ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ COVID! ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ “ΕΥΘΥΝΕΣ”(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    germania-koronoios-nosokomeio-giatros

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ανεβάζουν τα θύματα του κορωνοϊού μέσα στα νοσοκομεία. Γυναίκα είναι έξαλλη και ψάχνει το δίκιο της μέσα σε νοσοκομείο, όταν πήγε με ασθενοφόρο τη μητέρα της σε νοσοκομείο με καρκίνο στον πνεύμονα και εκείνοι την έβαλαν μαζί με ασθενείς covid-19.

    Η γυναίκα, η κόρη της ασθενούς, αναζητούσε κάποιον να της πει γιατί “μπήκε με τους covid” και απάντηση δεν πήρε από κανέναν. Οι νοσοκόμοι στη διαλογή ασθενών την έστελναν στη γραμματεία και εκείνοι στους νοσοκόμους. Γιατρός δεν εμφανίστηκε πουθενά και μάλιστα η γυναίκα έφτασε στο σημείο να πει “θα την πάρω και θα φύγουμε”. Σε ερώτηση νοσοκόμας που θα την πάει, εκείνη απεγνωσμένη είπε: “Δεν ξέρω. Κάπου που να μην πεθάνει”.

    Δείτε τα όσα τραγελαφικά γίνονται στα νοσοκομεία μας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Δεν ξέρω ούτε με νοιάζει αν είναι χθεσινό ή περσινό βίντεο. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν γι αυτό ΑΜΕΣΑ. Διαφορετικά προβλέπω θύματα στους υγειονομικούς που δεν θα είναι από Covid-19 αλλά από την οργή του κόσμου.
      Προσωπικά δεν θα είχα την αξιοθαύμαστη αυτοσυγκράτηση που επέδειξε η συνάνθρωπους μας.

    2. ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΌΨΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΌΜΩΣ!!
      Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” ΚΟΒΙΝΤ!!

    3. Είναι εδώ και μήνες που έχει κυκλοφορησει αυτό το βίντεο δεν είναι τωρινο. Όμως παρόλ’ αυτά δείχνει πως ανεβάζουν τα νουμερα των διασωληνωμενων

    4. Μην πιστέψετε πως είναι η μοναδική περίπτωση, δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα γιαυτό και ο κόσμος φοβάται να πλησιάσει ακόμη και έξω από νοσοκομείο.

    Comments are closed.