ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΚΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ!!!! “ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ” ΜΠΟΥΡΛΑ: Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ…”

    Κοινοποίηση:
    bourlas_ap

    Να ετοιμαζόμαστε για την τέταρτη δόση, νωρίτερα από το αναμενόμενο, προειδοποίησε το κοινό ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, δεδομένων των στοιχείων της προκαταρκτικής μελέτης της εταιρείας που έδειξε ότι η νέα παραλλαγή Όμικρον υπονομεύει τα προστατευτικά αντισώματα που παράγουν τα εμβόλια.

    Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιοποίησαν το πρωί οι Pfizer/BioNTech, η τρίτη, ενισχυτική δόση του εμβολίου είναι αποτελεσματική για την εξουδετέρωση της Όμικρον, ωστόσο με μόνο δύο δόσεις μειώνονται σημαντικά τα επίπεδα προστασίας του οργανισμού έναντι της Όμικρον. Αν και το εμβόλιο, ακόμη και με δύο μόνο δόσεις, συνεχίζει να παρέχουν προστασία από σοβαρή νόσηση ή θάνατο.

    Έτσι λοιπόν χάρη στην Όμικρον, οι Μπουρλάδες του κόσμου θα πρέπει να πουλήσουν περισσότερες δόσεις πολύ πιο σύντομα για να… προστατευθεί ο πολίτης από μία παραλλαγή του ιού που φαίνεται τελικά ότι είναι για τα πανηγύρια και όχι τόσο επικίνδυνη όσο την παρουσίαζαν στην αρχή.

    Κρίσιμη επίσκεψη με προκλήσεις και ευκαιρίες

    Και συνεχίζει ο Εβραίος “κτηνίατρος. Τα στοιχεία αυτά είναι προκαταρκτικά και, όπως εξήγησε, θα χρειαστούν επιπλέον δοκιμές για περίπου άλλες δύο εβδομάδες για να υπάρξουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο με βάση αυτά, ο διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής φαρμακευτικής, μιλώντας στο CNBC ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί και τέταρτη ενισχυτική δόση.

    «Με την Όμικρον πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, διότι έχουμε ακόμη πολύ λίγες πληροφορίες. Όμως, είναι πιθανόν να χρειαστούμε (τέταρτη δόση) γρηγορότερα» σχολίασε.

    Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του παλαιότερα, ο κύριος Μπουρλά είχε προβλέψει πως θα χρειαζόταν τέταρτη δόση, μέσα σε περίπου 12 μήνες, από την τρίτη δόση.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. μια και καλή όταν κυκλοφορήσει η Collectors Edition.

    2. 4η δόση….5η δόση…10η δόση…20η δόση…Ψίτ φιλαράκι, μήπως έχεις δύο ευρώ να πάρω μία τυρόπιτα ???????

    3. Άντε πάγαινε άνθρωπε μου να μαζέψεις καμιά κερασά Μπουρλά

    4. δεν εχειι 2η και 3η..o Μπουρλαμένος έχει μιλήσει εδώ και καιρό για μόνιμη ετήσια αναγκαία δόση

    5. Ο Μπουρλά μιλάει σαν ένας πολύ καλός έμπορος.

    6. Ο/Η Άρα, ανεπίκαιρα τα εμβόλια, τα πρόστιμα όμως γιατί ? λέει:

      Η Τρίτη δόση βαφτήστηκε αναμνηστική, την επόμενη πως θα την λένε. Δεν πιστεύω για κάθε δόση να ζητά ο άθλιος και επιπλέον κατοστάρικα ?

    7. Ο Μπουρδα καλα υπερασπιζει τα συμφεροντα του μαγαζιου του με φυκια που τα πουλαει για μεταξωτες κορδελλες! Τα προβληματα του κοσμακη και μες το χειμωνα ειναι η ΔΕΗ ενα αριστο αποτελεσμα της “αριστης” διακυβερνησης της λουλας, η ακριβεια στο τραπεζι οποτε συμφερει να τρωμε ραδικια και σανο, να φερουμε και το λυχναρι της βαβως μας απ το χωριο αν εχουμε παιδια που πρεπει να διαβασουν τα μαθηματα τους! Οι ηλικιωμενοι κανα μανγκαλι για ζεστα μπας και επιβιωσουνε! Κουλη τρεις φορες αισχος, και τη μιση Ελλαδα εκαψες, με τον κοροδοιο μας δουλεψες χοντρα και το ενεργειακο σου αδερφε “success story”!
      ΝΤΡΟΠΗ σου παχυδερμο!

      Ενας Νεοδημοκρατης και το σοι του!

    8. Τα καλύτερα πελατάκια των εβραίων είναι οι νεοελληνες ραγιάδες ψηφοφόροι.
      Γεμίσαμε βολεμένους στο δημόσιο γραικύλους και αλλοδαπούς.
      Αυτοί ναι μάλιστα να αραιώνουν να μείνουν οι γνήσιοι Έλληνες

    9. Πλέον τους έχει κάνει η Νέα Τάξη τους εμβολιασμένους κανονισμούς χρήστες και τοξικομανείς.Σε λίγο θα λένε μόνοι τους σας παρακαλούμε κάντε μας άλλο ένα εμβόλιο.Δωστε μας την δόση της μετάλλαξης Ξ ή Π ή Φ ή Χ.

    10. Τα κύτταρα έχουν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας που καθορίζεται από το DNA το οποίο στέλνει εντολές mRNA για να παραχθούν πρωτεΐνες. Αυτοί έρχονται και δίνουν εντολές mRNA στα κύτταρα οι οποίες δεν προέρχονται από το ανθρώπινο DNA. Αυτές μεταλλάσσουν τα κύτταρα (δισεκατομμύρια με κάθε δόση) και τα κάνει παραγωγούς ακίδων. Και αυτοί θέλουν να το κάνουν αυτό τακτικότατα.

    11. γιατί όοοοοοολοι, τόσο μεγάλοι φοβούνται ένα τσούρμο ψυχανωμαλων, και αυτούς που φαίνονται κ. αυτούς που κρύβονται.;;;; ποιας σ@@@ρας είναι;;; εξωγήινοι, τέρατα;;;;δρακουλες;;;; ΤΆΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;;;;;
      ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ
      ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡ/ΣΕΙΣ Κ. ΛΑΟΙ ΠΕΊΘΟΝΤΑΙ Κ. ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ;;;;;;; ΠΩΣ
      ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΈΡΑ ΑΠΌ μειωση πληθ., έλεγχο, ηλκτρν.διακβρνσ;
      αν έχει κάποιος απάντηση για το ποιοι πραγματικά κινούν τα νήματα, ας την αναρτήσει.

    12. Οι ημερομηνιες λήξης τών εμβολίων είναι γιά τό θεαθήναι . Με μιά δήλωση τών αφεντικών τών Φαρμακευτικων δίνουν παρατάσεις ισχύος τών εμβολίων . Γιατί δεν γράφουν στίς συσκευασίες τίς τελικές ημερομηνίες ; Γιά νά έχουν περιθώρια νά βγάλουν νέα μπόλια καί νά ξεστοκαρουν πρίν λανσάρουν τά νέα μπόλια !

    Comments are closed.