήκους,ρήμαξε τον ελεύθερο επαγγελματία,διέλυσε την αστυνομία και τον στρατό,τα νοσοκομεια,την ΔΕΗ,έκλεισε τις τράπεζες και επιβλήθηκαν Κάπιταλ κοντρόλ εδώ και πέντε χρόνια.Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι παραλήρημα λόγω ζέστης..

    12. Άντε μίζες άρχισε να μοιράζει και αυτός.Δεν κονόμησε πολλά τόσα χρόνια από το πασοκ θα τον ταίσει και ο Κούλης.

    13. ΖΕΠΕΛΙΝ και @@ριές.
      Καμιά απέλαση των 2.5 εκατομμυρίων λαθροπακιστανοαφγανομπαγκλαντεσιανομαροκινών θα δούμε ?

    14. Η Νέα Δημοκρατία ξαναμοιράζει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, για να συνεχιστεί το ξεπούλημα. Άμα κάνει τίποτα με τους λαθρομετανάστες θα πάω μεταναστης στο Πακισταν.
      Νέα Δημοκρατία , ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣυΡιζΑ Σα να λέμε Μαυροκορδάτος , Κωλέττης και Νεγρης.
      Όπως είχε πει ο μεγάλος Καποδίστριας Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.

    15. Η πολύ συζήτηση μας έφερε σε απραξία. Ξεχάσαμε να κάνουμε έργα. Μήπωε ήρθε η ώρα?

    16. Χρυσοχοιδη άλλα λόγια ναγαπιομαστε τίποτε δεν γίνεται εαν δεν παρθούν σκληρά μέτρα. Έχεις ενημερωθεί για το παρεμποριο στις παραλίες από λαθρο!!!..ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ. ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΙΌΤΙ Η ΝΎΧΤΑ ΕΊΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ…Τώρα ενημερώθηκε.

      1. Σε έχουν πάρει και εσένα λουλου μάτι και τα ξέρεις αυτά; Και κόψε να χρησιμοποιείς το όνομα μου τρολακι.

    17. Ετς ντέεε… κι όχι μονο μεταναστευτικου! Γενικώς και ειδικώς, μια καλη λυση εκατονταδων αισθητηρων-ρουφιανων του Αιγαιου, να καταγραφουν το/α σημεια αναχωρησης – πορειας, για ότι αναχωρεί ή πορεύεται δώθε…

    18. Οσα αεροστατα και να περιπολουν,οσους αισθητηρες κι αν εχουν,αν δεν εκδιωχθουν ΜΑΖΙΚΑ οι λαθρομεταναστες ανα εκοτανταδες την ημερα(οχι 10 σημερα και 10 σε 6 μηνες),δεν θα γινει τιποτα.Αυτα ειναι πυροτεχνηματα και σταχτη στα ματια.Και χωρις τα αεροστατα,το λιμενικο και η Frontex ξερουν πολυ καλα που βγαινουν και ποτε ερχονται βαρκες με λαθρο,αλλα εχουν εντολες να μην τους εμποδιζουν και να τους υποδεχονται.Οταν οι εντολες αλλαξουν σε στυλ Σαλβινι,τοτε θα εχει γινει ενα σημαντικο βημα.

    19. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΑΡΧΟΝΤΑ! ΤΗΣ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ; Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΩΡΟ;

      1. Μην με αντιγράφεις ρε…άντε να πούμε…αρχίσαμε πάλι τα ίδια,.!!!!.. μήπως θες να με συναντήσεις να ανατριχιασεις λίγο…λέω μήπως.

    20. Μετά 3 χρόνια διαβουλεύσεων.Αρα δεν είναι έμπνευσης Χρυσοχοιδη.

    21. Καλές οι προθέσεις του εγχειρήματος περί παρατήρησης από τον Υπουργό,αλλά στη πραγματικότητα η επίλυση του μεταναστευτικού ή καλύτερα,λαθρομεταναστευτικού,περνάει μέσα από τη πρόληψη και τη καταστολή. Πως δηλαδή θα αποτρέπει να μπαίνουν στη χώρα οι παράνομοι και πως θα τους διώχνει όσοι το επιχειρήσουν!…

    22. ΕΤΕΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΟΎΚΙΑ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ.!!!!!!!

    23. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ, ΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΖΕΠΕΛΙΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ.

    24. Είχαμε κ ένα δορυφορικό σύστημα ελέγχου συνόρων αγορασμένο εδώ κ χρόνια κ είναι στα κουτια. Ρώτα που είναι κ γιατί δεν λειτουργεί. Αντε να φτιάξουμε κράτος.

    Comments are closed.