‘ΕΦΤΑΣΕ Η “ΓΛΩΣΣΑ” ΤΟΥ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ – ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ – “KAΠΟΙΟΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ” – ΚΛΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    Συνέντευξη-εφ-όλης-της-ύλης-του-Πρωθυπουργού-αυτή-την-ώρα-στον-ΑΝΤ1-Δείτε-live

    «Ο εμβολιασμός είναι η πιο σύνθετη επιχείρηση που έχει αναλάβει το Ελληνικό Κράτος»
    Τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

    Ο πρωθυπουργός μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου, άφησε να εννοηθεί πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο η Αθήνα ζήτησε για την «διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19»,στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα καθιστά κατά κάποιον τρόπο τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.
    Συγκεκριμένα κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι έστειλα επιστολή στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν και τους Ευρωπαίους ηγέτες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σε ερώτηση αν αυτό συνιστά κατά κάποιον τρόπο υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για ταξίδια, απάντησε: «Μην έχουμε αμφιβολία ότι κάποιες χώρες μπορεί να ζητούν κάποιου είδους βεβαίωση».

    Το αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    exofillo12-1
    «Η Ελλάδα τα έχει καταφέρει σχετικά καλύτερα σε ό,τι αφορά στην διαχείριση του κορωνοίού», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

    «Ο εμβολιασμός είναι η πιο σύνθετη επιχείρηση που έχει αναλάβει το Ελληνικό Κράτος», σημείωσε, προσθέτοντας: «Τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή».

    «Θα έχουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου περί τα 4 εκατομμύρια δόσεις, άρα θα μπορέσουμε να εμβολιάσουμε περί τα 2 εκατομμύρια συμπολιτών μας», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είπε πως «από τον Φεβρουάριο θα δημιουργήσουμε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη 4 μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εμβολιάζουμε 20.000 την ημέρα», είπε.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Αναφερόμενος στην οικονομία ο πρωθυπουργός εκτίμησε πως «δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά στην εκταμίευση των πόρων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης. Έχουμε από τα καλύτερα σχέδια μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ».

    Ως προς τη λειτουργία της αγοράς, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το click away, λειτούργησε ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Επιτροπή θα εισηγηθεί την Παρασκευή το άνοιγμα του λιανεμπορίου: «Θέλουμε να δώσουμε στους ειδικούς τα εφόδια για να πάρουν τις με γνώμονα την δημόσια υγεία, αλλά και την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας», τόνισε την ώρα όμως που οι «ειδικοί» αναφέρουν πως η κυβέρνηση έχει τον τελευταίο λόγο, αποποιούμενοι ευθυνών.

    «Ξέρω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στην πραγματική οικονομία. Το Κράτος ήταν, είναι και θα είναι δίπλα σε επιχειρήσεις και εργαζομένους. Αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση κινήθηκε με ταχύτητα και με διάρκεια επεσήμανε», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Έχουμε δώσει πολλά χρήματα και σας λέω πως θα συνεχιστεί η επιστρεπτέα προκαταβολή για όσο υπάρξει αυτή η ανάγκη».

    Ερωτηθείς για την επιστρεπτέα προκαταβολή και το εάν θα κληθούν οι επιχειρήσεις να την επιστρέψουν, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Θα το δούμε. Δεν θέλω να προκαταλάβω οποιαδήποτε κυβερνητική απόφαση».

    ΚΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    “Στα Θεοφάνεια υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Εκκλησία, ύστερα όμως η Εκκλησία επέδειξε συμμόρφωση στα μέτρα”.

    Για τα ελληνοτουρκικά και τις διερευνητικές


    Ερωτηθείς για την προσπάθεια της Τουρκίας να θέτει συνεχώς θέματα: Η κυβέρνησή μας επιδίωξε την επανέναρξη του διαλόγου, αλλά μέσα σε προδιαγεγραμμένο πλαίσιο- τον καθορισμό θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι προκλήσεις από την Τουρκία είναι μια διαρκής διαδικασία. Σε περίπτωση που  συνεχίσει τις προκλήσεις θα έχει συνέπειες με οικονομικό κόστος.  Είναι καλύτερα να συζητάμε. Εχω τη διάθεση και την επιθυμία να βρούμε παλίσιο επίλυσης. Η Τουρκία θα γνωρίζει πάντα ότι θα υπάρχουν επιπτώσεις. Πρέπει να υπάρχει διάρκεια στην «καλή» συμπεριφορά της Τουρκίας. Ελπίσω ότι το ’21 θα είναι καλύτερο από το 2020 που υπήρξαν πολύ μεγάλες εντάσεις.

    Για τις αποζημιώσεις από τη Novartis: Οταν είχε προκύψει το σκάνδαλο έλεγα ότι πρέπει να πέσει φως και να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις. Το έλεγα από το 2018. Το έλεγα στον κ.Τσίπρα ότι χρησιμοποιούσε την υπόθεση πολιτικά και όχι για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.  Στοχοποίησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα. Δεν υπήρξαν πολιτικά πρόσωπα στη Novartis. η υπόθεση ταλαιπώρησε πολύ, τώρα ξέρουμε τι έγινε και πλέον ερευνάται.

    Δείτε live:

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. ο γκατζολης που μου εγινε προτευουσιανος και κατοικος Πολιτείας , με πορσε πισινες και βιλες ,,ξαναχτυπησε ..το ειχε κανει και με τον βρυκολακα πατερα του κουλη ..του εγλυφε τα παπουτσια τοτε ….και αντι να τον στριμωξει τον παίνευε και τον λιβανιζε … Ετσι πανε μπροστα τα ερπετα …γλυφοντας και ερποντας …σαλια και σουρσιμο,…,και τα χρεη ; α παραγραφονται

    2. θέλει κανένα κοκαλάκι να γλείψει ο ψόφιος χατζηνίκος γιατί έρεψε ο καημένος, αλλά τζάμπα κόπος πέστε του. Ποιος βλαμμένος ακόμα κάθεται και βλέπει τα φερέφωνα του γουρλομάτη

    3. Ασφαλώς χθες το βράδυ δεν ανακαλύψαμε την Αμερική….
      Ο Νικολάκης από την εποχή που ήταν στη ΒΡΑΔΥΝΗ (γραμμάτιο προς εξόφληση γιατί ας μην ξεχνάμε πως ο πατέρας του ήταν βουλευτής Έβρου) και την ΟΝΝΕΔ, ήταν το αγαπημένο παιδί του Αβέρωφ, οπότε και στόκος να ήταν όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, έμαθε καλά να χειρίζεται το γλείψιμο της εξουσίας και αυτό το βλέπει κανείς «Την ώρα που καράβια πνίγονται» και συν άνθρωποι μας αυτοκτονούν ξανά (όπως την εποχή των μνημονίων) γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, ο Νικολάκης έκανε την σκληρή ερώτηση στον άνθρωπο που εκτέλεσε την οικονομία: «Κύριε Μητσοτάκη, τι είναι αυτό που σας κάνει τόσο επιτυχημένο» ;
      Λοιπόν Υπήκοε τι περίμενες να ακούσεις ; ; ;
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    4. Αμα τα καψουμε θα το σκεφτουν καθολου

    5. ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ…ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ..ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ !! ΕΠΙΣΗΜΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΕΕ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΙΒΑΝΙ ΚΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ !! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ..ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 27 ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ Ε ? ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ..ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ !!

    6. κάτι λοβοτομημένα κοματόσκυλα τους παρακολουθούν μόνο

    7. Χρόνια τα λέμε κ μας δείχνουν, αφού η πλεμπα μόνο με πεοληψια καταλαβαίνει ας πηδησουνε κ τα παιδιά σας, σε άλλες χώρες θα είχε ο λαός ξεσηκωθεί κι εδώ ο κάθε Μλκς κοιτάει να γελάσει με τον διπλανό.

      Καλά σας κάνουν, μακάρι να σας γαμ-σουν πατοκορφα

    8. Υπενθυμίζω τη συνέντευξη του Χατζηνικολαου παλιά με το Σαρτζετάκη! Καθε 10 δευτερόλεπτα τον διεκοπτε τον άνθρωπο (σ.σ: η συζήτηση ήταν για το Σκοπιανό αν θυμάστε!) Δημοσιογραφοι του Κ@λου…🤔

    9. ΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ……………….ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ??

    10. Αλήθεια με τα χρέη του κυρίου Χατζηνικολάου τι γίνεται; Την Πόρσε την βάζει ακόμα στο σαλόνι;

    11. O Mουνικος Χατζηνικολαου κανονικα με τοσα που χρωσταει σε εφορια και ασφαλιστικα ταμεια θα επρεπε να κανει διακοπες στη φυλακη, Αλλα ειπαμε τα γλυφτρονια και τα σκουλικια επιβιωνουν στην Ελλαδα.

    12. Την μαλακια που σε δέρνει πότε θα την εξαντλήσεις…κουληηηηη…

    13. Ουτε ζελε δε θα μπορει να βαλει μετα απο τοσο γλυψιμο

    14. ναι μιζοζιμενςτακη. Οι ιατροι μονοι τους, οχι οι πολιτικοι, αποφασιζαν για τις τιμες των φαρμακων, προς Θεού

      ουστ κοπροσκυλο Αλλα δε φταις εσυ, βρηκες ενα μαλάκα λαο να κοροιδεύεις

      1. Οι περισσότεροι γιατροί είναι συστημικοτεροι από το κουλή κ οι περισσότεροι από αυτούς λαδωμένο ως τα μπουνια

        Χυσε τα δάκρυα σου για τόσους που τον τρώνε άδικα γιατί η πλεμπα είναι ηλιθια

        1. δε διαφωνω και για τους ιατρους Λιγοι ειναι οι καλοί

    15. Εκ της από τα θα θα θα θα …κλπ
      Έχει βγει και το καινούργιο να να να να …κλπ

    16. Σιχάματα και οι δύο μομότηδες…Το δε μητσοτό ούτε να το βλέπουμε δε μπορούμε..Μας γυρίζει τα άντερα ανάποδα.

    17. Εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου και οι δυο. Παρακολούθησα πέντε λεπτά δεν άντεξα παραπάνω. Καλύτερο το φίλα το βάτραχο σου

    18. Ο Μιζοτάκης έχει συνηθίσει τις στημένες ερωτήσεις απ΄τα ιδιωτικά σχολεία που σπούδασε, εκεί που απολύουν τους καθηγητές αν πιάσουν τα πλουσιόπαιδα να αντιγράφουν. Γι΄αυτό στις πανελλήνιες έγραψε 14 πριν πριν του αγοράσει ο πατέρας του το πτυχίο απ΄το Χάρβαρντ. Ξεφτίλας μια ζωή.

      1. ουτε καν αγορασε το πτυχιο…..δωρακι απο αμερικανικες μυστικες υπηρεσιες για να κανει αργοτερα τα χατηρια τους….ηταν αυτοι που εριξαν το συστημα των εκλογων στην ΝΔ για να χασει ο Μειμαρακης και να βγει ο βλα-Κουλης….ολο δωρακια οπως οι οικοσυσκευες της Siemens…

    19. Ο εχων ιστορικό κληρονομικότητας στη αδελφότητα(παππούς,πατέρας)αναρριχάται βαθμολογικά πολύ γρηγορότερα από καποιον που δεν έχει.
      Οι επικυψεις και τα γλυψισματα είναι τα γνωρίσματα των νεοεισελθοντων στο αδελφατο και των μη εχόντων αυτή ταύτην τη κληρονομικότητα.
      Τα απάνθρωπα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε αυτά τα επίπεδα είναι ασύλληπτα.
      Όμως βλέπει ο Θεός.

    20. ακόμα δεν έχει καταλάβει ο αφορισμένος τι τον περιμένει..

    21. Εσείς οι Έλληνες του εξωτερικού που θα έχετε δικαίωμα ψήφου θα σας πιάσει το πατριωτιλίκη όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών αλλά εδώ υποφέρουμε στην Ελλάδα.Αληθεια Στέφανε γιατί δεν λες πόσο είναι τα ποσοστά της ΝΔ στις κρυφές δημοσκοπήσεις;Ισχύει ότι με το ζόρι δεν ξεπερνάει το 25%;

    22. Δεν αντέχω ούτε στην λεζάντα του άρθρου να τους βλέπω 😬😬😬😬😬😬😬

    23. ΟΤΑΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ , ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ , ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑ
      ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ , ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    24. Εδώ ο άλλος στήνεται στη Συγγρού για το μεροκάματο, η γλώσσα του Νίκου είναι το πρόβλημα ?

    Comments are closed.