ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ S400 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ “ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ” ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    f-35-s400

    O επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας Ισμαήλ Ντεμίρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400 είναι έτοιμα να ενεργοποιηθούν, μεταδίδει το πρακτορείο TASS από την Άγκυρα επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο 24TV

    «Οι S-400 είναι έτοιμοι προς χρήση, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αποφασίσουν πότε θα υπάρξει τέτοια αναγκαιότητα», δήλωσε ο Ντεμίρ σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο.

    Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις του αμυντικού τομέα συνεχίζουν να εργάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά την κατασκευή των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35, παρά την απόφαση της Ουάσιγκτον να τις αποκλείσει από το πρόγραμμα αυτό.

    Η Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας επιβεβαίωσε στο TASS την είδηση αυτή. «Πράγματι (ο Ισμαήλ Ντεμίρ) έκανε αυτή την δήλωση σήμερα στην Άγκυρα», ήταν η δήλωση που έγινε εκ μέρους της Διεύθυνσης Αμυντικής βιομηχανίας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ.
      ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    2. Κάντε μας τη χάρη και πατήστε το κουμπί πάνω από τη Βουλή με τους 300ιους μέσα,θα σας είμαστε υποχρεωμένοι 😉 ;ρ

    3. Ο πόλεμος θα είναι παγκόσμιος… Αν νομίζετε αν νικησετε τους Τούρκους θα ελευθερωθειτε από του παγκοσμιους φονιάδες σας είστε βαθιά γελασμενοι…το θηρίο ζει…σας βλέπει… Σας ελέγχει. .. Κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο σας σκοτώνει, σιγά σιγά γενιά με την γενιά.

    4. Αν αναφέρονται σε εμάς έχω να διατυπώσω τα εξείς:
      θα μας κλασουν μια μάντρα A….
      Και οι Ιταλοί φασίστες ήτανε πολλαπλάσιοι και εξοπλισμένοι στον δεύτερο παγκόσμιο αλλά τους πήγαμε γ…… επάνω στα βουνά.
      Το ίδιο και τους Γερμανούς ναζιστές στο Ρούπελ τους πήραμε τα γρέζια.
      Είμαστε που είμαστε τρελαμένοι οι Έλληνες με όλα όσα τραβάμε εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει μια για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς και θα πάμε με χαρά να τους σκίσουμε τον π….

      Ρε μην τα βάζετε με τους Έλληνες διότι είναι ήρωες και αν πάρουμε φόρα θα φτάσουμε μέχρι την άγκυρα είτε κολυμπώντας είτε πετώντας είναι περπατώντας είτει σέρνοντας αλλά θα φτάσουμε.
      Έχουμε τα καλύτερα πιλότια
      Έχουμε τα καλύτερα καπετάνια
      Έχουμε τα καλύτερα κόμαντα ξηράς
      Έχουμε και και τα καλύτερα βατράχια θαλάσσης.

      Σιγά μην αφήσουν οι Ρώσοι να πετύχουν στόχο τα πυραύλια τον tούρκoν και το πιο πιθανόν είναι να πετύχουν με λογισμικό την άγκυρα παρά Eλληνικά αεροσκάφη.

    5. oταν ΘΑ εχουμε οπλα ΘΑ δουν τι ΘΑ παθουν.

      1. Ακριβώς έτσι. Θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Μόνο την γλώσσα του ισχυρού καταλαβαίνει ο Τούρκος. Είτε γίνει πόλεμος (που κανένας λογικός άνθρωπος δεν τον επιθυμεί) είτε όχι, όταν είμαστε εξοπλισμένοι, ισχυροί και πανέτοιμοι, μόνο όφελος θα έχουμε από αυτή την επιθετικότητα και την πρόκληση των γειτόνων.Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε ότι πόλεμος δεν θα γίνει για αυτό δεν χρειάζεται να πετάμε χρήματα σε εξοπλισμούς.

    6. Θα σας το πω κατάμουτρα. Η Ελλάδα εξοπλίζεται για να κερδίσει ο Μακρόν και οι λοιποί που θα δώσουν τις φρεγάτες και για να υπάρχει εξοπλιστική ισορροπία μεταξύ των δύο χωρών, έτσι ώστε να ΜΗ γίνει πολεμική σύγκρουση. Κανείς δε πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει ποτέ.
      ΜΥΤΗ ΔΕ Θ’ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..
      ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ εκ των έσω.
      Όσο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα μεταχειρισμένα RAFALE είναι κατώτερα, έχω να πω ότι όταν μια χώρα όπως η Γαλλία φέρει πείν,φτιάχνει για πάρτι της μαχητικά (RAFALE) τα φτιάχνει τέλεια ώστε να υπερέχουν όλων των υπολοίπων ομοειδών αεροσκαφών που θα πουλήσει στις άλλες χώρες.
      Άρα τα μεταχειρισμένα είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ.

    7. Μονο με πόλεμο θα λυθούν οι διαφορές μας με τους ΓυφτοΤούρκους… Μας ήρθανε από τις ασιατικές στέπες και έχουν κλέψει κάθε τι Ελληνικό… Πρέπει να τους στείλουμε στον αγύριστο

    8. Ναι μαλακες ειναι οι Ρώσοι να έχουν δώσει όλους τους κωδικούς εκτοξευσης,όλο και θα έχουν κάποιο κρυφο λογισμικο αυτοκαταστροφής σε πιθανή περίπτωση που στοχεύσουν τους ίδιους και οποίους άλλους συμφέρει να προστατεύσουν.

      1. Βασικα δεν ξερουμε ποιο κουμπι θα πατησουν τα μογγολακια , ουτε οι ιδιοι ξερουν.

    9. Έχεις δει εσύ πότε ρουφιανους να πολεμανε; για αυτό είναι ρουφιανοι για να μην πολεμήσουν

    10. Σιγά μην πολεμήσουν οι Τσιπροκουλιδες… Το πολύ πολύ καμία συμφωνία να κάνουν με τον οθωμανο να τους δώσουν το μισό Αιγαίο προκειμένου να κυβερνανε και να τρώνε αυτοι και οι ρουφιανοι τους από το δουλικο Ελληνοπακιστανικο λαό.

    11. Σε αυτή την γείτονα χώρα ο ένας είναι πιο μακάκας από τον άλλον. Έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουν φάει πολύ ξύλο τελευταία διπλωματικά και έχουν πλήρη απομόνωση;Σε λίγο τα αεροπλάνα τους θα είναι για παλιοσίδερα. Από την άλλη ανάγκασαν την Ελλάδα να εξοπλίζεται συνεχώς.Τους λέει τίποτα τα :Rafale, F35, mirage, f16 viber, meteor, exocet, scalp, γαλλικές φρεγάτες, υποβρύχια 214, ισραηλινά drones Ηero ,Κύπρος, Αίγυπτος, Γαλλία, Η.Α.Ε, Σ.Αραβία, Ισραήλ, Συρία, Κούρδοι, Αρμενία και ένα σωρό άλλα. Εχασαν και την στήριξη του Τραμπ και του Πούτιν. Σε λίγο καλά θα κάνουν να σκάσουν. Από την Ελλάδα δεν θα πάρουν ούτε ένα τετραγωνικό γή, ούτε ένα κυβικό αέριο. Να το χωνέψουν καλά.

      1. κανε νανακια κι απ το αλλο πλευρο μην πιαστεις και συνεχισε να ονειρευεσαι . Κατι ηλιθιοι σαν εσενα εφτασαν την ελλαδα σε αυτο το καταντημα με εφησυχασμους τυπου χαλαρα και ψυχραιμα..

        1. Κανένας εφησυχασμός.Προετοιμαζόμαστε γιατί βλέπουμε το φίδι.Δεν κοιμόμαστε καθόλου γι’ αυτό εξοπλιζόμαστε.Μακάρι να μην είχαμε τόσο ύπουλο γείτονα και να πήγαιναν τα χρήματα για τους εξοπλισμούς για την ευημερία των λαών.Ξέρω τον Τούρκο καλύτερα από τον καθένα.Εσύ συνέχιζε να σηκώνεις τα πόδια και να περιμένεις. Ξέρεις, δεν θα έχουν κανένα ηθικό κώλυμμα.Ούτε για σένα ούτε για την οικογένεια σου. Εμείς δεν πρόκειται να τους δώσουμε γην και ύδωρ. Ετσι, και αλλοιώς πάντα περιμένουμε ότι υπάρχουν οι ριψάσπιδες.

    Comments are closed.