ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ! “ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ…”

    Κοινοποίηση:
    vitrioli_kai_oi_dio

    Σε νέο προγραμματισμένο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί η Ιωάννα μέσα στην εβδομάδα. Στόχος των γιατρών είναι να μπορέσει η Ιωάννα να πάρει τη ζωή της πίσω και σύμφωνα με τους γιατρούς η Ιωάννα είναι αυτή θα αποφασίσει πότε θα δει το πρόσωπό της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί έχουν σπεύσει και έχουν δώσει αίμα ώστε να μπορέσει η κοπέλα να τα καταφέρει σε ένα ακόμα μεγάλο χειρουργείο που πρόκειται να υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ.Απόστολο Λύτρα ο οποίος μίλησε σε ιστοσελίδα, η Ιωάννα περιμένει να ακούσει την απολογία της δράστιδος και στη συνέχεια επιθυμεί την παραδειγματική της τιμωρία για το κακό που της έκανε.

    “Η Ιωάννα περιμένει την απολογία της δράστιδος και στη συνέχεια την παραδειγματική της τιμωρία. Είμαστε στο πλευρό της Ιωάννας για να της δίνουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει τα επίπονα χειρουργεία που την περιμένουν .Αύριο αναμένουμε να απολογηθεί η δράστις , να πάρουμε αντίγραφο της δικογραφίας, να δηλώσουμε παράσταση πρός στήριξη της κατηγορίας και στη συνέχεια θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες” λέει o κ. Απόστολος Λύτρας.

    Την Τρίτη η απολογία της δράστιδος

    Από την πλευρά της η δράστις δεν αποδέχεται την πράξη για την οποία κατηγορείται με τον συνήγορό της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου να τονίζει για την υπόθεση: «Πρέπει να βοηθήσει η ίδια τον εαυτό της, πρώτα. Είδα ότι υπάρχει μια άρνηση της αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας. Υπάρχει μια αποστασιοποίηση δική της , μια απομάκρυνση από τα γεγονότα. Ούτε θετική, ούτε αρνητική. Αυτή η άρνηση εξηγείται από ψυχολογικής απόψεως , ενδεχομένως από το σοκ της συλλήψεως. Από τη ξαφνική αλλαγή της καθημερινότητας και της κατάρρευσης της ζωής της. Έχει να κοιμηθεί και να φάει τρία μερόνυχτα. Της ζήτησα να με βοηθήσει για να τη βοηθήσω . Εκείνη πρέπει να απολογηθεί και να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες και τα ερωτήματα του ανακριτή.

    Η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας θα οδηγήσει σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή της εντολέως μου. Η μέχρι στιγμής θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Η δε τραγική ψυχολογική της κατάσταση, επί του παρόντος, δυσχεραίνει τη νηφάλια ανάλυση των δεδομένων. Ελπίζω οι επόμενες ώρες και ημέρες να επιτρέψουν μια πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα».

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Πολύ κοινωνικό μίσος βλέπω.Χάσαμε ανθρωπιά,χάσαμε λογική….

    2. γιατί αυτές οι κοπέλες σε αυτήν την ηλικία δεν ήταν παντρεμένες με οικογένεια και έναν άντρα για την υπόλοιπη ζωή τους;;;;

      1. Αυτες που δεν ειναι παντρεμενες σ’αυτη την ηλικια,ή ειναι πανασχημες,ή εφαγαν τα χρονια τους σε σπουδες και καριερα,ή “γλεντανε” τη ζωη τους χωρις να υπολογιζουν οτι απο τα 30 και πανω τα χρονια μετρανε διπλα στις γυναικες λογω μητροτητας.Αυτες οι 2 κοπελες ουτε ασχημες ειναι,ουτε και τιποτε μακροχρονιες σπουδες και γερες καριερες εχουν.Βρες το μονος σου το υπολοιπο.

      2. Σιγά μην ήθελαν να ζήσουν την “ευτυχία”της οικογενειακής ρουτίνας μεγαλώνοντας σε καν0 διαμερισματάκι κουτσούβελα πηγαίνοντας με το ψυγειάκι καρεκλίτσες και ομπρελίτσα στην δημόσια παραλία!!! Αυτές βλαχάρες μεν αλλά μπρός στα “όνειρα”της μεγάλης ζωής …δεν σταματούσαν σε ΤΙΠΟΤΑ!Τα πάντα επιτρεπτά…ακόμη και η καταστροφή της αντιζήλου με βιτριόλι!Φτάνει μην χάσουν το lifestyle…

    3. jonh Dow εισαι μεσα και για κατι αλλους μπαγλαμδες ισχυει η ιδια συνταγη και για πολυ σοβαροτερα πραγματα και ελπιζω να καταλαβαινεις που αναφερομαι

    4. Ιωάννα εάν εξακολουθείς να θέλεις να ταξιδεύεις σε ακριβά μέρη με τα δικά σου χρήματα, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι ιδιοκτήτης τσίρκου. Σίγουρα θα σε χρεισστούμε στις περιοδίες μας!

    5. Mια ποινη υπαρχει να της ριξουν βιτριολι και να την αφησουν ελευθερη.Να δεις πως απο τρελλη ξαφνικα θα συνερθει

    6. Για να μιλήσουμε σοβαρά: Ας την δώσουν στα χέρια της ΕΥΠ..ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ sodium pentothal η ανάλογα φάρμακα που χρησιμοποιεί το ΜΟΣΣΑΝΤ,η FSB, η SIA κλπ. σίγουρα “θα θυμηθεί ” τα πάντα με λεπτομέρειες!
      Ο σκοπός αγιάζει τα μεσα. Για να τελειώνουμε με το αιώνιο μπιρι-μπιρι. Για να μάθουμε τι ρόλο παίζουν και οι δύο,ποιοι εμπλεκονται,κλπ.
      Και αφού προκάλεσαν τόσο μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα παραβίασης δικαιωμάτων!!!

    7. και δεν της φαίνεται ,μάσκες που φοράνε οι άνθρωποι …

    8. Κρίμα δύο τόσο όμορφα πλάσματα να καταστραφούν.Θα αποτελέσουν έμπνευση για τα επόμενα έργα μου.

      1. Συμφωνώ..Ειδικά η βιτριολού τώρα θα θέλει ένα πέρασμα γλυκό και τρυφερό.Έρχονται δύσκολες μέρες.

      2. Αρκεί να παίρνω και γω κάνα μάτι μανιτσα.

    9. Δεν το περίμενε ποτέ μα ποτέ να πιαστεί για αυτό καίγεται ,για τον εαυτουλη της ,για αυτό και διασκέδαζε μετά την απάνθρωπη πράξη,ποτέ δεν θα ομολογήσει γιατί νομίζει ότι τα στοιχεία δεν είναι αρκετά να την ενοχοποιήσουν,και νομίζει ότι δεν έκανε κανένα λάθος,στιγνη εγκληματίας…..με τρομάζει αν βγη Καποτε έξω. .

    10. Ειμαστε ολοι σε ενα μεγαλο κρεβατι.
      Ολα για ενα κ@υλι εγιναν.
      Ελεος

      1. Εδώ έγινε τρωικός πόλεμος για ένα μ@υνι.Καποτε, κάτι θα γινόταν κ για ένα κ@υλι.

    11. Ο/Η Φυσικά υπάρχουν ευαίσθητοι δεν είμαστε όλοι μουλάρια λέει:

      Βαρέθηκα τους σχολιαστές του θέματος σε όλο το διαδίκτυο. Όσοι είναι λογικοί το βλέπουν όπως είναι το θέμα και περιμένουν να ακουστεί η αλήθεια πως και γιατί έγινε όλο αυτό. Οι υπόλοιποι σχολιαστές είναι λες και πηγαίνουν με 200 άντρες και φοβούνται μην τους κάνει καμία απατημένη το ίδιο, οι άλλοι μισοί είναι λες και μιλάνε για λογαριασμό της κάθε πλευράς λες και τους πλήρωσαν και οι άλλοι μισοί είναι αυτοί που πιάνουν γκόμενες από το διαδίκτυο και είναι εμφανισιακά σαν τις εικονιζόμενες. Υπάρχουν και Έλληνες ευαίσθητοι, δεν ήμαστε όλοι γαϊδούρια.

      1. Να βγάζεις την ευαισθησία σου για τους άστεγους κ τις οικογένειες που δεν έχουν να φάνε, όχι για τις πουτανάρες με τα εξωτικά ταξίδια.

    12. Αστυνομική-Δικαστική πλάνη μυρίζομαι. Προτείνω στην οικογένεια της φερόμενης ως δράστιδος να βάλει για δικηγόρο Πάυλο Σαράκη ή Ραγκούση.

      1. ναι, ο Ραγκούσης από τον άλλο κόσμο. Διπλωμάτης και ανοιχτομάτης είσαι.

        1. Α ναι; Ζωή σε λόγου μας. Ας βάλουν τον Ταουξή της υπόθεσης Λαγούδη.

    13. Βάλτε 2α αράπηδες στο κρατητήριο να της κάνουν σέρβις,και θα τις φύγει το σοκ και θα βρει την όρεξη της ξανα

    14. Αν οι άνθρωποι ήταν τόσο ευαίσθητοι, το 1940 θα μας είχαν πάρει αμέσως οι Ιταλοί και μετά το 1945 δεν θα υπήρχε Έλληνας. Θα είχαν πεθάνει όλοι από μετατραυματικό shock!!! Oh God!
      Μας δουλεύει η VISI2!!!! Με 3 πίτες απ’ όλα του χοντρού και μπόλικο πάθος, θα την βγάλει διαταραγμένη.

      1. Yea “Oh God!”,kimisou ke apo to allo to plevro mpas ke sou apokalifthi i Slaviki katagogi sou,glitsa grekouliaka tsopanaree.

        1. Συγγενείς σου είναι τα κορίτσια και θίχτηκες; Κι εσύ της ίδιας συνομοταξίας; Σε συμπονώ! Δύσκολη η ενασχόληση της visi2ς.

    15. Εάν δεν το είχε κάνει θα είχε κινήσει γη και ουρανό ότι είναι αθώα. Αυτό που δεν αντέχει και δεν θέλει να δεχτεί είναι το ξεφτιλικι και το ξεβράκωμα που έφαγε από την οικογένεια της μέχρι και τον περίπτερα που την γνώριζε.. βασικά όλοι πάνε για φούντο και η οικογένεια της και αυτή σύντομα πιστεύω θα μας αφήσει χρόνους.

      1. Αυτό που παίζει πολύ πάντως είναι να της φτιάξει και αυτηνής κάποιος/α την μάπα είτε μέσα στην φυλακή είτε μόλις βγει

    Comments are closed.