ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟ ΜΕΝΟΥ – ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ LOCKDOWN

    Κοινοποίηση:
    καραντινα

    Όπως και τα Χριστούγεννα έτσι και την Πρωτοχρονιά τα μέτρα του lockdown θα βρίσκονται σε ισχύ και οι Έλληνες θα κάνουν νέο χρόνο με απειλές προστίμων, μπλόκα «στρατιωτικού τύπου», συγκεκριμένο «ωράριο» φαγητού και φυσικά εισβολές σε σπίτια από τις δυνάμεις ασφαλείας.

    Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα συνεχίσουν να ισχύουν τα μέτρα του lockdown, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 τα ξημερώματα, με εξαίρεση τους λόγους υγείας, εργασίας και κίνησης με κατοικίδιο, σε μικρή απόσταση από τον τόπο κατοικίας.
    Όπως συνέβη και στα Χριστούγεννα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν θα επιτραπεί να βγουν τα παιδιά για κάλαντα, ενώ εξακολουθούν να ισχύουν οι περιορισμοί για το ρεβεγιόν.
    Συγκεκριμένα, στα οικογενειακά τραπέζια θα μπορούν να βρίσκονται μέχρι εννέα άτομα από δύο οικογένειες μέχρι το απόγευμα.

    Όσοι επιθυμούν να μεταβούν σε ρεβεγιόν φιλικής οικογένειας, πρέπει να στείλουν SMS τόσο κατά τη μετάβαση, με τη χρήση του κωδικού «6», όσο και κατά την επιστροφή, που δεν θα πρέπει να καταγραφεί μετά τις 10:00 το βράδυ.
    Για τις μετακινήσεις υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η μετάβαση σε άλλο νομό και πως τα αστυνομικά μπλόκα θα είναι πυκνά στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο καθώς και στις εισόδους και εξόδους των πόλεων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση υπάρχουν σκέψεις για επέκταση των περιορισμών μέχρι τον Φεβρουάριο ή ακόμα και επ’ αορίστων ώστε να ασκηθεί πίεση στον πληθυσμό για να εμβολιαστεί!

    Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα με ποιο τρόπο το lockdown θα συνεχιστεί μετά τις 7 Ιανουαρίου, αλλά και τι θα γίνει με τα σχολεία – για τα οποία πάντως πρόθεση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε επισήμως τα προηγούμενα 24ωρα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, είναι να λειτουργήσουν από τις 8 Ιανουαρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη να διευθύνει την ανάγκη έκφρασης της αγανάκτησης και της καταπίεσης που νιώθουν οι πολίτες για την πρωτόγνωρη και βάναυση καταπάτηση των στοιχιωδών δικαιωμάτων τους από το καθεστώς Μητσοτάκη σε μια πορεία διαδήλωσης όπως αυτή για την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχνείου (ο παραλληλισμός γίνεται σκόπιμα) με μεγάλη συμμετοχή.

    2. Όταν ψηφίζατε το βλήμα ήταν καλά?
      Σκασμός τώρα!
      Φάτε χούντα και καρκινοεμβόλια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
      Μπας και ψοφήσετε όλοι που τον ψηφίσατε και ησυχάσουμε.
      Δίποδα!

    3. Κούλη μου, για ποια ΠΡΟΣΤΙΜΑ μιλάς με το γαλάζιο τσούρμο σου, την ώρα που ο μέσος Έλληνας δεν έχει να πάρει ούτε τα απαραίτητα.
      Για αυτό εγώ σε ειδοποιώ από τώρα, για να μην κάνεις το λάθος και μου στείλεις τίποτα ΜΑΤ στην Πάρνηθα, μια που την πρωτοχρονιά θα πάω εκεί για ποδηλατάδα μπας και ξεχάσω το εορταστικό τραπέζι την τις άδειες τσέπες μου ! ! !
      Φυσικά θα πάω στην Πάρνηθα, γιατί έχω σαν φωτεινό παράδειγμα εσένα και το δεδικασμένο της δικής σου βόλτας στο βουνό στην εποχή του αυστηρού LOCKDOWN που επιβάλουν τα συνεταιράκια σου….
      Το μόνο που θα διαφέρω εγώ από σένα, είναι στο ότι ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ την ώρα που εσύ μας είχες γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων σου ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    4. Χαρδαλιά σε περιμένουμε στο Ζεφυρι έλα με τα ματ να μας κλάσεις μια μάντρα σας έχουμε για πρωινό

    5. Είπαμε …….συμμορία πολιτικών απατεώνων. Τι δεν καταλαβαίνετε?? Αφού δε βγαίνουμε όλοι στους δρόμους να τελειώνουμε με τους μπαγλαμαδες που έχουμε μπλέξει, θα συνεχίζουν το ίδιο τραγούδι.

    6. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΛ-ΓΚΕΙΤΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Κ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΑΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ ΤΟΥ;;;;;;; Η’ ΟΧΙ;;;;;;;;

    7. Δεν εχετε κατσλαβει ακομα…το εμβολιο θα το κανουμε ουτως η αλλως..αλλιως παροχες κομμενες..ξυπνατεεε!!

    8. Να μας πει ο χουντοκούλης που παρέδωσε όλα τα προσωπικά δεδομένα όλων των Ελλήνων και να πει για την κατασκευασμένη πανδημία κορονοιού από την ΝΤΠ και πόσα εκατομμύρια πήρε.

    9. Ο κακός μάγειρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πιστεύει πως όλοι οι Έλληνες θα αποκτήσουμε το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Πιστεύει πως θα υμνούμε το σωτήρα μας, μαύρη η κούνια που κούνησε όλο του το σόι. Μας υποβάθμισε, μας έκανε σκουπίδια έρμαιο του κάθε χωροφύλακα, ενώ το σύστημα υγείας το εγκατέλειψε και πεθαίνουμε λες και είμαστε χώρα της Κεντρικής Αφρικής. Θα το πληρώσεις Κυριάκο, δεν μπορείς να κυβερνάς με στρατιωτικό νόμο.

    10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ,ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ Κ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΙΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ Κ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ,ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

    11. Να ξέρουν οι πραιτοριανοί της χούντας της κυβέρνησης νουδούλας ότι:
      ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΤΕ!!!

    12. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ:
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!
      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!

    13. Οι μαριονέττες θα δώσουν λόγο στα αφεντικά τους που θα τούς κάνουν νταντά, που δεν κατάφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με τη μαφία που ελέγχουν!

    14. Μετά το χθεσινό φιάσκο της ζωντανής μετάδοσης των εμβολίων, πέραν αν θα βγει κάποιος να λογοδοτήσει γι’ αυτά που είδαμε, κανένας μας δεν πρέπει να εφαρμόσει τα όσα λένε και πραγματικά απο δω και πέρα ν’ αρχίσουμε τη δική μας αντίσταση.

    15. Χρονια Πολλα και καλα με υγεια στο “μακελειο” και σε ολους τους φιλους αναγνωστες.
      Μετα τις 7 Ιανουαριου τα κρουσματα θα ειναι πολυ λιγα…αλλα αυτοι θα μας πουν οτι πρεπει να αποσυμφοριστουν οι ΜΕΘ και θα παρατεινουν το lockdown κανα μηνα ακομη.

    16. Λοιπόν και ολόκληρο το χρόνο να μας κλείσουν έμβολιο δε δεχομαστε. Οι απειλές τους τόσο ξεκάθαρες. Θα πέσουμε στην παγίδα τους; δε θα περάσει.

    17. Καθαριστε οποιον εισβαλλει στα σπιτια σας με το ετσι θελω

    Comments are closed.