ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – “ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ” ΕΙΠΕ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΧΑΙΚΟ ΜΑΑΣ

    Κοινοποίηση:
    maas-mevlut

    Νέες απειλές εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε κοινή συνέντευξη Τύπου μάλιστα με τον γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας.

    «Η Ελλάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από άλλες χώρες και να κάνει οπουδήποτε θέλει ασκήσεις και οποιαδήποτε αλλά βήματα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουμε μόνο ατύχημα, αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου.

    Ο Τούρκος ΥΠΕΞ «στόχευσε» το Καστελόριζο για πολλοστή φορά, ισχυριζόμενος ότι «η Ελλάδα διεκδικεί θαλάσσιο χώρο άδικο, σε ένα νησί με απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Τουρκία».

    «Η Ελλάδα μιλάει για διεθνές δίκαιο, αλλά δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… Πρέπει να ονομάζονται Τούρκοι η μειονότητα στη Θράκη» δήλωσε μάλιστα προκλητικά.

    Πριν την επίσκεψή του στην Τουρκία ο Χάικος Μάας επισήμανε ότι «αυτό το παιχνίδι με τη φωτιά δεν πρέπει να επαναληφθεί. Η Τουρκία έχει ως εταίρος στο ΝΑΤΟ τη σαφή υποχρέωση να επιλύει ακόμη και δύσκολες διαφορές μέσω της διαπραγματευτικής οδού, τηρώντας το Διεθνές Δίκαιο και να μη θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη στην περιοχή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Κι΄εκείνο το Γερμανικό αρκίδι τουμπεκί ψιλοκομμένο ?

    2. Τουρκοπρακτορα Σομαλε ουστ ρε απο δω

    3. Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στους μεταγενέστερους ό,τι παραλάβαμε. Ή, τουλαχιστον, να μην τα δώσουμε αμαχητί. Οι αγωνιστές του εικοσιένα με το αίμα τους απελευθέρωσαν τα τουρκοκρατούμεν ελληνικά εδάφη και μεις που τα έχουμε θα τους τα χαρίσουμε;

    4. Για κόπιασε ρε λεβέντη. Μην αντλείται παράδειγμα και βγάζετε συμπεράσματα από την καλοταϊσμένη ελληνική καρεκλοκενταυρία. Έχει και άλλης λογής παιδάκια αυτός ο τόπος. Κοπιάστε.

    5. Ρε, άντε μου στο διάολο ποντικομαμμή!!! Παραέχει ανοίξει ο κ@λος του τουκόγυφτα και χωρίς λόγο, ή όχι;;;

    6. ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΒΑΛΕ ΛΙΓΗ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΊΧΑ.

    7. Ποιος έδωσε αυτόν τον αέρα στον μογγόλο ???
      ή μάλλον ποιοί ??
      Και μη μου πείτε ο κούλης, που δεν έκανε πόλεμο.

      Μήπως κυρίως Πούτινο -Τραμπο-μαρκέλα ??? ΚΑΙ ότι είναι από πίσω τους ????

    8. Θα αναφέρω μερικές πικρές αλήθειες.
      1]Το 1204 με την άλωση της Πόλης από τους σταυροφόρους,τελείωσε και το Βυζάντιο.Ο Μωάμεθ 250 χρόνια μετά,κατέλαβε καμμένη γη.Όλοι οι θησαυροί της βασιλεύουσας,είχαν ήδη φύγει για την Δύση.Μιλάμε για εκατοντάδες τόνους χρυσού,ανεκτίμητα κειμήλια και αριστουργήματα τέχνης που με τα σημερινά δεδομένα υπολογίζονται σε 4 τρισεκατομύρια δολάρια.2]Αν δεν ερχόνταν οι οθωμανοί του κρυφοορθόδοξου Πορθητή,σήμερα δεν θα υπήρχε ορθοδοξία,ελληνισμός και ελληνική γλώσσα.Οι λατίνοι θα μας είχαν επιβάλει δια της βίας τον Παπισμό και θα εξόντωναν κάθε αντίσταση όπως έκαναν και με άλλα δόγματα της Δύσης.Θα σου κολλούσαν την ταμπέλα του μάγου-σατανιστή,θα σε πέρναγαν από μια τυπική ιερά εξέταση και τέλος θα σε έκαιγαν δημοσία θέα.Θα απαγόρευαν τα ελληνικά και θα έπαιρναν όλοι λατινική μορφωση.Σε 3 γενιές,ο όρος έλληνας θα ήταν μια μακρινή ανάμνηση.Επίσης δεν θα υπήρχε ελληνικό εμπόριο,φαναριώτες και πατριαρχείο.Οι οθωμανοί είχαν έλληνες γραμματικούς,έλληνες εμπόρους-πολιοκτήτες και δεν προκάλεσαν βάναυσα το θρησκευτικό μας συναίσθημα.Το ότι σήμερα αυτοπροσδιοριζόμαστε ως έλληνες,όφείλεται στο γεγονός ότι δεν πέσαμε στα νύχια των βενετών,των γενοβέζων και των λομβαρδών για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Οι τούρκοι βέβαια σήμερα,δεν έχουν σχέση με τους οθωμανούς και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε..

    9. Κάντε λίγο ησυχία να δω τη τουρκική σειρά elif.

    10. Που εισαι τουρκε μογγολε…πάρε φορά και κλασε μας μια μάντρα…..
      Μην σκίσεις το καλσόν μόνο…
      Θα σας στείλουμε πίσω στην Μογγολία σκατοτουρκοι…
      ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ

    11. Ξέρουν οτι έχουν να κάνουν με εφιάλτες και με έναν λαό ραγιάδων και πολύ σωστά πράττουν για τη χώρα τους.
      Εμείς όπως πάντα στα τέσσερα και ξανά προς την κάλπη για τους προδότες και τους ανώμαλους.

    12. ο Skatosoglou είναι ένα σκυλί που γαβγίζει πολύ γιατί φοβάται. Ο τουρκικός λαός θα τον φτιάξει μαζί με τον σουλτάνο, … σύντομα.

      1. Μιλάς για τον τουρκικό λαό, σαν να είναι κάτι καλό;

    13. είμαστε όμως κι εμείς άξιοι της μοίρας μας όταν μετά από τόσες καταγγελίες για τις περίφημες σομπες κουμτελ βλέπε αννιτα εμείς τις διαφημίζουμε ακόμα κι ας ξέρουμε ότι είναι από Τουρκία.
      Μετά περιμένετε να μας πάρουν στα σοβαρά Τούρκοι η Γερμανοί.

    14. Το προβλημα δεν είναι τι κάνουν οι Τούρκοι πολιτικοί κ τι λένε δημόσια το θέμα είναι η Ελλάδα κυβερνάτε από τον μητσοτακη τον υπάλληλο της γερμανικής καγκελαρίας όπως ήταν κ ο Τσίπρας κ ο Σαμαράς κ Ο Σημίτης στρατιωτικά είμαστε υπάλληλοι των αμερικανών κ οικονομικά των Γερμανών οι Τούρκοι έχουν τον τσαμπουκά να θέλουν αναβαθμισμένο ρόλο.

    15. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΗΝ ΣΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΣΕΙ

    16. Τα επιχειρήματα του Τσαβούσογλου είναι βλακώδη, αλλά επικίνδυνα…
      Τι πάει να πεί ότι το Καστελόριζο είναι πολύ κοντά στις ακτές της Μ.Ασίας ? ΕΚΕΙ είναι η επικράτειά και τα ΣΥΝΟΡΑ μας, και δεν είναι μια κάποια αποικία στη Μεσόγειο το νησί μας !!
      ΤΟΤΕ κι εμείς ας πούμε ότι κάθε περιοχή που απέχει 2 χλμ από τα σύνορά μας είναι ‘αδικο’ να ανήκει στην Τουρκία….
      Η μόνη απάντηση στις προκλήσεις αυτές είναι η ΑΓΝΟΗΣΗ κάθε βλακώδους κι επικίνδυνου ισχυρισμού και διεκδίκησης πάτριου εδάφους και θάλασσας…
      Είναι φαβερό ότι η ιμπεριαλιστική Τουρκία ονειρευόμενη την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίς επιδιώκει να ανοίξει την ‘πόρτα του τρελλοκομείου’ όπως έκαναν ο Μουσολίνι ζητώντας ελληνικά εδάφη και ο Χίτλερ απαιτώντας την κατάργηση του διαδρόμου του Ντάτσιχ στο β΄παγκόσμιο πόλεμο.
      Αλλά ας της ξαναπούμε ότι η ιστορία έδειξε πως έγιναν συντρίμια μετά τον πόλεμο τα ‘όνειρα’ των ιμπεριαλιστών και των αλαζόνων….
      Κατά τα άλλα ο ‘γυιός του Τσαούση’ (γόνος οθωμανού σφάχτη κι αυτός?) οφείλει να το βουλώσει διότι θέλουμε ειρήνη και καλή γειτονία !!

    17. Ο ερντογαν εχει ξεφτιλισει τους ελληνες πολιτικους. Τους φτυνει καταμουτρα και αυτοι κανουν οτι βρεχει. Ας μου πει καποιος απο τους προδοτες πολιτικους τι διαλογο να κανει με τον ερντογαν που ζηταει ελληνικα νησια και εχει δηλωσει οτι τα συνορα της καρδιας του ειναι στη θεσσαλονικη. Αλλα οι προδοτες πολιτικοι ειναι υπερευαισθητοι με το ξυλο που εφαγε ο σταθμαρχης αλλα αναισθητοι με την δολοφονια των ελληνων ηρωων που σκοτωθηκαν στα ιμια απο τον ερντογαν και τον στρατο του. Αυτοι ειναι οι πολιτικοι μας. Και αυτοι ειμαστε και εμεις που τους ψηφιζαμε και τους επιτρεψαμε να ετοιμαζουν κεντρο λαθρομεταναστων στον εβρο, διπλα στα συνορα με την μουσουλμανικη τουρκια.

    18. Τ @ρχιδια στο διάολο να πάνε…. Θα πληρωθούν όπως πρέπει…

    19. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ.
      ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    20. Αντε ρε κ γαμησου βρωμοτουρκαλα μπασταρδε που θα μας απειλησεις κιολας!Αλλα τι περιμενεις με τετοιους προδοτες γερμανοτσολιαδες που μας κυβερνανε..Αλλα κ οι Συριζαιοι δε πανε πισω!τα ιδια σκατα κ χειροτερα

    21. Φυσικά και θα ονομάζονται Τούρκοι. Ετοιμάστε βαγόνια και παπόρια να τους πάτε πίσω στην Τουρκία απο όπου ήρθαν. Στην Ελλάδα είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και απαγορεύονται οι μαντήλες ξεκάθαρα. Όποια συνεχίσει να φοράει μαντήλα εντός 24 ώρου θα θεωρείται τούρκος κατάσκοπος, που εφαρμόζει ιμπεριαλιστική θρησκεία εχθρική απέναντι στην συνέχεια του Ελληνισμού και θα γίνεται απέλαση με συνοπτικές διαδικασίες.

    22. ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι Τυχαιο!
      Εχουν βαλθει να μας ταπεινωσουν εθνικα στη 200στη Επετειο της Επαναστασης μας!
      Για να μην ξανασηκωσουμε κεφαλι!

      1. Άνοιξε ο κώλος των βρωμιάρηδων από την τραγωδία των Αρμενίων…

    23. “ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ”

      δικιο εχει ο τσαβι .,…,.θα παρει φορα και θα μας κλασει η τουρκια μια μαντρα αρχ@#%ια

      αει σηχτιρ μπονταλα μογγολε

    24. Προαφνως και ο οποιος “διαλογος” είναι καταδικασμένος να αποτύχει
      Και η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει. Ελλάδα δεν είναι η κυβέρνηση. Αυτό πρέπει να το ξέρει ο μπαμπουίνος τουρκόγυφτας.
      Και ντροπη στο ναζι φίλο του, άλλο σκουπίδι απο εκεί.
      Εχουμε και στην Ελλάδα προδότες ναζιστες που προσπαθουν να μας πείσουν οτι είναι πατριώτες, ενω είναι ναζιστικά σκουπίδια και οχι Ελληνες. Προφανώς όμως, αν εισαι ναζι δεν είσαι Ελληνας

    25. Καλα να παθουμε. Βαλαμε φιδια στον κορφο μας. Ντορα βουλευτινα μονο για μπανια και βολτες στα Χανια εισαι και το λαο στα τετοια σου

    26. Οι Γερμανοί δε μας το συγχωρεσαν που τους πολεμήσαμε και το κρατάνε . Ποια Ευρώπη και συμμαχία και τρίχες κατσαρες . Το θέμα είναι τι κάνουν τα δικά μας τα προδοτοσκυλα που έχουν δώσει τα πάντα στους γερμαναραδες.

      1. Οι γερμανοί δεν ήθελαν ποτέ να υπάρχει Ελλάδα. Για να ξέρουμε, οι Σταυροφόροι ως επί το πλείστον ήσαν Γερμανοί στην καταγωγή. Η Λατινική Αυτοκρατορία που δημιούργησαν από την 1η Άλωση της Κωνσταντινούπολης (δηλαδή των Σταυροφώρων), μόνο λατινική δεν ήταν. Επίσης υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως οι Ενετοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το ενετικό λιμάνι της Πόλης για να μπουν οι Τούρκοι και όχι το παπαδαριό!

    Comments are closed.