ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ LOCKDOWN! “ΕΠΙΔΡΟΜΗ” ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ… ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!! “ΑΠΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 20.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” – ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    fvvf

    Ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων «δεν είναι σε 20 μέρες η πανδημία, θα έρθει πιο μπροστά. Πιστεύω ότι αυτή την Τρίτη θα έχουμε πάνω από 9.000 κρούσματα».

    Αυτή ήταν μόλις η μία από τις εμφανίσεις “ειδικών” στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές με τις… προειδοποιήσεις έξαρσης της πανδημίας να πηγαίνουν σύννεφο.

    «Είμαστε ένα μήνα μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος Όμικρον στη χώρα μας», είπε ο κ. Τζανάκης.

    «Είναι επιτυχία της χώρας ότι έχει επιβραδυνθεί η μετάλλαξή της. Όμως τις τελευταίες μέρες φαίνεται εκρηκτική η αύξησή της. Πάνω από το 10% των καθημερινών κρουσμάτων είναι Όμικρον», είπε και πρόσθεσε ότι περιμένουμε έκρηξη, με διπλασιασμό κρουσμάτων.

    «Τρίτη με Τετάρτη θα ανέβουν τα νούμερα. Μετά τις 15 Ιανουαρίου ίσως φτάσουμε τα 20.000 κρούσματα! Πάμε για ρεκόρ κρουσμάτων», επισήμανε ο κ. Τζανάκης κάτι που δείχνει ότι αν έχουμε κάτι τέτοιο, πάμε “καρφί” για τρίτο λοκντάουν…

    Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο ίδιος πιστεύει πως «η Όμικρον θα μας “χαιρετήσει” και θα βοηθήσει στην εκφύλιση του ιού. Δεν είναι όμως βέβαιο. Πάντα κινδυνεύουμε όμως με μία μετάλλαξη».

    Ο κ. Τζανάκης πρόσθεσε ότι μπορούν να ληφθούν μια σειρά από μέτρα όπως:

    σπαστό ωράριο στις εργασίες για αποσυμφόρηση στα ΜΜΜ
    να μειώσουμε τα ωράριο των εμπορικών
    να αυξήσουμε ωράριο σούπερ μάρκετ
    να μειώσουμε ωράρια στα κέντρα διασκέδασης
    να παρατείνουμε διακοπές σχολείων και πανεπιστημίων

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Θλιβεροί, τρισάθλιοι,ξεδιάντροποι,
      Ψεύτες, κλέφτες, ελληνόφωνοι,
      Απατρις, ανθέλληνες, εγωιστές,
      Αλαζόνες, μαλακοί στο μυαλό, βλάσφημοι, πατριδοκαπηλοι, υπερερόμενοι για το φρικτό τους
      Έργο, ρεγχουν ακόμα κι την ημέρα,
      Άπιστοι, ΑΧριστοι(χωρίς Χριστό) αυτά κι τόσα άλλα, που δεν χωράει ο χορός να γράφουν.
      Hopless case, αγγλιστί…….

    2. Μάλλον φοβούνται ότι με την Όμικρον μπορεί να τελειώσει και η δημοσιότητά τους.

    3. Όταν λέγαμε ότι ο μόσιαλος ήταν πρώην πασοκτζής, κάποιοι λέγανε να ακούμε τους επιστήμονες! Δηλαδή να ακούμε αυτούς που ήταν με τον γιωργάκη που έλεγε λεφτά υπάρχουν! Τώρα μπολιασμένοι θα ακούτε αυτόν που χλευάζει την Παναγία ανήμερα Χριστουγέννων; Σας ρωτάω μπας και καταλάβετε ποιους έχει βάλει ο κούλης που πήγε στη μπιλντεμπεργκ στα φανερά. Τύφλά να έχει ο …σαρηγιάννης που μελετάει τα …λύματα και λέει για λοκντάουν όταν τα ..λύματα της μετάλλαξης Ο δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα!!!!! Στη …μποτσουάνα πάντως τελείωσε η μετάλλαξη Ο!

    4. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!! Η “ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ” ΜΕ ΤΗΝ “Ο”,ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ..”ΨΕΚ”,ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΛΑΣΤΕΣ,”ΘΑ ΜΑΣ ΑΕΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΔΕΝΕΣ””!!!!!!!!!!! ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ…

    5. Δώστε τρόμο στα γιδοπροβατα, ήδη παρακαλανε για τις επόμενες δόσεις

    6. Ναι καλά… Οι γνωστές προβλέψεις τρομολαγνειας… Ωχουυυ βαρεθήκαμε πια…

    7. Ναι άσε είδαμε και τις προβλέψεις των “ειδικών” τον δεκαπενταύγουστο του 2021… τρομοκρατία και τρομολαγνια. Κανένας δεν βγήκε μετά όμως να πει συγγνώμη έκανα λάθος και δεν έπρεπε να πω πχ 15.000 κρούσματα τον δεκαπενταύγουστο κλπ κλπ. Ανεύθυνοι διασπορεις του μίζερου τρόμου και της υποταγής

    8. Δόξα τω Θεό, αγανακτισμενε, είδαν τα μάτια μου κάποιος να γράφει για αντίδραση στα φασιστικά και ανούσια μέτρα τους. Η δύναμη είναι στα χέρια των Ελλήνων πολιτών. Δεν ανήκει σε αυτούς τους παρτακηδες ουτε η χώρα μας, ούτε η ζωή μας.

    9. Όταν βγαίνει ο καθένας μ@λ@κ@ς και λέει τις π@π@ριες του, οφείλει να λογοδοτεί και να κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Αλλιώς όλα αυτά που λέει είναι ατεκμηρίωτα και πιθανώς διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η δικαιοσύνη, εφόσον υφίσταται, πρέπει να ελέγχει αμερόληπτα και την μια πλευρά και την άλλη.

    10. Ρέ αγύρτες γιατί τρομοκρατείτε τόν κόσμο χωρίς λόγο μέ τήν μετάλλαξη Ομικρον;
      “Επικαιρες μελέτες από τήν Μεγάλη Βρετανία καί από τήν Νότιο Αφρική δείχνουν ότι ή νέα μετάλλαξη Ομικρον προκαλεί λιγότερες ασθένειες από τήν μετάλλαξη Δέλτα.Νέες μελέτες από τήν Νότιο Αφρική τεκμηριώνουν ότι ή μετάλλαξη Ομικρον είναι 80% λιγότερο λιγότερο επικίνδυνη από τήν μετάλλαξη Δέλτα.
      Κάθαρμα Τζανάκη πρόδωσες τόν Ιπποκράτη γιά τά 30 αργύρια τού Εβραίου Μπουρλά.
      Γιάννης Λάκων

    11. Τα τεστ της συμφορας των κινεζων φταινε που ουτε και αυτοι δεν τα χρησιμοποιουν κανουν μονο PCR και τα αχρηστα τεστ τα πουλανε στην ευρωπη….εαν ηταν τοσο καλα θα τα κρατουσανε για τον εαυτο τους οπως κανανε και με τα εμβολια καποια στιγμη ειχανε απαγορευσει στης δυο εταιριες να πουλανε τα εμβολια τους.
      Να μου το θυμηθητε ολοι αυτοι που βγαινουν και λενε αυτα καποια στιγμη θα βγουνε μετανιωμενη και θα λενε ποσο λαθος καναμε….να τελειωσει με το καλο η πανδημια.

    12. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΤΩΘΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ https://fb.watch/a87REq1N0-/

    13. Ναι τρελλη και αδέσποτη…συμφωνώ μαζί σου. Υπομονή γιοκ. Αντίδραση τώρα. Δεν μπορεί μια χούφτα λαμόγια να φέρεται έτσι σε δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Νισαφι πια.

    14. Ρε τραβάτε @@μηθειτε μας εχετε πρηξει τα @@χι@ια κάθε μέρα

    15. Να μην πληρώσει κανείς τέλη κυκλοφορίας εάν είναι να μείνουμε μέσα. Κομμένα τέλη κομμένη ασφάλεια..να πάνε να γ…..

    16. στον ραγιά ό,τι θέλεις μπορείς να πεις και θα το πιστέψει….

    17. Τα φρούτα ειδικά και τα λαχανικά!! Αυτα να δείτε CO2 που αμολανε. Τα μπρόκολα , τα λάχανα και τα κουνουπίδια κυρίως!!
      Τους διώχνουν όλους!!
      ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ!!

    18. Εμένα με ενδιαφέρει η επιδρομή της ΔΕΗ στα τρόφιμα.
      Γιατί θα το διευρύνουν το ωράριο των σούπερ μάρκετ;;
      Για να έχουμε χρόνο να αγναντεύουμε τα τρόφιμα από μακριά;;;;

    19. Όλες οι χώρες περνάνε την Όμικρον και τελειώνουν με την πανδημία, από τις τριτοκοσμικές χώρες μέχρι την Αμερική που άνοιξε τα σύνορα στην Αφρική, κι εδώ αντί να τονίζουν ότι με την Όμικρον θα πέσουν οι ουσιαστικοί δείκτες της πανδημίας, δηλαδή θάνατοι-διασωληνωμένοι-εισαγωγές κάθονται και μετράνε κρούσματα για να τρομάξει όσο γίνεται ο κοσμάκης και να καταστρέψουν όσο μπορούν ακόμα οικονομικά τον μικρομεσαίο.

      Υποχρεωτικός εμβολιασμός και υποχρεωτική φτώχεια, αυτό θα γράψει η ιστορία για την πιο ανώμαλη κυβέρνηση όλων των εποχών.

      Κάνας εισαγγελέας που να μην τον εκβιάζουν με βίντεο υπάρχει να τους μαζέψει;

    20. Έχω την εντύπωση πως έχουμε δείξει ανεξάντλητη υπομονή. Μηπως έχει φτάσει η ώρα να αντιδράσουν όλοι;;;; Ανεξαιρέτως….

    21. Αυτά ανήκουν στο εορταστικό πρόγραμμα ;!
      Παλιά έβγαιναν διάφοροι τραγουδιστές στα κανάλια για να μας διασκεδάσουν τις γιορτές!
      Τώρα βγαίνουν οι «ειδικοι»!!
      Πάντως είναι τρομεροί 🤡 !!
      Μου αρέσουν πολύ!!
      Για αυτό έχω έχω να δω περίπου είκοσι χρόνια τηλεόραση!!

    22. Αφου αυτα κρουσματα που αναμενουν-λεμε τωρα-ειναι κρουσματα φτερνισματος,γιατι αυτη η λυσσα;;;;αφηστε δε, που ειναι ειδικοι στο μαγειρεμα,τη μια μερα μετρανε 10.000 ατομα και βγαινουν 3% θετικοι,δηλαδη 300 και την αλλη μερα μετρανε 50.000 ατομα και βγαινουν θετικοι 2,5% δηλαδη 1250 και μετα σου λενε ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.δυστυχως απευθυνονται σε λοβοτομημενους,οι οποιοι χαυτουν τα παντα.

    23. Πηρα… 10 κιλα αλευρι και μακαρονια οποτε θα τη βγαλω μεχρι το Πασχα! Ρε τσιπα δεν εχουνε χρονιαρες μερες οι “επαιοντες” μισθοφοροι?

    Comments are closed.