ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΕΡΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

    Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Σρι Λάνκα τις τελευταίες ώρες με μία μαζική εξέγερση που στρέφεται κατά των αρχών.


    Στις φλόγες παραδόθηκαν πολλά σπίτια στελεχών της κυβέρνησης και βουλευτών στη Σρι Λάνκα, στον απόηχο της παραίτησης του πρωθυπουργού Μαχίντα Ρατζαπάκσα, εν μέσω μαζικών διαδηλώσεων για τους χειρισμούς της οικονομικής κρίσης από την κυβέρνησή του.

    Μιλάμε πλέον για μία εξέγερση εκτός ελέγχου, καθώς η πείνα και η ακρίβεια έχουν γονατίσει τα λαϊκά στρώματα, ενώ το πλήθος λιντσάρει αδιάκριτα όποιον ένστολο βρίσκει.

    Σε αυτό το σκηνικό, ο στρατός έχει πάρει εντολή πλέον να πυροβολεί, ενώ τα επίσημα στοιχεία που δίδονται κάνουν λόγο ήδη για 200 νεκρούς.

    Διαδηλωτές εισέβαλαν ακόμα και στο σπίτι του πρωθυπουργού αλλά και βουλευτών, καίγοντας τα πολυτελή αυτοκίνητα τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Αυτά τα πράγματα αργά η γρήγορα θα έρθουν και στην Ελλάδα, ο κόσμος φτάνει σιγά σιγά στο αμήν, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι κυβερνήσεις θέλουν να υποδουλωσουν τους λαούς τούς και όσο δεν ξυπνάμε τόσο θα συνέχειζούνε το πλάνο τις παγκοσμιοποιησης

    2. Κοπρόσκυλα κι αυτοί. Τεμπελιάζουν όλη την ημέρα και θέλουν και ζωάρα. Ούστ..

    3. Μπράβο πουτσαράδες Σρι Λανκανοί.ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ το δρόμο σε όλα τα κουτορνίθια σε όλον τον κόσμο που δέχεται τις μαλακίες των άχρηστων κυβερνώντων.ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ αυτών που μας βιάζουν καθημερινά

    4. θα γίνει κ αυτό εδώ κάποια στιγμή απλά ο Έλληνας έχει παραπάνω αντοχές

    5. Καλά, αυτά μπορεί να γίνονται στην Σρι Λανκα. Εδώ όμως ειναι Ελλάδα και δεν κινδυνεύουμε με κάτι τέτοιο. Ο Έλληνας δεν πρόκειται να σηκώσει τον κ@λο του από τον καναπέ, η από την καρέκλα της καφετεριας, ακόμα και αν βλέπει το παιδί του να πεθαίνει από πείνα. Όποτε…..ηρεμήστε. Βέβαια, με την καφετέρια έχω κάποιους φόβους. Αν του κόψεις τον καφέ, ε ναι, εκεί μπορεί να ξεσηκωθεί. Αλλά σε καμία άλλη περίπτωση. Συνεπώς, μην ανησυχειτε, όλα καλά.
      Ζώα, ε ζώα.

    6. Στη Σριλανκα υπαρχει λαος,οχι το κοπαδι απο προβατα που εχουμε εδω.
      Εδω τους εχουνε ξεσκισει και τα ζωα καθονται και τους κυττανε.
      Νο1 λαος στην ηλιθιοτητα.

    7. Ο ραγιάς δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί τον αιώνα τον άπαντα!!!! 415 χρόνια τον είχε ο Τούρκος και τον χόρευε στα τέσσερα.Του έχει μείνει στο DNA του να τον γαμανε και αυτός να νομίζει ότι είναι και ο πρώτος!!! Πιο Μαλακας λαός δεν υπάρχει!!!!! Καμία σωτηρία!!!! Θα ξαναψηφίσει τους ίδιους και τους ίδιους και θα χαίρεται που τους βγάζει!!!!! Δεν αλλάζει τίποτα στο γελοίο ραγιαδισταν με τους ιθαγενείς!!!! Βόδια κοιμησμενα και άπραγα!!!! Η χώρα του απόλυτου Μαλακα.

    8. Μακαρι ο κυριος και σε στους δικους μας τους αχαιρευτους προδοτες πολιτικους να ξεβρομισουμε

    9. Στο Ελλαδισταν δεν θα γινει ποτε αυτο γιατι ο Ελλην ειναι βολεμενος και γνωριζουν πολυ καλα τον βλακα βολεμενο οι πολιτικοι . Ετσι σας παιζουν οπως θελουν.Καλη διασκεδαση.

    10. Επειδή όλοι βρίζουν ότι δεν ξεσηκωνόμαστε, ελάτε όλοι στο πάρκο ελευθερίας στο μέγαρο μουσικής σάββατο στις 6. Τη συγκέντρωση την κάνουν ενάντια στο μπόλι οι υγειονομικοί σε αναστολή που αντιστέκονται 9 μήνες χωρίς μισθό. Αφήστε τον καναπέ, έφτασε η ώρα. Αλλιώς θα κάνουν το μπόλι στα παιδιά σας!

    11. εχουν αρχιδια και ξεσηκονονται εδω οτι πει ο πλερο μητσοτακης .

    12. Για φανταστητε να το καναμε και εμεις εδω , δεν θα ηξεραν που να κρυφτουν τα παλιοτομαρα αλλα ειμαστε κοιμισμενοι δυστηχως

    13. Τι γραφετε ρε…. ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΠΟΘOΙ…Θα ελεγα εγω..

    14. Να πουμε οτι χρεωκοπησε η σρι λανκα…..
      Ο γιος του πρωθυπουργου της σρι λανκα ειχε συλλογη απο πανακριβα αυτοκινητα το πληθος τα εκαψε ολα….και την επομενη εδειχναν εικονες να φευγουνε με ελικοπτερο ολοι η οικογενεια του πρωθυπουργου.

    15. Εδω κοιμουνται σαν βοδια.Οταν το παρουν χαμπαρι ισως ειναι αργα.Στραβομαρα , λογικη δεν εχουν ;;; Ανοιξτε στραβα και μυαλο εχετε μαθει στο καθισιο που αυτο θα σας παει στον βουρκο βοδια

    16. Λέγεται οτι στις 17 Μαΐου θα εφαρμόσουν τέτοια μέτρα στη χωρα μας που δεν θα μπορούμε να αναπνευσουμε. Οψόμεθα!!!

    17. Μη τολμήσετε να σηκωθειτε από το πληκτρολόγιο ούτε απο τον καναπέ η ελληνική δικαιοσύνη αγρυπνει 24 ώρες το 24 Ώρο.
      Γυρίστε πλευρό και ροχαληστε ελευθερα.

    18. Στέφανε, εδώ οι μ@λ@κες ανέχονται τα πάντα και το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν τηλέφωνα και να βρίζουν τους πολιτικούς στα ραδιοφωνα. Μονο λόγια και ψυχοθεραπεία.

    Comments are closed.