ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ Λ@ΘΡΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΑΝΔΡΑΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ… ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    epa06129686 A group of sub-Saharan migrants celebrate after managing to enter Spanish territory in the city of Ceuta, Spanish enclave in northern Africa, early morning 07 August 2017. Some 200 migrants managed to cross the Spanish border, catching the Moroccan and Spanish security forces by surprise. Authorities were expecting the migrants to jump the fences, but the group entered Spain across the border crossing.  EPA/Reduan

    Με αίμα βάφτηκε ξενοδοχείο “μεταναστών” στη Γλασκώβη, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε άλλους ανθρώπους μέχρι που αστυνομικοί εισέβαλαν με αυτόματα όπλα στο κτήριο σκοτώνοντας τον δράστη.

    bbc12
    Το δημοσίευμα του BBC
    daily123
    To δημοσίευμα της Daily Mail

    Ο μέχρι τώρα απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς εκτός του δράστη αλλά και πολλούς τραυματίες, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός.

    Οι τρεις σοροί βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου, όπως μεταδίδει το BBC.

    Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, το ξενοδοχείο είναι το «Park Inn» και φιλοξενεί “μετανάστες” αιτούντες άσυλο κυρίως Αφρικανικής καταγωγής.

    «Ο δρόμος έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν αυτή τη στιγμή την περιοχή», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όπου προστίθεται ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.

    «Το πρόσωπο εναντίον του οποίου η αστυνομία άνοιξε πυρ πέθανε. Άλλοι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας αστυνομικός, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι κρίσιμη, όμως σταθερή», έγραψε σε tweet ο εκπρόσωπος της σκωτσέζικης αστυνομίας Στιβ Τζόνσον, ενώ τα βρετανικά δίκτυα BBC και Sky News έκαναν λόγο για τρεις νεκρούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ 3 ΟΛΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ????ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ !!!!!

    2. Πραγματι…αυτος ο μαλακας…ειναι οντως ερασιτεχνης….
      Που πας ρε καραμητρο με τη μαχαιρα…?
      Παρε ενα χατζαρι…να κανεις δουλεια σου…

    3. ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ, ΚΡΙΜΑ…… ΤΑ ΟΡΚ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ, ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙΣ ΔΕΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ……

    4. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ …….ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ……ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ….ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ …….ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ…

    5. Δεν χρειάζεται βία. Θα προβούμε σε ευγενικές διαβουλεύσεις με τους λαθρομετανάστες. Θα τους εκθέσουμε με κόσμιο και ειρηνικό τρόπο τα αιτήματά μας. Αυτοί θα κατανοήσουν τα προβλήματα που δημιουργούν στα κράτη που πηγαίνουν. Μετά θα μας ζητήσουν συγνώμη που μας ταλαιπώρησαν. Θα αγκαλιαστούμε όλοι μαζί ειρηνικά. Μετά θα πάμε στις αποβάθρες που θα αποχωρούν για τα χωριά τους. Θα τους κουνάμε μαντήλια κλαίγοντας και αυτοί στεναχωρημένοι για όλα τα κακά που μας δημιούργησαν επί δεκαετίες, θα κρατάνε στα χέρια τους, τα λουλούδια που τους χαρίσαμε, ως λυπηρή ένδειξη του αποχαιρετισμού..

    6. Καλά τους έκανε !!
      Αυτοί συνέχεια σκοτώνουν και ανατινάζονταν μέχρι πιο πριν. Απλά τώρα που πέφτει το μπαραδάκι ηρεμήσανε. Ε αυτά σπίτι τους !!
      Ο μαλάκας πέθανε και αν υπάρχει και πείνα ο μαλάκας σε φαγε βολεμένε και υπεύθυνε της αύξησης της εγκληματικότητας και εθνικής εξαθλείωσης ισλαμιστή παράνομε δολοφόνε. Τι δουλειά έχει ο ισλαμιστής σε μεγάλη μερίδα ατόμων σε χώρες της Ευρώπης ? Όχι καριολάκια σπίτι σας. Το πάρτυ τελείωσε και πρέπει να μαζέψει ο ντόπιος τα σπασμένα.

    7. Παντου εχουν φυτεψει λαθροκανιβαλους σε ολη την ευρωπη χοτ σποτ

    8. Λευκος το εκανε αυτο?…Αν ναι …τωρα μαλιστα τα πιασαμε τα “λεφτα” μας …γιατι βλεπετε αλλο πραγμα ενας αραπης να σκοτωνει 3 λευκους και αλλο πραγμα 1 λευκος να τρωει 3 αραπηδες….ααα ολα και ολα…του αραπη η ψ%$(λη ειναι απο ολους πιο “χοντρη”….Αν το εκανε λευκος βλεπω να τους ξεσηκωνουν σε ολη την ευρωπη και να τα ριμαζουν ολα….

    9. Ποιος ξέρει τι του έκαναν και ξέφυγε. Άλλωστε συνέχεια βιασμοί και δολοφονίες γηγενών… Κρίμα να τον σκοτώσουν.

    10. Επενδυτικά θέματα θα είχαν…για το μοίρασμα τον περιοχών και τον έλεγχο

    11. Κριμα το παιδι.
      Καλυτερα να πηγενε στα λαμογια που τους φερανε

    12. Τους εσφαξε για να μην τον σφαξουν
      Ετσι και αλλιως αργα η γρηγορα
      αυτη τη δουλεια θα κανουν οιλαθρο
      θα σφαξουν ολους τους γηγενεις

    13. Μου θυμίζει το rambo last blood που μπουκαρε ο Σταλόνε στο πορνείο με σφυρί και κοπαναγε τα λαμόγια για να σώσει την θετή κόρη τού.

    14. θα γινει μεγαλο μακελειο στην Ελλαδα,,,,,,οι λαθρο μας μισουν…θελουν τις περιουσιες μας

    15. Από αυτό φένεται ότι το λαθροισλαμ έρχεται να φέρει ταραχή στον ευρωπαϊκό κόσμο. Το σύστημα παγκοσμίως είναι ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΗ και προστατεύει τον εισβολέα αντί τον γιγενη πολίτη. Στην Ρωσία Αφρικανοί επιτέθηκαν σε Ρώσους και τους έσπασαν στο ξύλο. Έρχονται τρομερές κοινωνικές ταραχές στην Ευρώπη αφού όλοι αυτοί οι λαθραιοι ήρθαν να αφανίσουν την Ευρώπη με ότι αυτό συνεπάγεται. Σύστημα και αρχές συνεργες στο εποικιστικο έγκλημα που δεν έχει σταματημό..πολύπλευρα χτυπήματα από ευρωφωνους και ελληνόφωνους που φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα. Μετά τον μπρειβικ και τον άλλον τον τουρκοφάγος με το βίντεο τώρα και στην Σκοτία. Στην Αγγλία μουσουλμάνοι έχουν ήδη καταλάβει θέσεις και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και επιβάλουν στις εγγλεζες να βάλουν μπουργκα. Αυτά και χειρότερα έπονται.

      1. ελληνικα δε ξερεις αλλα μου θες και παγκοσμια αναλυση, κατσε στο φραπε σου ρε Κιτσο

        1. Τι έχουν τα ελληνικά μου δεν κατάλαβα….????….από κινητό γράφω και μπαίνουν κάποιες αυτόματα γι’αυτό υπάρχει και λίγο λάθος…δλδ σε ενδιαφέρει αυτό και όχι ότι όλα είναι ένα μπουρδέλο..εσύ τι κάνεις που λες για φραπέ και αραλικι…

    16. Έτσι ρε μουνόπανα να δείτε και να μάθετε ότι δεν είστε μονάχα εσείς φονιάδες και βιαστές

      1. παντου υπαρχουν κακοποιοι, αφελη φιλε μου

        1. Τρελοκουμουνι
          Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί σας στην εγκληματικότητα
          Είστε πιο πάνω και απ το ISIS

        2. Τι λες ρε μάγκα σοβαρά το λες αυτό
          Δηλαδή τι ρε ρατσισταριό των λευκών !
          Ως ελαφρυντικό μας το τσαμπουναει ρε ισλαμολάγνε. Είδες ποτέ λευκό στο αυγανιστάν και στις εκεί ισλαμικές περιοχές όπως σ.αραβια η Αφρική μέσα να εγκληματούν με χατζάρες η εκρηκτικά να ανατινάζουν κόσμο και να αρχίσουν να σφάζουν στο έτσι γιατί εγώ δεν είδα μαλάκα μου ποτέ κάτι τέτοιο σε δίκη τους περιοχή. Άλλο τα αμερικανικά .. να πάνε εκεί. Οι άλλες χώρες δεν κατάλαβα ! Τι ρωτάνε της Ευρώπης ρε βλάκες
          Γιατί πολύ έτσι μας την έχετε δει τώρα τελευταία . Για πάμε εμείς Πακιστάν η αυγανιστάν κλπ να αρχίσουμε με όπλο να σκοτώνουμε και να λέμε γαμιέται το ισλάμ η να κλέψουμε το πιο απλό .. Για ρίξε μια ματιά τι κάνουν στους κλέφτες μόνο ,ε και μετά έλα παίξτο μας ειρηνιστής και καλά!

    Comments are closed.