ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ! ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΗΡΕΜΟΙ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜEΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ. ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΔΟΜΟΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ. (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    xa

    Σε περιβάλλον οικείο, αυτό των φυλακών όπου είχαν ξαναβρεθεί το 2013, βρίσκεται από χθες ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής, μετά από μια κινηματογραφική μεταγωγή από τη ΓΑΔΑ.

    Οι 27 καταδικασθέντες για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική, όπως χαρακτηρίστηκε στο δικαστήριο, οργάνωση, έφτασαν στις 8.15 το βράδυ στις φυλακές Δομοκού και αμέσως οδηγήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για θερμομέτρηση και τεστ κορωνοϊού, ενώ θα παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

    Μακριά κι «αγαπημένοι»…

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεταξύ τους κλίμα είναι διχαστικό και τεταμένο και για το λόγο αυτό χωρίζονται σε «στρατόπεδα» με τέτοιο τρόπο, ώστε οι αντίπαλες ομάδες να μην έχουν επαφή μεταξύ τους, αλλά ούτε και με τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όπως μαθαίνουμε, ήδη φιλοξενούνται ανά δυο ή το πολύ τρεις σε κάθε κελί προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις.

    Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος «συγκατοικεί» με τον Ηλία Παναγιώταρο και σε απόσταση ασφαλείας από τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος είναι μαζί με τον Γερμενή και τον Ηλιόπουλο. Όλοι τους έδειχναν φαινομενικά ήρεμοι και αρκετά ταλαιπωρημένοι αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει εάν και τι ξεσπάσματα μπορεί να έχουν. Σε ό,τι αφορά τον προαυλισμό, και αυτός θα γίνεται χωριστά για τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

    Η κινηματογραφική μεταγωγή

    Νωρίς χθες το απόγευμα αναχώρησαν από την ΓΑΔΑ οι κλούβες της αστυνομίας που τους μετέφεραν στις εκτός Αττικής φυλακές. Σε πρώτη φάση θα μοιραστούν, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, σε Δομοκό, Μαλανδρίνο και Τρίκαλα. Σημειώνεται πως, σχεδόν όλοι πέρασαν από το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πριν ολοκληρωθεί η μεταγωγή τους.
    Η πρώτη κλούβα που μετέφερε 6 άτομα έφτασε στη Λαμία περίπου στις 6 το απόγευμα. Στο Tμήμα Mεταγωγών της Φθιώτιδας είχε σημάνει συναγερμός και όλοι οι αστυνομικοί ήταν επί ποδός.

    Δείτε εδώ τα αποκλειστικά πλάνα του Makeleio.gr από την Αττική οδό, στην έξοδο προς Λαμία και το πρωτοφανές κομβόι με τις κλούβες και τα περιπολικά που μετέφεραν τους χρυσαυγίτες:

    Πως και σε ποιες φυλακές μοιράστηκαν

    Κάτω από δρακόντεια μέτρα, οι κρατούμενοι κατέβηκαν από την κλούβα και μπήκαν στα κρατητήρια. Λίγα λεπτά αργότερα, οι 3 από αυτούς αναχώρησαν για το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού και οι υπόλοιποι 3 για αυτό του Μαλανδρίνου.

    Μετά από δυο ώρες έφτασε και η μεγάλη κλούβα του Τμήματος Μεταγωγών στην οποία επέβαιναν τα 27 μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους τα ονόματα πρώτης γραμμής.

    Στην Λαμία κατέβηκε μόνο ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος με άλλη κλούβα και με συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας πήρε τον δρόμο για το Μαλανδρίνο.

    Τέσσερις από αυτούς θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα, ενώ οι υπόλοιποι 23, ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη, όπως προαναφέραμε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού. Τέλος, ένα άλλο βαν μετέφερε την μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, την πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη (που προκάλεσε αίσθηση μπαίνοντας στην κλούβα τυλιγμένη με… σεντόνι), στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.

    Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξή τους:

    filaki1 filaki2

    filaki3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ( ΜΜΕ) ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΙ ΩΡΑ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΛΠ. ΑΠΑΙΤΩ ΠΛΗΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ .

    2. ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – KOMMATIKO ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – SAPILA : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    3. Οπως πολύ σωστά γράφεται σε σχόλιο πιο κατώ, ο αγκυλωτός σταυρός προυπήρχε εκατοντάδες χρόνια πρίν τον Χίτλερ και ο Εθνικοσοσιαλισμός – νεοναζισμος χρόνια πρίν τον Χίτλερ. Δεν ίδρυσε ο Χίτλερ το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, ούτε τη σωβάστικα, ούτε καθιέρωσε κανένα χαιρετισμό. Το μόνο Χιτλερικό είναι το σήμα των SS. Άρα περι χιτλερικών συμβόλων και χαιρετισμών είναι παραμύθια. Και ο σταυρός ήταν σύμβολο θανάτωσης πρίν καθιερωθεί σύμβολο πίστεως.

    4. Ενα μηνυμα :
      Θα πρεπει να μαθετε οτι η σβαστικα υπηρχε πρωτιστως στα αρχαια ελληνικα αγγεια (βαζα) και μετα το πηρανε οι κινεζοι και ρωμαιοι.
      Θα πρεπει να μαθετε οτι ο σταυρός υπαρχε και αρκετες φορες μαζι με την σβαστικα στην αρχαια ελλαδα.
      Επισης ο χαιρετισμος με την ανυψωση του χεριου ειναι ατοφιος ελληνικος και μετα το αντεγραψαν οι ρωμαιοι.
      Απλουστατα τα πηραν οι γερμανοι γιατι ηταν διαβασμενοι ιστορικα.
      Το αστερι με την ημισελινο που εχουν οι τουρκοι στην σημαια ειναι απο αρχαια ελληνικη πολη του ελλησποντου.
      Οι μοναδικοι που δεν εχουμε το σημα που επρεπε να εχουμε στην σημαια ειμαστε εμεις οι ελληνες και ειναι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ η Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ.
      Αφιερωμενο το παραπανω στον Φαλμεραιερ .

    5. Αυτά περί ιδεών είναι τόσο αληθινά όσο κι ένα site παλιό που ονομαζονταν βαψομαλλιαδες.com κι έβγαλε είδηση ότι ο
      Γ. Τράγκας είναι νεκρός.

    6. Παπά ήρωα βγες σε live μετάδοση στο μακελειό κ κάνε μόστρα τα παπ@ρια σου για να δουν όλοι ποσά μεγάλα τα έχεις.αντε βρε ανίκανοι πιάστε πρώτα τον αληταρα, μιζαδορο τον Χριστοφοράκο που κυκλοφορεί ελεύθερος στην Γερμανία κ πίνει τον καφέ του αντί να είναι στα κάτεργα.ρεμαλια…

    7. Είμαι περίεργη να δω πως θα περάσει η πρώτη μέρα μασκοφορίας!! Και πόσα πρόστιμα θα δοθούν!! Αλλά το χειρότερο είναι ο εμφύλιος που ήδη έχει ξεσπάσει μεταξύ των ανθρώπων τι μορφή θα πάρει!!

    8. Δεν είναι δυσκολο όλοι μπορούμε να το προσπαθήσουμε.

    9. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ??? ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ???
      ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΗΔΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ???
      ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ??? (ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ)
      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ?????????????

      1. Ο Λαγός ήταν ο πρώτος μπράβος της Αθήνας
        τον προσλαβανε στην Χ Α. για να κουμαντάρει τις επιδρομές και τώρα είναι Ευρωβουλευτής.
        Επίσης, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για εκβιασμούς, μαστροπεία, προστασία μαγαζιών, παράνομη οπλοφορία και σπάσιμο επιταγών.
        Τους ψηφιζανε γι αυτον ακριβώς το λόγο.
        Για να πάνε στη Βουλή να τους δειρουνε
        Αυτά περί ιδεολογίας είναι φούμαρα..
        Πόσες γυναίκες είχε σκλάβες??
        Και αυτά που παθαίνουν αυτή τη στιγμή είναι η τιμωρία του κάρμα για αυτά που έχουν κάνει
        και δεν έχουν φανερωθεί…
        Αυτό είναι το κάρμα τους.
        .

        1. και μετα ηπιες καφε και ξυπνησες κακομοιρη δες τι σου κανει σημερα το ταχα δημοκρατικο τοξο και ασε αυτους που δεν σου εκαναν τιποτα και μην συγκρινετε ( βλεπω στο δρομο αφισες ) τους ελληνες που ξερουν απο μεταναστευση αυτοι γυρισαν στην πατριδα τους δεν πηγαν σε μια ξενη για να κανουν το συστημα οπως το θελουν αυτοι ξυπνατε ρε θα γεμισει η αθηνα τζαμια εγω δεν το θελω αυτο . και εγω πηγα Σ ΑΡΑΒΙΑ αλλα οταν εφευγα απο εδω περναγα εξετασεις για ναρκοτικα για AIDS και εκανα εμβολιο χολερας και το πιο σημαντικο υπεγραφα χαρτι οτι θα σεβομαι τους νομους και την θρησκεια τους πες μου τωρα εσυ αυτοι που ερχονται εδω τι απο ολα αυτα κανουν απολυτως τιποτα γιατι ειναι πολυ απλα ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ειτε το θελετε ειτε οχι

    10. Σκέφτομαι σοβαρά να πάω να κάνω παρέα στους Χρυσαυγιτες!! Θα βάλω μια στολή ες-ες
      θα πάρω ένα όπλο και θ απειλω όποιον Συριζαιο βρω μπροστά μου φωνάζοντας Χάιλ!!
      Χίτλερ!! Και το κυριότερο ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ!!
      Αν μη τι άλλο θα χω καλή παρέα (το κελί του Ηλια προτιμώ) και θα νιώθω πιο ελεύθερη απ’ ότι έξω στο δρόμο!!! Θα κάνω και οικονομία αφού δε θα πληρώνω τπτ..

    11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΑΠΠΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ!ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΙΚΟ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ!

    12. Μαζί μ’ αυτούς ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ολόκληρο τον ελληνικό λαό που δυστυχώς έχει αποβλακωθεί από τα πληρωμένα πορνοκάναλα.

    13. η αντικατάσταση πληθυσμού, η αμείλικτη δίωξη του Ελληνισμού και η νέα Ισλαμοκρατία,,,,,,,

      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

    14. Κασιδιαρης μαζι με Ηλιοπουλο…Μηπως τα βρουν με τον Λαγο τωρα ευκαιρια ειναι..

    15. ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ,ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΩΒΗΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΝΕΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛ-ΗΣΤΕΥ-ΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΛΜΗΡΟΙ, ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ΄΄……

    Comments are closed.