ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Ώρα μηδέν στις σχέσεις των δύο χωρών, καθώς η σύγκρουση φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

    Ο στρατιωτικός κλοιός της Μόσχας στην Ουκρανία προκαλεί την έντονη ανησυχία της Δύσης, προειδοποιώντας ότι η εισβολή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

    CIA: Στις 16 Φεβρουαρίου αναμένει την επίθεση

    Η CIA αναμένει ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας την ερχόμενη Τετάρτη και οι ΗΠΑ έχουν ενημερώσει σχετικά τους συμμάχους τους, μεταδίδει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

    Συγκεκριμένα, τόσο η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών όσο και οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ενημέρωσαν την Παρασκευή την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και άλλα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ ότι, με βάση νέες πληροφορίες, υπάρχει ο φόβος ότι μια επίθεση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ήδη την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου.

    Το Spiegel αναφέρει ακόμη ότι οι ΗΠΑ έδωσαν πολλές λεπτομέρειες για τα στοιχεία τους, περιγράφοντας από τις διαδρομές μιας ρωσικής εισβολής έως και τα καθήκοντα που θα αναλάβει κάθε ρωσική μονάδα. Σημειώνει μάλιστα,ότι δυτικοί στρατιωτικοί και διπλωμάτες μετέφεραν στοιχεία ότι η ρωσική ηγεσία έχει προετοιμάσει τον στρατό για την ερχόμενη Τετάρτη, χωρίς όμως να μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν αυτό συνιστά απόφαση επίθεσης.

    ΗΠΑ και Δύση καλούν τους πολίτες του να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

    Ο Λευκός Οίκος, διά στόματος Τζο Μπάιντεν, είχε καλέσει τους Αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, για να αποφύγουν μια ρωσική εισβολή, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής αεροπορικής επιδρομής. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι σύμμαχοι τους.

    «Εάν προχωρήσει μια ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, είναι πιθανό να ξεκινήσει με αεροπορικούς βομβαρδισμούς και πυραυλικές επιθέσεις που θα μπορούσαν προφανώς να σκοτώσουν αμάχους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η εθνικότητά τους», δήλωσε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν.

    Οι ΗΠΑ δεν είναι ακόμη βέβαιες για το αν ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία, είπε ο Σάλιβαν, αλλά ο κίνδυνος θεωρείται αυξημένος και η απειλή είναι αρκετά άμεση ώστε να πρέπει οι πολίτες να φύγουν από τη χώρα το συντομότερο, μέσα σε 24 με 48 ώρες.

    Την πιθανότητα η ρωσική εισβολή να ξεσπάσει κατά τη διάρκεια των Χειμερικών ΟλυμπιακώνΑγώνων, επισήμανε και ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν. «Για να το πούμε απλά, συνεχίζουμε να βλέπουμε πολύ ανησυχητικές ενδείξεις ρωσικής κλιμάκωσης, περιλαμβανομένης της άφιξης νέων δυνάμεων στα ουκρανικά σύνορα», είπε ο Μπλίνκεν και πρόσθεσε: «Όπως έχουμε πει και προηγουμένως (…), μια εισβολή θα μπορούσε να αρχίσει ανά πάσα στιγμή και, για να είμαστε σαφείς, αυτό περιλαμβάνει και την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων».

    Πάντως, οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να ρισκάρουν μια αποστολή διάσωσης με τη συνδρομή των στρατευμάτων τους, αναφέρει ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου, και έτσι οι πολίτες θα πρέπει να φύγουν τώρα, που οι εμπορικές οδοί ταξιδιού είναι ακόμη ανοιχτές. Σε κάθε περίπτωση, ο Σάλιβαν προαναγγέλλει πως οι ΗΠΑ θα απαντήσουν με σοβαρές κυρώσεις σε μια εισβολή της Μόσχας.

    Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έγιναν οι τελευταίες χώρες που προέτρεψαν τους πολίτες τους να φύγουν το συντομότερο δυνατό, ακολουθώντας το παράδειγμα της Βρετανίας, της Ιαπωνίας, της Λετονίας, της Νορβηγίας και της Ολλανδίας. Το Ισραήλ λέει ότι απομακρύνει συγγενείς του προσωπικού της πρεσβείας.

    Υπέρ του διαλόγου τάχθηκε ο Τζο Μπάιντεν

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Καγκελάριου Όλαφ Σολτς, του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του διαλόγου με τη Μόσχα.

    Οι ηγέτες συμφώνησαν να καταβάλουν συντονισμένες προσπάθειες για να αποτρέψουν τη ρωσική επιθετικότητα, μεταξύ άλλων με το να είναι έτοιμοι να επιβάλουν «τεράστιες συνέπειες και σοβαρό οικονομικό κόστος».

    Στις 15 Φεβρουαρίου στη Μόσχα έχει προγραμματιστεί να μεταβεί ο Καγκελάριος Όλαφ Σολτς.

    ΗΠΑ: Επιπλέον στρατιωτική δύναμη στην Ευρώπη

    Η Ουάσιγκτον θα στείλει 3.000 επιπλέον στρατιώτες στην Πολωνία τις επόμενες ημέρες για να προσπαθήσει να καθησυχάσει τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, ανέφεραν στο Reuters τέσσερις Αμερικανοί αξιωματούχοι. Επιπλέον 8.500 είναι ήδη σε επιφυλακή για ανάπτυξη στην Ευρώπη εάν χρειαστεί.

    Νωρίτερα, εμπορικές δορυφορικές εικόνες από μια αμερικανική εταιρεία έδειξαν νέες ρωσικές στρατιωτικές αναπτύξεις σε πολλές τοποθεσίες κοντά στα σύνορα. Μάλιστα, έξι ρωσικά πολεμικά πλοία να φθάνουν στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς και περισσότεροι Ρώσοι στρατιώτες.

    Φον ντερ Λάιεν: Οικονομικές και ενεργειακές κυρώσεις σχεδιάζει η Κομισιόν

    Για κυρώσεις που θα πλήξουν τον οικονομικό και τον ενεργειακό τομέα της Ρωσίας, καθώς επίσης και τις εξαγωγές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, έκανε λόγο η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά τη τηλεδιάσκεψη, σε περίπτωση που τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν  στην Ουκρανία.

    «Η πρόεδρος Φον ντερ Λάιεν παρουσίασε τις κυρώσεις ανά τομέα, στην περίπτωση μιας νέας στρατιωτικής επίθεσης της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας. Επανέλαβε ότι όλες οι επιλογές παραμένουν στο τραπέζι και ότι οι κυρώσεις θα αφορούν τον οικονομικό και τον ενεργειακό τομέα, καθώς και τις εξαγωγές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας», ανέφερε το γραφείο της σε μια ανακοίνωσή του.

    Αρνείται την εισβολή η Ρωσία – Ζητά εγγυήσεις

    Η Ρωσία έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 100.000 στρατιώτες στα σύνορα με την Ουκρανία, αλλά αρνείται ότι σχεδιάζει να εισβάλει, κατηγορώντας τα δυτικά έθνη ότι διαδίδουν ψέματα για να αποσπάσουν την προσοχή από τις δικές τους επιθετικές πράξεις.

    Παρόλα αυτά, η Ρωσία θέλει εγγυήσεις από τη Δύση -συμπεριλαμβανομένων υποσχέσεων να μην αναπτύξει πυραύλους κοντά στα σύνορά της-, που αφορά την τοποθέτηση της Ουκρανίας εκτός ΝΑΤΟ και τη μείωση της στρατιωτικής υποδομής της συμμαχίας.

    Η Δύση περιγράφει τις κύριες απαιτήσεις της Ρωσίας ως «μη βιώσιμες», αλλά είναι πρόθυμη να μιλήσει για τον έλεγχο των εξοπλισμών και τα βήματα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

    Μόσχα: Η Δύση αδυνατεί να διαβάσει τις συμφωνίες του Μινσκ

    «Είναι ολοφάνερο ότι κορυφαία πρόσωπα στην ενεργό παγκόσμια διπλωματία δυσκολεύονται να αναγνώσουν το πολύ σύντομο και απολύτως σαφές κείμενο του “πλέγματος μέτρων”», το βασικό δηλαδή περιεχόμενο των συμφωνιών του Μινσκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Γι’ αυτό και παρατηρείται να συνεδριάζουν υψηλόβαθμοι πολιτικοί σύμβουλοι των αρχηγών κρατών του «κουαρτέτου του Μινσκ», να διαβάζουν το ίδιο και το αυτό κείμενο και «να αδυνατούν να καταλήξουν στην ίδια προσέγγιση», σχολίασε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

    «Πριν από επτά χρόνια οι πλευρές της σύγκρουσης συμφώνησαν για τήρηση του καθεστώτος κατάπαυσης πυρός, απόσυρση δυνάμεων από τη γραμμή της αντιπαράταξης, παραχώρηση στο Ντονμπάς (σ.σ. ενιαία ονομασία μεγάλου τμήματος της ΝΑ Ουκρανίας) ειδικού καθεστώτος εντός της Ουκρανίας και στους κατοίκους του αμνηστία, διεξαγωγή συνταγματικής μεταρρύθμισης με έμφαση στην αποκέντρωση, αποκατάσταση των κοινωνικών-οικονομικών σχέσεων και ανταλλαγή κρατουμένων», αναφέρει με ειδική τοποθέτησή της η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα, η οποία διαπιστώνει ότι «δυστυχώς τίποτε από αυτά δεν υλοποιήθηκε. Το Κίεβο συνεχίζει να σαμποτάρει τις υποχρεώσεις του, επιδεικνύοντας το αυτό δημοσίως υπό την ανοχή των δυτικών προστατών του».

    Σήμερα η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Μπάιντεν

    Τζο Μπάιντεν και Βλαντιμίρ Πούτιν θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά το απόγευμα του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Κρεμλίνο.
    Η ανακοίνωση αυτή έγινε αφού η Ουάσινγκτον κατηγόρησε την Ρωσία ότι έχει συγκεντρώσει αρκετές στρατιωτικές δυνάμεις κοντά στην Ουκρανία για να εξαπολύσει μια μεγάλη εισβολή, η οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια αεροπορική επίθεση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ΤΗΝ..”ΩΡΑ” ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!! Ο ΠΟΥΤΙΝ Δ Ε Ν ,ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Δ Ε Ν ,ΘΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ..ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΕΥΡΩΠΗ!!! ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ-ΠΕΡΣΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!! Ο “ΝΟΡΝΤ ΣΤΡΗΜ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

    2. Οι προφητειες του Αγιου Παισιου θα ανοιξουν τις αυλαιες

    3. Παπάρια μεντολες.Ολα στημένα.Ο φόβος μας τους τρέφει!Γραφτε τους εκεί που ξέρετε! Γκομενάκια σεξακι ζωή μαγική

    4. Άρα με τα παραπάνω που διαβάζουμε ποιο είναι το συμπέρασμα;;;;
      Οι παραστρατιωτικές ομάδες που έχουν εκπαιδευτεί στην Αμερική και σε σε διάφορα μέρη του πλανήτη από την CIA, θα προσπαθήσουν να αναφλέξουν τον πλανήτη.
      Από τότε που ανέλαβε ο τύπος που έχει Αλτσχάιμερ, έχει διχάσει τον πλανήτη και θέλει με το έτσι θέλω να κάνει πόλεμο.
      Εύχομαι οι Ευρωπαίοι (-έοι) να βάλω περισσότερο νερό στο κρασί τους γιατί θα έχουν σοβαρό πρόβλημα, διότι η Αμερική δεν συνορεύει με καμία από τις χώρες της νότιας Ευρώπης, θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, θα διχάσει και μετά θα βάλει την ουρά στα σκέλια και θα πει βρείτε τα τώρα όταν η ίδια τα έκανε σκατά, διαλύοντας χώρες, βλέπε Συρία, Αφγανιστάν, Λιβύη κλπ κλπ.

    5. Ολα θα γινουν ξαφνικα για μενα.Ο Πουτιν δεν ειναι χαζος εχει τον σκοπο του.Θα κοιμηθουμε και θα ξυπνησουμε με πολεμο.Οτι θελει ο Θεος.Ολα γινονται για καποιο λογο. Που ξερετε ….Ισως ειναι για το καλο μας.Γεννηθειτω το Θελημα Του !

    6. 100.000 στρατο στα συνορα με την Ουκρανια δεν το κανεις για εκφοβισμο…ο Βλαδιμηρος ειναι υποχρεωμενος πλεον να χτυπησει ειδαλως θα τον παρουν στο βραστο και δεν θα τον παιρνει κανεις στα σοβαρα

    7. Ποιος μωρε να χτυπησει;
      Εδω οι μογγολοι του κατεριψαν αεροπλaνο για 3 δευτερα που μπηκε στο FIR τους και δήθεν παρεξηγηθηκε αλλα τελικα ειδε οτι τους ενώνουν περισσότερα απο αυτα που τους χωριζουν και τα βρηκαν μια χαρα με τον δικτατορα

    8. Από αλλού θα το βρουν οι ΗΠΑ & ΝΑΤΟ….

      Μην μασάτε προβλέψεις CIA….

    9. 100% ψέματα από τους πολεμοχαρείς τις κυβέρνησης του Ανίκανου Biden.

    10. Η Ευρώπη θα στείλει μια ταξιαρχία λοατκι να αναπτυχθεί στα σύνορα της Ρωσίας, έτοιμοι θα είναι οι πλήρως εμβολιασμενοι να αναλάβουν δράση ενώ τα μαμουχαλα της εε με τα κινητά θα γράφουν στο τουιτερ υπέρ των αγωνιστών λοατκι και των εμβολιασμενων που θα πολεμούν στο μέτωπο! Ποια η Ευρώπη βρε μπετοβλακες, σε μια εβδομάδα ρώσικη επαρχία θα είναι όλη η εε. Ασχοληθείτε με τον κορονοιο τις μάσκες και τα εμβόλια και αφήστε τους πολέμους. Άιντε φλώροι. Ειδικά εμείς στην Ελλάδα, είμαστε τόσο ευχαριστημένοι με την υπό γερμανική και νεοταξιτικη διοίκηση εε!

      1. Ακριβώς ότι να ναι που νομίζεις ότι έτσι εύκολα οι Ρώσοι μεθυστακες θα κατακτήσουν την Ευρώπη! Η ΕΕ έχει πολύ πιο δυνατή οικονομία απο την Ρωσία που έχει αδύναμη οικονομία σχεδόν της πλάκας! Επίσης αν θες να πούμε για πυρηνικά όπλα εκτός φυσικά απο τους Αμερικάνους πυρηνικά όπλα έχει η Γαλλία και Μ. Βρετανία. Οπότε οι Ρωσομπλιετ αν επιτεθούν με πυρηνικά θα είναι σκέτη αυτοκτονία γιατί στο τέλος πυρηνικά θα φάνε και αυτοί!!! Τέλος ας, μαζεψουν πρώτα οι Ρώσοι μεθυστακες τις γυναίκες τους απο τα μπουρδελα της Δύσης και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα.

        1. εσυ εισαι κολημενος σαν στοκος εκει αυτο σε ενοχλει ψαξε λιγο να δεις τους πραγματικους φονιαδες του πλανητη βλαμενε

        2. Ποιός κερδάει ρε παιδιά; Ο Ολυμπιακός για ο Παθαναικός; Αρχίνησε το ματς για ζεσταίνουνται οι παίχτες;

        3. Ευρωπεος, εισαι 22 χρονια πισω χρονικα…

        4. εσυ το χαβα σου μαλακα εκει αμερικανονατοδουλος εκει μια ζωη να σκυβεις μαζι με τις πολιτικες λουγκρομαριονετες

      2. Άψογος! Έχεις πλήρη αντίληψη της πραγματικότητας!

    11. Δεν πιστευω με τιποτα, τους Σιωνιστες! Ειναι ικανοι, για ολα! Και για προβοκατσιες και για πολλα αλλα!

    12. τωρα μαλιστα αφου το ειπε η σια δεν προκειται να γινει τιποτα.

    13. Μήπως ήρθε η ωρα για επανακινηση της παγκόσμιας οικονομίας ..???

    14. Στεφανε πες μαε ποιανου πολιτικου ο Γιος εμπλεκεται στην δολοφονια του Αλκη.Πανε να το θαψουν

      1. Ο “Αθηναίος”; Έχει βουίξει ο τόπος, τί να θάψουν;

    15. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ…ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ….ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ….ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ…ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ …..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ….ΜΕ ΚΕΦΑΛΕΣ….ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ….ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ….ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ….

    16. Παιζουν μερος του σχεδίου για παγκοσμιοποίηση…απλα η Ρωσία τους χαλαει λιγο …λιγο τη σουπα ….

    17. Αφου τα λεει αυτα και η TV δεν θα συμβει τίποτα Τρομοκρατιά και ψέμα να στρέφουν τον κοσμο εκει και σε βιασμους για να ξεχασει τα εμβολια, μην τους παρουν με τις πετρες Τους μαθαμε πως δουλευουν οι απατεωνες μαφιωζοι Αν γυνει κατι δεν θα το μαθαιτε ποτε απο την TV θα το δείτε εξω από την πορτα σας

    18. Οι Σλαβομογγόλοι οφείλουν να αναδιπλωθούν πίσω από τα Ουράλια. Φετίχ τους να καταπιούν την Ευρωπαική Ήπειρο.

    19. Ούτε ο κοντός θα αποφασίσει ούτε ο γέρος .
      Τις συγκρούσεις και ότι άλλο συμβαίνει στον κόσμο ετούτο τον “αλληλέγγυο” τον “δημοκρατικό” , άλλος το αποφασίζει .

      Ζούμε την προσωρινή “βασιλεία” του κακού.

      Θα το κάνει το λάθος.

    20. Η ρωσικη αρκουδα κερδισε αυτη τη παρτιδα! Σιγα μην επαληθευσει ο Πουτιν τις προβλεψεις της CIA! Τους εκανε και κλασανε μεντες και το φχαριστιεται!
      Αλλωστε ξαναμοιρασμενα ταχουνε κατω απ το τραπεζι χρονια τωρα!

    21. Δεν νομίζω να χτυπήσουν οι Ρώσσοι την Τεταρτη. Χάνουν το προνόμιο του αιφνιδιασμού. Αν είναι να χτυπήσουν θα το κάνουν ξαφνικά. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα χτυπήσουν, και πάλι οι λαοί θα πληρώσουν τις διπλωματίες και τις ισορροπίες του τρόμου. Πρέπει να γίνει όμως μια πολεμική σύρραξη γιατί η παγκόσμια κοινωνία δεν προχωρά πλέον. Πόλεμος πατήρ πάντων και όλα από την αρχή………

    Comments are closed.