ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! Η ΦΑΣΙΣΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

    Κοινοποίηση:
    yenni

     

    Συνεχίζονται τα προκλητικά δημοσιεύματα από μερίδα του τουρκικού Τύπου. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της φιλοκυβερνητικής «Γενί Σαφάκ»να προκαλέσει καθώς στο πρωτοσέλιδό της επικαλείται εκτιμήσεις ειδικών σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα έχασε το δικαίωμα κυριαρχίας της στα νησιά με αποστρατικοποιημένο καθεστώς. Ο λόγος είναι, όπως υποστηρίζει, ότι σε Καστελόριζο και Ρόδο έχουν μεταφερθεί Έλληνες στρατιώτες με πλοία της γραμμής.

    Με τίτλο «Δημιουργήθηκε δικαίωμα επέμβασης της Τουρκίας», η Γενί Σαφάκ στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «η παράνομη αποστολή στρατιωτών στα νησιά δίνει το δικαίωμα πολιτικής, νομικής και στρατιωτικής επέμβασης της Τουρκίας».

    Γενί Σαφάκ: Η Τουρκία μπορεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα

    Η «Γενί Σαφάκ» επικαλείται δηλώσεις «ειδικών», σύμφωνα με τις οποίες, το Καστελόριζο πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο, κάτι σήμερα που δεν ισχύει, δίνοντας το δικαίωμα στην τουρκική πλευρά να παρέμβει για να επαναφέρει τη «νομιμότητα».

    Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα, ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνούς Δικαίου του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά Καθηγητής Δρ. Σελαμί Κουράν, υποστήριξε πως η Ελλάδα από τη δεκαετία του 1960 έχει προχωρήσει στην παράνομη στρατικοποίηση 16 νησιών του Αιγαίου Πελάγους, κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών, επισημαίνοντας πως: «Εάν παραβιαστεί αυτή η προϋπόθεση, ανοίγει το ερώτημα για την εγκυρότητα αυτής της συνθήκης» και πως η Τουρκία θα πρέπει να θέσει το θέμα στα διεθνή φόρα.

    Ο Κουράν, δήλωσε πως εάν η Τουρκία θεωρήσει πως υπάρχει απειλή για την εθνική της ασφάλεια ή την ανεξαρτησία των στρατιωτικών της κινήσεων στη θάλασσα, μπορεί να επικαλεστεί το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ και να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία στρατιωτικά μέτρα κατά της χώρας μας. «Εάν αποτύχουν οι πολιτικές και διπλωματικές πρωτοβουλίες, μπορεί η Τουρκία να λάβει τ’ απαραίτητα στρατιωτικά μέτρα βάσει του νόμιμου αμυντικού δικαιώματος του άρθρου 51 του ΟΗΕ και να εξουδετερώσει κάθε στρατιωτική παρουσία στα νησιά, ένα προς ένα», δήλωσε προκλητικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Τελικα πριν λίγο ξεκίνησε από την τουλον το γαλλικό αεροπλάνοφόρο, πολλά συνοδευτικά πλοία και τίγκα στους πυραύλους. Όσων αφορά τους μογγολους, μας έχουν ζαλησει τον π@υτσο. Φάγανε το γ@μησι με το Κεμάλ ρειτζ και δεν έριξαν ούτε πέτρα. Δεύτερο γ@μησι με το υποβρύχιο που παραδόθηκε ρίχνοντας φωτοβολιδα. Τρίτη και ποιο μεγάλη Βοιδοπ@υτσα, πάρτυ κάνανε οι δικοί μας μέσα στην Τουρκία από Κύπρο μέχρι παράλια και δεν πείρανε χαμπάρι. Και όταν πήραν χαμπάρι βρέθηκαν περικυκλωμενοι εντός τουρκικού φιρ, έτσι να σπάσει λίγο ο τσαμπουκάς. Με το που κάνουν τσακ, βάσεις σε Σμύρνη Αττάλεια και στενά έχουν ισοπεδωθει στο λεπτό αρκεί να δώσουν το οκ οι πολιτικοί. Γιατί παιδιά, το μόνο πρόβλημα αυτή την στιγμή δεν είναι οι Τούρκοι, ποιος τους γ@μαει. Εάν οι πολιτικοί θα δώσουν το οκ για ισοπέδωση τουρκικών βάσεων και τις βιομηχανίες με τα εξοπλιστικα που έχουνε. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο εύκολα τους ισοπεδώνουμε και μάλιστα με 3 διαφορετικούς τρόπους!!!

    2. Το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι οι τουρκοι ουτε οι ξενοι,αλλα η ελλειψη εμπιστοσυνης στην ελληνικη κυβερνηση απο τον ελληνικο λαο.Εαν διαβασετε τα σχολια θα δειτε να μιλανε για ξεπουλημα,για προδοσια,για θεατρο,για νεοταξιτες και οχι υπηρετες του εθνους,για δειλια,για στημενη κατασταση κλπ.
      Πως θα πολεμησει ετσι καποιος;;;

    3. Από πού προκύπτει ρε πολυξεριδης ότι τον πάει έτσι;

      1. Tέτοιο ρεζίλι διεθνώς φίλε η χώρα δεν τράβηξε ποτέ. Κάτι τουρκικά πολεμικά πλοία αλωνίζουν στο Αιγαίο, ένα σκάφος κάνει έρευνες (αλλά στην Πειραιώς σας λένε ότι δεν κάνει, γιατί γίνονται παρεμβολές από τα παραπλέοντα) και απλά με το ζόρι μας τραβάει ο Τούρκος σε διάλογο. Δεν έγινε και τίποτα στα πόσα καίγεσαι και ψηφίζεις άλλο κόμμα ? Εσύ πες μας.

    4. Αν υπήρχε Ελληνική κυβέρνηση, απλά δεν θα υπήρχε Τουρκία..όπως δεν υπήρξε ποτέ παρά μόνον μετά το 1922…Αν έχει καμία σχέση ο πόντιος Ερντογάν με τον ξανθό Πομάκο της Θράκης η με τον μελαμψό κάτοικο της Ανατολίας ο κίτρινος και σχιστομάτης Τουρκομογγόλος , που δεν αποτελεί παρά το 10 % της λεγόμενης σήμερα Τουρκίας , τότε έχει καταργηθεί κάθε λογική..Είναι απλά τα πράγματα..πρέπει να επανέλθει η νομιμότητα ..οι Τουρκομογγόλοι πίσω στις στέπες της Βόρειας Κίνας..είτε με το καλό είτε με το μαστίγιο από βοιδόπουτθσα

    5. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΜ , ΚΚΕ, ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΤΟΤΕ ΟΙ 350000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΝΙΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΚΟΥΕ.

    6. ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ

      1. Από πού προκύπτει ρε πολυξεριδης ότι τον πάει έτσι;

        1. Ένα σκαφάκι και κάμποσα πολεμικά μέσα να αλωνίζει 1μήνα δεν το λες και μικρό πράγμα.

    7. Να πω και εγώ μία γνώμη.Ακόμα κι αν η Ελλάδα του Μητσοτάκη δε θέλει,εφόσον δε θέλει και το ΝΑΤΟ ή η Ευρωπαϊκή Ένωση,το Ισραήλ,η Κύπρος και η Αίγυπτος θέλουν,ενώ από την άλλη μεριά περιμένουν με ανυπομονησία μεγάλη οι Αρμένιοι,οι Κούρδοι και οι Σύριοι.Και τότε ποιός θα μας κρατήσει;Θα μπούμε ταυτόχρονα στη Σμύρνη και την Αδριανούπολη,αφού θα νικήσουμε τους Τούρκους και στη θάλασσα και στον αέρα.Τότε θα ζεσταθούν και οι Βούλγαροι που είναι κι αυτοί στο ΝΑΤΟ. Θα ορμήσουμε μαζί στον κάμπο της Ανατολικής Θράκης,ενώ τα αεροπλάνα του Ισραήλ και τα πλοία της Αιγύπτου θα χτυπούν λυσσαλέα όλες τις τουρκικές δυνάμεις και θα απελευθερώνουν τη Βόρεια Κύπρο.Μαζί και οι Σύριοι θα προελαύνουν βόρεια μαζί με τους μαχητικούς Κούρδους,ενώ οι Αρμένιοι θα κρατούν απασχολημένο ένα μεγάλο μέρος του στρατού στα ανατολικά.
      Όλ’ αυτά θα μας δώσουν το χρόνο να κηρύξουμε γενική επιστράτευση με όλες τις ηλικίες μέχρι και τα 60,γιά να προελάσουμε μέχρι την Προύσα μαζί με τους Βούλγαρους.Μην ανησυχείτε.Υπάρχουν 10 εκατομμύρια Μ1 φυλαγμένα καλά γιά εκείνη την άγια ώρα.Θα τους παγιδέψουμε σαν τανάλια στην Κωνσταντινούπολη από δυτικά οι Βούλγαροι κι από ανατολικά εμείς και η Πόλη θα επιστρέψει στα χέρια μας.
      Μέχρι να κινηθεί το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε.θα έχουμε δημιουργήσει τετελεσμένα και στη θάλασσα και στην ξηρά. Τουλάχιστον η Κύπρος θα έχει φύγει από τα νύχια τους.Αυτοί θα χάσουν και δε θα μας ξανααπειλήσουν ποτέ.

    8. Οταν ο Ερντο και ο Κουκούλης ειναι φιλοχρήματοι ,μπορουν να τα βρουν στην μοιρασιά.

    9. σιγα μη γινει πολεμος…οι δικοι μας θα κανουν τα παντα να μη γινει κατι τετοιο.. δεν το αποκλειω βεβαια… πολεμος ομως σημαινει υψηλο φρονημα, εθνικη περηφανεια και ψυχικη αναταση, ξυπνημα εθνικιστικων ενστικτων, επαναφορα πατροπαραδοτων αξιων και..οπλα!!!….πως τα μαζευεις μετα ολα αυτα?

    10. χαχαχα. Ε να δικαιολογήσετε και εσείς κανένα από τα ευρώ που κλέβετε από το ελληνικό κράτος.

    11. Χορτάσαμε λόγια….. Ελάτε με την όπισθεν

    12. Ένα έθνος κατσαρίδες μέσ’ την μπιχλα κ την επαιτεία η Τουρκία δηλαδή….. απειλεί την παράγκα του Καραγκιόζη εμάς κ οι δύο για κλάματα κ γέλια…..η μπουρζουαζία στα spa στην Ψαρού κ στα σαλέ με offshore ανά την υφήλιο στο απυρόβλητο…….

    13. νομίζεται ότι προκαλείται κάποια εντυπωση όταν λέτε τους Τούρκους φασιστες, ναζί, ισλαμιστές και αναθεωρητές;;;;; αυτά σας τα λένε οι δυτικοί για να αποεθνικοποιηστε και να αφοπλίζεστε και να υπογράφεται μνημόνια…..

      1. Ό,τι νά ‘ναι! Και πού ‘σαι, όταν απευθύνεσαι σε Ελληνες, σαν εγκάθετο τσουτσέκι, να μάθεις Ελληνικά πρώτα…

        1. αλλάζει το κινητό την ορθογραφία, και σε ξαναρωτάω, νομίζεις ότι όταν λες τους Τούρκους φασιστες ότι αυτό είναι επιχείρημα και θες να κάτσεις και σε τραπέζι για να μοιραστείς ουτως ή άλλως τα δικά σου;;;;;; όλη η Δύση έχει συμφωνίες τρισεκατομμυρίων με την Τουρκία….

      2. Ο/Η Στην τρύπα σου τελειωμένε εθνικιστή γερμανοτσολιά λέει:

        Θίχτηκες αμόρφωτε ακροδεξιέ μπατιρόβλακα για το φασίστας. Δεν έστρωσες ακόμα απ΄το 0% που σας πήγε ο ελληνικός λαός την Χ.Α. σας;

    14. Φορτώνουνε το κλίμα συνέχεια για να πάνε με περισσότερες απαιτήσεις σε διάλογο και-καλά, ενώ η “βρωμοδουλειά” έχει ήδη τελειώσει. Πρέπει να επηρεαστεί η κοινή γνώμη ότι γλιτώσαμε από πόλεμο και τέτοια. Στο τέλος θα βγεί και ένα ανακοινωθέν του τύπου ” Ευχαριστούμε Γερμανούς και συμμάχους κλπ…”

    15. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΥΓΓΑΝΟΥΣ,ΑΚΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ (ΟΗΕ),ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.

      1. σε συμμαχικό κράτος;;;;; οποίας συμμαχίας;;;; το ΝΑΤΟ δεν ανακατεύεται όταν είναι και οι δυο μέλη. Ακόμα και σε κάποια συμμαχία να είσαι μιας και είσαι ο μικρός και αδύναμος το πρόβλημα θα λυθεί “διπλωματικά” δηλαδή αφού κάνουν το ντου θα επέμβουν οι σύμμαχοι για ειρηνική μοιρασιά, κανείς δεν έχει λόγο να συγκρουστεί με τον Τούρκο και όλοι έχουν πολλούς λόγους να μην το κάνουν. Τα νησιά πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα σύμφωνα με την Λωζάνη, ο στρατός εκεί ονομάζεται εθνοφυλακή για να δικαιολογήσει την παρουσία του και οι Τούρκοι το έχουν ανεχτεί τόσα χρόνια κάποια στιγμή όμως η υπομονή τελειώνει.

        1. Εννοείς, ότι μέχρι τώρα μάς έχουν κάνει τη χάρη; Ρε, άει …!

    16. ΡΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,

    17. Δεν πρόκειται ποτε να γίνει πόλεμος με την Τουρκία . Μιλάμε για ποτε όμως . Είναι όλα φτιαχτά και σικέ . Όποτε ηρεμήστε .

      1. όπως το 1974 που λέγανε στον Ιωαννίδη ότι γίνεται άσκηση;;;;;;

        1. Δεν φταίει ο ιωαννιδης για την Κύπρο εινε το εξιλαστήριο θύμα
          Η Βρετανία εινε υπεύθυνη έχει ύπουλο ρόλο αυτή έστειλε τπυσ Τούρκους για απόβαση το 1974 και όχι ο κινσιγκερ Όπως και τώρα εινε εγγυήτρια δύναμη και δεν απώθησε τα τουρκικά πλοία από ΑΟΖ της Κύπρου Όπως επίσης διαφωνεί ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου

          1. δεν αλλάζει αυτό που είπα, πίστευε ο Ιωαννιδης ότι θα εφαρμοζόταν το σχέδιο Άτσεσον και του λέγανε ότι κάνουν ασκήσεις οι Τουρκοι, έτσι θα γίνει και τώρα, τελικά ο πρώτος Αττίλας απέτυχε και έδωσε εντολή ο Καραμανλής να σταματήσουν να βαράνε τους Τούρκους για να γίνει ο δεύτερος Αττίλας.

    18. Ο/Η Αλλοίμονο στα κορόιδα που θα πληρώσουν το λογαριασμό λέει:

      Μη φοβάστε σε λίγο αρχίζει η μοιρασιά μεταξύ δράκουλα Ερντογάν και βρυκόλακα Μητσοτάκη. Άλλωστε και οι δύο έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι αρμέγοντας το δημόσιο χρήμα, άρα μιλάνε την ίδια γλώσσα. Έρχονται οι χειραψίες, τα χαμόγελα και τα αλλαξογραβατιλίκια, αλλά πρέπει πρώτα να δείξουν ότι τάχα ήταν έτοιμοι για πόλεμο. Άσε που τους βολεύει και τους δύο να έχουν λόγο να αυξήσουν τα κονδύλια για τις αμυντικές δαπάνες. Άμυνα = ο παράδεισος της μίζας.

    19. τίποτα δεν θα γίνει για τον απλό λόγο ότι περισσότερο φοβούνται οι κυβερνώντες και οι αντιπολιτευοντες μη τυχόν πάρουμε τα οπλα.. Φοβούνται την κάθαρση ότι κι αν σημαίνει αυτή.
      Θα προτιμήσουν να συνθηκολογησουν με όποιον τρόπο με τους Τούρκους παρα να μας δώσουν οπλα γιατί μετά…

    20. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
      1ο ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ (ΕΒΡΟ, ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΚΕΜΑΛ ΡΕΙΣ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΥΗ) .
      2ο ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΦΙΑΛΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
      3ο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
      4ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ OI ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.
      5ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
      ΚΑΙ 6ο ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΥΡΙΑΣ ΙΡΑΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.

    21. Χέστηκε η Φατμέ στο Γιενή τζαμϊ!
      Πολλά χρόνια τώρα φορτώνουμε… !Ελάτε να ξεφορτώσουμε μια και καλή. Επί τη ευκαιρία να ξεβρωμισει η
      ενδοχώρα και τα νησιά από τους λάθρο. Κάθε σπίτι την έχει την κουμπούρα του κρυφά φανερά. Σκάγια για γουρούνια φύγαμε.

    22. Δεν ξέρω αν επιχειρήσουν να στείλουν πρόσφυγες και τους βουλιάξουν και πάνε δήθεν για διάσωση η προσαράξουν κανένα πλοίο τους στο καστελοριζο η κάπου άλλου Πάντως πριν τις αμερικανικές εκλογές ο Ερντογκαν θέλει να κλειδώσει τη κυριαρχία του σε Αιγαίο και Μεσόγειο κα μετά τετελεσμέναεπειδη ο Τραμπ τον καλύπτει Θέλει ετοιμοτητα από Ελλάδα να βουλιάξουν το πλοία τους αν γίνει κάτι και με τα Μιράζ βομβαρδισμός στη Σμύρνη

    23. Aυτα ειναι θεματα παιδια ,οχι το τι συμβαινει στο big brother . Τα ψεματα τελειωσαν ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ . Θυμαμαι παλιοτερα ,ελεγαν πως η τουρκια προλαλει ενταση για εσωτερικη καταναλωση . Παει αυτο . Μετα μπηκαν στην μεση τα πετρελαια και οι ΑΟΖ . Τωρα το προβλημα εχει παει σε κοκκινες γραμμες ,πιο κόκκινες δεν γινεται . Στο λεει καθαρα πως δεν αναγνωριζει την κυριαρχια των νησιων ,τάχα με το επιχειρημα πως εχουμε παραβιασει τη συνθηκη της λωζανης που λεει για αποστρατικοποιημενα νησιά . Αυτο της δινει πατημα . Τα νησια αρχισαν να εχουν στρατό μετα την εισβολη της κυπρου και μετα την στρατιά του αιγαίου που εκαναν οι τουρκοι απεναντι . Τα ψεματα τελείωσαν ,ας το καταλαβει η πολιτικη ηγεσια επιτελους . Πιστευω πως η στρατιωτικη ηγεσια το εχει καταλαβει . Απο εδω και περα εγρηγορση και οτι συμμαχιες μπορουμε π.χ Γαλλια κτλ .

    24. Επιτέλους ας έρθουν να ρίξουν την πρώτη πιστολιά να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου , αυτό περιμένουμε γιατί οι πολιτικοί μας ειναι κότες λιράτες και δεν θα ρίξουν ούτε μια τουφεκιά.

    25. Με τις ανοησίες τους μας έκοψαν καλοκαιριατικα τις διακοπές. Γαμημενοι

    26. Πληροφορίες για ετοιμότητα πολεμικής σύγκρουσης και στις 5 αμφίβιες μοίρες των νησιων

    27. μόνο λόγια είναι οι μπούφοι!! τίποτα παραπάνω

      1. Φίλε. Δεν θα κάνουν πίσω. Δεν μπορούν πλέον. Για αυτούς μπρός γκρεμός και πισω ρέμα. Η χώρα τους συνθλίβεται. Το θεριό βρηχάται. Απλά θα φάνε τα μούτρα τους και θα σκάσουν απο μόνοι τους. Βέλε ένστικτο και θα δείς το μέλλον.

    Comments are closed.