ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ! ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ! ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ;

    Κοινοποίηση:
    ΟΡΔΕΣ

    Χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας. Η επιχείρηση αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

    Το επιχείρημα της «αποσυμφόρησης» των νησιών είναι μία από τις σοφιστείες που χρησιμοποιούν όσοι συμμετέχουν στο σχέδιο της μετατροπής της χώρας σε χώρο αποθήκευσης Αφροασιατών εποίκων μουσουλμανικού θρησκεύματος. Η «αποσυμφόρηση» είναι σοφιστεία, διότι συνεπάγεται τη σταδιακή διοχέτευση του εποικιστικού ρεύματος στην ενδοχώρα.

    Μόλις «αποσυμφορηθεί» ένα νησί και μεταφερθούν οι επήλυδες στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε άλλη νησιωτική περιοχή, τότε έρχονται κι άλλοι έποικοι κι ύστερα πρέπει πάλι να «αδειάσει» ο τόπος για να έρθουν οι επόμενοι.

    Κι αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος, ο οποίος ήδη έχει γίνει βρόχος κι έχει τυλιχτεί γύρω από τον λαιμό της κοινωνίας μας, που ασφυκτιά και αντιδρά.

    Οι Έλληνες όχι μόνο έχουν δίκιο που δεν θέλουν να μετατραπεί η πατρίδα μας σε χαλιφάτο, αλλά έχουν την ιερή υποχρέωση να απαιτούν την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση του Συντάγματος. Σίγουρο είναι ότι οι νόμοι και το Σύνταγμα δεν προβλέπουν την απόδοση των κλειδιών του κράτους σε όλους όσοι σκεφτούν να περάσουν τα σύνορα.

    Οι κάτοικοι σε όλες τις περιοχές της επικράτειας που αγωνίζονται για να κρατήσουν αυτόν τον τόπο ελεύθερο και ελληνικό είναι εκείνοι που πρέπει να εισακουστούν από τους αρμόδιους φορείς και όχι οι ΜΚΟ με τις κρυφές ατζέντες και τους σκοτεινούς χρηματοδότες που συμπεριφέρονται λες και είναι… ύπατοι αρμοστές, εκπρόσωποι διάφορων μεγάλων δυνάμεων.

    Βλέπουμε όμως ότι η κυβέρνηση του μπλε ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματά πουθενά! Έσκασε στη Βουλή, σχεδόν κρυφά, το περιβόητο μνημόνιο συνεργασίας με το Μπανγκλαντές! Σύντομα θα δούμε και με το Πακιστάν; Υπόλογοι στην κυβέρνηση για την καταστροφή της χώρας. Εμείς, τους χαλάμε τα σχέδια!

    https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=61ea9440-4b74-4c84-ac1f-aed60154f58e&fbclid=IwAR2cSDspRUbkvh3FmVbF8Hkc86w3yM6xtJ5tsuhCDMxLyH2En7RF0Hukml8

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. θυμαστε τι ελεγαν οι ΝΔουλες προεκλογικα; Να φυγει ο ΣΥΡΙΖΑ και βλεπουμε… 🤣🤣

    2. αυτοι που θελανε παχυλους μισθους και προνομια,
      δεν μπηκαν φυλακη , αλλα ειναι στην κυβερνηση….Βοριδης-Αδωνις κλπ
      ο Ηλιας ειναι παληκαρι και ενας απο εμας……..τον μονο που εμπιστευομαι

    3. Καλά κάνουν, αφού είστε κότες και επιτρέπεται στους κωλόγερους να ψηφίζουν με γνώμονα τη σύνταξη και δε τους πετσοκοβετε τόσα χρόνια που σας έχουν διαλύσει, έτσι και χειρότερα σας αξίζουν μοσχάρια.

    4. Φέρτε τους να δούμε που θα τους θάψουμε όλους αυτούς

    5. Μολις σκασει μυτη ο Ρωσος θα εξαφανιστουνε σαν τα ποντικια ολες οι καφρομαιμουδες! Ο καιρος γαρ εγγυς κυρα Κουλα και το ξερεις!

      1. Ναι, περίμενε εσύ τις προφητείες… Μέχρι τα πακια να φτάσουν έξω από την πόρτα σου..μετα ξεκινα προσευχές.

    6. Ο αραβοκρητικος τα εχει συμφωνησει νε τον αλβανοτσαμη…θα διαλυσουν την Ελλαδα δια της λαθρομεταναστευσης και μαζικων ελληνοποιησεων και μετα θσ αποσχισουν την Κρητη και την Ηπειρο αντιστοιχα…μπραβο στα ζωα που τους ψηφισαν…

      1. Τουρκοσπορος ειναι δεν εχει σχεση με κρητη…

    7. Σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ δεν είπε πόσοι είναι οι Έλληνες (καθαροί όχι ελληνοποιημένοι) στην χώρα. Τα εκατομμύρια των λαθρό τα έχουν ρίξει μέσα ως “μόνιμοι κάτοικοι”.

    8. ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ !!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ !!!!

    9. Η θεωρία της ινδοευρωπαϊκής φυλής στην πράξη

    10. ουυυυυυυυυυυυυυσσσσττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεε
      Μα τι λετε τωρα? τι σχολια ειναι αυτα? τι Ελληνες πατριωτες ειστε εσεις? ειστε στα καλα
      σας?
      Μεσα στη βουλη Επανασταση και σφαξιμο ουτε δικες και φυλακες κανονικο εξαερωμα τους πουστηδες που κατεστρεψαν την χωρα
      Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ.
      Ρεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυυυυσσσσσττττ

    11. Ο/Η Πανικοβληθηκαν απο τα αποτελεσματα της απογραφης λέει:

      Αυτοι που σημερα κυβερνουν,
      μισουν τοσο πολυ τη χωρα,
      μισουν τους ανθρωπους της
      καθε τι ομορφο ωραιο φωτεινο γι αυτο,
      προσπαθουν να μας αντικαταστησουν με ομοιους των.

      Μονον ετσι δεν θα ξεχωρίζουν!

    12. Δεν υπάρχουν λόγια να αναφέρουμε το πόσο αγανακτισμένοι είμαστε με αυτούς τους προδότες πολιτικούς και με την ισλαμοποιηση που θέλουν να μας κάνουν άντε μην τους πάρει κανας διάολος μεσιμεριατικα τωρα

    13. Το αποτέλεσμα μετράει !!! Οταν οι Ελληνες έχουν απάθεια,αδιαφορία μεγάλη δεν αντιδρά κανείς και τα ανεχόμαστε…Και κοιτάμε το πότε θα ερθουν εκλογες να τους αντικαταστήσουμε απο την σκύλα στην χάρυβδη….Είμαστε λαός προσκυνημένος……….

    14. Δυστυχώς, είναι έτσι ακριβώς όπως τά λες.
      Πώς είναι δυνατόν Έλληνες, είτε Βουλευτές, είτε Δικαστές, νά διαπράττουν ανοιχτά Εσχάτη προδοσία? Ατιμώρητοι!!!
      Κουφό🤯

    15. Τους Έλληνες τους ρώτησαν; Εμείς πρέπει να αποφασισουμε όχι αυτοί. Ακόμη και αν έχουν εκλεγεί από τον λαό, δεν κάνουν αυτό που εμείς θέλουμε.

    16. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    17. Kaσιδιαρη θα λετε και θα κλαιτε,,,,

      η Ελλαδα αφανιζεται…….
      κανενα κομμα εντος βουλης δεν νοιαζεται………αντικαθιστουν τον Ελληνικο λαο

      1. Αυυος αγωνίζεται για πάρτι του ,θέλει να ξανά μπει στην βουλή για τον παχυλούς μισθό και τα προνόμια.
        Τι δεν καταλαβαινεις ρε μακεδονομαχε; που ήταν ο κασιδιαρης τοτε που έγινε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Στεφανου Χιου; ήταν κάτω απ τα φουστάνια της καμπανιλε; γιατί τηρησε σιγη ιχθύος;

    18. 👏👏👏 “” ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ; “”” γιατι αναρωτιεστε??? αφου την απαντηση την ξερετε…… εεεεε ρε γλεντια……..🤣🤣 μια χαρα τα πατε στο -σταν……

    Comments are closed.