ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ! ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

    Κοινοποίηση:
    polemos

    Ισραηλινός αναλυτής προβλέπει ότι το Ιράν θα πραγματοποιήσει μια «εντυπωσιακή» επιχείρηση εκδίκησης στις 19 Ιανουαρίου. Η επίθεση θα στοχεύσει τις ΗΠΑ και τους περιφερειακούς συμμάχους της, λέει o Dr. Mordechai Kedar, εμπειρογνώμονας της Mideast και πρώην αξιωματικός πληροφοριών.

    Η ευρεία επίθεση θα χρονομετρηθεί με την αποχώρηση του Προέδρου Τραμπ από τον Λευκό Οίκο για την αποφυγή σημαντικών αντιποίνων στις ΗΠΑ, έγραψε ο Κένταρ σε άρθρο για το Κέντρο Στρατηγικών Μελετών Begin-Sadat. Για την περαιτέρω ελαχιστοποίηση τυχόν αντιποίνων, η επίθεση θα προέλθει από το ιρανικό έδαφος, ώστε να μην εμπλέκεται άμεσα στην Τεχεράνη, έγραψε ο Κένταρ. Οι βομβαρδισμοί είναι πιθανό να ξεκινήσουν από δύο ή τρεις χώρες, σύμφωνα με το άρθρο, δηλαδή τη Συρία, το Ιράκ και την Υεμένη.

    Η προειδοποίηση του Kedar έρχεται καθώς οι Αμερικανοί αξιωματούχοι βλέπουν αυξανόμενες ενδείξεις για πιθανή ιρανική επίθεση. Ο αμερικανικός στρατός, σε συντονισμό με το IDF, λαμβάνει μέτρα για να αποτρέψει μια ιρανική επίθεση και να προετοιμαστεί να επιτεθεί. Ωστόσο, ορισμένοι παρατηρητές πιστεύουν ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να αποφύγουν μια μεγάλη σύγκρουση και απλώς κάμπτουν τους μυς τους για να αποθαρρύνουν τις επιθέσεις. Ο αρχηγός της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα λέγεται επίσης ότι φοβάται μια επιχείρηση Ισραήλ-ΗΠΑ και έχει προειδοποιήσει ότι η ομάδα του είναι καλά εξοπλισμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

    Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως Ισραηλινά υποβρύχια πλέουν πλέον ανενόχλητα στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις Συμφωνίες Ειρήνης του Ισραήλ με τα Αραβικά Κράτη, ενώ παράλληλα αμερικανικές μονάδες αεροπλανοφόρων πλέουν νοτίως του Κόλπου του Άντεν προετοιμασμένα για πιθανή εμπλοκή βομβαρδισμού Αμερικανικών βάσεων στο Ιράκ.

    Παράλληλα ολόκληρο το διαδίκτυο έχει γεμίσει από το παρακάτω Ιρανικό βίντεο προπαγάνδας για την επέτειο δολοφονίας του Qaseem Soleimani, το οποίο περνάει πληθώρα μηνυμάτων και μεταδίδεται συνεχώς σε Συριακά και Ιρακινά, φτάνοντας μέχρι και την Υεμένη.

    ΠΗΓΕΣ: Begin-Sadat, IsraelRadar

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΤΟ EΧΟΥΜΕ ΠΕΙ…ΜΕΧΡΙ 23 ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠO ΤΟ ΙΡΑΝ KAI ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ…ΔEΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 71 ΕΤΩΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (23 ΓΕΝΑΡΗ 1950 ΙΔΡΥΘΗΚΕ)…ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΔΑΝΙΗΛ (ΚΕΦ 9:2 ΚΑΙ 9:24) ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ…ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ) ΓΙΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ

    2. ΤΟΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ…ΜΕΧΡΙ 23 ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΤΟ ΙΡΑΝ+ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ…ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 71 ΕΤΩΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ(23 ΓΕΝΑΡΗ 1950 ΙΔΡΥΘΗΚΕ)…ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΔΑΝΙΗΛ(ΚΕΦ 9:2 ΚΑΙ 9:24)…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΓΡΑΦΙΔΩΝ…ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ 3ΟΥ ΝΑΟΥ) ΓΙΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ.

    3. Αφήστε τους να πλακωθούν! Εμείς να κοιτάξουμε να φέρουμε την χώρα μας σε ένα επίπεδο ασφάλειας και να αρχίσουμε επιτέλους τις απελάσεις λαθρομεταναστών, αρχίζοντας από τους πιο επικίνδυνους για την εθνική μας ασφάλεια (πακιστανούς, αφγανούς, σομαλούς, σύριους δηλαδή τουρκομάνους) και αυτούς που έχουν διαπράξει εγκλήματα, κλοπές και άλλα αδικήματα και έχουν εκτίσει την ποινή τους.

    4. Δεν θεωρώ ότι η πλειοψηφία για να μη πω όλοι έχουν τα κριτήρια να με κρίνουν.
      Λόγω μετριοφροσύνης αλλά και αντικειμενικότητας.
      Η ελευθερία στην έκφραση σε απελευθερωνει από τα δεσμά της πνευματικής σκλαβιάς.
      Όταν είσαι πραγματικά ελεύθερος δημιουργείς περισσότερο και φιλοσοφεις ελάχιστα αν σου μένει ελεύθερος χρόνος.

    5. Είμαι ένας αθώος,,,,,αλλά αυτό περισσότερο είναι προιόν ΗΠΑ -Ισραήλ παρά Ιράν και τρομοκρατικών οργανώσεων.Επίσης οι τρομοκρατικές αυτές οργανώσεις είναι τέκνα των ΗΠΑ.Ποιο λόγο έχει το Ιράν και οι γνήσιοι ισλαμιστές αντάρτες να φτιάξουν αυτή τη μάπα?Ρε ξυπνάτε , σκεφτείτε, άστε τα κινητά και τα ΜΜΕ, θα χαζέψετε.Προαπαγάνδα είναι κάνει ΜΠΑΜ, από αυτούς που μετά θα θελήσουν να κτυπήσουν το Ιράν….Το κάθε Ιράν και οι φανατισμένοι δεν κάθονται να φτιάχνουν βιντεάκια και να το ανεβάζουν στο ίντερνετ.Αυτά είναι αμερικανιές.Άνετα μπορεί και η Τουρκιά να φτιάξει βίντεο στα ελληνικά με το στρατό μας να εισβάλει στην Πόλη και μέσω πρακτόρων της στην Ελλάδα να το δώσει σε ελληνικά μέσα και να παίζει όλη μέρα και μετά να λέει η Ελλάδα θα με κτυπήσει άρα εισβάλλω εγώ πρώτη.Ας ξυπνήσουν λοιπόν τα στρουμφάκια γιατί θα καταλήξουν σύντομα στιφάδο.

    6. Μετά το Ναγκόρνο Καραμπάχ τραβάει το πουλί του ο Ερντογάν ο κωλόγερος. Θέλουμε έναν δυνατό παίχτη στη περιοχή. Να αμολησει κανέναν σοβαρό πυραυλο κι όχι μόνο drones που έχει κι η γιαγιά μου για να βγάζει σελφι
      στη τουαλέτα και να τις ανεβάζει στο Instagram.
      Όλο ανακοινώσεις και κουνήματα είναι ο παλαβιαρης.Καραγιοζης μεγάλος. Βρωμυλος.
      Αλλά τίποτα απ’ αυτά δε πρόκειται να γίνει.
      Η έκφραση παγκόσμια ειρήνη ειρήνη είναι το
      πρώτο ανέκδοτο του 21😪
      Νατανε το 21 χρόνια δοξασμένα.
      Να πολεμάω τις μέρες με λορδα και το πουλί μου να βγάζει φωτιά

    7. Μακάρι γιατί βαριομαστε. Ο Ερντογάν τίποτα δε φτουραει πια.

    8. Έπεσε το πετρέλαιο και πρέπει να ξαναανεβει πιάσει θυσια

    9. σιωνισμός, ισλάμ και κομμουνισμός δυστυχώς κυβερνάνε παγκοσμίως

    10. Η ασφαλεια του Ισραηλ απειλειται απο τεχνολογια πυραυλων στελθ με κεφαλη πυρηνικη που κατεχει το Ιραν και που μπορουν να διαπερνούν το Ιρον ντομ χωρις να ανιχνευονται με καταστροφικα αποτελεσματα προς το Ισραηλ αρα ειναι το ποιος θα αντιδρασει πρωτος ειναι γεγονος

    Comments are closed.